Mamici si burtici din BAIA MARE (24)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns nikolleetta spune:

Citat:
citat din mesajul lui Malinka

nikolleta...ce mare a crescut rares si ce ochisori frumosi are...in curand il vezi si pe el in picioruse, la cat de repede zboara timpul... tu cum ai prins aparatorile ca eu de ieri ma tot gandesc la o solutie pentru patutul ilincai...

flavia...asa mi-ar placea si mie sa ii iasa dintii lui marc, fara dureri si alte manifestari neplacute...da' nu cred ca se poate...si cu mancarea...rabdarea ti-e rasplatita...:)

Mami Loredana si Marc Alexis, o minune de copil...22 aug 2008
Povestea minunii mele

Aici vedeti poze cu noi www.youtube.com/user/ilrdn" target="_blank">, iar aici filmulete

Intre noi, baimarencele

Malinka, multumim de aprecieri. Abia astept sa inceapa si el.
Aparatorile le-a pus sotu meu cand eu eram in spital. A pus 2 surubele in spatele patutului. Oricum nu se vad ca e la perete .

P.S. Fetelor, la cate luni ati inceput diversificarea si cu ce?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmenbudea spune:

Anca eu as fi f fericita sa pape Ianis 100g in orice combinatie. Nu papa nici jumate din cat papa Carla. Dimineata am facut jumate de banana+jumate papa care a papat jumate :)
Pranz cartof+morcov+brocoli+carnita branza papat 7 lingurite.
Iaurt papa 100g

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmenbudea spune:

Am noroc sa papa lapte in jur de 600ml/24h.
Nu stiu cat o sa mai rezist sa ii tot fac papica si sa arunc, uneori imi vine sa ii dau ce am in oala pt noi si sa nu ii mai fac special. Ca oricum fac fara rosu
I.am dat sa guste papa de la noi si i.a placut

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Malinka spune:

nikolleta...eu am inceput diversificarea in ziua in care marc a implinit cinci luni...tocmai s-au implinit doua luni de munca...am inceput cu morcov crud pasat, pe urma morcov+mar si am tot introdus fructe pana am reusit sa ii dau o masa intreaga...cam 120 grame de fructe si 2 masuri de cereale cu lapte...asta e masa noastra de fructe, la ora 11...
la legume stam mult mai rau...ii dau dupa-masa, tot felul de combinatii dar nu pot sa zici ca mananca o masa....uneori 100 gr, alteori maxim 50, plus cam jumatate iaurt...azi, de ex, i-am facut cartofi cu unt, conopida si galbenus de ou...a iesit un gust chiar placut...a mancat, cu mare greutate, cam 70 gr...tot pacalindu-l cu cate un pufulet (da, flavia, am luat ideea de la tine doar ca marc nu prea se lasa pacalit)...marc e curios la gusturi noi doar ca se plictiseste repede de orice si nu reusesc sa ii dau o cantitate cat de cat rezonabila...

unii zic sa incepi cu legume, altii cu fructe...eu zic sa faci cum e mai bine pt tine...incearca cu un pireu de legume...pt inceput doar de morcovi, poate rares nu o sa fie mofturos si o sa accepte usor...eu am ales sa ii dau prima data fructe pentru ca si mie pireurile de legume mi se pareau insipide si aiurea si n-am vrut sa il oblig sa manance ceva ce nici mie nu imi place...

deci, carmen, nici noi nu stam mai bine, rabdare multa, poate ajungem si noi in randul copiilor nemofturosi...

multa bafta...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ariana2005 spune:

Buna dimineata!..se pare ca eu sunt cea mai harnica..sa aveti o zi minunata,..si putin mai calda ca e tare frig afara..

Malinka, nu prea am mai fost la sala, dar sper ca de saptamana viitoare sa reiau..tu ai mai fost?

mami de fetita pe pamant si de baietel in ceruri
poze cu noi

"Da-mi Doamne puterea de a accepta ceea ce nu pot schimba,
Curajul de a schimba ce-mi sta in putere,
Si intelepciunea de a face diferenta intre ele..."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AdrianaSM spune:

Neata!

Noi aseara am fost sa ne vedem nepotica...pe la 6 am ajuns, deci, Alina, nu aveam cum sa te mai prindem :(...si sora mea si bebelina sunt ok, pe ea au mutat-o deja in salon (exact salonul in care am stat si eu )deci toate sunt in regula...

legat de diversificare...si noi incepem incet sa ne miscam...are zile cand vrea sa manace altele cand inchide efectiv gurita si gata, nu mai pot face nimic...eu inca nu am cantarit niciodata cat manaca la o masa.cel mai mult ii plac fructele(cel mai mult babana si mango) si cerealale(7 cereale de la milupa)asta le accepta cu draga inima si deschide gurita de fiecare data...am inceput incet si cu legumele,dar nu pare a fi prea incantata..asta e...

Nikoletta, indicat e sa incepi diversificarea la 4 luni daca papa formula si al 6 luni dc e alaptat. eu recunosc ca am inceput mai devreme cu suculete de fructe dar cu cereale si pireuri de legume numai de la 6 luni...iti dau www.wholesomebabyfood.com/" target="_blank">site-ul care mi l-a dat si mie Anca81 si care m-a ajutat foarte mult... Anca81.

o zi frumoasa tuturor.

