Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (289)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mandarinutza spune:

Betty, eu din spital am plecat cu 9 kg in minus, dar eu am retinu multa apa, eram umflata la fata, maini si picioare inainte de nastere.

Mandarinutza mamica de Antonia Maria 30.08.2007

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Annisia spune:

Cecilico, asa se zice acum la rahatul de caine? Hihihihihi... Ai fost tare. Sa-ti spun drept, iti impartasesc opinia. Chiar daca sunt crescatoare de caini. Numai ca ma gandsesc ca daca nimeni nu strange, eu n-oi fi mai toanta. Sunt convinsa ca daca m-as cara cu punguta dupa mine, nu mi-ar urma nimeni exemplul, asa ca ma conformez regulilor societatii si fac si eu pe nesimtita. Desi nu ma simt ok in postura asta si nici nu-mi place cand vad rahati imprastiati pe strazi. Parol.
Nici in afara nu strang astia peste tot. Chiar in Portugalia am asistat la o faza si ii spun lui B ia sa vezi ca scoate asta punguta. De unde dracu? A plecat mai departe de nici nu s-a sinchisit... Si dupa reactia celor din jur, adica nepasare si nici urma de dezaprobare, am concluzionat ca nesimtirea e si pe la tari fitzoase, mai pe langa ocean asa, nu numai la Romanica...
Eu sunt de acord sa semnam o petitie sa ne aparam copiii de mizeria de pe strazi si din parcuri. Hai, cine se ocupa? Ala eu, ala eu... Vedeti? Pana la urma tot noi o sa avem grija cum sa-i ocolim, ca de strans nu va strange nimeni...

Micul Yanis creste mare

Praslea cel voinic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Annisia spune:

Beatriciule, eu am ajuns la spital cu 86 si inapoi acasa cu 78. Bine, ca am ajuns urgent la 83 iar, asta nu se pune la socoteala... Deci se poate sa dai si 8, 9, 10 kg. Asa este. Nu am retinut: tu ai zis ca se poate sau ca nu se poate? In fine, orice ai fi zis, e clar ca se poate...
Cum te mai simti? Ce zise doctorasu? Eu am fost la Pl, dar daca nu ai mai zis nimic, nu ti-am adus. Ii zisei lu tanti sa-ti dea un fir, sa te intrebe, dar ne-am luat cu bericica si am uitat. Hihihihi... Am gresit?

Micul Yanis creste mare

Praslea cel voinic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxana_G spune:

Multa multa sanatate puilor bolnaviori!

Sabina, ma bucur ca te valorizezi. Poate reusesc sa te sun azi.

Carpatina, fraticule, muncesc IT istii din 2 tari si mailul meu nu merge.

Betty, eu am iesit fara 6 kile prima data si fara 8 kile la Andrei.

Rox , mamica
Alexandrei Maria (10.02.2004) si a lui Andrei Serban (31.08.2007) Poze cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cecilia L spune:

Citat:
citat din mesajul lui Annisia

Cecilico, asa se zice acum la rahatul de caine? Hihihihihi... Ai fost tare. Sa-ti spun drept, iti impartasesc opinia. Chiar daca sunt crescatoare de caini. Numai ca ma gandsesc ca daca nimeni nu strange, eu n-oi fi mai toanta. Sunt convinsa ca daca m-as cara cu punguta dupa mine, nu mi-ar urma nimeni exemplul, asa ca ma conformez regulilor societatii si fac si eu pe nesimtita. Desi nu ma simt ok in postura asta si nici nu-mi place cand vad rahati imprastiati pe strazi. Parol.
Nici in afara nu strang astia peste tot. Chiar in Portugalia am asistat la o faza si ii spun lui B ia sa vezi ca scoate asta punguta. De unde dracu? A plecat mai departe de nici nu s-a sinchisit... Si dupa reactia celor din jur, adica nepasare si nici urma de dezaprobare, am concluzionat ca nesimtirea e si pe la tari fitzoase, mai pe langa ocean asa, nu numai la Romanica...
Eu sunt de acord sa semnam o petitie sa ne aparam copiii de mizeria de pe strazi si din parcuri. Hai, cine se ocupa? Ala eu, ala eu... Vedeti? Pana la urma tot noi o sa avem grija cum sa-i ocolim, ca de strans nu va strange nimeni...

