Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (289)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns slippers76 spune:

Papanash, of, cand vin, vin toate odata. Sanatate lui Andrei si socrului si tu fii puternica.

Sabina, sanatate multa si voua.

Ana, mami de Miruna (16.05.2003) si Vlad (01.09.2007)
Pozele noastre le gasiti pe Flickr/contacts

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cecilia L spune:

Gabriela,ce frumos este tunsa Sara, ii sta ffffff bine

Cecilia si Cristian Matei(07.09.2007)

poze noi

asa crestem

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui slippers76

Gabi, e tare dulce tunsulica. Si poznasa! Sunteti bine, da?

Uite, am www.flickr.com/photos/16792873@N07/3376264860/" target="_blank">tuns-o si noi pe Miruna, dar nu asa de scurt :)

Ana, mami de Miruna (16.05.2003) si Vlad (01.09.2007)
Pozele noastre le gasiti pe Flickr/contacts

o adevarata domnisoara

poze noi

asa crestem

Mergi la inceput

Sabina, imi pare rau pentru obiectivul tau, sper sa nu-l fi distrus definitiv, stiu ca sunt ffff sensibile, iar la cat de pretentioasa esti tu la facut poze cred ca e si fff scump.
Sanatate multa

poze noi

asa crestem

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ANDREEA11 spune:

Fetelor, Cris nu a mai avut scaun de la 11 30. De mancat a mancat, orez cu morcov nitel, sticksuri, paine prajita. Intrebarea mea este dc sa i dau lapte fara lactoza sau normal cu apa de orez????? Deci, a avut un scaun normal si un singur scaun moale.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns betty78 spune:

Fetelor, poate ma ajutati si pe mine cu o informatie, asta daca va mai amintiti: cat a/ti slabit de la nastere pana la externare....ca tocmai am scris la un alt topic despre asta si sa spunem ca nu am avut aceleasi pareri cu o mamica care scazuse 10 kg iar mie mi s-a parut destul de mult, mai ales daca vorbim de o cezariana....eu una am scazut cam injur de 6-7 kg

Betty78 7+ si Mario-Alexandru 16 aug 2007
www.flickr.com/photos/15923681@N07/" target="_blank">Mario prima oara la mare
pozele noastre
asa creste bebe Mario

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ANDREEA11 spune:

Daca vreti, votati-ne la concursul Pampers. Dati cautare preferat Cristian Mihai Voinea, si poate castigam un tir de Pampers, Doamne ferste sa avem nevoie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babylina spune:

Piciulika , ai dreptate cu substantele periculoase. Si noi le-am pus pe raftul de sus sa nu ajunga.
Andreea unde este leaganul ala de bebe in parc. AM fost si noi duminica trecuta si mi-a placut ca au pluta pe jos si e mai sigur. Bogdan e innebunit dupa topogan. A invatat sa se dea singur.

De mancat nici el nu vrea paine cu "ceva" .Paine goala mananca , dar daca ii pun ceva pe ea, refuza. A invatat sa zica nu, da din cap dar nu prea stie mereu sensul. A invatat si sa zica da dar la fel nu prea stie ce inseamna.
STie cum fac animalele si le recunoaste pe carticica pe toate cele domestice.
Acum cateva zile ne-a auzit pe noi comentand ceva de Mircea Badea si de atunci zice foarte clar " badea", ba cand se supara ne bombane si zice: " badea, badea, badea".
Cand il intreb cum il cheama zice" money.
CAnd iesim afara avem o problema. Una doua se aseaza jos si nu se lasa ridicat deloc. Nu prea vrea sa mearga pe jos iar cand o face fuge in toate partile si daca nu vreau sa ii dau drumul la ,mana se aseaza jos. Nu plange, nu tipa, ba pare sa il amuze.Acasa cand nu ii face pe plac se culca jos cu fata pe covor sau daca e in brate si vreau sa il las jos da din piciare.
NU am citit 2 capitole si probabil ca s-a discutat deja problema, dar tot o sa intreb daca nazdravanii fac la fel .
Sau , mai bine zis, Adimercedes HELP!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabriela77 spune:

Gabitz, Ana, Cecilia
Ana, noi suntem bine, dar am tras vreo 2 saptamani! Imi pare rau din suflet ca Vladut nu e bine!! Offf!!! Cat despre Miruna, e o domnisoara adorabila! Tu stii cat mi-e de draga!
Betty, 7 kg si eu!

Somn usor!

Gabriela, mami de Sara (29.08.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mami25_7 spune:

Buna dimineata!Am intrat asa dimineata,pt ca doarme pruncu si am mai citit din urma,pt ca abia aseara mi-a adus pc-ul.Noi suntem bine.Avem si noi cativa pitici si anume cand mergem in parc,david impinge copii,asta in semn de salut,pt ca apoi sa ii pupe,il cert,dar cred ca vb doar pt mine.Cred ca de fapt a invatat de la vara-sa.Spune pipi dupa ce a facut in pempers si sta cate o jumatate de ora pe oala fara sa faca nimic.II place sa se uite ;a desene,desi stiu ca nu e indicat il mai las asa la thomas trenuletul,e innebunit.In rest mananca bine,si are 12kg.Noi ne pregatim sa plecam in vizita la vara-mea in Anglia si incerc sa dau jos niste kg,dar vad ca nu am sanse,am tinut vreo 3 diete de cand am nascut dar nimic,adica am slabit 10kg intr-un an si jumatate,desi uneori uit sa manac,iar cand mananc am grija sa nu fie gras,sau dulce,kg nu vor sa plece.Am devenit obsedata,imi vine sa recurg la niste pastile,ca oricum m-am ingrasat de la cati hormoni de sarcina am luat.Zilnic fac miscare,nu sala,dar mers pe jos,genoflexiuni dupa copil,si seara sport cu sotul.Astept sa vad daca imi vine in aprilie indemnizatia marita,a primit cineva marit pana acum???La noi postasul nu a dat nici una marita.Va pup pe toate,si multa sanatate puiutilor bonaviori.

Mergi la inceput