Este normal...Takko!!!!

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alba_ca_zapada spune:

claudia_a, si eu am patit asa ceva la magazinut Takko din incinta Auchan (Iris) Titan.

Din cate imi amintesc, era in 30 sau 31 ianuarie 2009, cand am pierdut o groaza de timp sa probez bluze, pantaloni si altele pentru ca erau anuntate cu reduceri pe rastel. Eram ca si tine, foarte incantata pt. ca am gasit multe lucruri care mi se potriveau si la preturi rezonabile.

Cand am ajuns la casa mi-a facut un total dublu la pret, fata de cat aproximasem eu. Mi-au motivat ca afisul de pe geam care anunta reducerea este pentru perioada incepand cu 1 februarie. Eu nu am avut timpul necesar sa fac scandal, pentru ca sotul meu deja isi pierduse rabdarea cat ma fataisem prin magazin. Le-am lasat pe tejghea tot ce alesesem si am plecat.

De-atunci nu am mai avut chef sa le vad fetele. Oricum, daca vedeam un produs si ma interesa alta marime, nu se sinchiseau sa verifice daca au sau nu. Motivau ca toate marimile sunt la vanzare.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gaba-rema spune:

Citat:
citat din mesajul lui claudia_a

Ideea este ca eu mai vreau sa cumpar de la Takko... si pe asta insist: cat este de normal sa pui la raft marfa pe care o vinzi maine??? permite legea chestia asta??? De bun simt si logic si normal este ca tot ceea ce se gaseste la raft sa se poata vinde... atunci, in acel moment si nu altcandva... sunt absurda??? Eu vad normal ca marfa sa fie aranjata de cu o seara inainte in magazie si sa fie scoasa in dimineata ofertei... oricum nu aveau decat un rastel cu 10 bluze si 5 pantaloni...deci nu era greu sa le scoata a doua zi dimineata... asta i-am si zis sefului de magazin: sa bage la loc in magazie marfa ... mi-a replicat ca nu eu fac odinea si el nu baga nimic in magazie... are dreptul sa o lase pana maine acolo!
Ufff... nimic nu mi s-a parut ieri normal...problema este ca nimeni nu face nimic... Sunt dezamagita...

La-m trimis pe tata sa imi ia bluzele la 9 dimineata, era primul client ; culmea ca dupa el inca o tipa a mai luat doua bluze (o fi fost una din celelalte de aseara?!)...

Niciodata nu trebuie sa plângi dupa ceva care nu poate plânge dupa tine.

claudia_a...
te contrazici cu propriul tau motto - acum l-am vazut... si l-am bolduit.
plângi dupe neshte bulendre??

si am mai bolduit acolo unde mi se pare mie ca te cam alinti
no offense.

Altminteri, tipu' obraznic, sunt de acord, de-aia zic sa scrii conducerii companiei (nu opc-ului)...
...dar de unde sa stim noi dc. legea le interzice sa expuna o marfa care se vinde abia a doua zi??... poate ca da, poate ca nu...

...Si zi asa, i-ai poruncit lu' mofluzu' ala sa bage marfa aia înapoi in magazie??
hai ca esti tare !
da' întelege-l si tu acu' ca si-a pierdut cumpatul ... omeneste vorbind, nu profesional :)

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui oanamada

Citat:
citat din mesajul lui gabi3604

La OPC poti sa reclami ca vânzoatorul e sictirit?
La OPC tre' sa spui clar ce regula a încalcat vânzatorul sau seful de magazin... Daca scrie pe geam ca promotia e de-a doua zi, poate ca nu mai e obligatoriu sa scrie si la raft...

Daca cel mai tare te-a deranjat tupeul sefului de pravalie, care-si permite sa spuna clientului ca n-are timp de el, ca are treburi mai importante si alte magarii, nu POC-ul trebuie sesizat, ci conducerea lui Takko. Poate n-o sa le convina nici lor s-auda cum se poarta seful de magazin de la Real!

