Gasca de Constanta 105

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Anina_n spune:

ADINUTZA, multumim frumos pentru pozele cu finutza Isabelle !
S-a deschis sampania pt. Gabi si Isabelle, poate scrii si acolo link-ul cu poze.

Nina, mami de www.babiesonline.com/babies/n/ninacristina" target="_blank"> Nina-Cristina (10.01.2002)
www.desprecopii.com/info.asp?id=1443" target="_blank">Cum ne-a schimbat diabetul viata

Copilasi din 2002
Scorpiutze

Sunt PUTERE si IUBIRE pentru pretioasa Emma, in fiecare zi, la ora 13.

Emma INVINGE cancerul!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angelseby spune:

Buna fetelor!

Gabi felicitari! Bine ai venit pe lume Isabella!Sa fii sanatoasa

Mergi la inceput

Seby doarme,am timp sa va povestesc ce am patit cu el zilele trecute.
El are ceva probleme cu constipatia,mereu trebuie sa fiu atenta la ce mananca.Duminica am fost plecata si a stat cu mama mea,cand am venit acasa mama a zis ca nu a vrut sa manance nimic si nici sa bea lapte,nu facuse deloc caca,ia pus un supozitor dar degeaba.am vazut ca era balonat,plangea si era agitat,dupa un timp a si varsat.atunci m-am speriat,deja aveam in minte toate diagnosticele posibile la asociere constipatie-meteorism abd-varsatura.Am sunat pediatra care a spus ca nu se baga sa ma urc in masina si sa fug cu el la galati( noi inca stam in tecuci,abia in iunie ne mutam definitiv in c-ta)nici macar nu a vrut sa-l vada si ne cunoastem foarte bine.atunci am sunat la spital si l-am dus sa-i fac o radiografie abdominala ( imi era foarte teama sa nu aiba imagini hidroaerice)in acest caz eram pregatita sa plec la galati urgent.nu a fost asa,avea burtica plina cu gaze doar atat,m-am dus apoi cu el la spitalul de pediatrie la urgenta,dr de garda la consultat si dadea din umeri,i-am zis eu sa-i faca o clisma asta ar fi solutia cea mai buna,ii facea acasa dar nu aveam sondita adecvata.a zis ca are si rosu in gat si ca sa-i dau antibiotic.pana la urma au facut asistentele clisma si am plecat acasa.l-am pazit cu sotul toata noaptea.dupa aprox o ora a inceput sa dea gaze,ne-am bucurat era semn bun,apoi a facut si caca.nici nu pot sa va spun cat ne-am bucurat.Nu a facut febra asa ca nu i-am dat nici un antibiotic iar in gat nu avea nimic m-am uitat eu dimineata.Acum Seby e foarte bine.

Mergi la inceput

Bettyk,felicitari pentru casa noua!

Mergi la inceput

Camelia,ce mai face Teodora? e mai bine?Multa sanatate!
La ce dr homeopat mergeti?

Mergi la inceput

Tania,multa sanatate!bine ca ai cu cine sa lasi fetele.Ai grija de tine.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bettyk spune:

Va multumesc fetelor! sunteti niste dragute. scriu pe fuga,zilele astea sunt foarte ocupata. poate de sapt viitoare ma mai linistesc.
Daca nu mai apuc sa intru sa va salut, va doresc un weekend placut. poate va fi si vremea mai calduta un pic.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iulyp spune:

Buna fetelor!
Azi e vineeeeeeeeeeeeeeeeeri!
Va doresc un wk placut. Sambata asta sunt libera ca am lucrat sambata trecuta. Nici nu vreau sa ma gandesc ca sambata viit. lucrez iar.
Pupici dulci la toate lumile.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CRIXIA spune:

ANGELSEBY, cine nu trece prin d'astea nu intelege cat de important este chiar si un partz! Bine ca n-a fost asa de rau cum ti-a zburat tie mintea( vezi daca ai studii medicale)

JULYP, nu te gandi prea departe! O sa avem un we frumos, fara vant, cu maxime de 12-13 grade! Profita!

Crixia mami de Alexia-Maria ( 22.iul.2003) & +16 sapt

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jojo_miha spune:

Buna ziua !Sunt si eu o mamica de C-ta cu o fetita si inca una la purtator.Am o mare rugaminte la voi.Imi puteti spune unde este adresa exacta a doctoritei Ciufu ,sunt programata azi pt morfologica si m-am trezit ca nu stiu unde este cabinetul,probabil m-i s-a dat adresa cand m-am programat insa am uitat,sau nu mai retin.multumesc anticipat!

Mami de Teodora Ioana(29.09.2007) si 23+tot cu

Mergi la inceput