Este normal...Takko!!!!

Este normal...Takko!!!! | Autor: claudia_a

Link direct la acest mesaj

M-am saturat de de prostiile romanesti...
Aseara (pe la ora 20) am mers la Real... ca de fiecare data intru si la Takko si las cateva sute de mii bune; evident si aseara am gasit cate ceva de cumparat; m-am invartit, am ales 3 bluze, le-am probat, incantata ca sunt relativ ieftine... merg spre casa sa platesc; cand ajung vanzatoarea imi spune ca nu pot cumpara bluzele ca oferta e valabila de maine (adica azi 26.03.2009); am ramas interzisa... mi s-a ridicat putin tensiunea... zic cum asa? unde scrie... pai "... pe geamul magazinului este un afis mare cu brosura care intra de maine 26 in vigoare...". Desigur ca nu m-am lasat, zic bine, dar pe rastelul de unde am luat bluzele nu scrie nimic, pai cica scrie pe geam... zic: dar in orice magazin intri orice gasesti la raft poate fi cumparat, unde s-a mai vazut asa ceva?! Zic vreau sa vorbesc cu seful de magazin... il cheama, vine un tip cu privirea sfidatoare si imi zice ca el nu are timp de explicatii si ca il tin din treaba ... incep sa-i zic si lui ca nu e normal, ca orice e la raft trebuie sa pot cumpara si la final ca vreau sa vad unde scrie in regulament... atat mi-a trebuit: el cica nu poate sa imi arate ca nu e obligat, ca daca el imi zice eu trebuie sa-l cred, ca nu sunt angajat ca sa imi arate regulamentul intern de organizare... Cu promisiunea ca dupa ce citesc il las in pace , imi aduce regulamentul si imi arata un paragraf in care scrie ca " de regula marfa se aranjeaza la raft cu 2 ore inaintea terminarii programului cu o zi anterioara...!!!!"" Nu prea inteleg eu ce inseamna "de regula" ?!!!!
Am plecat cu coada intre picioare, nervoasa si frustrata (ideea este ca oferta era buna, dupa mine inca doua tipe si-au ales bluze - care erau doar vreo 10... si desigur nu am certitudinea ca dupa ce ies de la servici le mai gasesc - de asta tineam tare sa le iau).

PS si ca un facut, intram apoi in Real si gasesc niste pateuri de post pe care atunci le aseza la raft, intrau cu oferta de azi... am luat si la casa au intrat cu pretul de oferta de azi... deci ei schimbasera de aseara preturile in casa! Ce-i drept era sfarsit de program... dar asa era si la Takko...
Mi-e sila de reguli absurde... ce pot face? i-as reclama undeva... dar stiu ca nu rezolv nimic... oare in afara tarii este la fel? sau numai la noi isi bat joc de oameni????

Niciodata nu trebuie sa plângi dupa ceva care nu poate plânge dupa tine.

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Tala spune:

Spaima oricarui comerciant este protectia consumatorului. Era suficient sa pronunti aceste cuvintele si se calmau, dar cu fermitate ca sa te si creada. Ce treaba ai tu cu regulamentele lor interne? doar nu esti angajata lor, esti un client care a gasit un produs la vanzare.

Bucurie!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dicirstea spune:

Trebuia sa-i spui ca pe tine nu te afecteaza regulamentul lui de ordine interioara. Legea iti da dreptul sa cumperi marfa expusa la raft cu pretul pe care il are in listele de inventar. Btw, preturile se modifica in baza unor liste de inventar, in care se specifica codul si nr de bucati din produsul existent in stoc si a ununi proces verbal. Abia dupa ce se intocmesc aceste documente se aplica pretul pe eticheta si se expune la vanzare produsul. Nu numai protectia consumatorului, dar si garda financiara au ceva de spus in sensul asta!!!Acum nu ii poti face decat reclamatie, vina lor de fapt e ca nu ti-a atras atentia de cand ai pus mana pe bluza respectiva si ca nu au afisat si la raft de cand incepe oferta. E bine de stiut pentru data viitoare.

mamica lui Matei Constantin (21.05.2007)

si a lui Toma/Filip/Luca/Vlad 28

MINUNEA MEA

A DOUA MINUNE

www.animalutze.com/umanitare/bb-darius/index.php" target="_blank">Ajutati-l si pe Darius!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elyanne spune:

