Colectia de toamna - iarna 2005 (233)
Raspunsuri - Pagina 12
ioana_77 spune:
salutare si de la noi!
Sa mai aducem subiectul pe prima pagina![]()
Noi suntem deja in vacanta, saptamana asta am tinut-o pe Maria acasa, sa se refaca si am sa o tot tin pana dupa Paste. eram convinsa ca saptamana viitoare e vacanta oficiala, pana am realizat ca pana pe 10 aprilie mai este mult si bine. Am avut-o pe mama lui George la noi si am tras un chiul de copii
, nici nu am facut mare luru, dar sper ca mi-am incarcat bateriile pt saptamana viitoare, cand raman singura cu ei. Macar de-ar fi rumos afara sa bantuim toata ziua.
in rest nimic nou sub soare, Stef mucest ein continuare cu spor, nici nu ma mai intreb de unde atata. Maine mergem spre Tg Ocna, la Salina, sper sa-i ajute un pic.
azi am fost la tuns cu ei, pe Maria a aranjat-o un pic, ca ne chinuim sa-i creasca coditele, in schimb pe STefanel l-a scurtat binisor la carlionti, dar e parca si mai simpatic asa. Poate fac poze in week-end sa va pun.
vazut si admirat copiii de la intalneala
Cata, multa putere, sa treci cu bine zilele astea!
SI la noi ora de culcare e in jur de 21, obligatoriu la STef si cu o oarecare eroare la Maria
SI somn la pranz cat incape, Maria 1,5- 2 ore, Stef cate 3.
pupici la toata lumea!
Gandacel spune:
Buna!
Catutza, multa putere, sper sa te mai linistesti dupa zilele astea, imaginile/amintirile nu o sa se estompeze cu trecerea timpului, pt ca avem obiceiul nemaipomenit de a le rememora de cate ori avem ocazia, asa ca raman mereu vii... O sa vezi insa ca oamenii alaturi de care vei sta la pomenire sunt mult mai linistiti, ai sa simti si tu acelasi lucru, se implinesc cele 40 de zile si e normal sa se intample asa. O imbratisare calda de la noi.
Feli, nu am sa uit sa-ti raspund cu exemple din comportamentul lui Bogdan, insa acum o sa-mi cer scuze, aman pe alta data, ca ma dor rau ochii in cap, capul si toooot imi vine sa vomit. Promit sa-mi revin pana luni si sa povestesc, sunt sigura ca exemplele mele o sa ajute pe multe dintre voi.
Va pup cu drag pe toate, sanatate multa si sa va bucurati de soare, examene luate cu brio, si orice alte realizari de primavara!
mara95 spune:
salut!
am reusit in cele din urma sa pun cateva poze in contul comun datorita timpului scurt si problemelor care nu se mai termina
meems spune:
Catutza, iti trimit o imbratisare virtuala in speranta ca iti va usura un picutz amaraciunea zilelor astora. Madau, la fel si pentru tine. 
Ioana, ma bucur de vesti bune de la voi. Pune poze cu tunsulicii ![]()
Mara, am vazut pozele voastre – taaare dragute! Flavia seamana ft bine cu tati, iar Andrei cu tine. Nu stiu despre ce probleme e vorba, dar tin pumnii sa se termine repede.
Noki, spor la examene si eseuri si lucrari de licenta, esti ft constiincioasa.
Roxi, tu nu mai zici nimic? 
mara95 spune:
meems, multumim de vizionare
; in cazul problemelor, unele ne vizeaza direct, altele indirect, dar care ne afecteaza .parca nu se mai termina!
una din ele este o alergie a flaviei, de care nu scapam de 3 luni de zile, am fost la medic , dar rezultatele sunt de moment.saracu' copil mananca ciocolata din an in paste, in general dulciuri, desi nu cred ca mai e de la ciocolata pentru ca are bubite pe corp continuu.deja cautam doctor la bucuresti, ca nu vrem s-o lalaim asa.
