Colectia de toamna - iarna 2005 (233)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lavi02 spune:

Anda despre Thassos pot sa-ti ofer mai multe info ca am fost acolo. Cum de ai schimbat si unde ai vrea in Thassos?

catutza acu' scoate in fata ideea ca sunt mari comisioanele bancare de transfer international.

Eu cred ca tatal tau le-a spus celor 2 sa aiba grija unul de altul si ca sa le dea "o sarcina", sa nu se simta singuri. Eu cand plec si las fetele la bunici le dau o sarcina: "sa fiti cuminti, sa o ascultati pe bunica" samd ca sa le abat gandul de la despartire, nu ca as fi ingrijorata ca n-ar asculta.

Bucura-te ca esti copilul de care nu-si facea griji, cum sa nu tina la tine, doar a fost la tine cu o seara inainte si s-a jucat cu Bia!

Aoleu miri cum sa te apuce plansul ca n-ai ce imbraca si incalta?!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anda77 spune:

lavi, pai ne-am rasgandit dupa ce mi-a zis un coleg (care e jumatate grec) ca in chalkidiki a ajuns o cocalareala mare ca e plin de romani de diverse clase si conditii.
asa ca am trecut la cea mai apropiata insula, thassos. iti dai seama ca eu m-as duce in santorini. ca acolo e paradisul. dar, ca orice paradis, dupa cum spuneam, e greu de atins. dk nu eram cu copil, nu era problema. asa, cu ala mic, dupa 10 ore cu masina, nu cred ca se mai poate inca vreo 8 cu feribotul. de pe continent pe thassos feribotul e 40 min-max 1 ora.
ma uitam ieri la raportul anual tripadvisor cu top 100 hoteluri din lume, top 60 romantice si inca un top. 21 de hoteluri sunt in grecia. din 21, am numarat parca 16 in santorini. niste chestii de vis, cu piscine SUSPENDATE PESTE mare....n-am cuvinte ce-am vazut....scumpicele, e drept.
in fine, deci thassos ramane si asta basta.

uitati-va pentru clatirea ochiului la hotelul care a castigat locul 1 in Europa! si nu mai stiu cat (priomele 20) in the world. e in insula santorini:
http://www.anastasisapartments.com/

avand masina, nu-mi fac probleme de zona anume pe insula, oricum ne plimbam zilnic. o sa vad mult. incerc sa gasesc ceva de bun simt la cazare, adica in fct de asta alegem zona in care dormim. am vazut ca la grecii astia 4 stele sunt 3 de fapt, 5 stele sunt cam 4....s.a.m.d. desi preturile sunt de cat scrie pe firma...

miri, simpatizez si compasionez cu tine:)

ma duc sa vad poze cu scumpa meems si scumpa rianna

proadelina, nici eu nu stiu de unde au atata energie. cel putin al meu mananca ca vrabiutele.

bic, mda, aia e problema si mai mare.

madau, n-am mai ajuns la c&a. am prestat iar parc:(((((((((((((( nichita are senzatia ca scopul meu in viata este sa ma mut in parc! am ajuns sa mergem si de 3 ori in parc intr-o zi de week-end! nu mai poooot. ma intreba din 2 in 2 minute , dlk nu dau semne ca-l scot. "ma dushi, mamico, te rog mamico, am fost cuminte..dushi-ma, mami, te rooog" sfasietor. eu mai am si eu de facut treaba. de cand s-a facut cald, in casa mea e (si) mai mare dezordine!

gradina zoologica: noua ne place. e curat. suunt cateva animale de benoclat. ce, tigrii nu sunt buni? maimutele? rasii? leul? nu sunt doar pasari. tu ce vroiai, sa vezi koala imperecheati artificial la bucuresti?

mami de poet(09.12.2005)
poze cu puiutul meu, Nichita-Andrei
www.dropshots.com/nichita" target="_blank">filme cu puiutul meu, Nichita-Andrei
www.onetruemedia.com/shared?p=1b0ac86d3df77a7c0a7ba6&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">montaj anual

"cel mai bun dar pe care il putem face copiilor nostri este sa stie ca sunt iubiti"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gandacel spune:

Buna!
Noi am avut un w/e frumos, obositor nevoie-mare, dar copiii s-au simtit f bine. Sambata am fost la Salina din Slanic Prahova, s-au distrat copiii de nu mi-a venit sa cred, au cerut biss duminica, doar ca n-am mai putut noi, ca eram obositi morti! Asa ca ieri am vrut si noi sa vedem cum e cu celebra roata mare din Herastrau, de la Soseaua Nordului. Ne-am infiintat acolo mai de dimineata, insa ni s-a parut absolut cumplit. Banuiesc ca e destul de placut sa mergi cu grupul si sa te distrezi, dar tot asa de bine cred ca s-ar distra si intr-un loc mai putin aglomerat! Ce mi-a fost dat sa vad acolo... parca tot orasul era in Herastrau! Era plin parcul la ora la care am plecat, noroc ca am venit devreme... Ca sa nu mai zic ca mult prea multi bani de dat in stanga si in dreapta, pentru porcarele (fie ele jocuri, jucarii sau prostii de rontait). Mi-ar fi plact mai mult sa fi avut o patura cu noi si vreo doua mingii, o sapca si ochelari de soare si sa fi stat in padure!
Am fost si noi la Zoo acum vreo 3-4 saptamani, ne-a placut, copiii au fost incantati de toate cele, de tigri, de leul care ragea puternic, de orice animal mic sau mare. Tot la fel, bine ca am fost devreme, ca pana am plecat se aglomerase iar de nu ne mai facea nici o placere!
Sa zic de crizele lui Bogdan? Sau mai bine o las pe alta zi, mai mohorata? Parca prea e soare si frumos afara, miroase a pomi infloriti, ca sa stric eu bunatate de zi! Am sa revin mai pe seara, daca mai pot. Am niste dureri cumplite de spate, inca nu stiu daca sunt rinichii sau coloana, stiu doar ca-mi vine sa plang de durere, asa ca nu o sa mai stau in scaun. Mai bine fac ceva treaba prin curte, nu-i asa? Ca maine-poimaine ma duc la serviciu si o sa-mi para rau ca nu am profitat de zilele astea.
Va pup pe toate.
Sa nu uit, Mara, cu alergia de care spui, te-ai gandit ca e posibil sa nu fie de la mancare? Sa nu fie de la apa cu care se spala, ori ceva din aer, ceva simplu de tot...

