Gasca de Constanta 105

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dadi_t spune:

neata,neata!
Gabi sa fiti sanatoase amandoua!BB-lina sa=ti fie sanatoasa,papacioasa si cuminte.
Gabi stia intradevar ca naste vineri,dar dupa controlul de ieri i s=a rupt apa si dimineata cand s=a dus la urgenta deja avea dilatatia mare(informatii calde de la Adina).
Adina,imi pare rau ca nu am putut sa o ajut azi.
Sunt imobilizata la pat, am intepenit de mijloc. Nu stiu daca este ceva nevralgic sau la coloana ceva. Cert este, ca de vreo 3 ani ma confrunt cu crize de genul asta(acum mai accentuate) . Am facut raze prin octombrie cand am avut ultima criza si pt ca nu a iesit nimic si mi=a trecut cu antiinflamatoare locale..am neglijat. In toamna mi s-a recomandat sa fac un RMN, pe care am de gand sa-l fac acum.
Nu stiu daca am apucat s-o felicit pe Sinzi, o fac acum cu speranta ca v-a fii fetita cum isi doreste.
Iulyp-bine-ai revenit! Cum v-ati hotarat sa va mutati la Valu...nu este incomod cu gradi/scoala copiilor?
Angela,multa sanatate lui Sebi si asteptam detalii despre ce s-a intamplat.
Mihaela ce faceti? Nu ne-ai povestit cum a fost in vacanta.Cum s-a simtit Mihaita?
Betyk,insanatosire grabnica sa fii apta pt. sambata. Felicitari pt casa noua! Unde v-ati mutat?

Tania cu Andreea(14 sept'96) si Bianca (14 febr'04)
poze!

Blogul lui Mihaita

Ce nu poti controla...evita!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ontica Camelia spune:

Mai dar repede se mai schimba vestile pe aici!
Bine ai venit pe lume Isabella! Gabi felicitari, se pare ca mica domnisoara a vrut sa-ti faca o "pacaleala" si ti-a schimbat planurile. Sa fiti sanatoase, refacere rapida si laptic mult.
Adina felicitari, sa va traiasca cea mai tanara finutza!
Tania refacere rapida, cred ca este momentul sa te mai ocupi si de tine, la capitolul sanatate.

Despre noi ce sa va spun? Eu sunt zombie, din 2 in 2 ore i-am dat Teodorei remedii homeopate. Acum nu mai face febra, doarme, ca asta noapte a fost tare agitata din motive de febra mare, eu ca o trezeam sa-i dau apa sau medicatia...Important este ca am scapat de antibiotic, ar fi fost al 2 lea din martie.

O zi buna!

1 , 2, 3
www.dropshots.com/day.php?userid=173213&cdate=20070416" target="_blank">filme cu noi

Camelia cu Alexandra -Elena (27 feb 2004) & Tedora Lucia (5 aug 2007)

www.youtube.com/watch?v=IEL5RoD_xZc&NR=1" target="_blank">Tudor Gheorghe - Dorul calator

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jone spune:

un mic salut si de la mine.
mi-am luat cateva zile libere (recuperare de anul trecut) ca si asha mi-au fost trecute in decembrie.
asha ca pe acasa incerc sa ma odihnesc mai mult.
pupici

jo , si alexandra
noutati.,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ADINUTZA spune:

Pozele promise http://community.webshots.com/user/adinutza114

noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sinzi_ana spune:

La multi ani Isabella!!!!!!
Bine ai venit pe lume!!!! E frumoasa foc!!!!

Sinzi 6+, Radu si David psihologul
varsta David
varsta bb2
www.flickr.com/photos/11552209@N04/" target="_blank">Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CRIXIA spune:

Dodo ce surpriza! La multi ani bebitzei!!! Felicitari mamicii pentru efortul natural! Sa aveti parte de liniste, somnic si laptic!

Fetelor, vorba Corneliei, ce repede trece timpul! Acum vine vara!
Camelia, Dady, sanatate!!

Crixia mami de Alexia-Maria ( 22.iul.2003) & +16 sapt

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bettyk spune:

tot in Tomis Nord ,pe la Boema ne-am mutat.
gabi felicitari si multa sanatate!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iulyp spune:

Buna fetelor!
Bettyk uitede la mine pt. noua casa. Asteptam sa dai de baut..virtual
Gabi . Bebelina sanatoasa si mancacioasa iti doresc, si tie refacere grabnica.
Cami multa sanantate la mica printesa, si tie muuulta putere sa rezisti.
Tania hotararea de a ne muta in Valu e de ceva timp. In 2007 am cumparat pamantul, anul asta am terminat la fok urgent ratele. Acum am facut proiectul. Urmeaza sa ne bransam la apa. Speram ca incet incet anul asta sa terminam cu toate actele si la anu sa ne apucam de constr. casei. Mai repede nu se poate ca nu-s bani.
In rest toate la noi sunt bune. Aseara am fost la inot cu Nik si am vb si pt. Andu sa facem o proba sambata la piscina mica sa vedem daca s-ar descurca, avand in vedere ca nici 3 ani nu are. Era asa fumos pe plaje aseara....m-au pocnit nostalgiile.
O zi frumoasa va doresc.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iulyp spune:

Tania pt. spate n-ai incercat sa porti un lombostat cu atele flexibile? Iti sustine spatele mult mai bine. Sau ai deja si nu se simte nici o ameliorare?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dadi_t spune:

neata, neata...
mooor... am scris o groaza si nu eram logata....
ideea esra ca sunt inca ...convalescenta, m-au mai lasat durerile de la ketonal forte si crema ,,putera ursului.. Despre crema pot spune ca are imediat un efect de incalzire...dar durerile parca nu ma lasa de la ea...mai degraba de la diclofenac unguent..
Vai fetelor ce greu imi este sa stau la pat si sa ma uit cum casa mea in doua zile arata ca dupa bombardament....Oricat de bolnava am fost (viroze, gripe) niciodata n-am putut sa stau mai mult de o zi, poate nici o zi, fara sa fac nimic prin casa.....cafeaua mi-a facut-o Andreea ..restul... stau la ,,,mana,, vecinelor. Noroc ca sunt in relatii bune cu vecinii....
Pup fetele si bebicii!

Tania cu Andreea(14 sept'96) si Bianca (14 febr'04)
poze!

Blogul lui Mihaita

Ce nu poti controla...evita!

Mergi la inceput