Colectia de toamna - iarna 2005 (233)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns catutza spune:

Lavi , in niciun caz nu platim toata suma inainte, azi le dam mesaj sa vedem ce spun, iti dau copy/paste mai jos la mesajul lor:
"Hello!The prise for this period is 280euro with breakfast this is the prise for 7 nigts.-apartament with 2-bedrooms and bath in hotel MANC-2-If you want to make a reserwation I will send the number of my bank -chek.-We will be happy to be hour guests! "

Mihaela , sa dea Dumezeu sa faceti cea mai buna alegere pentru voi si micutza Maya

va multumesc pentru incurajari, sper sa trecem cu bine peste perioada asta

Cata si Bianca-Maria(2.11.2005)

Fii intelept ca un batran , dar priveste lumea cu ochi de copil

Bucatareala

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anda77 spune:

madau, uitasem de c&a, dk imi aduceam aminte, ieri eram in imbulzeala cu tine:)
duminica dupa amiaza o fi deschis?...

mihaelo 80, incerc sa-mi dau seama prin ce treceti. candva, dupa ce te stabilesti, sa ne povestesti serios care au fost motivele pro si contra pt cele 3 tari. pe mine chiar ma intereseaza fte mult.

catutza, nu am zis nimic pana acum, ca nu am cuvinte. simplu, banal. suferintele dupa moartea cuiva ma blocheaza. mi se par asa de mari ca nu stiu cum sa reactionez. unul din parinti e ...distrugator...
arunca asupra mamei tale surplusul de afectiune acum care ar fi fost in treut destinat tatalui. si aduna-te cat poti. pup.

lavi, intre timp am schimbat chalkidiki cu thassos. sunt intr-o isterie mai mica dar tot isterie e cu cautatul:))

mami de poet(09.12.2005)
poze cu puiutul meu, Nichita-Andrei
www.dropshots.com/nichita" target="_blank">filme cu puiutul meu, Nichita-Andrei
www.onetruemedia.com/shared?p=1b0ac86d3df77a7c0a7ba6&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">montaj anual

"cel mai bun dar pe care il putem face copiilor nostri este sa stie ca sunt iubiti"

Mergi la inceput

aha deci e mall, am googleuit. deci e deschis si duminica dupa-masa. unde pisici e iuliu maniu nr 5 sute si ceva? mai vrea cineva la c&a azi?

mami de poet(09.12.2005)
www.onetruemedia.com/shared?p=1b0ac86d3df77a7c0a7ba6&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">montaj anual

"cel mai bun dar pe care il putem face copiilor nostri este sa stie ca sunt iubiti"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catutza spune:

Anda intradevar e distrugator, pentru mine a fost si mai crunt ca am aflat ca inainte de a intra in coma ia spus fratelui meu ca el moare si sa aiba grija de mama, iar mamei ia spus ca daca se intampla ceva cu el sa aiba grija de Aurel, dar de mine ?!? toti cunoscutii imi spun ca nu e cum spun eu, adica ca ma iubit si sa gandit si la mine, dar eu sunt plecata de la ei de 9 ani, nu mai era aceeasi treaba ca atunci cand stateam cu ei, dar normal ca tinea si la mine(si aici stiu ca asa este, ca stia ca sunt emotiva si chiar si cand a plecat in noaptea aceea la spital ia spus mamei sa nu ma suna ca sa nu ma sperii) , dar totusi de ce nu a spus nimic si de mine inainte de a muri , de ce ???
eu stiu ca sa gandit ca Aurel e singur, ca nu e insurat si nu are o familie a lui, sa gandit ca mama ramane singura, sa gandit ca eu ii am pe Mihai si pe Bia dar totusi ma doare al naibi de rau!

ma scuzat ca m-am descarcat aici

Cata si Bianca-Maria(2.11.2005)

