Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (289)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mandarinutza spune:

Andreea, si Antonia a mai vomitat de cateva ori, fie inainte de culcare sau dupa ce s-a culcat, uneori mancase prea mult seara sau nu i-a picat bine cate ceva. Ea e mai sensibila din acest punct de vedere, si daca plange rau, vomita sau daca se ineaca cu mancarica. Eu zic sa stai linistita, si sa ii dai ceva mai usor de macare, o supa de galuste la pranz sau piure cu branzica.
Am vazut pozele cu voi, pupici pentru Cristian si pentru prietena lui pe care o cunoastem si am mai vazut- la noi in parc.

Mandarinutza mamica de Antonia Maria 30.08.2007

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebeka spune:

Buna dimi!deja sunt satula de munca pt iar s-a trezit fata la 6,30 asa ca deja am facut curatenie si o supa de pui cu fideluta multa.

Ieri am plecat la 12 din casa si am revenit la 4,30.a alergat Rebeca pana n-a mai putut,a batut tot Moghiorosul apoi am poposit in Dr taberei 38 si in parculetul din spatele celei de a doua piete din Moghioros.

A atipit apoi de la 4 la 4,30 si da-i iar alergatura in casa pana seara.

Referitor la grijile ca e fata sau baiat ,eu zic ca sunt aceleasi griji.cred ca in conditiile actuale cand auzim de violuri(indiferent de sex),cu batai pe strada, la scoala sau mai rau injunghiat sau omorat,o sarcina nedorita ar fi cea mai mica din griji.
Mi-e mie groaza efectiv cand o sa vina vremea sa plece singura la scoala sau o sa vrea in parc cu fetele pt ca uitati si voi cate se intampla...

Baiatul unor prieteni ,care are 18 ani s-a dus sa-si astepte prietena ,au sarit cativa pe el sa-i ia telefonul si dintr-un pumn i-au fracturat maxilarul in 3 locuri,asa ca ...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns veroboroda spune:

Buna dimineata, la fete!Brrr ce vreme urata, bate vantul rau si e frigggg., iar eu ma simt ingrozitor, tocmai au poposit rusii si am o stare de mare sheeet.
Chichi e suparata ca nu iesim afara, dar n-am ce sa fac, e prea urat.
Andreaa11 si eu cred ca puiul tau a facut o indigestie de la cascaval.Multa sanatate puiului si de la noi.
Aseara am vazut o gramada de pitici, care mai de care mai frumos si mai haios.
Mandarinutza, scumpa foc Antonia.
Yaia, un adevarat cavaler Tudor.
Cecilia, superba papusica ta.
Imi cer scuze, am vazut o gramada de poze si o gramada de pitici, dar nu-mi aduc acum aminte de toti, oricum toti sunt superbi.
Trebuie sa-i pregatesc papica lui Chichi si sunt in pana de idei, nu mai stiu deloc ce sa-i fac. Cred ca o sa ma uit un pic pe carticica cu retete poate gasesc ceva.
Revin mai tarziu.
Veronica si Bianca Elena(29.08.2007)
www.flickr.com/photos/nasturel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebeka spune:

Voiam sa mai zic ca Rebeca de cand a invatat sa zica animalul respectiv nu mai zice onomatopeea.De ex zice pisi dar miau nici in ruptul capului-si zicea asa frumos!!!!

La noi bagajul de cuvinte e f variat de la bluza,body,chiloti,geaca,adidas,dres la carut,nimic,balon,supa,paine,lingurita,biscuiti,cercei,inima sau la cal(zice calu),urs,pisi,chiti iar daca ursul e panda zice panda nu urs.Si pe afara daca vede reclame,ceva si recunoaste o imagine imediat zice cuvantul.

Banana e tot nana dar nu mai mananca,nu mai vrea.Kiwi,para si marul sa traiasca..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adimercedes spune:

Citat:
citat din mesajul lui ANDREEA11

Azi noapte Cris s-a trezit la 3 vomitand. Apoi a mai vomitat de inca 3 ori, ultimele 2 dati un fel de mucus. Prima si a doua oara a vomat cascavalul, exact cum il mancase, bucati intregi, si mirosea in camera a cascaval stricat de ziceai ca mori. Cascaval a mancat pe la 9 seara, iar el a vomat pe la 3. Deci, in 6 ore nu se digerase deloc. Oare asta sa fie cauza?????
Acum de dimineata la 9 30 a mancat laptele si nu a vomat deloc. Febra nu are. Scaun a facut acum 20 min , insa chiar tare.
Vreau sa mai intreb dc a mai patit cineva asa ceva?????

andreea

Alegeti viata! Avortul opreste o inima care bate plina de sperante...

http://community.webshots.com/user/andreeagogo

Andreea, dar ce a mai mancat Cristi pe langa cascaval? Si ce fel de cascaval era? Lisa nu a avut probleme decat dupa o branza de vaca facuta de mine , insa toate sortimentele de branza recomandate bebelusilor i-au cazut bine. Insa pe unele le mananca, pe altele nu prea. Poate e din cauza gustului diferit, ca mereu incercam sortimente noi de cascaval, de la diverse firme de top de la noi.

