Colectia de toamna - iarna 2005 (233)
Raspunsuri - Pagina 10
Gandacel spune:
Vazut pozele! Frumoasa toata lumea. Mi-a placut in mod special poza in care Nic o pupa pe Sarah! 
Noki, m-ai pacalit si pe mine cu link-ul ala! Cred ca a avut mare succes!
lavi02 spune:
Gandacel sanatate multa tie si Stefaniei!
Asa am avut si eu iarna asta o perioada de boala dupa boala, gripa, sinuzita, puroi pe amigdale, febra peste febra, iesem dintr-una si dadeam in alta. Pana la urma m-am dres cu Echinaceea capsule de la Hofigal, luata cum scrie pe prospect, timp de o luna. Sunt vreo 2 luni de cand am inceput-o si nu m-am mai imbolnavit deloc.
miri__b spune:
seara buna
la mine da calculatorul semne de batranete.
eu nu m-am pacalit cu mailul ca-mi povestise Sorin ca l-a primit la servici.
D a primit prima lui pedeapsa, nici nu putea sa pronunte cuvantul, nu-l avea in vocabular.ne povestea maica-mea ca fuge de ea, dintr-un parc in altul( dstanta 50-100m) ca iese dintr-un magazin si intra in altul si l-am certat si i-am spus ca dc se mai intampla il pedepsim ( fara autobuz si metrou)
Duminica a fugit departe de mine si am aplicat pedeapsa, seara tot imi zicea ca sa mergem cu metroul eu nu ca-i pedepsit, el ca acum e cuminte. i-am spus ca mergem a 2a zi dc nu maifuge de langa mamaie. asa ca acum si dc iese mingea afara din parc o intreaba pe mamaie dc poa sa iasa.
fug ca ma cheama barbatul.
Noki_Lara spune:
Hi hi hi...deci in afara de Miri, toata lumea s-a pacalit. Me included, of course, ca si eu l-am primit la randul meu d ela cineva, nu?
Gandacel, sanatate multa mezinei si tie la fel! Eu sunt convinsa ca o sa te descurci de minune si ca perioada de acomodare va trece repede. Cateodata e asa de liniste la serviciu...prin antiteza, zic.![]()
Patrunjel, manca-l-ar cucu!
- cat trebuie sa mai albesc pana sa apara si el odata la lumina, ca mi s-au lungit urechile. Sunt vreo 10 zile de cand l-am insamantat...e drept ca la vreo 3 cm adancime.
Feli, help!!!
---
Io-s popandau, rasa amarat. Bufnita mea nu prea mai doarme de pranz la gradi. Deci e zombie si obosita. Asta seara am fost cu Mimi si fetele in parc si a cazut de 3 ori in genunchi!!!!!
Odata, sincer, am crezut, pana s-o vad ce-a patit, ca s-a imprastiat de tot si ca are minim buza sparta. Dar Doamne Doamne cel bun a avut grija de ea si-n afara de o julitura in genunchi nu are nimic..![]()
Da' tot nu-mi place ca deja se croicizeaza chestia asta cu ne-dormitul si oboseala ei. Si dimineata se scoala la 7...maxim.

Maine ma duc chitita la gradi, sa le bat la cap pe educatoare s-o puna la nani ca lumea.
Amu ma retrag, ca ziua academica la mine abia amu incepe...
Poze cu noi
1 si 2
Filmuletze poznase www.dropshots.com/noki_lara" target="_blank">1 www.dropshots.com/saraly" target="_blank">2 www.dropshots.com/noki_lara2" target="_blank"> 3 www.dropshots.com/Saralyna" target="_blank">4 si www.dropshots.com/saralyna2005" target="_blank">5
Varsta Sarah
There are no shortcuts to happiness!
catutza spune:
neatza 
eu sunt agitata/stresata ca sambata ii facem tatei de 6 saptamani
inca nu-mi revin, inca nu pot accepta ca nu mai este si ma dat rau de tot peste cap perioada asta.
va
, voi reveni dupa zilele astea
Cata si
Bianca-Maria(2.11.2005)
Fii intelept ca un batran , dar priveste lumea cu ochi de copil
Bucatareala
camelia_daniela spune:
Catutza
!
