Colectia de toamna - iarna 2005 (233)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mara95 spune:

salut!

si noi de 2 zile stam mai mult pe afara, ore intregi!agloemratie mare, ca in loc de relaxare , au fost mai mult nervi.noroc cu iesirea la curtea unchiului.
sporturile preferate ale flaviei:
http://picasaweb.google.com/flavi2005/Botez#slideshow/5321527344205210562

gandacel, am zis ca e ceva din alimentatie pentru ca pana acum flavia nu a avut nimic.in decembrie am lasat-o sa manace ceva mai multa ciocolata si cam de atunci au aparut problemele. acum alternam tratamentul homeopat cu aleopat.sa vedem ce iese

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madau spune:

Noki insanatosire rapida!

Anda, n-aveam pretentii de koala sau alte nebunii, dar macar un urs (ca tot sunt padurile pline), o vulpe, un lup, o veverita, o camila, ceva....macar o gaina sa fi vazut. Am vazut la pasari cat pt o mie de ani, zau...si papagali de zici ca suntem tara exotica . M-oi fi ramolit eu, dar zau ca nu mi-a placut. Mirunei la fel...s-a cam plictisit copios. Mai ales ca ea saraca inca are in cap imaginea gradinii Zoo din Elvetia....

Ma duc sa bag o baclava la cuptor si sa ma spal la cap...azi sunt in program de relas

Madau si Alexia Miruna (15 dec 2005)
www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567493374/" target="_blank">poze pana la 1 an, www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567398541/" target="_blank">de la 1 la 2 ani, PARTY 3 ANISORI , www.flickr.com/photos/madau/sets/72157606362146432/" target="_blank">de la 2 la 3 ani
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei, www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2

margele si alte zorzonele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anda77 spune:

madau, ESTE URS!
probabil brun, ca era maro si gras:)

mami de poet(09.12.2005)
poze cu puiutul meu, Nichita-Andrei
www.dropshots.com/nichita" target="_blank">filme cu puiutul meu, Nichita-Andrei
www.onetruemedia.com/shared?p=1b0ac86d3df77a7c0a7ba6&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">montaj anual

"cel mai bun dar pe care il putem face copiilor nostri este sa stie ca sunt iubiti"

Mergi la inceput

aoleu...am vazut in pozele Marei si mi-am amintit sa va intreb....unde ii gasesc si eu Mirunei role asa mici?

www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567493374/" target="_blank">poze pana la 1 an, www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567398541/" target="_blank">de la 1 la 2 ani, PARTY 3 ANISORI , www.flickr.com/photos/madau/sets/72157606362146432/" target="_blank">de la 2 la 3 ani
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei, www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2

Mergi la inceput

Ando sa-l ia mama lu' Stefan cel mare de urs, ca noi nu-l vazuram. O fi fost la fitness sau la nani

Hai ca io-s ca ala..inca una si ma duc...m-am intors mai devreme din oras, nu va inchipuiti ce nebunie era in fatza la Tribunal...sustinatorii lui Jiji

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camelia_daniela spune:

Mada, si pe mine ma tenteaza sa-i iau Dariei role! La noi la patinuar chiar se fac "cursuri" pe timpul verii, si as vrea sa o duc si eu pe pitik! In Carrefour parca am vazut role asa micute, dar nu-mi amintesc exact marimea cea mai mica...

Mara, by the way, cum a invatat Flavi sa merga pe "role"? Singurica? Beeeton!

Anda, m-ai lasat cu gura cascat cu vila aia din Santorini ...

Noki, Gandacel, sanatate maxima! S-auzim de bine!

Cami & Alexandra Daria (02.01.2006)

Cresc si iar cresc ... !

“God could not be everywhere and therefore he made mothers.”

Sunt PUTERE si IUBIRE pentru pretioasa EMMA in fiecare zi ora 13 !!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corap spune:

salutare, fetelor!
insanatosiri grabnice!

si noi ne ducem viata la aer , we l-am avut plin cu gradinareli :)

c & andrei-ardei 14.11.2005 & cireshik anais 07.05.07

margele, zorzonele si briz-brizuri

margelute noi

Mergi la inceput

madau, role le-am luat de la carrefour, cu 80 ron, promotie, cu echipamentul aferent.sunt valabile pentru 3 numere, dar nu stiu exact care, pentru ca a ramas cutia cu role la tati in masina.erau si din cele cu 4 role , 2 si 2, dar mi s-au parut cam incomode.

flavia a invatat in 2 zile sa mearga singura.are o fixatie pentru patinaj, rezultata din desenele cu Mickey M.

Mergi la inceput

ieri, flavi si-a pierdut un cercelus in toata zbenguiala aia, fara speranta de a-l mai gasi.nu cred ca avea o luna de cand ii purta.asa ca tati i-a cumparat o alta pereche identica, noroc ca sunt minusculi si nu ne afecteaza bugetul prea mult.problema e ca urla rau cand ii voi pune.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioana_77 spune:

salutare!
a venit primavara, nanananana!!!!!
am fost in excursie in week-end, am ajuns pana la salina la Tg Ocna, trimit cateva poze in contul comun.

Sanatate maxima la tot poporul inca suferind. si bafta in sesiune cui ii trebuie!

Mergi la inceput