Mamici si burtici din BAIA MARE (24)
Raspunsuri - Pagina 4
Malinka spune:
ariana...te-ai hotarat ce vrei sa comanzi? eu as vrea sa fac o comanda...
eu cred ca scot un pic piticul la aer...iese cineva?
ariana2005 spune:
adriana, eu ii recomand surorii tale sa se lege,..e adevarat ca la inceput e cam dureros, dar sa o faca treptat, la inceput cate va min. pe urma din ce in ce mai mult, dupa 2 cezariene la mine abdomenul arata destul de bine, in comparatie cu altele care nu s-au legat; din punct de vedere medical sa nu-si faca probleme, nu are ce sa i se intample daca se strange...in rest..cu cat se mobilizeaza mai repede cu atat recuperarea e mai rapida,..
mami de fetita pe pamant si de baietel in ceruri
poze cu noi
"Da-mi Doamne puterea de a accepta ceea ce nu pot schimba,
Curajul de a schimba ce-mi sta in putere,
Si intelepciunea de a face diferenta intre ele..."
ariana2005 spune:
adriana, nr. de la receptie este0262-206179, si ceri la maternitate,..dau si eu o fuga sa vad ce fac si mai vorbim,..era sa uit cum o cheama pe sora-ta?
malinka, inca nu sunt foarte hotarata, mai poti astepta putin?..s-ar putea sa merg in Austria peste vreo 2 saptamani si poate-i iau de acolo..te anunt eu maine sau poimaine..
poze cu noi
AdrianaSM spune:
Alina, o cheama Laura Dumitras.
Am sunat si am vb chiar cu ea...tocmai alapta printesa...totul e in regula...
Dar dc mergi si tu sus transmite-i inca o data felicitari din partea noastra si spune-i ca Estera o sauta pe Iulia...
Adriana, mamica binecuvantata de Estera (17.09.2008)
Copilul meu iubit
O satmareanca intre baimarence
Asa cresc eu
mihor spune:
Malinka ce baietel mare ai! Ce fain se ridica el 9in picioare!
Felicitari pt viitorul dintisor
AdrianaSM felicitari pt nepotel
dflavia pt dintisor!!!!
A venit zana maseluta prin zona ;))
Eu am iesit azi mai mult de nevoie decat de voie afara fix cand a nins in toate directiile...azi nu cred ca mai ies...mi-e si lene mai ales ca Sofia si-a facut un program de trezire la 6 cu chef de joaca...inainte era la 7 si nu era asa de rau...incepeam ziua de dimineatza...dar la 6 mi se pare prea de dimineatza
ariana2005 spune:
adriana,ai o nepotica frumoasa foc..sa-ti traiasca si sa fie sanatoasa..seamana foarte bine cu sora ta,..poate si cu sotul ei,..nu zic nimic ca nu-l cunosc..
oricum sora ta se simte foarte bine, nu prea are dureri si deja se misca foarte bine, in pat bineinteles..spre sfarsitul zilei o sa o mute in salon si acolo se va simti si mai bine,..Iulia a facut deja cunostinta cu sanul mamei..cred ca i-a placut..
poze cu noi
anca81 spune:
Mey, am o mofturoasa ceva de groaza. Aproape o ora a durat masa de pranz. Cartof dulce, dovlecel si galbenus - ieri l-a mancat azi n-a vrut sub nici o forma. Asa ca jap i-am tras vreo 2 lingurite de iaurt in castron si asa l-a papat, cam 100 g . Iar apoi inca vreo 100 g de iaurt. De-acum ii pun iaurt in legume, ce sa fac.
I-am dat galbenus de ou si ieri si azi, sper sa nu-i fie rau.
Melly, Anca, pe unde umblati??? Ca afara sigur nu sunteti
Mamica fericita de Carla Alexandra (13.08.2008)
Piti mic se face mare
nikolleetta spune:
sal!
Am avut ieri o zi plinaaa! Asta micu a fost imposibil, nu a dormit deloc. L-am scos aseara la plimbare, cu masina, si a dormit de la 7 pan' la 11.30
AdrianaSM, felicitari pt. nepotica si Esterei.
Inca nu am pus poze cu leaganul ca nu prea l-am folosit, daca a fost asa de raut, a vrut sa stea numai in brate.
Malinka...voinic e Marc! Ai grija !
Ilinca si eu am patut exact ca si al tau(cu 3 laterale pline) si i-am pus aparatori. Uite aici
Malinka spune:
asta da...plimbarea noastra a durat 15 min dus-intors...cand ies, soare, vant puternic, dar soare, in 2 min viscol si zapada, bine, nu apucasem decat sa ajung dincolo de euro hotel, da-i viteza, inapoi, pana la bloc eram deja ca un om de zapada...cand ajung sus, ce sa vezi, soare, dom'le, soare...da' nu mai ies nici sa ma impusti...marc doarme in carucior, cred ca asta-i singurul castig, o sa dureze somnul asta vreo ora...sper...
melly...vreo 35-37 de ani, cred eu ca are...tu cat zici?
ariana...as vrea sa fac comanda cat de repede, dar mai astept pana maine, ok? mai mergi la sala?
Malinka spune:
nikolleta...ce mare a crescut rares si ce ochisori frumosi are...in curand il vezi si pe el in picioruse, la cat de repede zboara timpul... tu cum ai prins aparatorile ca eu de ieri ma tot gandesc la o solutie pentru patutul ilincai...
flavia...asa mi-ar placea si mie sa ii iasa dintii lui marc, fara dureri si alte manifestari neplacute...da' nu cred ca se poate...si cu mancarea...rabdarea ti-e rasplatita...:)