Colectia de toamna - iarna 2005 (233)

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Bic spune:

Pe ultima suta inainte de schimbarea scutecului, sa va spun eu ce tare mama sint eu in teorie si cum ma bate practica la dorsal.
Dupa ce am scris virtos pe forum despre principii sanatoase de crestere a copiilor, am asistat la Mini-Me in persoana lu' fii-mea. A venit o fetita la noi sa se joace cu ea, iar prima jumate de ora Miss Smaranda a tot frecat-o p-asta la cap de a innebunit-o. Adica o tot pisalogea. "Dupa ce te joci cu jucariile, le pui la loc. Ok, Chloe? Ok Chloe? Ok Chloe? Dupa ce te joci, stringi, ok Chloe? Ok Chloe? Si on 'n'on'on'on.... si m-am recunoscut pe mine si, ca sa citez o vorba devenita celebra in cercul meu de prieteni, "mi-e rau."

Smaranda Ioana, 3.11.2005
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=75330" target="_blank">Povestea nasterii

www.askdrsears.com/html/2/T020100.asp" target="_blank"> Alaptati,
www.lalecheleague.org/bfinfo.html" target="_blank"> alaptati,
alaptati!

Cum se poarta un bebelus in wrap si discutia de pe DC

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lavi02 spune:

Bic de coma!
Astia-s oglinda propriilor noastre vorbe si obiceiuri, si eu patesc de-astea.

E ziua Xandrei La multi ani! Cand mai treci pe la noi?

madau nu te voi servi cu nicio rosie vreau doar sa zic ca si eu ma dau in vant dupa prajituri de-astea cu kile de zahar, noroc cu constiinta ca ma impiedica la gesturi necugetate.

De Pasti tot ce-mi doresc e sa mananc oua rosii cu cruditati si friptura de miel impanata cu usturoi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamica noiembrie-decembri spune:

Subiect nou.

Mergi la inceput