Cred ca tu nu ai vrut sa intelegi de fapt......nu faptul ca vanzatorul e sictirit e problema...ci faptul ca intri intr-un magazin in care este marfa expusa...deci e de vanzare....daca nu e de vanzare( sau se vinde la o data ulterioara)...trebuie sa stea in depozit! Sunt perfect de acord, claudia are dreptate...marfa putea fi pusa in raf dupa inchidere sau a doua zi dimineata...nu avea ce sa caute in magazin daca era de vanzare a doua zi, indiferent ce scria pe geam!

Mey, nu te contrazic, ca nu ma pricep. Daca zici tu, o fi si vreo lege care zice ca ce este vizibil clientului poate fi si achizitionat.
Dar stii tu sigur despre asa ceva? asta e întrebarea mea...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maru spune:

aici, daca pe flyer scrie ca oferta incepe de vineri, eu nu pot cumpara marfa expusa la pret redus de joi seara. Nici un regulament, nici o amenintare nu ii face sa imi faca mie reducerea.
De multe ori, daca oferta e prea buna, scrie clar: in limita cantitatilor disponibile!
Ce puteai face? sa ceri sa ti le puna in hold, sa lasi nr de telefon la care poti fi contactata si sa vii sa le ridici a doua zi la ora convenabila tie

Emma Invinge cancerul! Inaltam ruga fierbinte miercuri, 25 martie, ora 12 ora Romaniei, ora 6am ora Canadei!
Doamne'ajuta!
http://maru-incotro.blogspot.com/

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui maru

aici, daca pe flyer scrie ca oferta incepe de vineri, eu nu pot cumpara marfa expusa la pret redus de joi seara. Nici un regulament, nici o amenintare nu ii face sa imi faca mie reducerea.
De multe ori, daca oferta e prea buna, scrie clar: in limita cantitatilor disponibile!
Ce puteai face? sa ceri sa ti le puna in hold, sa lasi nr de telefon la care poti fi contactata si sa vii sa le ridici a doua zi la ora convenabila tie

Emma Invinge cancerul! Inaltam ruga fierbinte miercuri, 25 martie, ora 12 ora Romaniei, ora 6am ora Canadei!
Doamne'ajuta!

si io ma gândii la varianta asta... sa vb. cu 'acriturile', sa le zâmbesti cu nemarginita dragoste, sa-ti puna deoparte...
...da' poate ca la noi nu merge, ca âvem prea multe acrituri :(

Mergi la inceput

nu crezi ca se consuma mult mai putina energie si nervi daca in loc sa te certi cu tot personalul le zici: a, sorry, nu am stiut, dar ati putea sa imi puneti marfa on hold si maine dimineata/dupa amiaza/seara o voi ridica? Pentru ca daca oferta era atat de buna, nu ramaneau cu marfa nevanduta chiar daca tu nu te duceai sa o ridici? ( ma rog, initiatoarea topicului)

Citat:
citat din mesajul lui gabi3604

Citat:

Doamne'ajuta!

si io ma gândii la varianta asta... sa vb. cu 'acriturile', sa le zâmbesti cu nemarginita dragoste, sa-ti puna deoparte...
...da' poate ca la noi nu merge, ca âvem prea multe acrituri :(

Doamne'ajuta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nona_denis spune:

Sau si mai corect. Daca nu stiu ce regulament impiedica magazinul sa vanda inca de seara marfa expusa la pretul redus care intra abea a doua zi in vigoare, eu consider ca era rezon ca seful de magazin sau chiar vanzatoarea sa se ofere sa opreasca produsele pentru a le putea achizitiona a doua zi. Dar nu au facut-o.
De acord cu reclamatia la conducere.

Mami de Denisache

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claudia_a spune:

Citat:

Doamne'ajuta!