Fii intelept ca un batran , dar priveste lumea cu ochi de copil

Bucatareala

Mergi la inceput

catutza, durerea iti innegureaza judecata. cand cineva moare (pune-te in locul unui muribund sa vezi cum gandesti) pune pe ala mai puternic sa aiba grija de ala mai slab. sigur s-a gandit ca maica-ta si frate-tau sunt mai expusi, ramanand singuri. tu erai entitatea pe care era sigur. persoana care "nu-i dadea batai de cap", nu stiu cum sa zic, sintagma anterioara e fortata, dar intelegi ce vreau sa zic. nu te intrista ca era linistit ref la tine, ci bucura-te!

mami de poet(09.12.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madau spune:

Anda nu stiu daca ai ajuns ssau nu..daca nu ai ajuns iti explic eu cum ajungi. Mergi pe Iuliu Maniu ( e bulevardul ala pe care mergi sa intri pe autostrada Buc-Pitesti), treci de Metro ( o sa-l vezi pe partea dreapta) si imediat dupa o sa vezi indicatoare cu Auchan, Practiker...acolo intri si o sa vezi C&A, e magazin separat de mall.

Noi azi am prestat o gradina zoologica, dezamagire mare, ce sa zic...multe pasari si cam atat. Imbulzeala ca la balamuc, nu cred ca ma mai prind pe acolo in urmatorii ani.

Fug ca mi-a venit barbatul de la peste...pupici

Madau si Alexia Miruna (15 dec 2005)
www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567493374/" target="_blank">poze pana la 1 an, www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567398541/" target="_blank">de la 1 la 2 ani, PARTY 3 ANISORI , www.flickr.com/photos/madau/sets/72157606362146432/" target="_blank">de la 2 la 3 ani
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei, www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2

margele si alte zorzonele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns proadelina spune:

Noi am fost dimineata la biserica, apoi dupa-amiaza am bantuit pe dealurile din imprejurimi, profitand de vremea buna. Daca Albert nu a fost super-incantat, sa stea linistit in prima parte a zilei, in a doua jumatate, a alergat ca un manz scapat la iarba verde. Debordeaza de energie!
Lavi

Adelina si Albert

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miri__b spune:

hello
veniram de la Cheia, am prins o vreme super...pe D. l-am lasat la PL. cateva zile.
am vazut un film..."generatii furate" cu Nicole Kidman, cred ca o sa raman 3 zile umflata la ochi dupa cat am plans.nu stiu acum titlul in engleza, vazusem si "women" cand vorbeati voi de el, dar nu faceam legatura.
m-a renegat epilatorista( am uitat de o programare), n-am ce imbraca,incalta...iar ma apuca plansul.
va pup.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bic spune:

Catuza, zau ca esti puerila.
Cam ce scrie Anda gindesc si eu. Tatal tau a simtit ca tu esti cea care se va afla in situatia cea mai privilegiata dupa disparitia lui si de aceea s-a gindit mai mult la ceilalti doi. Asta inseamna ca a recunoscut ca tu esti cea de care trebuie sa isi faca cele mai putine griji.
Ca sa te mai consolez, pot sa-ti spun ca e mult mai rau sa nu auzi de la cel care moare ceva ce ti se pare ca nu e ceea ce astepti, este sa nu ti spuna nimic. Sa nu ai nici cea mai mica idee prin ce trece omul respectiv; sa astepti un closure care nu se intimpla. Sa astepti un semn de impacare cu soarta si el sa nu vina. Sa astepti raspunsuri la intrebari din trecut care vor ramine in veci fara raspuns. Sigur ca durerea nu are grade de comparatie, dar acceptarea sortii este un moment crucial pentru sanatatea mintala a supraivetuitorilor. Din pacate, nu toti muribunzii sint dispusi sa ofere aceasta usurare celor ramasi in urma.

Smaranda Ioana, 3.11.2005
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=75330" target="_blank">Povestea nasterii

www.askdrsears.com/html/2/T020100.asp" target="_blank"> Alaptati,
www.lalecheleague.org/bfinfo.html" target="_blank"> alaptati,
alaptati!

Cum se poarta un bebelus in wrap si discutia de pe DC

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns meems spune:

Catutza Cam asa ca si Anda gandesc si eu.

Am trimis in contul comun un album cu poze recente.

Mergi la inceput