Mladite si mugurasi de mai-iunie 2008 (87)
Raspunsuri - Pagina 6
simonacip spune:
Mooor dupa Raducu...Si ce frumos e el imbracat
Andrada Sis a luat din Ikea pt #259;riza si colturi.
Simona, mami de baieti 
David (10 nov 2004)si
Matei (24 aprilie 2008)
www.onetruemedia.com/shared?p=73230cba168c08670e90d4&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">MONTAJ
"Cele ce sunt cu neputinta la oameni sunt cu putinta la Dumnezeu."
"Tine mintea ta in iad si nu deznadajdui"
inais spune:
Asa, asa Simona...bine ca mi-ai amintit
: Raducu e un duuuuuuuulce! Gata trimis pupic de la Iasminutza! Din ala fulger sa nu-l mai intercepteze mami de Robert!Sau ii trimitem si lui Robert unu' ca sa nu se supere!
si 
mamica Iasminutei...adica
lui mami si a lui tati
Votati-o pe Iasmina! Un vot pe saptamana, pana in 12.04

Micaela06 spune:
Noi opritore de sertare am pus de la primii pasi, e adevarat ca tb sa ai o latura libera la mobila ca sa le lipesti, dar nu se dezlipesc usor, adica fii-mea nu poate sa le dezlipeasca.
L-am vazut pe Raducu cum se pupa el in oglinda
si Daria se pupa si isi da si suzeta, e de coma. Chiar vroiam Gabita sa te intreb cate kg are Raducu cel frumos, ca l-am vazut in poza din carucior (aveti ca al nostru, cred) si mi s-a parut mult mai mare ca Daria, gata de acu promit sa nu ii mai zic grasa ![]()
Alysh spune:
Buna seara fetele....nu mai tin pasul cu voi. Tati e in delegatie, am avut si o stare mai ciudata, sper sa nu ma deprim de tot.
Despre planuri de vacanta, asa cum am precizat sunt planuri, probabil nu le vom putea bifa pe toate.
Despre al 2-lea bb. eu mi-l doresc dar URASC sa ma preseze cineva, si deja presiunile au inceput (nici n-am renuntat la AC si nici n-am acordul medicului inca sa renunt; in plus, toata lumea "fa bebe" si cand vine vb de ajutor, sa vezi ce mai baga capul la cutie)
Despre bone, v-am spus, si eu am oroare. Am un specimen in parc care se lauda cati bani primeste de la parinti si pe care ii barfeste la cel mai execrabil mod , cum ca mama face copilului numai mancare fada (probabil ii face mancarea fara prea multa sare) si ii interzice sa-i dea cartofi prajiti dar "ea nu se ia dupa ma-sa" ci cumpara fetitzei cartofi prajiti de la Spring si fetitza mananca cu ambele maini pt ca pofteste si ea saraca daca "ma-sa ii face numai mancare fara pic de gust"......iar ta-su sta toata ziua pe calculator si o umple de d...ci ca nu se poate plimba linistita prin toata casa. "Habar n-au sa creasca copilul, il culca de la 8 ca sa se tanca panca parintii"....si multe, multe, ce era la gura ei....cand aparea fetitza ranjea ca o dobitoaca (fetitza are in jur de 2 ani) cu un ranjet atat de perfid....bleah mi se zbarleste carnea pe mine.
Doloress, drum bun!
Lilly, ai o scumpete de fetitza frumoasa!
Vlady
Magdone spune:
MsBB, da din Bacau sunt si mi-e tare dor dar mai devreme de anul viitor nu cred ca ajungem. De fapt de cand am plecat din tara n-am mai ajuns inapoi 
Stefany, a mea zice si da-da care inseamna tata ![]()
Ca-eric, nu-ti fa probleme isi revine el.
Alysh, vai ce bona
groaznic sa patesti asa (ma refer la parinti dar si la copil), eu nu stiu de unde falsitatea asta. De fapt ce sa ma mir, ca si eu am avut 2 bone la Razvan cat a fost mic si o data veneam de la servici si ei erau in parc. Nu ma vazuse bona ca vin si tot il scutura pe Razvan ca nu vroia sa se urce in carut, cabd m-a vazut a incercat sa o il ia mai usurel
am crezut ca moor acolo cu ea. Am schimbat-o dupa aia dar nici cealalta nu era mai breaza.