Deja ma luati la misto...si nu-mi place

Maru, marfa care a fosta dusa aseara intra de azi in oferta...ea nu a existat in magazin pana aseara, adica azi cand trebuia sa intre... nu a fost niciodata, e din colectia de primavara... deci nu voiam io un pret mai mic la ea desi fusese cu un alt pret...ea nu a existat... bluzele erau cu maneca scurta si intrau acum pentru prima data in Takko...deci o vezi, iti place... dar sorry o iei maine! ca azi nu vreau io...doar ti-o flutur pe la nas!

Niciodata nu trebuie sa plângi dupa ceva care nu poate plânge dupa tine.

Mergi la inceput

claudia, eu nu te iau la misto deloc. Iti spun cum sta situatia aici, atat. Daca vrei sa ma crezi sau intelegi, bine, de nu, asta e...
In cazul in care sunt in plina oferta, dar la raft e alt pret, atunci da, sunt obligati sa imi dea la pretul anuntat in oferta. Si o fac, nu risca, cu toate ca la cat de mari sunt, nu le pasa de mine, care fac cumparaturi ocazional acolo...

Daca e marfa noua, in promotie, si promotia e anuntata din data de...eu nu o pot lua cu o zi inainte, orice as face. Anul trecut i-am luat mobila in camera copilului. Am cautat mult si bine, sa ne placa, sa ii placa, sa fie functionala, sa fie durabila, sa incapa si tot asa. La magazinul unde am gasit-o, Sears in speta, mi-a facut calculul, mi-a spus cand imi face livrarea, dar mi-a zis ca daca astept sa fac plata inca o saptamana, mobila noastra intra in sale, deci va fi mai ieftina. Oricum erau obligati sa imi dea diferenta inapoi daca in 30 de zile parca coboara pretul, asa ca au scutit un efort de a face chitante si alte cele!

Mie imi plac rau de tot migdalele, care nu sunt tocmai ieftine aici ( nu la ritmul in care mananc eu) si au fost in oferta la Price Chopper. M-am dus vineri seara sa imi fac provizii, erau scoase binurile deja, dar mi-au spus: promotia incepe de maine, sambata. Asa ca am plecat fara almonds. Sambata nu am putut trece, dar duminica seara am fost la ei. Sorry, s-au terminat. Au incercat sa mai gaseasca ceva prin depozit, dar le terminasera de fapt de sambata seara.

Doamne'ajuta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elyanne spune:

Manu dar a explicat de 3 ori... ca nu era vorba de vreo promotie... pur si simplu nu au vrut sa o lase sa cumpere... nici cu mai mult, nici cu mai putin...

Claudia nu a vrut sa cumpere ceva la un pret mai mic, pt. ca ar fi fost vreo promotie si incepea in ziua X... pur si simplu a vurt sa cumpere ceva ce exista in magazinul respectiv... la pretul la care i l-ar fi comunicat la casa (daca la raft nu era specificat) ... daaaaar n-au vrut sa ii vanda bluzele respetive pt. ca nu trebuiau sa fie pe raft in ziua respectiva... pt. ca cel mai probabil nu aveau voie sa le bage in magazin decat de a doua zi... iar daca ei vindeau inainte automat sefii lor ar fi vazut in acte... si ar fi fost trasi la raspundere ca nu respecta niste reguli... Si asta probabil pt. ca angajatii respectivi nu vroiau sa se trezeasca mai devreme a doua zi, sa iaba timp inainte de deschidere sau sa stea cateva ore in plus dupa ce au inchis magazinul, pt. a aranja marfa noua...

Singura solutie ar fi sa depui o plangere sefilor lor... poate gasesi un contact in site-ul lor... pt. ca e clar ca angajatii sunt problema... iar opc-ul nu cred ca ar avea ce face... dar merita intrebat...

Eliana cu Elena (23.10.04) Andrei si Mihai (03.03.07) | Poze mai vechi, mai noi | www.desprecopii.com/info.asp?id=767" target="_blank">Elena – iubita noastra | De 3x... mamica

Mergi la inceput