Cami & Alexandra Daria
(02.01.2006)
Cresc si iar cresc ... !
“God could not be everywhere and therefore he made mothers.”
Sunt PUTERE si IUBIRE pentru pretioasa EMMA in fiecare zi ora 13 !!!
lavi02 spune:
catutza
slujbele astea au ca rol de baza impacarea si linistirea sufletelor celor ramasi, asa ca ai sa vezi ca dupa slujba iti vei mai reveni. Te inteleg perfect si e normal sa suferim, pe mine m-au tinut luni buuuune de zile visele cu el prin spital in diverse faze reale sau posibile.
Noki pune problema mai serios la gradi cu somnul, nu-i a buna asa.
Miri beton stilul de pedeapsa la David! 
bb_alinus spune:
Neatza si de la noi, sper ca nu ne-ati uitat! Nu am mai intrat ca profitam de primavara si soare, ca cine stie dupa aia cand om mai gusta!
Catutza imi pare rau ca treci prin momente de stres de genul asta!
Cu somnul vroiam sa spun ca miss nu mai doarme la scoala ora aia de siesta de ceva vreme ( adica poata odata sau de doua ori pe sapt maxi) insa aici copiii nu prea dorm la pranz....si nimeni vaz ca nu se alarmeaza
Io ma mai agitam inainte dar am capitulat!
In schimb la 19h-19h30 maxi e in pat si o scol eu pe la 8 fara un sfert dimineatza....Ca acum de altfel!
Fug!
O zi insorita!
XO, XO ( Gossip girl)
Alina si Amalia 17.11.2005
Amalia la 3 ani
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=65487" target="_blank">Povestea nasterii
Noki_Lara spune:
Mneatza!
Am fost la gradi si am tras semnalul de alarma la educatoare. Amu au plecat la Teatrul Tandarica.
Eu NU m-as stresa cu somnul de pranz, daca si-ar completa somnul noaptea. Dar ea dimineata se scoala la 6.30!!!
Iar ora 19-19.30 pentru culcat seara mi se pare o ora muult prea devreme si peste mana. Pai eu la ora aia nu sunt acasa. Asta e o ora pe stilul occidental: cina la 18, nani al adultilor la ora 22 maxim. Nu e cazul la noi.
Ora 21 de culcare a copiilor mi se pare super ok. Eu asa am crescut si e ceea ce ni se potriveste cel mai bine. Acum doar trebuie sa fac efort sa ajung la ea, ca noi de fapt acum ne culcam la 21.30. Si pana la 6.30 sunt doar 9 ore, ceea ce pentru un copil, in cazul in care nu doarme la pranz, mi se pare f putin.
Catutza, multa putere sa treci peste perioada asta grea!

Poze cu noi
1 si 2
Filmuletze poznase www.dropshots.com/noki_lara" target="_blank">1 www.dropshots.com/saraly" target="_blank">2 www.dropshots.com/noki_lara2" target="_blank"> 3 www.dropshots.com/Saralyna" target="_blank">4 si www.dropshots.com/saralyna2005" target="_blank">5
Varsta Sarah
There are no shortcuts to happiness!
felicia74 spune:
Noki e posibil sa iasa mai tarziu din cauza ca zilele trecute nu a prea fost soare. Si la mine, prima data a rasarit dupa 2 saptamani.
Am observat ca leusteanul este mult mai puternic, creste frumos, patrunjelul e mai pretentios. Hai ca nu suntem normale, am ajuns sa crestem ierburi in ghiveci
Eu le pun apa la trei zile, nu mai mult.
gandacel multa sanatate! Ce schimbari ai observat la Bogdan de esti asa de nemultumita?
catutza este greu, intr-adevar, a trecut putin timp. Sunt cu gandul alaturi de tine
Felicia si Ilinca Teodora (15 noiembrie 2005)
Ajutati-l pe Dan sa mearga din nou !!! Avem TELEDON !!!