Colectia de toamna - iarna 2005 (233)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lavi02 spune:

Cora bravo Andrei!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Noki_Lara spune:

Mneata!

Lavi, Corapino- rigoare si exactitate ! Asta cer copilasii nostri!

Poze cu noi 1 si 2
Filmuletze poznase www.dropshots.com/noki_lara" target="_blank">1 www.dropshots.com/saraly" target="_blank">2 www.dropshots.com/noki_lara2" target="_blank"> 3 www.dropshots.com/Saralyna" target="_blank">4 si www.dropshots.com/saralyna2005" target="_blank">5
Varsta Sarah

There are no shortcuts to happiness!

Mergi la inceput

Pe mine ma distreaza Nati: mai nou cand se supara pe mine ma ameninta "nu mai merg la mare cu tine!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mihaelutat spune:

Hai ca am cinci minute pauza si vreau sa aduc colectia pe pagina 1.
Nu am apucat sa vad poze dar cred ca sunt misto ca doar le-a facut Noki, adica vecina, deci clar sunt faine.
Mie Titi cand se supara imi spune "Te rog sa mergi in camera ta si sate gandesti la ce ai facut"
Acum ma duc in biroul meu sa me gandesc ce mai am de facut.
Mita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Noki_Lara spune:

Uitati ce am gasit pe net : http://www.webz.ro/andreea-raicu-alergand-dezbracata/

Poze cu noi 1 si 2
Filmuletze poznase www.dropshots.com/noki_lara" target="_blank">1 www.dropshots.com/saraly" target="_blank">2 www.dropshots.com/noki_lara2" target="_blank"> 3 www.dropshots.com/Saralyna" target="_blank">4 si www.dropshots.com/saralyna2005" target="_blank">5
Varsta Sarah

There are no shortcuts to happiness!

Mergi la inceput

Noki

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mihaelutat spune:

Vecina m-ai pacalit si pe mine.
Mita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madau spune:

Profit si eu de faptul ca Miruna e ocupata cu Magic English, tasu doarme ca maine dimineata pleaca in Delta, sa mai forumizez si eu nitel. Vad ca nu s-a scris tare mult, am vazut pozele de la Feli

Super tari comentariile piticilor, si eu ma amuz la greu cu Miru..azi cand veneam de la gradi mi-a explicat ca " e oribil cat de mult kk de caine e pe jos", si mai apoi acasa statea pe balcon si admira pomii infloriti..."sunt superbi mami". Are niste texte, zau daca stiu de unde le scorneste. Da-i haioasa

Noki...m-am gandit eu ca ne pacalesti..da' tot am deschis linkul..curiozitatea, deh

Am niste chiftele pe foc, ma duc sa le termin.

Madau si Alexia Miruna (15 dec 2005)
www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567493374/" target="_blank">poze pana la 1 an, www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567398541/" target="_blank">de la 1 la 2 ani, PARTY 3 ANISORI , www.flickr.com/photos/madau/sets/72157606362146432/" target="_blank">de la 2 la 3 ani
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei, www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2

margele si alte zorzonele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felicia74 spune:

Noki super pozele, multumim, imi plac mai ales cele cu fetele+baiatul cocotati ca maimutele. gata, le-am si salvat.

Lavi tare Silvia cu sarmalele

Ripley multumesc ptr linkul cu vila. O sa mai revin cu discutiile asupra vacantei mai incolo, cand ne vom pregati efectiv.

Ajutati-l pe Dan sa mearga din nou - TELEDON !!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gandacel spune:

Salutare colectiei, de care mi-a fost tare dor!!!
Am sa ma uit si eu la pozele de la intalnire, imi pare rau ca n-am ajuns, mai ales ca... uite ce zice Noki, ca deja se vede ca unii copii se cunosc de mai multa vreme!!! Noua ne lipsesc prietenii copii, din pacate. Doar cei de la gradinita, care din nefericire au o influenta cam nefasta asupra comportamentului lui Bogdan. Sper sa ne vedeti si pe noi in cat mai multe ocazii posibile.
Stefania este inca foarte rau, e ca o leguma, am fost la o petrecere de copii duminica, in acelasi timp cu intalnirea voastra, insa din pacate i-a fost tot mai rau si a trebuit sa plecam repejor, direct la Urgente. Nu si-a revenit nici acum, eu sunt la fel ca ea, varza-varza, cu frisoane, febra mare, dureri de cap, piele si tot ce mai poate durea in corpul omenesc.
Am senzatia ca din septembrie incoace, n-am avut o saptamana intreaga in care sa fiu sanatoasa, Bogdan e cel mai rezistent dintre toti, Stefania urmatoarea, eu sunt mai rau decat ei... poate din cauza oboselii?! Tati nu intra in ecuatia asta ca, nefiind pe acasa mai deloc, nu are cum sa ia ceva de la noi.
Mai am doua saptamani si incep serviciul!!! Mi se pare ingrozitor!!! Imi vine sa plang, nu stiu cum voi face fata, ma simt ca o leguma, ca o balena esuata... Sunt atat de obosita si de bolnava... tineti-mi pumnii, sa imi revin in doua saptamani, sa fiu normala macar asa, de impresie artistica, de inceput. Stau si ma intreb cum voi face fata.
In plus, Bogdan e tot mai dificil, mai obraznic, crizat mereu, nu este normal ce se intampla cu el, e destul de clar influenta gradinitei de cartier. Tot mai mult sunt tentata sa fac un super-mega efort financiar cativa ani, sa-i duc pe amandoi la particulara, ca parca sunt altfel de copii/familii acolo. Dar nu sunt foarte sigura de evolutia copiilor de acolo. Sunt in mare dilema.
O sa revin cat de curand cu vesti bune despre noi si sper ca, odata cu vremea buna, sa ne intalnim mai des, sa mai prindem perioada asta cu mirosurile superbe de la pomii infloriti!
Va pupic si va doresc sanatate!

Mergi la inceput