Daca nu i-a mai fost rau dupa reprizele acelea, inseamna ca a fost ceva legat strict de cascavalul respectiv, poate in conjunctie cu altceva ce a mancat pe langa. Nu cred ca are rost sa te ingrijorezi prea tare.

"Only two things are infinite, the universe and human stupidity, and I'm not sure about the former." --- Albert Einstein

"The pessimist may be right in the long run, but the optimist has a better time during the trip."

Povestea obtinerii primei sarcini

Lisa 01.10.2007

Samburel' 17.10.2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns prisi spune:

Citat:
citat din mesajul lui ANDREEA11

Daca vreti sa ne vedeti, azi in parcul cel frumos si ca sa nu ne mai uitati, dati, click http://entertainment.webshots.com/photo/2778283110102678596SVbgbU?vhost=entertainment

andreea

Alegeti viata! Avortul opreste o inima care bate plina de sperante...

http://community.webshots.com/user/andreeagogo

vai ce dulce si elegant e

poze
Marta si Miruna (06.09.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Yaia spune:

Citat:
citat din mesajul lui veroboroda
Yaia, un adevarat cavaler Tudor.

Multumim!

==================================
Irina, mami de Tudor Cristian (08.10.2007)
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Yaia spune:

Citat:
citat din mesajul lui bebeka

Voiam sa mai zic ca Rebeca de cand a invatat sa zica animalul respectiv nu mai zice onomatopeea.De ex zice pisi dar miau nici in ruptul capului-si zicea asa frumos!!!!

La noi bagajul de cuvinte e f variat de la bluza,body,chiloti,geaca,adidas,dres la carut,nimic,balon,supa,paine,lingurita,biscuiti,cercei,inima sau la cal(zice calu),urs,pisi,chiti iar daca ursul e panda zice panda nu urs.Si pe afara daca vede reclame,ceva si recunoaste o imagine imediat zice cuvantul.

Banana e tot nana dar nu mai mananca,nu mai vrea.Kiwi,para si marul sa traiasca..

La noi orice animal sau pasare e hama-hama prima data. Apoi ii zic eu ca nu e caine, e pisica si il intreb cum face si zice miaaaau. Sau ce animal mai vede el. Leul si porcul fac la el niste sunete ce nu pot fi redate in litere.
Ieri si-a imbogatit si Tudor volabularul cu 'camela' pt. camera, 'buta' pt. burta, 'pap(urmat de un u infundat)' pt. papuc si 'lemne', pe care-l zice intr-un mod tare dulce si cu limba scoasa afara si lipita de buza de sus. :))
si mai noi la noi cuvintele romanesti primesc terminatii finlandeze (astia nu au prepozitii, au terminatii), astfel incat acum face caca-lle si bea apa-lle.
Banana la noi e 'bana' si manaca doar cate o bucata, maxim o jumatate. La noi sunt de baza strugurii si ananasul, dar mananca si bucati de 'maa' (adica mar) si 'pala' (adica para). Am uitat sa-i mai dau kiwi, mersi de idee, iar ciresele si fructele de padure sunt scumpe si de negasit acum, asa ca mai asteptam.

==================================
Irina, mami de Tudor Cristian (08.10.2007)
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns prisi spune:

multa sanatate bolnaviorilor

Yaia esti draguta, multumim

poze
Marta si Miruna (06.09.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ANDREEA11 spune:

A aparut si un scaun moale. Sper sa nu fie enteroviroza. Temp 37.7. Acum am facut un orez cu morcov, sa vedem dc mananca. problema e ca nu vrea sa ia deloc prafurile astea. Mi-e teama sa-l fortez sa nu vomite. Nu vrea nici hidrasec, nici enterol. Cum as putea sa-l pacalesc?? Le simte imediat. Ce as mai putea sa-i dau in afara de medicatie?? Ceai de menta nu vrea...

Mergi la inceput