Gasca de Constanta 105
Raspunsuri - Pagina 8
Anina_n spune:

ADINUTZA, multumim frumos pentru pozele cu finutza Isabelle ! 
S-a deschis sampania pt. Gabi si Isabelle, poate scrii si acolo link-ul cu poze. ![]()
Nina, mami de
www.babiesonline.com/babies/n/ninacristina" target="_blank"> Nina-Cristina (10.01.2002) Copilasi din 2002
Scorpiutze
Sunt PUTERE si IUBIRE pentru pretioasa Emma, in fiecare zi, la ora 13.

Emma INVINGE cancerul!
angelseby spune:
Seby doarme,am timp sa va povestesc ce am patit cu el zilele trecute.
El are ceva probleme cu constipatia,mereu trebuie sa fiu atenta la ce mananca.Duminica am fost plecata si a stat cu mama mea,cand am venit acasa mama a zis ca nu a vrut sa manance nimic si nici sa bea lapte,nu facuse deloc caca,ia pus un supozitor dar degeaba.am vazut ca era balonat,plangea si era agitat,dupa un timp a si varsat.atunci m-am speriat,deja aveam in minte toate diagnosticele posibile la asociere constipatie-meteorism abd-varsatura.Am sunat pediatra care a spus ca nu se baga sa ma urc in masina si sa fug cu el la galati( noi inca stam in tecuci,abia in iunie ne mutam definitiv in c-ta)nici macar nu a vrut sa-l vada si ne cunoastem foarte bine.atunci am sunat la spital si l-am dus sa-i fac o radiografie abdominala ( imi era foarte teama sa nu aiba imagini hidroaerice)in acest caz eram pregatita sa plec la galati urgent.nu a fost asa,avea burtica plina cu gaze doar atat,m-am dus apoi cu el la spitalul de pediatrie la urgenta,dr de garda la consultat si dadea din umeri,i-am zis eu sa-i faca o clisma asta ar fi solutia cea mai buna,ii facea acasa dar nu aveam sondita adecvata.a zis ca are si rosu in gat si ca sa-i dau antibiotic.pana la urma au facut asistentele clisma si am plecat acasa.l-am pazit cu sotul toata noaptea.dupa aprox o ora a inceput sa dea gaze,ne-am bucurat era semn bun,apoi a facut si caca.nici nu pot sa va spun cat ne-am bucurat.Nu a facut febra asa ca nu i-am dat nici un antibiotic iar in gat nu avea nimic m-am uitat eu dimineata.Acum Seby e foarte bine.
bettyk spune:
Va multumesc fetelor! sunteti niste dragute. scriu pe fuga,zilele astea sunt foarte ocupata. poate de sapt viitoare ma mai linistesc.![]()
Daca nu mai apuc sa intru sa va salut, va doresc un weekend placut. poate va fi si vremea mai calduta un pic.
iulyp spune:
Buna fetelor!
Azi e vineeeeeeeeeeeeeeeeeri!
Va doresc un wk placut. Sambata asta sunt libera ca am lucrat sambata trecuta
. Nici nu vreau sa ma gandesc ca sambata viit. lucrez iar
.
Pupici dulci la toate lumile.
CRIXIA spune:
ANGELSEBY, cine nu trece prin d'astea nu intelege cat de important este chiar si un partz! Bine ca n-a fost asa de rau cum ti-a zburat tie mintea( vezi daca ai studii medicale) 
JULYP, nu te gandi prea departe! O sa avem un we frumos, fara vant, cu maxime de 12-13 grade! Profita!
Crixia mami de
Alexia-Maria ( 22.iul.2003) &
+16 sapt 
jojo_miha spune:
Buna ziua !Sunt si eu o mamica de C-ta cu o fetita si inca una la purtator.Am o mare rugaminte la voi.Imi puteti spune unde este adresa exacta a doctoritei Ciufu ,sunt programata azi pt morfologica si m-am trezit ca nu stiu unde este cabinetul,probabil m-i s-a dat adresa cand m-am programat insa am uitat,sau nu mai retin.multumesc anticipat!
Mami de Teodora Ioana(29.09.2007) si
23+tot cu