Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (289)
Raspunsuri - Pagina 9
Yaia spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Sabina papansh, fii tare, sanatate pe toate fronturile! Si noi suntem bolnavi, iar eu azi mi-am busit obiectivul cel mai bun de la aparatul foto. sunt o idioata. O cretian si jumatate. ma duc la biblioteca sa lucrez cica, sunt terzita de la ora 6, ma doare gatu, copiii raciti, Gh a avut burta stricata tot weekendu....cred ca am si niste febra. va pupa baba |
Sanatate multa si voua! Off, sanatate si spor la lucru!
==================================
Irina, mami de Tudor Cristian (08.10.2007)
Poze
Roxana_G spune:
Sabina, sanatate multa copiilor si tie! Si nu te mai delecta cu asemenea apelative la adresa ta.
Andreea11, sanatate multa lui Cristi, pare o enteroviroza.
Papanash,
mare sa treaca belele astea. Dar important e ca sunteti sanatosi, restul se mai repara si se rezolva. Ai grija pe unde mergi ca ai nevoie de cap pe umeri. 
Rox , mamica
Alexandrei Maria (10.02.2004) si a lui Andrei Serban (31.08.2007) Poze cu noi
ANDREEA11 spune:
Care este reteta de supa cu gris rumenit. In nici un caz nu cred ca va accepta smecta, biotic etc....
cecilia L spune:
Andreea11, sanatate multa lui Cristi si tie multa rabdare, sper sa nu fie nimic grav si sa fie un episod trecator, noi mai avem scaune moi(apoase) dar sunt rare si sincer nu m-am ingrijorat de la un singur scaun.....daca sunt mai multe vezi ce vb cu dr....asa cum au spus fetele cred ca lichidele si regim sunt baza, mai ales ca nu e prieten cu pacaleala.
Legat de bonuri, sigur la noi nu a ajuns nici o circulara la scoala, iar sa nu-mi dea le e ''frica'',la cat scandal am facut cand aveam dreptul si nu au vrut sa mi le dea,acum le este frica sa nu ma plang la ISMB, asa ca am luat azi bonurile(pt un eveniment)....oricum am inteles ca s-au mai dat si in alte licee din sect 3(la mamici.)
Papanash, incearca sa nu mai fi negativista, ai o perioada mai grea,o sa treaca, sanatate multa si multa rabdare.
Cecilia si
Cristian Matei(07.09.2007)
poze noi
asa crestem
Gabriela77 spune:
De citit nu am apucat ca azi numai am umblat. Cu spor, insa!
Am tuns-o scurt pe Sara! E asa dulce, ca imi vine sa o pap! Cra-cra-cra!
Daca doriti sa o vedeti
http://www.flickr.com/photos/14057076@N07/?saved=1
Gabriela, mami de Sara (29.08.2007)
gabitz78 spune:
ziua buna.
andreea - multa sanatate lui cris. vezi ca exista in farmacii suc hipp ORS se cheama si e bun la gust.poate pe ala il accepta.mar copt, branza de vaci, morcov fiert, orez fiert...
gabriela - ce duce e sara!

http://s170.photobucket.com/albums/u270/cgaby/eliza/
Gabriela77 spune:
Andreea, sanatate lui Cris!!
Sabina, sanatate si voua!
Papanash, putere si rabdare! Hai, capul sus!
Lavinia, ce dulce e Miru! Tot mai frumoasa!
Gabriela, mami de Sara (29.08.2007)
aniast72 spune:
Andreea11, eu i-am dat lui Vladi Hidrasec diluat in 200 ml de ceai de fructe granulat de la Humana. Il bea destul de incetisor dar important e ca ia prafurile.
Sa ai grija ca atunci cand o sa-i treaca sa nu revii brusc la laptele normal ci treptat, in prima zi cu 1 masura lapte normal si 7 fara lactoza, a doua zi 2 cu 6 si tot asa.
Sanatate multa si multa rabdare.
Andreea si bb Vladimir (03 septembrie 2007)
slippers76 spune:
Intram si noi in clubul suferinzilor. Vlad e cu bronsita urata dupa o viroza complicata.
Sanatate bolnaviorilor.
Andreea, ceai de menta, lapte fara lactoza, apa. Daca nu vrea sa manance, lasa-l in pace. Ideea e sa se hidrateze. Merge si fara smecta.
Ana, mami de
Miruna (16.05.2003) si
Vlad (01.09.2007)
Pozele noastre le gasiti pe Flickr/contacts
slippers76 spune:
Gabi, e tare dulce tunsulica. Si poznasa! Sunteti bine, da?
Uite, am www.flickr.com/photos/16792873@N07/3376264860/" target="_blank">tuns-o si noi pe Miruna, dar nu asa de scurt :)
Ana, mami de
Miruna (16.05.2003) si
Vlad (01.09.2007)
Pozele noastre le gasiti pe Flickr/contacts