Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (289)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Yaia spune:

Citat:
citat din mesajul lui ANDREEA11

A aparut si un scaun moale. Sper sa nu fie enteroviroza. Temp 37.7. Acum am facut un orez cu morcov, sa vedem dc mananca. problema e ca nu vrea sa ia deloc prafurile astea. Mi-e teama sa-l fortez sa nu vomite. Nu vrea nici hidrasec, nici enterol. Cum as putea sa-l pacalesc?? Le simte imediat. Ce as mai putea sa-i dau in afara de medicatie?? Ceai de menta nu vrea...

Si eu sper!
Nici Tudor nu a luat prafurile alea de rehidratare sub nicio forma, nici dizolvate in 5 ml de apa si bagate cu seringa nu am reusit, ca voma tot.
Mere coapte dar FARA zahar, cu scortisoara eventual, lapte fara lactoza, zeama de orez, sticksuri sau grisine si muuuulta apa, cat de multa apa vrea si poate, sa nu se deshidrateze!

==================================
Irina, mami de Tudor Cristian (08.10.2007)
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns papanash spune:

Buna fetelor,
la mine-i o perioada cam naspa, nu stiu cum si cand se va termina.
Sunt cam multe prbleme, parca si-a bagat ala negru coada peste tot, si cand zic peste tot , chiar asa e.
sa va zic ce s-a intamplat in ultimile 3 zile. S-a rupt o raoata de la carucior si l-am abandonat in strada, s-a stricat tricicleta (deci n-am cum sa iaes din casa cu Andrei, deocamdata), Andrei a trantit niste sertare si in ultima secunda l-am tras in brate, ca-i pica o ditamai oglinda-n cap, oglinda cu rama groasa si grea, care dealtfel s-a facut praf ( numai rama, nu si oglinda). Socrul s-a internat de urgenta la spital ca are un blocaj renal, face investigatii de zor sa-l repuna in functiune ca sa poate face protezare de sold, dealtfel are mai multe analize cu rezultat naspa dar asta era f urgent.
Si bomboana de pe coliva, de ieri dimi lui Andrei i-au iesit bubite rosii pe picioare, la inceput vreo 3, am zis ca-i un purice cules din iarba din parc, dar am cautat si scuturat tot,bubitele s-au inmultit si acum parca se vede si un lichid in ele. am sunat la medici, una cica-i alergie alimentara, altul nu se pronunta pana nu vede.Nu are nimic in alta parte a corpului, numai pe picioare.Nu febra, doar o lipsa de apetit, care poate fi de la altceva.
Colac peste pupaza, vad ca indemnizatia a venit tot 6 milioane, cica n-au timp sa recalculeze , poate luna viitoare. N-ar fi mare bai, dar vorba Roxanei, vreau si io banu meu, frate, am si facut planuri pentru ei, infrumusetari in casa, imbunatatiri.
trebuie sa ajung la medic azi,sa vad care-i treaba cu bubitele.
tre'sa fac mancare pentru toti, inclusivpt. socru, ca soacra-mea stala spital cu el pana noaptea, vine doar sa doarma,e terminata si ea,saraca.A, cand a venit aseara, a deschis usa Andrei si cand a vazut-o a inceput sa urle, dar tare de tot , zau ca nu inteleg de ce are reactia asta.

............................................................
Mama de papanas Andreiutz ( 02.10.2007 )
www.flickr.com/photos/23756759@N04/2543804427/in/photostream/" target="_blank">Ghighi-poze
Ghighi- filme

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Pinacolada spune:

Andreea11- da , nu suna bine...
pune hydrasecul in ceai de menta in care ai fiert putin zahar sau daca ai in casa glucoza praf!
da-i lapte far lactoza si exista de la milupa un lapte special pt asa ceva Hn parca se numeste si are in el morcov si alte alea1
laptele fara lactoza fa-l cu apa de orez!
stiksuri..si 1/2 smecta daca poti sa-l pacalesti, poate cand atipeste!
tb sa-l duci la doctor...sa nu fie nevoie de antibiotic din cauza temperaturii..
imi pare tare rauuuu!
multa sanatate si sa-i treaca repede!
Papanash-bine ca nu a cazut oglinda pe el..........ca ai fost pe faza, mie tare mi-e frica de oglinda, am so eu una si cred ca o voi desfiinta in curand!
bubitele de pe picioare nu stiu de la ce ar putea fi...vezi daca se extind,poate isi da seama dr!
sper sa va fie bine si tie iti urez multa putere si rabdare!
tb sa achizitionati un carut sau bicicleta, poate are cinev cunoscut si nu mai are nevoie de el, eu asa am procedat cand s-a rupt carciorul, acum 2 saptamani...mi l-a dat o coleguta pe al ei, nu-l mai folosea de cateva luni, asa ca i-a parut bine sa scape de el din batatura:)
tine-ne la curent, dar si cu vesti bune:))pupici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns papanash spune:

deci tocmai mi-am spart capul, am tras cu putere,ca n-am vazut zidul cand va zic eu ca nu-i a buna ce se-ntampla pe-aici.....

