Mladite si mugurasi de mai-iunie 2008 (87)
Raspunsuri - Pagina 7
cleo78 spune:
ei dorm. Nu dorm. Nu am shanse....
deci multsam de cafele,
fifi vrea numai pe gresie. O spal cu mopu, de 3-4 ori pe zi, si o las. Si descultsa...atat timp cat nu ii sunt reci miinile/picioarele - nu am niciun stres.
iulia, io am covorash cu litere. Si tot asha, le scoate, le desprinde etc. are treaba. E amuzant - dar io am preferat din motive practice, sa nu iau covor fetei, ca pe asta il bag in dush si las la scurs si e uscat in cateva ore.
deci urasc praful. Si in buc. este cacalau.
despre aprt si spatiu....moaaama ce visez si io ceva mai mult spatiu. Si fara mobila, of course. Deocamdata nu ne permitem, ne-am propus sa discutam dupa ce vine si bb2 si intre timp sa scapam de 1 rata.
despre bone...uooof. Mare drama. E greu sa gasesti pe cineva de incredere. Nu e toata lumea asha, 1 caz negativ distruge 10 cazuri frumoase. Dar tot ai frica...
o
soarele din viatsa noastra mamica natanga de pe 9.05.2008
simonacip spune:
Cleo, credeam ca dormi, speram de fapt, poate te odihneai si tu mai mult...
Si Matei tot numai pe gresie ar vrea, dar eu nu-l las ca miinile ii sunt reci imediat ce atinge gresia, nu stiu de ce.
Si da, apartament mare si mobila minimalista, aproape deloc..
Iulia, nu-ti mai aminti de bani ca-ti faci singe rau.
Simona, mami de baieti 
David (10 nov 2004)si
Matei (24 aprilie 2008)
www.onetruemedia.com/shared?p=73230cba168c08670e90d4&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">MONTAJ
"Cele ce sunt cu neputinta la oameni sunt cu putinta la Dumnezeu."
"Tine mintea ta in iad si nu deznadajdui"
Adriana_78 spune:
Gabriela, eram pe jos, plecasem prin librarii - am cumparat cartea Mami, tati, ma auziti? Salome Jacques.
AM auzit voce de copil si cand m-am intors, l-am recunoscut pe sotul tau si pe Andrei, tocmai ieseau din librarie.
Micaela, crezi ca ne putem vedea azi, sa-ti recuperezi punga? ca e vreme frumoasa, iesim sigur in parc pe la 14:30
Simonacip, apart. e inchiriat (ca nu se stie cat stam in Ro) - are 4 camere - 180m2 - costa cam in jur de 400- 450 000 euro.
Mi se pare f. mult, pt. Ro, din pacate astea sunt preturile pietei imobiliare.
Sa ai spatiu e superb - si eu visez
Adriana
Micaela06 spune:
Neata fetelor
Multumesc de cafea 
Eu cred ca am racit, sunt varza, ma ustura in gat, ma doare carnea pe mine ametesc
De dimineata am facut si o criza de nervi ca nu ma ajuta nimeni si nu mi se pare normal, sa nu ma intrebe nimeni de sanatate sa nu vina sa stea cateva ore cu fata (aici vizam socrii) ca fata mea e buna doar sa o scoata in fata la o reuniune, aniversare ceva sa se pozeze cu ea
Al meu barbat nu intelege ce am, pai mi-e rau am racit si cred ca numai de la oboseala mi se trage, ma culc la 2 noaptea sa fac treaba pt serviciu cand doarme fata, ufff... sunt eu exagerata? da nu mai pot...
Gata mi-am spus si eu ofu ca nu mai puteam.
Gabita aveam impresia ca fii-mea e grasa, deja imi faceam griji, cand o vedeam muuuult mai mare decat pe ceilalti copilasi de varsta ei, unde mai pui ca ea la varsta este printre piticii grupului-clubului.
e lungut Raducu
Sa stii ca Daria s-a uitat fascinata la filmuletul ala, da acu nu pot sa spun daca era
de Raducu cel pupacios sau il auzea pe Andrei cel vorbaret si de aia era topita.
Simona nici eu nu pot sa o masor bine, adica eu ma chinui cu semne cu ruleta si imi da pe langa 
Adriana ce tricicleta, de aia de o impingi din spate? I-am gasit si eu o chestie deaia cum am vazut la voi cu animale de le apesi si scot sunete... mama ce varza sunt la explicatii... e super incantata fii-mea.
Pe viitor mi-am propus sa ma inspir de la voi, mamicile cu experienta, la jucariile pecare i le cumpar... adica chestia asta, cuburile clemmy, au un real succes, ce i-am luat eu din 'mintea' mea, zac in cutia de jucarii.
Aaa si sa va spun: Fata mea merge singurica de la mami la tati, vreo 5-6 pasi
Va pupam 
Adriana_78 spune:
Micaela, atunci cred ca amanam, daca te simti rau - sanatate multa!
Tricicleta din aia cu scaunel si cu maner - uite poza aici Annika pe tricicleta
Si pt. fetele ce viseaza la concedii -- ca m-ati facut sa visez si eu si mi-am mai clatit ochii cu pozele de la mare
Am selectat cateva poze, pt. cine vrea sa vada cam cum s-a distrat pitica de 1 an si 3 luni si apoi 2 ani si 3 luni in Creta
Lara in Grecia
Adriana
Danicris spune:
Servus.