va pup!
crissy77 spune:

'neata. Observati ce "matinala" sunt? De fapt nici nu m-am culcat... Dupa ce aproape absolvisem prima parte a modulului Oracle, am primit mail de la instructor ca tb sa reluam toate examenele (un fel de partiale) si quiz-urile pe care le-am dat pana acum (si nu-s putine, sunt 18 sectiuni, fiecare cu 2-5 lectii, la fiecare lectie quiz cu 3-10 intrebari) pt ca cel care ne-a configurat conturile a uitat sa configureze si anul, iar noi figuram in catalogul celor de la Oracle cu examene sustinute in 2008
. Asa ca a trebuit sa reluam (doar citit) toate cursurile, rezolvat quiz si dat examene. Acum recitesc cursuri
. Maine as vrea sa sustin si Final Exam de la primul modul (Design)
Despre noi... cum ne stiti. Nimic nou sub soare. Tocmai ce ma minunam ca Elise a lipsit de la camin in martie doar 2 zile (niste muci trecatori), azi iar ii curge nasucul, sper sa scapam usor.
Am trimis link in contul comun, poze de la o iesire la cules de ghiocei (cu 2 saptamani in urma).
Se pare ca vine primavara si la noi
. Dadusem in depresie din cauza vremii, insa acum e cald si insorit.
Va pup si sper ca sunteti bine si sa ne "reauzim" cat mai curand (peste o saptamana avem vacanta de Paste
). Dar pana atunci mai avem si un control in scoala, joi, iar bataie de cap cu hartzogaiala
.
Cristina & Elise-Stefania
maria_alexia spune:
Fetelor din Buc, poate ma puteti ajuta cu ceva info, va rog
:
1. ce firme de taxi fara tzepe se pot gasi prin jurul garii de nord ?
2. la ce ora trebuie sa pleci cu taxi de la gara de N ca sa ajungi la 8-8.30 pe Drumul Taberei, la Piata Moghioros?
Noki_Lara spune:
Maria, companii ok de taxi: Cobalcescu, Cristaxi, Taxi Leone, Alfa Taxi. Directia e super ok la ora aia, adica nebunia e dispre Dr Taberei catre centru, invers mergand, catre Dr Taberei, deci, e lejer. As socoti o jumatate de ora, asa...ca sa fie cu sufletul impacat.![]()
Poze cu noi
1 si 2
Filmuletze poznase www.dropshots.com/noki_lara" target="_blank">1 www.dropshots.com/saraly" target="_blank">2 www.dropshots.com/noki_lara2" target="_blank"> 3 www.dropshots.com/Saralyna" target="_blank">4 si www.dropshots.com/saralyna2005" target="_blank">5
Varsta Sarah
There are no shortcuts to happiness!
maria_alexia spune:
Merci mult de tot, Noki 
Cum de nu zburdati pe-afara? ![]()
Copiii mei zburda cu bunicii, eu sunt iar cu sinuzita, antibiotic si stari nashpa
.
Noki_Lara spune:
Io-s cu: 2 examene pe cap, lucrare de licenta, proiect de practica, seminarii si cursuri; sot lipsitor de acasa, copil cam obosit si crizat...depresie cauzata de stat in biblioteca si gandit la pomii infloriti de afara, neamortizabili din cauza de constiinta scolara dusa la extrem. A si sa nu uitam: ceva raceala la plamani, bronsita minora-something, ca ma doare pieptul si-mi vine sa tusesc si obosesc cand fac cel mai mic efort.
Deci fac bine.![]()
Poze cu noi
1 si 2
Filmuletze poznase www.dropshots.com/noki_lara" target="_blank">1 www.dropshots.com/saraly" target="_blank">2 www.dropshots.com/noki_lara2" target="_blank"> 3 www.dropshots.com/Saralyna" target="_blank">4 si www.dropshots.com/saralyna2005" target="_blank">5
Varsta Sarah
There are no shortcuts to happiness!