Micul Yanis creste mare

Praslea cel voinic

Nu am nimic cu cei care detin caini, dar cel putin langa blocul meu au loc special amenajat si nu numai, cati crezi ca intra acolo, am o vorba zero barat(adica nici unul),e mai usor langa scara sau blocul vecin sau si mai frumos in locul de joaca al copiilor .....ne-am plans degeaba la Primarie, ei au spus ca vin sa curete locul de joaca, e adevarat il curata, dar nu si generaliiiii aia sunt cahhhhhhh.....putem vorbi mult pe tema asta, dar degeaba.

Cecilia si Cristian Matei(07.09.2007)

poze noi

asa crestem

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramonaiani spune:

Salutare, salutare,
Astazi am reusit sa o fac pe Eliza (in premiera!) sa manance iaurt! Mi-am pus mie si i-am pus si ei in castronelul ei, si a mancat "frumos" cu linguritza. A trebuit dupa aia s-o schimb de toate hainele [:d] dar macar a mancat fata.

Eu azi am cam zacut (contractii Braxton Hicks) - de maine mai am doar 3 luni pana la DNP . Trebuie sa o invat pe Eliza sa doarma in patul mare - sa lase patutzul pt frate-sau. Sa vedem cum fac asta, ca tot la patut trage. Poate daca l-as scoate din camera, ar uita de el...Da' daca il scot si pe urma nu se mai culca, ca ea vrea sa doarma in patutz?

Vroiam sa ma laud si eu cu www.flickr.com/photos/21231089@N02/3384894293/" target="_blank">mandra mea.

Mari, mami de dulceatza Eliza (06.09.07)
26+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns valentina_22 spune:

Citat:
citat din mesajul lui betty78

Fetelor, poate ma ajutati si pe mine cu o informatie, asta daca va mai amintiti: cat a/ti slabit de la nastere pana la externare....ca tocmai am scris la un alt topic despre asta si sa spunem ca nu am avut aceleasi pareri cu o mamica care scazuse 10 kg iar mie mi s-a parut destul de mult, mai ales daca vorbim de o cezariana....eu una am scazut cam injur de 6-7 kg

Betty78 7+ si Mario-Alexandru 16 aug 2007
www.flickr.com/photos/15923681@N07/" target="_blank">Mario prima oara la mare
pozele noastre
asa creste bebe Mario

Betty, eu sunt una dintre fericite, daca pot spune asa, am plecat la a doua sarcina de la 60 kg si cand l-am nascut pe Andrei prin ceza, aveam aproape 80 kg. Acum dupa 1 an si 5 luni am 61 kg! Doar burtica ma deranjeaza care este destul de vizibila,in rest sunt multumita de evolutia mea! Eu cred ca depiunde foarte mult si de metabolismul fiecaruia. Eu una, nu am tinut nici o cura,doar am alergat dupa copii si zi de zi prin gospodarie!

Unde omul se multumeste, acolo raiul îl găseste.

