Colectia de toamna - iarna 2005 (233)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns madau spune:

Gata si eu cu parastasul, terminai si curatenia, culcat copilu...acu fumez si ma forumizez

Ieri am tras o tura de shopping la C&A, m-am umplut de spume pana am ajuns acolo, aglomeratia dracului pe Iuliu Maniu. N-aveam nici tigari, nici apa, nici unde sa opresc sa iau. Asa ca am injurat printre dinti si da-i inainte. Dar a meritat, ca am venit cu o groaza de hainute, si pt mine si pt Miru.

In rest...nu ne laudam cu nimic...

Noki sanatate si spor la invatat!

Nu mai zice nimeni nimic?

Madau si Alexia Miruna (15 dec 2005)
www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567493374/" target="_blank">poze pana la 1 an, www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567398541/" target="_blank">de la 1 la 2 ani, PARTY 3 ANISORI , www.flickr.com/photos/madau/sets/72157606362146432/" target="_blank">de la 2 la 3 ani
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei, www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2

margele si alte zorzonele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Noki_Lara spune:

Ce preturi sunt la C&A? Ca-n strainatate, sau tipic romanesc, le-au umflat bine de tot?

Poze cu noi 1 si 2
Filmuletze poznase www.dropshots.com/noki_lara" target="_blank">1 www.dropshots.com/saraly" target="_blank">2 www.dropshots.com/noki_lara2" target="_blank"> 3 www.dropshots.com/Saralyna" target="_blank">4 si www.dropshots.com/saralyna2005" target="_blank">5
Varsta Sarah

There are no shortcuts to happiness!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lavi02 spune:

Maria cu mentiunea ca cu cat pleaca mai repede cu atat mai bine, ca nu stii ce blocaje prinzi in ce intersectii. Daca e in timpul vacantei scolare e mai lejer, altfel ora aia e criminala.

Mergi la inceput

madau, deduc ca preturile la C&A sunt normale, ceea ce ma bucura

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madau spune:

Noki sunt aceleasi preturi ca afara, pt ca nu-s franciza

Madau si Alexia Miruna (15 dec 2005)
www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567493374/" target="_blank">poze pana la 1 an, www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567398541/" target="_blank">de la 1 la 2 ani, PARTY 3 ANISORI , www.flickr.com/photos/madau/sets/72157606362146432/" target="_blank">de la 2 la 3 ani
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei, www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2

margele si alte zorzonele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns proadelina spune:

Seara buna! Vin sa va zic ca suntem bine, sanatosi. Sunt tare ocupata cu scolile, timp in care, de Albert vede bunica-sa (mama mea). A venit si pe meleagurile noastre primavara, ca vorba fetelor, aproape ma lua depresia de la asa iarna lunga. Acum este cald si bine, iti vine sa stai mai mult in parc si nu ai chef de invatat si de aplicatii.

Adelina si Albert

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catutza spune:

buna seara
am revenit in seara asta, a fost destul de rau, am plans mult ma durut sufletul sa merg la mormant si sa stiu ca acolo e tatal meu pe care nu o sa il mai vad niciodata cel mai rau e mama, inca nu vrea sa accepte ca a murit tata, singura a recunoscut ca i se pare ca vine acasa de la servici si iese afara cand aude o masina oprind in fatza porti si acum ma rog la Dumnezeu sa gaseasca putere sa treaca peste, vara asta o luam cu noi la mare, de gura mea si a fratelui meu a acceptat
Lavi , te rog mult ceva, plecam la un hotel din Bulgaria, si trebuie sa platim inainte normal, am luat legatura direct cu cei de la hotel....ce trebuie sa fac , la ce sa fim atenti cand platim?
uite aici vrem sa mergem : http://www.bulrest.com/pomorie/index.php?oID=8&cID=1 merci mult

Cata si Bianca-Maria(2.11.2005)

Fii intelept ca un batran , dar priveste lumea cu ochi de copil

Bucatareala

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaela_80 spune:

catutza, of, of.

eu sunt pe fuga, impachetam, anulam contracte, alergam in stanga si in dreapta.
mai rau e ca nu suntem hotarati, tot reincepem sa discutam aceleasi povesti, cu pus in balanta 3 tari (aici, germania si romania).
avem bilete peste o saptamana, dar habar n-am ce facem pana la urma.

Nu am mai stat pe forum prea mult, sanatate copilasilor bolnavi, daca sunt, si zile insorite (mi-a spus mama ca e tare cald si frumos si incep sa infloreasca pomii).

Mergi la inceput

catutza din ce ma prind eu bulrest.com nu e agentie, e un site care te redirecteaza catre hotel/proprietar. Proprietarii(hotelul) ti-au cert sa platesti toti banii inainte sau doar un avans?
Eu n-am platit niciodata toti banii inainte, maxim un avans, iar in alte locuri am rezervat dand datele de pe card (avem un card pe care il folosim doar la asa ceva + plati on-line) sau chiar pe cuvant.
Daca platesti cu cardul trebuie ei sa aiba niste posibilitatea sa-ti ia bani de pe card de la distanta. 1. In general hotelurile mici si pensiunile n-au. 2. Nu prea le convine pt ca trebuie sa plateasca un comision.
Daca platesti prin transfer bancar este un comision foarte mare, 32 de euro am platit noi. E un comision al bancii tale + comisioane de tranfer interbancar (swift) de care toate bancile zic ca nu stiu cat este dar se pare ca e 25 de euro. Ca sa faci asta iti trebuie cont in valuta la banca la care iti convine (are comisionul propriu mic).
Mai poti face transfer prin Western Union cum am facut eu la greci, comisionul e mai mic dar nu ramai cu nicio dovada ca i-ai dat niste bani, in cazul unui litigiu.
Ce-ti sugerez eu e sa le ceri sa-ti ia bani de pe card (aprope sigur nu vor vrea) si sa le zici ca sunt f mari comisioanele la transfer bancar. Daca totusi vor e bine sa aveti un card de folosit la asa ceva, sa nu dati datele de pe cardurile de salariu.
Cei de la Arbanasi de ex intai mi-au cerut avans apoi au zis ca sunt comisioanele mari si ca ma cred pe cuvant dar sa-i anunt daca nu vin. Similar a doua cazare din Croatia vara asta.

Mergi la inceput

In alta ordine de idei, catutza tine-te tare si ai grija si de mama ta. N-ai ce sa faci decat sa supravietuiesti si sa mergi inainte.

Miha80 sunteti de coma! Drum bun, oriunde plecati (sau ramaneti )

proadelina bine ai revenit!

Noki reparare rapida cu tusea si spor cu scoalele!

Mergi la inceput