Mladite si mugurasi de mai-iunie 2008 (87)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Lorich spune:

Citat:
citat din mesajul lui cleo78

adriana, ma uitr la poze si ma ia cu dor si jele..... ce alpinista era Lara:
http://picasaweb.google.com/adriana78adriana/CretaGrecia20062007#5317405204247190562

Cleo m-ai sinucis cu pozele Adrianei Uite asta vreaaaaauuuu...http://picasaweb.google.com/adriana78adriana/CretaGrecia20062007#5317405796391228450

Jady bine ai revenit!Mi-era dor de voi!

Alysh ia de aici +[extracofeina] si sa nu mai vb de bone, ok?

Lori, mami de Robert din 9.06.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DanaH spune:

'neatza fetele!
vroiam sa intru de aseara sa spunc a l-am vazut pe raducul pupacios si m-a distrat foarte tare. este tare scumpel!

noi am fsot ieri la control. pe mine ma sperie cand aud ce kg avetzi voi pe acolo. teodora are 8.830 kg si 72.5cm. bine, eu ma asteptam la mai mult, ca mi se parea cam grea de la o vreme cand o luam in bratze. dar nu a laut decat vreo 400g din ianuarie pana acum. si zau c mi se pare rotunjoara, adica are niste falcutze.... si niste bucutze... e drept ca alexandru era mai mare, ca ma tot uit in caietul lui si vad diferenta. dar eu sut foarte multumita asa cum e teodora.

si a facut si doua vaccinuri, dar vad ca pana acum nu are nicio reactie. am inteels ca reactia paote sa apara si dupa o saptamana. sa speram ca nu.

in rest, mi-a zis doctora ca pot sa incep sa ii dau lapte normal, semidegresat, dar in cazul asta sa incep sa ii dau vitamaina D. am incercat dimineatza, si vad ca i-a placut.
mai rau este ca ne-a spus sa ii dam sa bea din cana normala, fara niciun cioc. ei bine, asta nu pot sa fac. nu vrea si gata. ea nici nu prea bea apa, nici cu cioc, nici fara cioc. asta este marele meu of. pana acum ii faceam laptele mai diluat, dar acum...

in fine, ne-a spus de mancare ca putem sa ii dam sa manance din mancarea noastra, dar eu am uitat sa o intreb de sare. noi nu mancam faorte saratat, dar pun sare in mancare. oare pot sa ii pun si ei de acum? voi cum faceti?

in rest... cam atat. nu prea mai stiu ce sa pov despre noi. eu sunt dupa ziua de miercuri, cand stau acasa de cu copiii. sunt varza miercuri seara, abia astept sa vina sotzul acasa sa ii predau comanda. ieri am stat pe afara vreo 3 ore, desi a mai si plouat, a mai si batut vantul. cand am ajauns acasa, eu eram mai obosita decat copiii. dar asta este, sa fie ei sanatosi.

fete dragi, stit voi, eu mai usor cu scrisul, dar sunt aici, in umbra, va urmaresc.

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Micaela06 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Lorich

Citat:
citat din mesajul lui cleo78

adriana, ma uitr la poze si ma ia cu dor si jele..... ce alpinista era Lara:
http://picasaweb.google.com/adriana78adriana/CretaGrecia20062007#5317405204247190562

Cleo m-ai sinucis cu pozele Adrianei Uite asta vreaaaaauuuu...http://picasaweb.google.com/adriana78adriana/CretaGrecia20062007#5317405796391228450

Lori, mami de Robert din 9.06.2008

Si eu vreau asta http://picasaweb.google.com/adriana78adriana/CretaGrecia20062007#5317405267511139938
abia astept sa vina vara sa plec in concediuuuuuu
Acum caut oferte la turci, ca tb sa ii prezint bossului variantele sa aleaga.
Si cand zic boss-u nu ma refer la stapana noastra iubita scumpa, cea mai cea Daria

Si nu e mladita umblatoare inca, mai mult asa... pasitoare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzam spune:

Micaela, la noi tricicleta a avut un succes relativ. Initial i-a placut foarte mult, dar dupa o vreme mergea 100m pe ea (impins), dupa care se cerea in brate si impingeam tricicleta goala. Dar sunt foarte multi copilasi carora le place foarte mult. Uite-l pe Andrei la 1 an si doua luni pe tricicleta. Peste iarna m-am incurcat de ea prin casa, iar la 2 ani deja nu mai incapea, si nici din pedale nu voia sa dea singur. Am donat-o la niste copilasi amarati.
Daca ii cumperi, nu te baga la cine stie ce chestie scumpa. Noi am luat-o de la Piciul.

Adriana, ne-am ratat la mustata. Unde mergeti de obicei in parc, in ce zona?

Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla Suntem in concurs la www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20viata%202008&page=11" target="_blank">Clipe de viata 2008 gab1 si gab2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alysh spune:

Micaela, WOW, felicitari pt primii pasi!!!! Super!
Imi pare rau ca esti bolnavioara si n-ai ajutoare....te inteleg perfect!

Adriana, ce frumoase sunteti amandoua in pozele acelea. Mi-ai facut o pofta de mare

Gabitzam, ce frumos e Andreiutz! Imi place mult aici. Cu ce i-ai dat pe cap? Cam asa vreau sa-i fac lui Vlad la aniversarea de 1 an ca nu prea are par pe cap si macar sa dea impresia....exista gel de par pt bebei?