............................................................
Mama de papanas Andreiutz ( 02.10.2007 )
www.flickr.com/photos/23756759@N04/2543804427/in/photostream/" target="_blank">Ghighi-poze
Ghighi- filme

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui papanash

Buna fetelor,
la mine-i o perioada cam naspa, nu stiu cum si cand se va termina.
Sunt cam multe prbleme, parca si-a bagat ala negru coada peste tot, si cand zic peste tot , chiar asa e.
sa va zic ce s-a intamplat in ultimile 3 zile. S-a rupt o raoata de la carucior si l-am abandonat in strada, s-a stricat tricicleta (deci n-am cum sa iaes din casa cu Andrei, deocamdata), Andrei a trantit niste sertare si in ultima secunda l-am tras in brate, ca-i pica o ditamai oglinda-n cap, oglinda cu rama groasa si grea, care dealtfel s-a facut praf ( numai rama, nu si oglinda). Socrul s-a internat de urgenta la spital ca are un blocaj renal, face investigatii de zor sa-l repuna in functiune ca sa poate face protezare de sold, dealtfel are mai multe analize cu rezultat naspa dar asta era f urgent.
Si bomboana de pe coliva, de ieri dimi lui Andrei i-au iesit bubite rosii pe picioare, la inceput vreo 3, am zis ca-i un purice cules din iarba din parc, dar am cautat si scuturat tot,bubitele s-au inmultit si acum parca se vede si un lichid in ele. am sunat la medici, una cica-i alergie alimentara, altul nu se pronunta pana nu vede.Nu are nimic in alta parte a corpului, numai pe picioare.Nu febra, doar o lipsa de apetit, care poate fi de la altceva.
Colac peste pupaza, vad ca indemnizatia a venit tot 6 milioane, cica n-au timp sa recalculeze , poate luna viitoare. N-ar fi mare bai, dar vorba Roxanei, vreau si io banu meu, frate, am si facut planuri pentru ei, infrumusetari in casa, imbunatatiri.
trebuie sa ajung la medic azi,sa vad care-i treaba cu bubitele.
tre'sa fac mancare pentru toti, inclusivpt. socru, ca soacra-mea stala spital cu el pana noaptea, vine doar sa doarma,e terminata si ea,saraca.A, cand a venit aseara, a deschis usa Andrei si cand a vazut-o a inceput sa urle, dar tare de tot , zau ca nu inteleg de ce are reactia asta.

Offf, mai Papanash! Hai, ca trec ele toate!
Sanatate socrului si lui Ghighi!

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sabina spune:

papansh, fii tare, sanatate pe toate fronturile!
Si noi suntem bolnavi, iar eu azi mi-am busit obiectivul cel mai bun de la aparatul foto.
sunt o idioata. O cretian si jumatate.
ma duc la biblioteca sa lucrez cica, sunt terzita de la ora 6, ma doare gatu, copiii raciti, Gh a avut burta stricata tot weekendu....cred ca am si niste febra.
va pupa baba

Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!

Sabina, Sofia Galagia si bb Gheo

Cea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ANDREEA11 spune:

Fetelor sa va zic ce TAMPITA sunt. L am pacalit sa manance niste orez cu morcov, a mancat ceva, apoi zic sa i dau niste banana. Ia 3-4 guri, si ce mi trazneste, sa-i pun hidrasec in banana, putin. Musca, mesteca, simte, si bineinteles ca vomita tot......
Nu l pot pacali cu prafurile astea deloc. Ceaiul de menta il detesta, cu sau fara indulcitor.
Yaia Tudor si a revenit si fara, hidrasec, enterol, smecta si alte minuni, sa inteleg?????

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laviniaN spune:

Andreea nu te mai chinui cu hidrasecul...nici Miruna nu la baut deloc cand am avut enterocolita.
pregatestei orez fiert cu morcov si cumpara de la milumil lapte HN25 E FOARTE BUN IN ASEMENEA CAZURI.
Incearca cu ceai de chimin poate al bea,poate reusesti sai dai o jumatate pliculet de smecta si biotics pliculete...noi asa am scapat plus regimul alimentar,mar copt,paine prajita cu supica de zarzavat,branza slaba de vaci.

mai este si reteta Sabinei pt supa de zarzavat in care se pune gris putin prajit...a dat rezultate foarte bune.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laviniaN spune:

Mariatare simpatic al tau fecioras la toate ne vine randul

Pinacolada

Papanash doamne fereste ,nu mai gandi si tu negativ...multa sanatate socrului si vezi de Ghigi,poate o fi reactie intarziata de la ciocolata parca el papase ,daca ma mai tine neuronul.de la Miruna special pt Ghighi sa-i treaca bubitele.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui ANDREEA11
Yaia Tudor si a revenit si fara, hidrasec, enterol, smecta si alte minuni, sa inteleg?????

Da, dar a baut apa la greu si LAPTELE FARA LACTOZA a fost salvarea noastra, ca, desi nu manca mai nimic, bea lapte fara lactoza destul de mult si ala l-a pus pe picioare. Dupa ce a scapat de febra si de vomitat, a inceput si sa manance incet-incet mancare solida, dar laptele fara lactoza si faptul ca a baut apa l-au ajutat sa se puna pe picioare.

Poze

Mergi la inceput