Ce simpatic Raducu, pupici 
Simonacip, te invidiesz ca ai ajuns asa la pace interioara sa stii, si mai ales ca mergi la un calugar, si eu mi-as fi dorit. Din pacate de cand sunt aici parca m-am indepartat asa de credinta si imi pare tare rau
la biserici aici e asa o chestie care mi se pare de fatada, toata lumea e parca mult mai credincioasa ca in tara dar nu stiu de ce mi se pare mie ca de fapt e doar de fatada.
Nicole, n-ar strica sa vii odata pe neanuntate acasa sa vezi ce se intampla.
Alina-anto, condoleante pentru bunicul tau!
Magda, cu Razvan
(5 ani) si Olivia
(9 luni)
_
"Pentru a castiga ceea ce merita sa ai, s-ar putea sa fie nevoie sa renunti la tot ceea ce ai deja."
Adriana_78 spune:
Buna dimineata!
poftiti la o 
Fetelor, noi avem o tricicleta din aia colorata, nu chiar grozava - da e o incantara pt. Annika - ii place sa se suie pe ea si s-o surubareasca, ceva de groaza - e cea mai tare jucarie
Nicole, naspa cu bona -- eu una, as spiona-o cumva.
Subiectul bone e tare spinos -- eu una nu mi-as lasa copilul cu o bona care fumeaza de ex(noi nu fumam, asa ca nu vad de ce ar inhala copilul meu fum), apoi pt. mine e imp. ca bona sa aiba o educatie, un limbaj adecvat, altfel ce vocabular ii invata pe copil? copii prind f. repede, e f. imp. pe cine au inpreajma, ca model.
Noi am gasit odata o bona mai in varsta, cu fac. , stia lb. staine, era calatorita, era calma, blanda, vorbea f. frumos, se vede ca e o femeie cu studii, desteapta -- cu ea chiar mi-as fi lasat copilul (n-a fost nevoie decat de cateva zile) -- e tare greu sa gasesti pers. potrivita.
Gabitzam, sa stii ca te-ai visat azi noapte. Ieri l-am vazut pe Andrei cu tati al lui la lib. de pe Dorobanti si m-am gandit la tine ...
Adriana
Danicris spune:
Neatza, fetele dragele.
Alysh, ceea ce ai povestit despre bona aceea mi-a creat o stare de panica. Pai cum sa lasi copilul cu un asemenea specimen, sa ti-l indoape de cartofi prajiti (probabil si cu alte porcarii), sa te barfeasca cu nerusinare ... Macar cu copilul se poarta frumos ?
Ia uite ce povesteste si Magda !!! Pai cum il scutura ? Si tu ce i-ai facut ? Vai de mine ce oroare !
Deja ma gandesc ce ma fac cand va trebui sa incep serviciul. Sotul meu e optimist, colegele lui au toate bone si nici una n-a avut probleme. Da' poti sa stii daca vom avea noroc de o bona care sa se poarte frumos cu Vladucu ? Nu-i cere nimeni sa-l iubeasca, dar ...
Mai bine ma calmez ca oricum mai am un an si ceva de stat acasa, vedem atunci ce vom face. Doamne ajuta !
Va pup si va invit la o
cu lapte.
Dani, mami de Rasfatzel 23.06.2008
gabitzam spune:
Adriana, eu eram in librarie !!! Erai pe jos sau in masina? Imi pare rau ca nu ne-am vazut. Am cautat de nebuna ieri prin cateva librarii animalute din acelea mici din plastic. Eu voiam de animale domestice, dar am gasit doar animale salbatice. A vazut Andrei la televizor si m-a zapacit sa-i cumpar "amimale". Dupa librarie ne-am dus in parc la Bordei nitelus, si m-am gandit si eu la tine
Cred ca de aia m-ai visat
Batea vantul rau in parc, n-am stat mult, decat vreo 15-20 min.
Micaela, asta mic al meu are 10.300kg, cantarit ieri, si undeva pe la 75-76cm, nu l-am mai masurat de ceva vreme. Mi se pare innaltut. Dar este baiat, Dariuta ta e fetita si fetitele in medie sunt mai micute la varsta asta.
