Colectia de toamna - iarna 2005 (233)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lavi02 spune:

Alinus bine ai revenit!
Ora voastra de culcare ar fi problematica in tari cu canicula vara ca Ro si cele mediteraneene unde vara abia dupa ora 17 devine respirabil afara si poti iesi la plimbare.

Noi vara ajungem dupa ora 20 acasa, uneori chiar catre 21, mai ales in iunie cand e ziua lunga.

La noi ora de culcare e 22 +-, de cele mai multe ori incercam 21.30 . Silvia se scoala la 7 pt scoala si 9 ore nu stiu daca ii chiar ajung, seara adoarme imediat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bb_alinus spune:

No acuma am intrat in casa ca am fost cu scoala in miniexcursie. De dimineatza am asistat un pic la activitati - in engleza- si pot sa spun ca am ramas impresionata. Copilasii nostri de 3 ani studiaza cifra 4 deja....Mie sincer pt grupa mica mi se pare mult ( bine, ei stiu sa numere mai mult insa acuma invata sa aprecieze valoarea cifrelor). Literele pe partea franceza le stiu deja, missa e o pasionata ( spre deosebire de cifre). Imi arata zilele trecuta litera Q - io apuc sa zic ca e dificila si o sa o invete mai tarziu- ea se uita la mine ca la felul 5 si zice: pai e chiu ca in Joacquim .

In excursie am fost la ferma, sa vedem si sa " analizam" animalele. Trebuia sa le explicam copiilor de FOARTE aproape cam tot ce tine de animale, inclusiv...kk Trebuia sa il luam cu furca cu paie cu tot....plus alte munci agricole spre disperarea mea ca imi stric manichiura facuta special ieri si platit o gramada de parale ( deh, am nunta in weekend).

Lavi si mie imi era dor de voi, sper sa apuc sa scriu mai des. Cat despre ora de culcare revin sa zic ca si aici e cam nasol pt ca ziua tine enorm de mult, vara chiar si la 23h e lumina, acuma e zi pana la 21 deja....Anul trecut missa cam facea nazuri la culcare ca zicea ca e prea lumina ( am perdele nu foarte groase) Ce vreau sa zic, cred ca nu ar trebui sa ne facem prea mari probleme, copiii isi iau ei orele de somn. Vad ca miss are nevoie de mult somn ( nu cred ca tine de clima) in schimb colegi de-ai ei dorm tot asa cam 9-10 ore. Iar io am fost un copil care nu dormea, de la 2 ani nimeni nu mai putea sa ma culce de pranz, spre disperarea maica-mii...In clasele primare imi aduc aminte ca simulam ca dorm cand auzeam pasii maica-mii pe scarile blocului ( avea serviciul viz-a vis si mereu ma controla)

Mihaela, am citit ceva ca va intoarceti acasa? Spor la impachetat

Stie cineva sa imi recomande un hotel BUN in centrul Bucurestiului? E adevarat ca Intercontinental e in renovari, deci e inchis? Incerc sa imi aduc aminte cum se numeste hotelul din fatza de la Scala si nu reusesc!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madau spune:

Hop top si eu dintre perdele...vroiam sa spal geamurile azi, dar vad ca mi-a luat-o ploaia inainte. Perdelele le-am dat jos si le duc la Nufarul, asa ca acu stau si zac Cred ca ma bag nitel in pat ca-s treaza de la 4 de cand a plecat jupanu', nu m-a mai luat somnul neam

Catutza , si noi tot cu parastasul pt tataie ne vom ocupa sambata

Ora de culcare...la noi cand se culca la 23 e sarbatoare. In general se culca odata cu noi, in jur de ora 24, si se trezeste la 8. Dar doarme 2 ore legate la gradi, nu se discuta cu somnul de pranz. Pasare de noapte, deh...oare cu cine o semana?

Madau si Alexia Miruna (15 dec 2005)
www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567493374/" target="_blank">poze pana la 1 an, www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567398541/" target="_blank">de la 1 la 2 ani, PARTY 3 ANISORI , www.flickr.com/photos/madau/sets/72157606362146432/" target="_blank">de la 2 la 3 ani
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei, www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2

margele si alte zorzonele

Mergi la inceput

Alinus, Hilton - Athenee Palace.
Cel din fata de la Scala e Lido.
Mai e fostul hotel Bucuresti - renovat acum si cel cu Pizza Hut, nu-mi vine acum in minte.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corap spune:

howard - johnson

c & andrei-ardei 14.11.2005 & cireshik anais 07.05.07

margele, zorzonele si briz-brizuri

margelute noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madau spune:

Fostul hotel Bucuresti se numeste Radisson acum

Madau si Alexia Miruna (15 dec 2005)
www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567493374/" target="_blank">poze pana la 1 an, www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567398541/" target="_blank">de la 1 la 2 ani, PARTY 3 ANISORI , www.flickr.com/photos/madau/sets/72157606362146432/" target="_blank">de la 2 la 3 ani
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei, www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2

margele si alte zorzonele

Mergi la inceput

'neata,

Alinus faina excursia tematica cu prichindeii.
Cand mai veniti in Ro, la Alba?

Maria, Tania se gaseste deja cas proaspat de oaie la voi in piata? Duminica e deschisa piata (pe la pranz)? We viitor ducem fetele la Alba pana la Pasti (probabil vineri seara) iar duminica, la intoarcere, m-as opri in piata.
Daca nu, merg sambata dimineata la piata in Alba. In Bucuresti nu gasesc aceasta specialitate - bunatate.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Noki_Lara spune:

Guten morgen. Sunt happy, ca am predat ieri prima parte din lucrarea de licenta si a zis profa ca e ok.

Amu-s la toceala la biblioteca, ca am n chestii de facut cu dead-line 10 aprilie. Iar banditul de Adi taman mi-a comunicat ca nu e sigur ca mergem la Bistrita de Pastele Ortodox. Ceea ce mi-a bulversat total programul.

Lavi- cas proaspta de oaie gasesti in piata d ebranza din Matache.Taman am aflat ca a si sambata si duminica examen la engleza, de la 15-16.30. Maine, la primul examen sper sa vb cu profa sa vad cum pot manevra programul, ca noi, cei numai cu nota 10, data trecuta a zis ca nu mai dam examen, ci predam doar un eseu. Vorbim sa vedem ce si cum.

Poze cu noi 1 si 2
Filmuletze poznase www.dropshots.com/noki_lara" target="_blank">1 www.dropshots.com/saraly" target="_blank">2 www.dropshots.com/noki_lara2" target="_blank"> 3 www.dropshots.com/Saralyna" target="_blank">4 si www.dropshots.com/saralyna2005" target="_blank">5
Varsta Sarah

There are no shortcuts to happiness!

Mergi la inceput

Noki multam de info, n-am fost niciodata in piata Matache.
La cele 3 gherete de branza din piata mea vanzatorii vand ceva sub denumirea de cas proaspat, dar de fapt e telemea proaspata f putin sarata. E buna dar totusi e sarata, nu dulce!

Bafta cu examenele, sa nu-ti ocupe tot week-endul!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miri__b spune:

Hello
am o zi libera, nu stiu ce sa fac zi.D. s-a inchis in camera cu telefonul meu unde e filmat spunand poezii, facand bunjee si se uita acolo.miine trebuia sa mergem la munte, S. o da cotita ca e frig,( de fapt nu merge prietenul lui)

Mergi la inceput