Mergi la inceput

gandacel ai perfecta dreptate : si mie imi pare scump in zona roata din herastrau. si cere copilul. dai cate 5 lei pe trenulet, buburuza, plasa, balon, biscuite, floricele (punga mica!)...dk nu-i refuzi nimic ajungi la 50 de lei per vizita in parc. e enorm. si totul de proasta calitate. si aglomerat.

mami de poet(09.12.2005)
www.onetruemedia.com/shared?p=1b0ac86d3df77a7c0a7ba6&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">montaj anual

"cel mai bun dar pe care il putem face copiilor nostri este sa stie ca sunt iubiti"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lavi02 spune:

Anda cam asa, Thassos-ul nu moare de ieftineala. Noi am dat 75 de EUR pe apartament cu 2 dormitoare din 23 august la vila, mic dejun inclus dar slaba calitate pt gustul meu, baia uratica.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Noki_Lara spune:

Va doresc o saptamana frumoasa. Ca a mea nu e, asta-i clar. Taman am fost la dr. de familie de la mine de la serviciu si dupa o noapte nedormita nici 30 de minute legate, mi s-a pus si diagnosticul mirific de bronsita. Augmentin @ co, la nici 2 luni de la cealalta runda de tratament. Niciodata nu am fost asa de varza cu imunitatea - de fapt, doar in anul cand a murit tata si in 2 luni am luat 2 antibiotice, cu diagnostice diferite si pana la urma m-am reparat cu injectii de Moldamin.

Sarah nici ea nu e in cea mai buna forma, a plans azi la gradi ca-n primele zile si nu vroia sa ma lase sa plec, e si e amucoasa si cred ca o paste si pe ea o viroza, ca de regula atunci e asa de popandau.

La serviciu am treaba garla, maine la scoala am un examen super naspa...de-astea.

Dar gata cu vaicareala si back to work.A..inca 2-3 mici raspunsuri:

Lavi, sper ca voi sunteti ok.

Anda- nu exista avion pentru Santorini? Parca exista ceva charter? M-ai terminat cu site-ul ala.

Poze cu noi 1 si 2
Filmuletze poznase www.dropshots.com/noki_lara" target="_blank">1 www.dropshots.com/saraly" target="_blank">2 www.dropshots.com/noki_lara2" target="_blank"> 3 www.dropshots.com/Saralyna" target="_blank">4 si www.dropshots.com/saralyna2005" target="_blank">5
Varsta Sarah

There are no shortcuts to happiness!

Mergi la inceput

noki, sanatate mamica! greu si cu scoala peste tine, repet, nu stiu de unde naibii ai vointa asta cu ea, sau, daca asta e explicabil, mai greu e sa inteleg ce e cu ambitia cu note mari la "batranete"

pai m-am terminat eu si am zis sa se mai termine si altii cu vila aia in santorini:))

mami de poet(09.12.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gandacel spune:

Noki, succese multimple si sanatate! Si eu sunt tot pe Augumentin, doar ca pe sfarsite... al o mie-lea tratament, a doua mia viroza sau ce-o fi de cand merge Bogdan la gradi... asa de tare ma bucur ca te-ai plans, ca eu ziceam ca am intrat in cel mai urat an posibil dpdv al sanatatii! Mi-ai facut sa-mi vina inima la loc! Inseamna ca nu-s doar eu asa... sa nu crezi ca e povestea cu capra vecinului, nuuuu, ma bucur doar ca pare o stare de normalitate.
Fug acum la gradi la Bogdan, ca am uitat sa-i las pijamaua!!! Ca sa vedeti ce cascata sunt! Bine ca nu-s la serviciu, ca culcau copilul in chiloti!

Mergi la inceput

si eu am uitat azi pijamaua!!!!!!!!!!!!!! numai ca eu sunt prevazatoare, desi cascata (a se citi stresata in perioada asta, din anume motive) si am lasat mai demult pijama extra la gradi, rezerva

mami de poet(09.12.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Noki_Lara spune:

Mie mi s-a mai intamplat s auit pijamaua, de vreo 2 ori chiar, fara pijama dee rezerva si fara posibilitatea de-a "da o fuga" pana la gradi. Asa ca a dormit bufnita in ciorapei si budigai, a se citi chilotei.

Gandacel, pai daca e asa, ma consolez si eu cu ce te consolezi si tu si deci ne consolam reciproc. Da' tot ma doare de mor cand tusesc.

Poze cu noi 1 si 2
Filmuletze poznase www.dropshots.com/noki_lara" target="_blank">1 www.dropshots.com/saraly" target="_blank">2 www.dropshots.com/noki_lara2" target="_blank"> 3 www.dropshots.com/Saralyna" target="_blank">4 si www.dropshots.com/saralyna2005" target="_blank">5
Varsta Sarah

There are no shortcuts to happiness!

Mergi la inceput