Mladite si mugurasi de mai-iunie 2008 (87)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns gabitzam spune:

Lili, Raducu meu are cam 75-76cm si aprox. 10.200kg, dar el a fost de la inceput mai grasunel si dezvoltat.

Alina, imi pare tare rau pentru bunicul tau, condoleantele mele. Dar ma bucur ca ati avut succes cu procesul, mare lucru. De-abia astept sa vad pozicile cu Sara scortisoara. Ai vrut tu sa ablactezi? Sau nu mai aveai lapte? A fost nevoie?

Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla Suntem in concurs la www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20viata%202008&page=11" target="_blank">Clipe de viata 2008 gab1 si gab2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns belleane spune:

salutare,

La multe lunite lui Sebastian cel nazdravan!

Mai fetili am o rugaminte la voi: nu mai scrieti asa mult.Am citit , am uitat ce-am citit ...etc
Asa ca aveti un cititor din umbra dragelor ca de scris ...nu mai am timp si nici ce sa scriu nu mai stiu.

pisica mama de Ana Maria(3.08.2003) si Elena Ruxandra(28.05.2008)
http://community.webshots.com/album/568228087tqrEjX?start=12

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns stefany_p spune:

zic si eu ca Belleanne...nu mai scrieti asa mult...
Dolores, drum bun asa va intoarceti voiosi si sanatosi!
Pupam copilutii de 25!
Alina, condoleante...atza asta numta viata pana la urma tot se rupe...
Noi suntem ok, Iusti mai tipa noaptea, urletele alea nesuferite..mai tipa si ziua, e destul de stresant...eu m-am resimtit dupa examen (MsBB, am luat A, stiu ca asteptai confirmarea...ia un ciuc de-aici sa nu zici ca-s zgarcita)....asa....deci..m-a durut inima, mi-a curs sange din nas,...cre ca am facut tensiune..
din fericire primavara se arata tot mai tare, zilele sunt mai lungi si sper sa-mi revin si eu..
ma duc sa recuperez din ...........1900 toamna..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lilly79 spune:

gabitzam si Raducu e si baiat, si baietii sunt mai mari .Eu sunt nedumerita pt ca Julia pana la 4 luni a fost lunguta.Ii cumparam hainute de 6 luni cand avea 3, iar acum e tot cu haine de 9 luni, si mai are si cateva de la 6.Noi nu suntem inalti (amandoi avem in jur de 1.70), dar parca dintr-odata a scazut ritmul de crestere in inaltime.La greutate eu zic ca e grasuta pt lungimea ei.Are 9kg, sau poate si peste 9.
Ce ti-e si cu mamele astea, tot timpul sunt nemultumite: daca e prea slab copilul de ce e slab, daca e gras de ce e gras, daca e mic de ce e mic, etc

Am "studiat" problema, si-am micsorat un filmulet si l-am pus aici(Julia danseaza si apoi cade). A durat ceva pana l-am micsorat.

Edit: le umplu serverul celor de la webshots . Julia se joaca cu bile aici (e de-acum 3 saptamani).

Lilly, mami de Julia (30.05.2008)

Mergi la inceput

copiii vostri zic tata???al meu nu, zice mama la amandoi...si pe cuvant ca barbat/miu nu seamana cu mine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lilly79 spune:

Citat:
citat din mesajul lui stefany_p

copiii vostri zic tata???al meu nu, zice mama la amandoi...si pe cuvant ca barbat/miu nu seamana cu mine

La varsta asta nu cred ca e cu adresa.
Julia nu a zis niciodata tata, si in ultima vreme nu mai zice nici mamama.Dar am rabdare pt ca stiu ca pana la urma ne va spune ea cumva .

Lilly, mami de Julia (30.05.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzam spune:

Raducu, fata in fata cu Raducu, dragoste mare

Se pupa singur in oglinda

Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla Suntem in concurs la www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20viata%202008&page=11" target="_blank">Clipe de viata 2008 gab1 si gab2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonacip spune:

Miss, asa este, trebuie sa ai un preot bun. Sunt atitea nebunii si in sinul Bisericii incepind chiar cu Patriarhul (asta e opinia mea proprie)Eu merg chiar la un calugar, e o mare diferenta intre un calugar si un preot de mir. Important e sa simti tu harul lui Dumnezeu si sa te sprijine sufleteste...ca iti dai seama ca eu nu merg doar de forma la biserica sau la spovedanie. Dar nu ma raportez la nimeni, doar la ce vreau eu pentru mine de acolo.Sau ma raportez doar la SFintii Parinti. E clar ca sunt multe cioturi in sinul Bisericii dar incerc sa nu le bag de seama, daca nu ma imbunatatesc le dau deoparte...Sunt atitia care blesteama si invidiaza si apeleaza la magie si la carti si spun ca sunt ortodocsi..Incerc sa nu-i judec, caci stii cum e Nu judeca ca sa nu fii judecat. Nu-mi iese intotdeauna desigur, procesul curatirii e foarte complex si dificil, cel mai dificil ever.
A avut dreptate terapeuta ta, probabil in conditiile date ai devenit ceea ce esti si ai fi fost alta in alte circumstante...Asa este, totusi e bine ca-i vei da lui David toata dragostea. Pentru noi oamenii e important sa traim de mici in dragoste, iubire, eu asa zic, instrainarea e cea mai urita si nu duce la nimic bun, deci deciziile tale sunt intelepteTe citez Iubire nelimitata i acceptare neconditionata!!!!!!!!

Lily, nastrusnica gogosica ta, numai nebunice face, cred ca esti toata ziua dupa ea ca pe butelie.
Alina, bine ai revenit. COndoleante pt bunic si felicitari pentru proces!Asteptam pozicile.

hai ca revin ca-s singuri in sufra cei doi nazdravani ai mei
Pupici

Simona, mami de baieti

David (10 nov 2004)si
Matei (24 aprilie 2008)

www.onetruemedia.com/shared?p=73230cba168c08670e90d4&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">MONTAJ
"Cele ce sunt cu neputinta la oameni sunt cu putinta la Dumnezeu."
"Tine mintea ta in iad si nu deznadajdui"

Mergi la inceput

belea Raducu...
Lily..deci nu suntem singurii...bun asa, ne luam de-o mana...si-asa am fost tradati de Iasminuca..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andrada79 spune:

Lilly ce dulce e scumpica ta, imi place cum baga bilele acolo si se joaca asa frumos!!!!!!

Gabitzam ce sa zic am ras de m-am prapadit. Cum se pupa el intr-una.......e un dulce si un frumos!

Fetele am si eu o intrebare pt ca pe mine m-a luat pe nepregatite exploratul lui Tiberiu. De unde pot cumpara opritoare pt sertare (nici nu stiu cum se numesc exact) si dopuri pt priza???? As vrea unele mai ieftine daca oi gasi! Sambata trebuie sa il trimit urgent pe tati sa cumpere, uitati aici ce face: http://good-times.webshots.com/photo/2893659910104143825shWOHT

Mergi la inceput