Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (289)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns slippers76 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Yaia

Citat:
citat din mesajul lui slippers76
Uite, am www.flickr.com/photos/16792873@N07/3376264860/" target="_blank">tuns-o si noi pe Miruna, dar nu asa de scurt :)

O frumusica! Si Vlad incepe sa semene din ce in ce mai mult cu ea!

==================================
Irina, mami de Tudor Cristian (08.10.2007)
Poze

Asa e, seamana din ce in ce mai tare, si nu numai fizic, ci si ca mimica, gesturi, comportament. Vlad e cu ochii pe ea tot timpul (destul de agasant pentru don'shoara) si o copiaza fidel in tot ce face. Sa vezi ce caraghios e cand se joaca cu papusile, le plimba cu caruciorul, le leagana si le da de mancare. Sa vezi ce gratios bea cafeaua din cescutza.

Multumim pentru urarile de sanatate.

Ana, mami de Miruna (16.05.2003) si Vlad (01.09.2007)
Pozele noastre le gasiti pe Flickr/contacts

Mergi la inceput

Erina, n-o fi de la dinti/masele lipsa de pofta de mancare? Vlad evita tot felul de alimente (care de obicei ii plac la nebunie) cand ii ieseau caninii.

Andreea asta cu voma nu-mi suna prea bine... Aveti griga de voi.

Cecilia
, cum e ochiul? Ai scapat de bandaj? Multumim de aprecieri

Papanash, bine ca-i numai puricele. Macar de o grija ai scapat.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Sabina

Andreea, sanatate lui Cris! Si Gh are scaun moale...de 4 zile. Nu vomita, iar acuma are muci ca niste lumanari., Febra mai mult de 37.5 n-a facut, deci de fapt n-a facut febra.

Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!

Sabina, Sofia Galagia si bb Gheo
Cea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă.

Sabina, sa stii ca asa a fost si "viroza" lu' fi-miu. Fara febra, fara manifestari prea evidente, un scaun un pic mai moale o zi, drept pentru care nu s-a ingrijorat nimeni. Problema e ca dintr-o data a inceput sa tuseasca cumplit, cu horcaituri in piept, raluri destul de rele, si in acelasi timp sa-i curga niste muci infecti. Verdict: bronsita complicata.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui carpatina

Slippers, i-ai adus pe cei mici acasa? Sau tot la bunici sunt?
special Mirunei

=====================
Mami de Ioana (27.09.2007)

Nu i-am adus, pentru ca inca n-am terminat cu "demolarile" prin casa si we asta suntem si plecati din tara. Cred ca peste doua saptamani ii aduc acasa. Intoarcem pupicul, la fel de special

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabriela77 spune:

Carpatina, la coafor am dus-o pe doamnisoara,a stat cumint la inceput ca a pus-o intr-o masinuta, dar dupa ce i-a pus pelerina a inceput sa se foiasca, o enerva, am mai pacalit-o cu ceva jucarii de acolo, dar de la o vreme s-a pus pe plans si asa a tinut-o pana la final!

Ana, voi sunteti mai bine?

Papansh, urata patanie cu puricele, macar bine ca ai depistat sursa! Sa stii ca nici noua nu ne-au venit indemnizatiile recalculate! Mama lor!

Andreea, si eu zic ca nu e bine cu varsaturile astea, sa nu se deshidrateze, nici Sara nu a vrut deloc Hidrasec si Smecta! Noi numai cu Biotics ne impacam! Sanatate multa!

Asa o vreme urata e aici...Nu puneti o vorba buna la primavara????
Sara acceta din nou sa doarma in patutul ei, rar mai protesteaza...

Multumim mult de aprecieri!

Gabriela, mami de Sara (29.08.2007)

Mergi la inceput

Papanash, Pinacolada

Greieras
, kk la olita?!? Uau! La noi e inca un vis... Bravo voua.

Mergi la inceput

Gabi, e binisor. Nu face febra dar tuseste intr-un hal... Nici macar pofta de mancare nu si-a pierdut-o. Dar ma sacaie chestia asta cu bronsita, ca se cam repeta...

Gata. Back to work ca ,ma dau astia afara.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabriela77 spune:

Ana, e nasoala tusea asta, si al Sara tot asa a fost, nu facea febra, dar ea nici nu manca, in schimb ma scotea din minti tusea aia urata, cand mi-a zis dr ca se aud si raluri la plamani, mi-a cam cazut cerul...apoi mi-a zis sa ma linistesc ca nu e nimik grav, drept urmare a si raspuns bine la antibiotic! Cand se mai incalzeste eu vreau sa o duc pana la Praid! E si frumos si sigur i-ar face bine!In plus, mi-as mai lua ceva oale de lut ca sunt grozave! Sigur ati fost si voi, ca e aproape de buni, nu?
Nici noi nu ne lauam cu olita, in schimb e rusinata cand ii atrag atentia ca a facut pe ea! Asta nu o impiedica insa sa faca la fel data viitoare!

Si in incheiere, ceva ce mi-a placut din Supernanny:

Ziua de ieri si cuvantul rostit nu le mai poti aduce inapoi. Copilul creste si nicio zi din viata lui nu este la fel ca cealalta. Orice ai pierdut, ramane pierdut. Cand nu ai fost langa el sa-i tii pumnii la vreun concurs avand treaba acasa, cand nu l-ai vazut facand primii pasi fiind plecat in delegatie, cand nu te-ai jucat cu el de obosit ce erai, cand nu l-ai luat in brate fiind prea grabit, cand a cazut si nu l-ai auzit plangand, cand, enervat, nu i-ai purtat mana scriind, cand nu l-ai aplaudat la serbari mai emotionat decat el, cand nu i-ai alinat durerea neimpartasitelor iubiri de adolescent, ai pierdut o farama din viata lui. Din asemenea clipe se compune copilari lui, si cand timpul pare sa treaca atat de grabit, spune, e ceva ce ai vrea sa ratezi?

Gabriela, mami de Sara (29.08.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cecilia L spune:

Citat:
citat din mesajul lui slippers76

Erina, n-o fi de la dinti/masele lipsa de pofta de mancare? Vlad evita tot felul de alimente (care de obicei ii plac la nebunie) cand ii ieseau caninii.

Andreea asta cu voma nu-mi suna prea bine... Aveti griga de voi.

Cecilia
, cum e ochiul? Ai scapat de bandaj? Multumim de aprecieri

Papanash, bine ca-i numai puricele. Macar de o grija ai scapat.

Ochiul e bine, bandajul l-am scos de ieri, dar cam uit de picaturi

Cecilia si Cristian Matei(07.09.2007)

poze noi

asa crestem

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mandarinutza spune:

Hop si eu!

Ceamica, si noi mergem cam tot pe acolo in Halkidiki. Merci mult de detaliile despre Croatia, asa stiam si eu de la prieteni care au mai fost, ca fie sunt pietre, fie apa adanca, asa ca nu mi se pare opotrivit pentru Antonia deocamdata.

Slippers, multa sanatate lui Vladut! Am admirat si noua tunsoare a veveritei, e scumpa foc!

Sabina, sanatate copiilor!

Gabriela, foarte frumos si adevart citatul din Supernany.

Papanash, imi pare rau caati avut o perioada mai proasta, dar dupa zile rele, vin zile bune!

Greieras, bravo Adelinei pt kk la olita, ai fetita mare!

Mandarinutza mamica de Antonia Maria 30.08.2007

Poze

Mergi la inceput