Adriana, mamica binecuvantata de Estera (17.09.2008)

Copilul meu iubit
O satmareanca intre baimarence
Asa cresc eu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns melly23 spune:

buna dimineatza si de la noi!cu o proaspata si aburinda va poftesc!raoprtam o noapte superba cu trezirea doar la 6 si atunci umpic de ceai si pan la 7.30 somn!yuhu sa nu ne bucuram prea tare ca poate ne aude!hihi imi scuzatzi absentza de ieri dar m-am pus sa curatz prin bucatarie aragazul, cuptorul, cafetiera, microundele asa la rece ca deja prea muradare erau! plus ca am mai strans haine am mai facut papica deci calculator ioc! apoi am mers la sala, apropo varsta lui Cristi e de 45 de ani deci la cum arata mai mult de 30-32 maxim nu ii dade-am!de azi pana martzi nu pup io nici o sedintza de Starvac caci au navalit "rusii" si nu e voie!mno asta e sa speram ca nu dau buzna la frigider ca asa ma simt in perioada asta, sa bag tot la matz!hihipiti e bine mananca, exploreaza, nu poate fara mama, e dependenta chiar si acuma e in tzarc in camera si maraie si striga mama dar deja m-am jucat cu ea destul de la 7.30 asa ca o mai las sa si maraie ca n-am chef sa-mi sara in cap! o sa pun si niste pozici noi cu piti sa vedetzi ce exploratoare mica are mama, dar mai incolo ca tre sa le descarc!mno...si amu un conspectzel....!

anca81 uite mai ce fetitza mare ai tu acolo, ce se mai plimba ea!gata, de amu sa vezi tu cum umbli dupa curu ei!e o scumpa ce sa mai....si felicitari pentru dintzisor!ii dam un mareeeee la mica !si multa sanatate sa va treaca repede raceala!

clauco sa stii ca doare mai tare faza cu rolele ca ventuzele sunt un fel de preludiu!
crede-ma ca pe interiorul picioarelor sunt vanata dar astea trec important e rezultatul!

nikolletta poi cheama-i pe tipii de la internet sau da-le un call si zi-le cateva!eu asa fac!si nu prea am treaba cu netu poa functzioneste si la tine cat despre plimbarile cu masina si la noi e la fel!pot merge sute de km ca ea n-are nici o treaba!diversificarea am inceput- la fix 5 luni cu legume fierte la steamer!

Malinka uite ca si tu ai un flacau acolo ce se apuca si el de facut cascadorii!felicitari

ilinca m-am uitat la pozicile tale!!!ffff frumoasa camera!plina cu Tom si Jerry!erau desenele mele favorite!am vazut si hainutzele , fffff frumoase!cred ca abia asteptzi sa o vezi cu ele imbracata!dar stai linistita ca mintenas o sa auzim ca va ies si la voi dintzi, asa repede trece timpul!

alina_mocanu bafta in continuare si la fel itzi spun si tzie, timpul trece repede!

adrianaSM felicitari pentru nepotzica sa va traiasca si sa creasca mareeee necolicoasa si papacioasa!un de la noi!cat despre cezariana eu nu prea mai imi amintesc decat ca in primele doua saptamani e foarte indicat sa aiba un ajutor, cine sa-i faca ceva de mancare putzina curatzenie!hai bafta la sorela ta!iar pozicile sunt superbe!e foarte haioasa Estera!

dflavia felicitari si voaua pentru noul dintzisor si noile vesti !vezi ca incet incet isi va da seama ca e ora ei de mancare si locul unde se mananca!un mare de la noi!

mno cam atat ca plec de la calc ca adormi fii'mea si deranjez cu butonatul!poate iesim azi!pe la 13 la Mara?! pe toate

Noi si fluturica Amelia

Noi si baimarencele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nikolleetta spune:

'neata si o calda !

multumesc fetelor de sfaturi.
noi mergem azi la vaccin si vreau sa o mai intreb si pe dr.
as vrea sa incep diversificarea pentru ca mananca foarte rau. numai 4*150ml sau chiar trei mese pe zi. i-am dat zilele trecute suc de morcovi si nu i-a placut, dar l-am amestecat cu mar si asa a fost bun. i-am mai dat si putin, putin piure de morcov cu mar si l-a mancat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca81 spune:

'neata!

E soare azi, ce bine de voi ca puteti iesi la plimbare . Eu mor incet in casa dar nu avem ce face, Carla e tot infundata - inca parca mai rau decat zilele trecute - si ragusita. Sta mai tot timpul cu gurita deschisa sa poata respira. Oare cat mai tine nenorocita asta de raceala?

Carmen, nici Carla nu mananca constant asa. Cam 5 zile prost, 2 bine, asta e proportia. Azi dimineata de ex. 20 g de banana cu mar si branza . Ianis macar bea lapte, Carla nu. Ieri de abia 300 ml all day long.

Adriana, pune-ne o poza cu nepotica, pls.

Mamica fericita de Carla Alexandra (13.08.2008)
Piti mic se face mare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihor spune:

Buna ziua fetelor!
Iesim azi? cred ca ma bag si eu la o intalnire...
va duc 4 tipuri de scutece azi sa vedeti cum sunt(momi, pampers, huggies si libero)
la 13 la mara?

Mergi la inceput