Colectia de toamna - iarna 2005 (233)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns coralia76 spune:

Hello si de la noi dupa ceva vreme,

Am citit si eu ceva din urma....vad ca ultimul topic se referea la mancarea piticilor care si la noi a fost si mai este inca tabu...d-soara mananca doar ce vrea cand vrea...nici nu ma obosesc sa o fortez ca n-am pe cine.weekendul asta a fost si sistera acasa..dar fara Ilinca..ca e prea neastamparata pe drum in masina..oricum ne-a adus poze cu ea si de fiecare data ma minunez ce diferenta poate sa fie intre ea si Andreea......ma refer fizic..ca la nebunii sunt la fel in sensul ca amandoua sunt ca in reclamele alea cu Duracell...se misca nonstop.Se mai minuna sora-mea cat de "usoara" e Andreea la ridicat ..cred si eu fata de 18-19 kg cate are Ilinca...alea 15 ale ei par ca nimic...
Despre bebe2 pana acum e bine...colul n-a mai "evoluat" in rau..e tot deschis dar numai la exterior ..vestea proasta e ca nu s-a intors inca nici acum la 32 de sapt ...asa ca la urmatoarea vizita la dr...pun problema nasterii...daca o sa fie cezariana.
trebuie sa fug acum...mai intru...
pupici,

Coraliadpn 01.06.2009; si Andreea(14.11.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mara95 spune:

salut!

am reusit sa pun 2 filmulete cu flavia pe role:

http://family.webshots.com/video/3077693810104998192NSsUEu
http://family.webshots.com/video/3000016910104998192beLOFi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns proadelina spune:

Bravo Flavia! Foooarte tare! Ne-am gandit si noi la niste role pentru Albert, pe la vara. In parc sta mereu gura-casca la baietii mai mari, care se dau cu rolele in locul special amenajat.
De mancat, mananca cu toane, cand foarte bine, cand nu prea. De exemplu, gustarea de azi a constat dintr-un iaurt natural. Poate manca banana sau mar, uneori orez cu lapte, o feliuta de paine cu pate sau unt, branza topita felii. Dimineata bea in general cacao cu lapte, iar seara, inca avem sticluta cu lapte. La pranz mananca mancare gatita la maica-mea.

Adelina si Albert

Mergi la inceput

gabitaco,anda,proadelina

flavi mananca continuu, putin si des, probabil pentru ca sta mai mult in casa decat afara. intre mese :iaurt,mere,biscuiti,muschi,icre , chiftelute, clatite,gogosi, placinta,pufuleti simpli.

baclava as pofti, dar m-am ingrasat 5 kg dupa nastere

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madau spune:

reteta de baclava - cine e la cura va rog sariti peste postare ca nu vreau rosii in freza

Se folosesc foi de placinta din comert (pt Fee - din alea subtiri, multe). Se iau 3-4 foi asa una peste alta cum sunt, se ung cu ulei apoi se pune peste ele un pat de miez de nuca + zahar + putina scortisoara pt gust. Se ruleaza ca o clatita si se pune in tava. Se fac cate rulouri se doreste. Se da la cuptor (cel electric cam la 100 gr - cel normal la foc mediu) pana se rumeneste putin foaia. Separat se pune intr-o cratita pe foc apa cu zahar si esenta de vanilie si se fierbe pana scade putin si se leaga, se face ca un sirop. Acest sirop fierbinte se pune cate putin peste baclava, se mai baga la cuptor pana se absoarbe toata zeama, apoi se scoate iar si se pune sirop, iar la cuptor, si tot asa pana se inmoaie ca lumea nuca dinauntru si foile. Atentie...siropul trebuie sa fie firbinte cand se pune peste...eu ieri am pus la 3 rulouri de baclava aprox 1.5 litri de sirop, deci intra ceva. Cand e gata se scoate si se pune peste ea putina zeama de lamaie si cateva bucatele de lamaie. E delicioasa!

Madau si Alexia Miruna (15 dec 2005)
www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567493374/" target="_blank">poze pana la 1 an, www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567398541/" target="_blank">de la 1 la 2 ani, PARTY 3 ANISORI , www.flickr.com/photos/madau/sets/72157606362146432/" target="_blank">de la 2 la 3 ani
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei, www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2

margele si alte zorzonele

Mergi la inceput

coralia, deja 32?! sarcina usoara si fara probleme deosebite iti doresc in continuare!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lavi02 spune:

Anda foarte misto vila, la servici nu am Flash-ul instalat si nu am reusit sa o vad. Si f misto jacuzzi-urile in aer liber!

coralia sarcina usoara in continuare!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns meems spune:

Xandra, LA MULTI ANI! fericiti si multe, multe impliniri

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maria_alexia spune:

Mara, bravo Flaviei!!! Daca n-as fi vazut si destui copii (mult mai mari chiar) chinuindu-se cu rolele, as fi spus ca e cea mai naturala si mai simpla miscare posibila .

Coralia, aoleu, nu mi-o lua pe urme cu bb2 care nu se intoarce !!! . Sper ca flacaul tau sa revina la ganduri mai bune cat de curand. Altfel, cat de dezvoltat e, cum a crescut pana acum ?
Eu am citit mult prea tarziu, dar unii spun ca sunt anumite posturi (pozitii) care-l ajuta pe bb sa se intoarca, daca te intereseaza o sa incerc sa regasesc pe net (retin ceva de genul aplecat in fata, cu sprijin pe maini). In final, eu am inteles ca bblina mea nu s-a intors la vreme pentru ca tonusul uterin nu a fost cum trebuie, se pare ca nu eram pregatita pentru bb2: era prea lax pe la jumatatea sarcinii si n-a fortat-o sa se intoarca, si ea era tot micuta si incapea. Cand n-a mai incaput, deja nu mai avea loc de manevra si tonusul meu se facuse super-puternic .
Sper sa ne auzim cat de curand sa mai povestim.

La multi ani, Xandra! . Sanatate, fericire si numai impliniri! Si timp mai mult pentru tot ce-i important in viata ta. Sa indraznesc sa spun si pentru forum ?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns fee spune:

Mada, mersi de reteta , buba este ca nu am vazut foi din acelea subtiri ( alinus , tu gaseai? )o sa ma casc mai bine ochii .

Coralia , sarcina usoara si la termen !

pupici si noapte buna

Monica et Daniel (04.11.2005)

ÉPICTÈTE
« N'essaie pas que ce qui arrive arrive comme tu veux, mais veux ce qui arrive comme il arrive, et tu couleras des jours heureux. »
<VIII p.1114>

Mergi la inceput