Vale, mami de ALEXANDRA - NICOLETA si ANDREI - GABRIEL
cum creste Alexuta
cat de mare este Andu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns valentina_22 spune:

La multi ani sarbatoritilor de astazi!
Andreea,dragalas foc Cristi! L-am admirat la joaca in parculet,la somnic si vrajind fetele!
Merg si eu pe ideea ca a fost doar o indigestie provocata de cascaval. Cu Alexandra am patit asa o data pe la vreo 3 ani.A doua zi nu avea nimic insa peste noapte a varsat de vreo 2-3 ori. Eu zic sa-i dai totusi macar 2 zile lapte fara lactoza, daca nu-l bea merge foarte bine facut si piure.
Andreea sanatate lui Vladi! Eu sunt pro Herastrau!
Lavinia, sa-ti traiasca mica domnisoara!M-a dat gata cu tabieturile ei! Este o dulcica de fetita iar bretonul o prinde foarte bine,pare mai matura! sa treca durerile de dintisori!
Adi, Lisei cea isteata! Samburelul ce mai face?
Papanash,sanatate socrusului si putere multa sa treceti peste toate problemele. Are si Andrei cateva bubite ca acelea pe care le descri tu, insa i-au iesit doar pe maini. De la Alex stiu ca sunt cauzate de intepaturile de insecte,purice in special, ca un fel de alergie la intepatura.(Alex face la fel inca de cand era bebe, Doamne fereste sa o ciupeasca vreun purice ca in cateva ore este plina de bubite). Lui Andrei i-am aplicat tratamentul pe care il fac si Alexei in astfel de cazuri, crema Diprogenta (este o crema cu un fel de antibiotic in ea) sau Calamine,solutie calmanta pentru iritaii ale pielii. Atunci cand bubita se sparge ii dau cu Oximed spray, care le usuca.
Sabina sanatate multa la toti trei.
Gabriela ce frumusica este Sara! Vreo 3 ani asa am purtat-o si eu pe Alexanra!
Ana ce frumoasa este Miruna!
Greyeras la multi ani Adelinei!Sa creasa mare si ascultatoare!
Annisia, ce sa-i faci ingrasamant natural! Admir persoanele care iubesc animalele si au grija de ele , dar totusi parca, este prea mult. Numai eu m-am saturat la cat k... am curatat de pe hainele copiilor. Ii vezi peste tot si chiar daca ocolesti unul, calci il altul! Chiar daca cu o floare nu se face primavara, ar trebui sa ii respectam pe ceilalti! Daca macar 1% ar face asta, am avea un oras mult mai curat!
Mariana, incepem repetitiile cu majoretele, da? Eliza este o dulcica si o frumoasa!
Cecilia,ne vedem maine?

Unde omul se multumeste, acolo raiul îl găseste.

Vale, mami de ALEXANDRA - NICOLETA si ANDREI - GABRIEL
cum creste Alexuta
cat de mare este Andu

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui ramonaiani

Salutare, salutare,
Astazi am reusit sa o fac pe Eliza (in premiera!) sa manance iaurt! Mi-am pus mie si i-am pus si ei in castronelul ei, si a mancat "frumos" cu linguritza. A trebuit dupa aia s-o schimb de toate hainele [:d] dar macar a mancat fata.

Eu azi am cam zacut (contractii Braxton Hicks) - de maine mai am doar 3 luni pana la DNP . Trebuie sa o invat pe Eliza sa doarma in patul mare - sa lase patutzul pt frate-sau. Sa vedem cum fac asta, ca tot la patut trage. Poate daca l-as scoate din camera, ar uita de el...Da' daca il scot si pe urma nu se mai culca, ca ea vrea sa doarma in patutz?

Vroiam sa ma laud si eu cu www.flickr.com/photos/21231089@N02/3384894293/" target="_blank">mandra mea.

Mari, mami de dulceatza Eliza (06.09.07)
26+

Sa va fie de bine iaurtelul, tineti-o tot asa...ce frumoasa scufita am vazut, seamana tot mai mult cu tine...asa din ce imi aduc aminte de cand ne-am vazut.
Nu-mi vinea sa cred cand ai spus doar 3 luni, sa ai o sarcina usoara in continuare si bb sanatos.

poze noi

asa crestem

Mergi la inceput

Valentina, vorbim dimineata, daca vreme este ok da....dar am inteles ca pana vineri e urat

poze noi

asa crestem

Mergi la inceput