Mamici si burtici din BAIA MARE (24)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns melly23 spune:

mno si avem pozicile noi incepand de aiciuca !sa vedetzi ce cupil am!nazdravan ca altfel.... si in pozele ce are ea in gura chestia aia sa stitzi ca o tzinea intr-un vreo 5 min si cred ca nu-si dadea seama ca o are! binentzeles ca eu ma prapade-am de ras!

Noi si fluturica Amelia

Noi si baimarencele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihor spune:

Ce frumusica e Amelia...ce tare sta ea cu jucaria in gura :))

Am vazut ca spunea cineva ca merge in Ungaria la cumparaturi...ieri m-a lovit si pe mine ideea asta...numai ca Horia a zis ca nu crede ca sunt atat de ieftine produsele acolo si nu crede ca merita...Acum va intreb pe voi daca merita si unde ar trebui sa mergem mai exact?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca81 spune:

Mihor, am auzit si eu ca in Tesco sunt foarte ieftine hainutele (astea first need, body-uri etc) si borcanele cu mancare.

Sunt bune scutecele astea Momi de pe my kids? Comparativ cu Pampers, noi numai pe astea le-am incercat.

Melly, fluturica ta e superba, o adevarata domnisoara.

Mamica fericita de Carla Alexandra (13.08.2008)
Piti mic se face mare

Mergi la inceput

Anca81 imi plac scutece momi pt ca au banda aia care vine pe fund(care tine treaba mare) destul de lata si nu lasa sa treaca nimic ;))

Le duc pe toate la intalnire si o sa isi dea si restul fetelor cu parerea...
pana acum spun avantaje si dezavantaje din punctul meu de vedere:

pampers--> sunt moi si placute iar banda tine destul de bine treaba mare
nu imi plac pt ca miros si pt ca noaptea daca face mai mult caca iese pe sus(nu au banda elastica in spate). Si in plus dupa ce face pipi se ingreuneaza destul de mult si scutecul ii coboara pana sub buric.

huggies--> sunt destul de inaltute in talie si au banda in spate care o protejeaza daca face mai mult caca nu iese pe sus...nu imi plac pt ca sunt putin mai rigide si mi se pare ca banda aia de la fundulet nu e atat de lata

momi-->imi place banda aia de la fundulet ca e lata...nu imi place ca nu au banda in spate...au banda laterala ca si pampers

libero--> nu le-am incercat inca dar imi place faptul ca au banda si in spate si pe lateral si nu sunt atat de rigide ca si huggies...o sa va spun mai multe dupa ce o sa-i pun un libero

Mergi la inceput

anca81 eu am fost in tesco acum 2 ani dar nu m-am uitat atunci la articole pt bebe...Pe mine m-ar interesa carucioare, scaune de masina si eventual hainute...la mancare inca nu ne gandim dar daca e mai ieftina am putea sa ne facem niste provizii pt viitor.

Am fost azi in real si am vazut un carucior super super usor de la DHS de vara...dar parca as vrea sa mai vad si alte modele...Scaune de masina am vazut dar se simtea foarte tare scheletul scaunului...Si mie imi place sa stau pe moale...nu pe tare asa ca inca ii caut un scaun confortabil de masina

Mergi la inceput

Mihor, tnx. Cred ca si in Tesco (ca si Careffour, Real etc) au carucioare, scaune masina etc. Stiu ca Claudia (Clauco) a fost recent, poate ne spune ea daca merita.

Malinka, si tu ai depus dosarul pentru recalculare in Ian., ti-a intrat in Martie conform noii legi? Ca mie nu, a fost Bogdan la ei sa faca circ si cica doar in Aprilie imi intra diferenta recalculata dar doar pe doua luni - Feb. si Martie. Au sarit luna Ian., cand am depus dosarul.

Piti mic se face mare

Mergi la inceput

Mihor, daca am reusit cumva sa facem sa ne legam mai multe, pentru carut, scaun etc sunt super preturile de pe bimbomarket.it/en. Te-ai uitat?

Piti mic se face mare

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui anca81

Mihor, daca am reusit cumva sa facem sa ne legam mai multe, pentru carut, scaun etc sunt super preturile de pe bimbomarket.it/en. Te-ai uitat?

Piti mic se face mare

Nu m-am uitat dar o sa ma uit azi...o sa iti spun daca ma teneaza ceva

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns melly23 spune:

mai da care iesitzi pan' la urma sa nu merg ca bleaga pan' acolo degeaba!???

Noi si fluturica Amelia

Noi si baimarencele

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui melly23

mai da care iesitzi pan' la urma sa nu merg ca bleaga pan' acolo degeaba!???

Noi si fluturica Amelia

Noi si baimarencele

eu merg sigur

Mergi la inceput