Mladite si mugurasi de mai-iunie 2008 (87)
Raspunsuri - Pagina 5
Danicris spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Andrada79 Lilly ce dulce e scumpica ta, imi place cum baga bilele acolo si se joaca asa frumos!!!!!! Gabitzam ce sa zic am ras de m-am prapadit. Cum se pupa el intr-una.......e un dulce si un frumos! Fetele am si eu o intrebare pt ca pe mine m-a luat pe nepregatite exploratul lui Tiberiu. De unde pot cumpara opritoare pt sertare (nici nu stiu cum se numesc exact) si dopuri pt priza???? As vrea unele mai ieftine daca oi gasi! Sambata trebuie sa il trimit urgent pe tati sa cumpere, uitati aici ce face: http://good-times.webshots.com/photo/2893659910104143825shWOHT |
Am vazut in carfur, mai multe tipuri, de la mai multe firme.
Dani, mami de Rasfatzel 23.06.2008
Magnetism79 spune:
GABITZA , BESTIAL RADUCU, SI AL MEU FACE LA FEL NUMAI CA IN PICIOARE , IMI PARE RAU CA NU L-AM FILMAT SI PE EL CAND FACE ASA , ORICUM NU STIU CE VAD EI ACOLO IN OGLINDA DE O TOT PUPA ASA , LE PLACE IMAGINEA DE ACOLO CRED.
Scuze , am scris cu litere mari
Mami de Bogdanici Pogonici
gabitzam spune:
Articole de siguranta am vazut la Carrefour, la raionul de bebelusi, linga biberoane, cnute si alte alea.
Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla Suntem in concurs la www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20viata%202008&page=11" target="_blank">Clipe de viata 2008 gab1 si gab2
Magnetism79 spune:
Uitasem, La Multi Ani pt copilasii nascuti ieri si azi, nu l-am uitat pe David puiutul lui Miss, sa ai parte puiule mic numai de lucruri frumoase in viata si sa fii fericit alaturi de mamica si taticul tau care te iubesc ffff. mult!
Inca o data La multi Ani!!!!!!!!!!! de la B.G.
Mami de Bogdanici Pogonici
Nicole1980 spune:
Sa va mai povestesc din “patanii cu bona”: Ieri a tot batut apropouri ca azi e sarbatoare si se mananca peste. Ady a luat un file de merluciu si ne-am gandit ca daca bona isi face o bucata de peste sa mai faca una in plus sa manance si Ady cand vine. Eu oricum nu mananc seara , ea oricum are timp destul. Conventia a fost sa gateasca in fiecare zi pentru bebe, insa acum face doar o ciorba miercurea, in rest ii gatesc eu seara pt a doua zi.
Eiii si dimi i-am zis bonei (care iar a batut apropouri de peste de cum a venit) ca am luat peste, sa isi pregateasca si o rog sa faca o bucata in plus. Stiti ce mi-a zis: “Aaaa, pai nu vreau sa fac azi nimic, ca eu am mancare. Am ce sa mananc in frigider, nu mai fac peste, ca am mancat dimineata acasa (n.n. – dimineata insemnand ora 6 ?!!!)”
Ea care la inceput zicea ca vrem sa fim o familie….ea care mananca si ii face Ady special mancare “sa aibe bona”, ea care zicea ca la familia cealalta lua 9 mil si uneori facea si mancare si curatenie pt parinti, ea care a primit de la inceput 10 mil si nu face mai mult de o ciorba pt bebe si ii calca o tura de rufe….
Mi-a fost descrisa de cunostinte ca o femeie extraordinara, insa nu e deloc asa. Cand vin, la usa si ascult putin e liniste, cum intru in casa il ia pe bebe si danseaza cu el si ii canta ( ma enerveaza asa de tare falsitatea…).
Nu am pretentii sa-l iubeasca, insa sa nu de-a spectacol in fata mea. Trebuie sa fac rost de un reportofon, sa vad ce face in lipsa mea….
V-am plictisit ? Imi pare rau …insa e mai bines a stiti , ca poate pentru unele dintre voi va veni si momentul cautarii unei bone. Acum , as sti ce sa cer unei bone….
La multi ani Sebstian !
Iulia – of m-ai linistit cu greutatea. Deci daca si voi sunteti pe aproape (si nu pare deloc plinuta) atunci ma gandesc ca e doar o obsesie de a mea. Eu am o prietena cu o fetita de 2 ani si are 12 kg, dar arata bine….
Simoncip – doar 3 kg mai ai de dat jos…ce zici de inca 10 la mine…
Ms BB – si am sa-l tund la cheliuta pe David, insa sa se faca cald, la vara, ca acum ii mai tine adapost…
Miss – nici tu nu mai alaptezi , mai iei Cerazette , pilule ? Ca eu inca le iau, cred ca pana le termin , ca mai am 2 folii si jumatate si am dat cam mult pe ele…o fi ceva ?
Alina anto – ma bucur sa mai aud de voi, imi pare rau de bunicul tau si de ce ati patit voi. Ma bucur ca sunteti acum bine si sanatoase. Si eu am intarcat, insa nu am luat nimic…aaa felicitari pt proces
Inais – s-a deschis si mall acolo langa Carrefour ?
Stefani – al meu nu zice tata, dar zice Ady (numele lui tac-su)
Gabitzam – ce dragut e Raducul tau, cum pupa el oglinda….
Poze
Evolutie David
Bebe David Adrian 16.06.2008
Andrada79 spune:
Multumesc mult de raspuns!
Nicole daca nu mai ai incredere deloc in bona atunci da poate ar fi bine sa o inregistrezi sau sa lasi o camera web deschisa. Oricum pacat ca ti-ai pierdut increderea in ea ca banuiesc ca stai cu inima stransa cand esti plecata!
inais spune:
Citat: |
citat din mesajul lui stefany_p belea Raducu... Lily..deci nu suntem singurii...bun asa, ne luam de-o mana...si-asa am fost tradati de Iasminuca.. |
...mai Robert s-a inscris cand erau inca in burtica...si el si ea...deci a fost temerar baiatu'...daca iesea o uraciune tot cu ea se procopsea! Asa ca na...norocu' lui! Se pare ca ii place!
Da' eu ti-am mai spus: fi-mea alege! Vezi ca ea zice si tata si dada...o expediez par avion sa-l invete pe Iustin?? Da' scriu Fragil pe colet sau cum fac?
mamica Iasminutei...adica lui mami si a lui tati
Votati-o pe Iasmina! Un vot pe saptamana, pana in 12.04
Edit: Andrada pt sertare am tot intrebat si eu...spinoasa problema. Toate sunt cu sistem de gaurit mobila si eu nu vreau. Mai sunt unele care se lipesc si se pot desface, insa nu stiu cum sa explic...tre sa ai unghi de 90 de grade. Sunt de la Primii pasi cele mai ieftine!
Nicole...da...zice-se e Mall...din 3 magazine 2 sunt in curs de amenajare! Nu-mi mai aminti de subiectul asta...nu azi!
ca_eric spune:
mey fetele al meu pitic nu mai zice mama...a zis...acum de o vreme nu mai vrea...numai dadada zice.