Eu mai cumpar din Takko de la Auchan... si acolo angajatii mi se par f.f. sictiriti.... e adevarat ca ajung numai pe la 8 seara, cand sunt dupa o zi de munca... dar eu ce vina am???
Intr-o seara aspirau prin magazin, cu vreo ora inainte de inchiderea magazinului Am crezut ca magazinul e inchide la ora 21, pt. ca se apropia ora cu pricina, dar nici asa nu aveau nici un motiv sa se apuce de curatenie inainte sa inchida... Dar nu, inchideau la 22

Sau in alta zi, ajunge in fata casei o mamica cu un copil in brate, copil care-si pierduse rabdarea... si angajatul de la casa respectiva ii spune sa treaca la casa cealalta pt. ca aici inchide
Evident ca au plecat si n-au mai cumparat nimic... dar angajatilor putin le pasa...

Dar pt. ca aici gasesc haine pt. copii care se strang pe talie (f. important pt. noi... gasesc f.f greu sau aproape deloc in zona ) si pt. ca sunt frumoase, iar preturile sunt cat de cat ok ... tot ma duc sa mai cumpar de acolo... deobicei odata ce vanzatoarele m-a calcat pe bataturi nu mai intru in magazinele cu pricina...

Eliana cu Elena (23.10.04) Andrei si Mihai (03.03.07) | Poze mai vechi, mai noi | www.desprecopii.com/info.asp?id=767" target="_blank">Elena – iubita noastra | De 3x... mamica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanamada spune:

In asemenea situatii, cum ati patit voi...nu se sta pe ganduri....Protectia Consumatorului are un site, are formular de reclamatie online...si este indicat dupa ce povestesti cu amanunte ce ti s-a intamplat sa ceri sa te anunte ce masuri au fost luate impotriva acestui magazin, in termenii legali...adica in maximum 30 de zile de la depunerea reclamatiei!

Ce sa va zic...Protectia consumatorului "rezolva" cam 30% din astfel de probleme si este gresit sa credeti ca absolut toti comerciantii se tem de Protectia Consumatorului...astia mai mari, cu mai multe magazine, in afara faptului ca se "cunosc" cu cei de la Proctectia Consumatorului prefera ori sa plateasca amenda, ori sa dea spaga si sa mearga mai departe cum vor ei...in schimb amaneintarea cu campaniile de presa, ca te duci peste ei cu televiziunile funstioneaza excelent.

Eu am patit multe din astea, dar cele mai gogonate au fost cu Kauflandul...la ora 8.45 seara (kauflandul se inchide la 10) ele spalaseara deja masinile de taiat mezeluri si eu am "indraznit" sa cer sa-mi dea sunca de la o anumita firma...vanzatoarea mi-a zis ratoit ca nu au...eu "chioara" am vazut-o calup in rafturile din spate (stiam eticheta) si i-am facut super scandal ca minte...bunnn, a recunoscut (dar tot era cu gura mare si cu tupeu) si mi-a zis ca da, are, dar nu-mi poate taia ca ei au spalat masinile...ehh, va dati seama ca am vazut rosu in fata ochilor...am chemat seful de magazin si i-am facut cu ou si cu otet...cum eu stau la 2 minute de kaufland..fata mea le era cunoscuta ca ma vad cel putin o data la trei zile..asa ca le-am spus ca daca urmatoarea data cand vin nu mi se spune si mie ce masuri s-au luat impotriva celor doua vanzatoare care au refuzat sa ma serveasca...apelez siu la Protectia Consmuatorului si la presa....mi s-a spus...dupa vreo 3 zile cand m-am dus...doamnele au fost sanctionate cu 3% din salariu!!!!
Aveti insa impresia ca s-a schimbat ceva? Dupa 2 saptamani am patit-o la raionul de branza unde nu vroia sa-mi taie din calup nou... "ca trebuia sa iau din cea taiata"....o amarata de bucata, faramitata si rupta toata...asta dupa ce am stat 10 minute in fata galantarului si doamna de la branza se conversa 5 metri mai incolo la telefonul mobil!!!!!!

Oana siCati mica (1 an si 7 luni)

CATI POZE NOI

"Poate ca pentru lume esti doar o singura persoana, dar pentru o anumita persoana esti întreaga lume."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gaba-rema spune:

La OPC poti sa reclami ca vânzoatorul e sictirit?
La OPC tre' sa spui clar ce regula a încalcat vânzatorul sau seful de magazin... Daca scrie pe geam ca promotia e de-a doua zi, poate ca nu mai e obligatoriu sa scrie si la raft...