Cu bona poti sa ai noroc sau nu sa o nimeresti. Eu am fost de partea cu norocul, iar Dora, cu mana pe inima, l-a crescut atat de bine pe Andrei, ca nu i-as fi putut cere mai mult nici daca era sora mea.
Eu zic ca simti cand e ceva in neregula cu bona. Macar ca vezi reactia copilului fata de ea.
Andrei sta toata saptamana acasa. A iesit negativ rezultatul la testul rapid de scarlatina, dar suntem obligati sa-i facem si un exudat faringian. Nu il primesc la gradi fara rezultatul la exudat.
Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla Suntem in concurs la www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20viata%202008&page=11" target="_blank">Clipe de viata 2008 gab1 si gab2
simonacip spune:
neata si 

pt toata lumea, vad ca doarme inca gazda noastra din fiecare dimineata, Cleo
Nicole, dc nu e mai mult de atit si se poarta frumos cu David si nu suspectezi si altele eu zic sa inghiti ca nu face mincare sau altele. E greu de gasit o bona buna si Doamne Fereste de mai rau. Cit despre kg pina la vara vei fi model la ritmul in care ai dat jos 6,5kg
Magdone
e grea strainatatea, nu? eu ma gindesc de multe ori ca n-as putea-o suporta, poate doar dc ar fi toti cei dragi cu mine ceea ce e destul de greu..Hmm.
Alysh scumpa, cind faci bb 2 sa nu o faci in functie de ajutorul pe care l-ai putea primi, trebuie sa fii tu singura hotarita si pregatita. Orice ar fi tot mama are grija de copii, nimeni nu rezolva aspectul asta decit mama
Micaela, cred ca -i grozava Dariuca cu suzeta in oglinda
.
Adriana, tot voiam sa va intreb cam la cit se ridica apartamentul vostru, mi-a ramas gindul la el...atita spatiu
L-am cintarit si eu pe Matei ieri 11.700 Brrr, si am incercat sa-l masot mi-au iesit doar vreo 74 cm(dar atit avea si la 9 luni)Nu a a stata, nu cred ca l-am masurat corect...E mai micut oricum decit David.
Fete dragi va dau si voua un link. Se string fonduri pentru un film documentar despre inchisorile comuniste. Daca sunteti interesate, eu zic ca e o cauza care merita toti banii.Istoria noastra.
editez: nu bagasem linkul
Simona, mami de baieti 
David (10 nov 2004)si
Matei (24 aprilie 2008)
www.onetruemedia.com/shared?p=73230cba168c08670e90d4&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">MONTAJ
"Cele ce sunt cu neputinta la oameni sunt cu putinta la Dumnezeu."
"Tine mintea ta in iad si nu deznadajdui"
iulia83 spune:
neatza 
am citit pe diagonala. daca nu am net pe laptop mi-e asa greu sa merg la calcul mare 
noi nimic nou. trebuie sa merg acu dupa masa de fructe sa ridic un colet de la posta. e ceva de mers. imbrac fata gros si daca tot ajung pe acolo sa vad daca e soacra-mea acasa poate urc pe la ea, ii facem o surpriza.
bine ai revenit ALINA, condoleante pt bunic, felicitari pt procesul castigat. eu asa ma infurii ca nu s-a miscat cornel sa depuna plangere atuinci cand trebia impotriva celor care ne datoreaza bani, macar mai aveam o sanasa sa-i recapatam. dar el s-a multumit sa vb cu un politist. in fine..feicitari inca odata. asteptam pozici cu SCORTISOARA scumpa 
vazut pozici cu CERCETATOR scump
prin sertare, filmulet cu Raduc mic si dulce pupacios...nu mai stiu ce am citit. Cine zicea de BONA? ma ingrozesc..nu mai dezvolt, ca destul ma enervai ca-mi amintii de aia cu banii 
i-am luat covoras d-ala puzzle fetii, ii place tare mult si patruleaza pe el. azi cred ca-i mai iau unul sa-l unesc sa-l fac mai mare ca e foooarte incantata. a descoperit ea ca ies ciupercile alea si capsunile si baga degetelele acolo sa scoata.
va pup si va doresc o zi cat mai frumoasa 
The cheese to my macaroni - Mufitza Ariana Elena 
Cand eram mica, mica cat o furnica...
Dau petrecere
Ma vezi live aici
Acuma sunt mare
Uite asa am venit pe lume