Vlady

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzam spune:

Alysh, era doar cu apa facut asa, m-am amuzat si eu putin atunci Probabil ca exista si geluri de par pentru copilasi, dar poti folosi si un gel normal, cred.

Uite, am googalit nitel, www.articoledepetrecere.ro/Gel-verde-fosforescent-pentru-par/p--1074.html" target="_blank">gel verde fosforescent pentru par, hi hi hi

Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla Suntem in concurs la www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20viata%202008&page=11" target="_blank">Clipe de viata 2008 gab1 si gab2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Micaela06 spune:

Citat:
citat din mesajul lui gabitzam

Uite, am googalit nitel, www.articoledepetrecere.ro/Gel-verde-fosforescent-pentru-par/p--1074.html" target="_blank">gel verde fosforescent pentru par, hi hi hi

Ce tare, parca o si vad pe Daria verde fosforescent si pe barbata-miu alergandu-ma pe mine cu o bata.
O sa vad cu tricicleta ca parca vad ca si Daria face ca Andrei.

Adriana zi si mie ce model de la Romer ai (de scaun de masina) ca la noi vad ca se poate comanda doar de pe net si mie nu stiu cum sa o fac fara sa-l vad sau sa mai aflu niste parareri.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns inais spune:

Neatza tuturor!...N-am emigrat ...dar e primul mesaj pe ziua de azi desi-s treaza de la 9! Asa ca-i dimineata!

Micaela sanatate muuuuuulta si da-i Dariei mergaretze sau pasitoare sau cum vrei tu! Baga vit. C, Oscillo la greu, Paragrippe sau Coryzalia...din alea homeopate! Si muuuuulte ceaiuri!

Adriana m-ai sinucis cu pozele alea! Vreau si euuuuuuuuuuuuuu! E demential peisajul. Unde erati acolo? Eu am vazut toata Grecia. Am facut un tur al tarii. Separat am mai fost o data intr-o insula de-a lor mai putin turistica. Eu care-s ahtiata dupa mare si soare...acolo m-as muta.

Alysh mai stiam de dat cu sapun in par...apa cu sapun...! Sapun mult asa...si sta in sus de n-ai treaba. Numai sa nu ii faca cineva dus intre timp!

Deci aseara am uitat de zic de Julia. Ne-am uitat pe filmuletele ei si eu si Iasmina. E fenomenala cum baga ea bilele acolo. S-a prins de cauza-efect. Super! Bravo!

Stati sa-mi laud si eu odrasla: deschide usa. Intentionat. Usa fiind inchisa. Pe clanta. Insa clanta e oarecum paradita si daca tragi de usa se deschide. Are o dif. ff mica de nivel fata de tocul usii. Jos..la nivelul Iasminei. Eu inchid usa...ea se duce pas-pas...trage cu degetelul ei de usa apucand de unde e diferenta aia de cativa mm, o deschide...baga un cap dupa ea...oblic, asa ca matzele si apoi iese in goana! Si cu strigate de atac!! Am si filmat-o...insa nu am cum sa pun filmuletz pt ca e prea mare!

Merg la trebi...copilul asta inca doarme! Tre sa o trezesc sa pape totusi!

Va

mamica Iasminutei...adica lui mami si a lui tati

Cat de maaaare sunt!!

Votati-o pe Iasmina! Un vot pe saptamana, pana in 12.04

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Adriana_78 spune:

Am venit si eu din Kaufland - nu-mi place deloc sa merg dupa cumparat "de-ale gurii" asa departe, da nici sa murim de foame nu se poate.

fetelor, ma bucur ca va plac pozele mele - mai erau unele simpatice cu spuma marii imprimata pe fundulet de Lara mica, da am zis, sa nu va plictisesc cu imagini din astea - am ales doar cateva, nici eu nu stiam care sunt mai reprezentative.

Inais, cand e Lara mai micuta suntem in Rodakino, apoi in Ferma, amandoua sunt in sudul Cretei.
Ce mi-a placut mie in Creta, amestecul asta de mare cu munte, stanci, flori, sate mici cu case albe pierdute prin munti, cate o bisericuta ici-colo - si mai ales florile alea roz, ca mereu uit cum se cheama sunt superbe

Cleo, din nefericire pt. mine ca mamica, Lara a fost de mica o cataratoare - si acum se catara peste tot si de cateva ori ne-am ales cu vizita la spital

Adriana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns inais spune:

Citat:
citat din mesajul lui Adriana_78

Inais, cand e Lara mai micuta suntem in Rodakino, apoi in Ferma, amandoua sunt in sudul Cretei.
Ce mi-a placut mie in Creta, amestecul asta de mare cu munte, stanci, flori, sate mici cu case albe pierdute prin munti, cate o bisericuta ici-colo - si mai ales florile alea roz, ca mereu uit cum se cheama sunt superbe

Adriana

Uite...www.rogoblen.ro/forumtopic.jsp?CategoryID=3&SubcategoryID=7&TopicID=10488" target="_blank">Bougainvillea sau Floarea de hartie

mamica Iasminutei...adica lui mami si a lui tati
05.06...07...08 sau "Povestea Iasminutei"
Cat de maaaare sunt!!

Votati-o pe Iasmina! Un vot pe saptamana, pana in 12.04

Mergi la inceput