Am inima mica, mica, mica ... maine trebuie sa merg la serviciu si sa stau de dimineata pana pe la 5-6 dupa-amiaza, au audit si nu se descurca. E prima data cand las Vladucu atatea ore. E adevarat ca-l las cu taica-su da' ... oare se descurca ?
Mi-e o sila sa merg acolo ... e o atmosfera oribila, de ceva vreme salariile se iau cu intarzieri mari, toata lumea e stresata, vin furnizorii si tipa pe-acolo ca nu si-au incasat banii de luni bune ... horror. Toti colegii mei sunt necajiti. Iar pe mine ma preseaza sa ma intorc, desi de la inceput am fost hotarata si am spus ca stau 2 ani.
Mda, deci nu am nici un chef sa merg acolo insa am promis, asta e.
Va
pe toate. Papa.
Dani, mami de Rasfatzel 23.06.2008
Lorich spune:
Neata M&M!
Miha scumpa, baga ceiut cu multa lamaie si miere, incearca sa te odihnesti cand doarme Dariutza... ufff stiu ce rau e!
Felicitari mladita mergatoare!
Alysh ce trist e ce povestesti de bone, dar mai trist e ca e adevarat. Eu cred ca cele bune, cu suflet, sa nu mai mentionez educate, sunt raritati, dar raritati mari. In general sun femei care zic ca hai sa ma bag la jobul asta ca e mai usor decat sa muncesc nu stiu eu mai ce! Eu nu stiu ce o sa ma fac cu Robert la 2 ani, pt ca citeam ca nici gradi nu e potrivita la varsta aia... va trebui sa aleg intre 2 rele!
LMA Elena Cristiana , Radu si Petra
Inais
back....hai ca si noi il iubim tare pe Raduc, deci merge!
Lori, mami de Robert din 9.06.2008
jady spune:
Buna dimi...mamicilor![]()
am revenit si eu pe ecran dupa 4 luni lungi fara internet...si un chef nebun de a vorbi cu voi,sper sa recuperez ceva din urma ...
La multi ani tuturor bebelusilor ce lunile astea implinesc un anisor...
mai fetele mam uitat un pic pe la poze si am ramas uimita ce copii mari avem
ce scumpi si dulci...si ce micuti erau,in fine a trecut o perioada tare placuta dar vina alta si mai placut alaturi de bebei nostri...
bun ... sa va pun in tema :eu am inceput serviciul din luna noiembrie iar Eric sta cu tati care este temporal fara job,in fine criza asta afecteaza lumea intreaga
de moment cam atat ,iar ERIC a crescut si a ramas acelasi copil cuminte...dar avem o singura problemanu ne place lapticul si duc lupte de lamurire cu el pana bea circa 120 plus cerale in schimb la mancare nu face nazuri![]()
are in jur de 9.500kg si 78 cm asa ca mai avem de mancat sa il ajungem pe RADUCU ce sa mai spun de MATEI...un salut pt tote mamicile
Miss imi era dor sa vb 

cleo78 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui jady Buna dimi...mamicilor am revenit si eu pe ecran dupa 4 luni lungi fara internet...si un chef nebun de a vorbi cu voi,sper sa recuperez ceva din urma ... La multi ani tuturor bebelusilor ce lunile astea implinesc un anisor... mai fetele mam uitat un pic pe la poze si am ramas uimita ce copii mari avem bun ... sa va pun in tema :eu am inceput serviciul din luna noiembrie iar Eric sta cu tati care este temporal fara job,in fine criza asta afecteaza lumea intreaga de moment cam atat ,iar ERIC a crescut si a ramas acelasi copil cuminte...dar avem o singura problemanu ne place lapticul si duc lupte de lamurire cu el pana bea circa 120 plus cerale in schimb la mancare nu face nazuriare in jur de 9.500kg si 78 cm asa ca mai avem de mancat sa il ajungem pe RADUCU ce sa mai spun de MATEI...un salut pt tote mamicile ![]() Miss imi era dor sa vb ![]() ![]() ![]() ![]() mami de ericut...D-ZEU sa va binecuvinteze. |
bun revenit, mami de Ericut! hai, moralul sus, o sa rasara soarele si pt voi!
adriana, ma uitr la poze si ma ia cu dor si jele..... ce alpinista era Lara:
http://picasaweb.google.com/adriana78adriana/CretaGrecia20062007#5317405204247190562
o
soarele din viatsa noastra mamica natanga de pe 9.05.2008
Alysh spune:
"neata, dati si mie o cafea cu multa cofeina????
Cred ca lui Vlad ii iese dinte de sus, spun cred pt ca nu mai iese...vad acolo un pic innegrit parca si ff usor umflat dar de ce nu mai sparge odata gingia????
Fetelor, cu bona aceea n-am exagerat deloc, mi se pare diabolica....brr....cu fetitza se poarta aparent ok, dar se chinuie rau sa ranjeasca la ea. Imi dau seama insa ca exista si bone ok.
Simo, ai dreptate, tot noi ni-i crestem , dar eu merg pe ideea ca un bebe are nevoie inainte de toate de o mami fresh, odihnita, vesela, ingrijita....si cred ca e imposibil sa fii asa daca stai 24h/24 cu doi copii. Ori il dai pe unu la gradinitza/cresa ori gasesti un ajutor. Altfel te epuizezi. In sensul asta ma refeream la ajutor.
Am inceput mesajul asta acum vreo doua ore....
Vlady