Daca cel mai tare te-a deranjat tupeul sefului de pravalie, care-si permite sa spuna clientului ca n-are timp de el, ca are treburi mai importante si alte magarii, nu OPC-ul trebuie sesizat, ci conducerea lui Takko. Poate n-o sa le convina nici lor s-auda cum se poarta seful de magazin de la Real!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Deianira spune:

Hmmmm, eu nu as spune ca este normal pentru ca este Takko, ci pentru ca sunt needucate si nesimtite vanzatoarele. La Takko in Timisoara e ok, nici la Kaufland nu am avut probleme vreodata, eu in schimb m-am razboit cu unul de la Altex . Deci, depinde de om, nu de numele magazinului.

Good things happen to good people.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ladyJ spune:

In acest caz, se ia legatura cu conducerea copmaniei si se reclama angajatii.

Angajatii, fie ei sefi de magazin sau vanzatoare, pot trage numele comapaniei in jos, ceea ce evident nu e OK pt conducere.
Se vor lua masuri mai mult decat sigur.

Daca nu, pur si simplu nu mai cumperi de la ei.Si transmiti asta conducerii.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabrielama spune:

Din pacate se intampla peste tot, depinde de om nu de magazin. Ultima data mi s-a intamplat la o librarie RAO... sa zicem ca te astepti la un comportament cat de cat decent intr-un loc unde se vind carti, nu gogosi.

Am sunat la editura, am trimis mail in care am spus ce si cum, mi-au raspuns. N-am mai trecut de atunci pe acolo, n-am idee daca au schimbat ceva, dar macar am spus ce am avut de spus.

Gabi

There is no taste like the taste of being thin!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claudia_a spune:

Ideea este ca eu mai vreau sa cumpar de la Takko... acolo imi gasesc marimea mea (xxl) si de acolo ma simt bine in hainele astea!
Problema mea este alta si pe asta insist: cat este de normal sa pui la raft marfa pe care o vinzi maine??? permite legea chestia asta??? De bun simt si logic si normal este ca tot ceea ce se gaseste la raft sa se poata vinde... atunci, in acel moment si nu altcandva... sunt absurda??? Eu vad normal ca marfa sa fie aranjata de cu o seara inainte in magazie si sa fie scoasa in dimineata ofertei... oricum nu aveau decat un rastel cu 10 bluze si 5 pantaloni...deci nu era greu sa le scoata a doua zi dimineata... asta i-am si zis sefului de magazin: sa bage la loc in magazie marfa ... mi-a replicat ca nu eu fac odinea si el nu baga nimic in magazie... are dreptul sa o lase pana maine acolo!
Ufff... nimic nu mi s-a parut ieri normal...problema este ca nimeni nu face nimic...
Incerc sa ma uit pe site si sa scriu cuiva!
Sunt dezamagita...

La-m trimis pe tata sa imi ia bluzele la 9 dimineata, era primul client ; culmea ca dupa el inca o tipa a mai luat doua bluze (o fi fost una din celelalte de aseara?!)...

Niciodata nu trebuie sa plângi dupa ceva care nu poate plânge dupa tine.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanamada spune:

Citat:
citat din mesajul lui gabi3604

La OPC poti sa reclami ca vânzoatorul e sictirit?
La OPC tre' sa spui clar ce regula a încalcat vânzatorul sau seful de magazin... Daca scrie pe geam ca promotia e de-a doua zi, poate ca nu mai e obligatoriu sa scrie si la raft...

Daca cel mai tare te-a deranjat tupeul sefului de pravalie, care-si permite sa spuna clientului ca n-are timp de el, ca are treburi mai importante si alte magarii, nu POC-ul trebuie sesizat, ci conducerea lui Takko. Poate n-o sa le convina nici lor s-auda cum se poarta seful de magazin de la Real!

Cred ca tu nu ai vrut sa intelegi de fapt......nu faptul ca vanzatorul e sictirit e problema...ci faptul ca intri intr-un magazin in care este marfa expusa...deci e de vanzare....daca nu e de vanzare( sau se vinde la o data ulterioara)...trebuie sa stea in depozit! Sunt perfect de acord, claudia are dreptate...marfa putea fi pusa in raf dupa inchidere sau a doua zi dimineata...nu avea ce sa caute in magazin daca era de vanzare a doua zi, indiferent ce scria pe geam!

Oana siCati mica (1 an si 7 luni)

CATI POZE NOI

"Poate ca pentru lume esti doar o singura persoana, dar pentru o anumita persoana esti întreaga lume."

Mergi la inceput