Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (289)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns carpatina spune:

Slippers, i-ai adus pe cei mici acasa? Sau tot la bunici sunt?
special Mirunei

=====================
Mami de Ioana (27.09.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carpatina spune:

Gabico, bauiesc ca ai tuns-o la coafor.. cum s-a comportat? dulceata mica

=====================
Mami de Ioana (27.09.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns papanash spune:

am vazut fetite cucuiete tunse si frumoase foc

............................................................
Mama de papanas Andreiutz ( 02.10.2007 )
www.flickr.com/photos/23756759@N04/2543804427/in/photostream/" target="_blank">Ghighi-poze
Ghighi- filme

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Pinacolada spune:

buna dimineata!
Gabriela- f bine ii sta drei tunsulica.....
Papanash- bine ca a fost puricele si nu altceva! da, parcul e plin de purici..de la cati caini sunt....ce sa mai zicem!
Andreea11-bine ca e mai bine, poate scapati fara entoviroza sau enterocolicta saua alte asemenea "dragalasenii"! pt siguranta-tin-l pe regim!
eu sunt cam chiao...de dimineata Luca a facut pipi pe el...nu stiu cum a ajuns si la rares ( dorm cu amandoi , sunt precum ratusca cu boboceii:)))) si iute asa la ora 6 dim era o vioiciune la noi acasa !
Tb neaparat sa-i mut in camera lo, nu mai am rabdare1
ieri le-am facut o prajitura cu fructe, care mi-a si iesit , dar nu pot sa spun ca s-au omorat dupa ea!
nici rares nu e prea bine, ii curge nasul si face kk destul de moale, sper sa nu ne pasca ceva si pe noi...
multa sanatate la toata lumea, nu stiu de unde naiba sunt atatea boli..................

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns papanash spune:

Cecilia, am facut operatiunea, suntem treziti de la 5, al meu baiat asa ne da trezirea de vreo saptamana.Voiam sa le bag imediat la masina la temperatura maxima,le-am lasat pe maine.
In legatura cu indemnizatia, numai in bucuresti n-au avut timp de recalculari, in tara am citit ca s-au dat astea noi.Nu strica sa trimitem pe la ziare sesizari, poate ii deranjeaza cu niste intrebari.

............................................................
Mama de papanas Andreiutz ( 02.10.2007 )
www.flickr.com/photos/23756759@N04/2543804427/in/photostream/" target="_blank">Ghighi-poze
Ghighi- filme

Mergi la inceput

Slippers - miruna e o dra in toata regula, e tare sumpica si finuta...si ce il iubeste pe pitic!!!!!!!!!!!!!!!1numai buni de pozat!!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Yaia spune:

Citat:
citat din mesajul lui Pinacolada
nici rares nu e prea bine, ii curge nasul si face kk destul de moale, sper sa nu ne pasca ceva si pe noi...
multa sanatate la toata lumea, nu stiu de unde naiba sunt atatea boli..................

Si eu sper sa scape Rares!
Sa stii ca am remarcat de cateva zile un nou 'val' de boli la noi la odisee. Am observat ca sunt 'valuri' de bolnavi si apoi perioade de liniste. Probabil la voi s-a incalzit vremea si s-au trezit 'lighioanele'...

==================================
Irina, mami de Tudor Cristian (08.10.2007)
Poze

Mergi la inceput

yaia- da asa e! cred ca e un nou val de viroze, enteroviroze.....cum s-a incalzit cum.....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns slippers76 spune:

Gabi, ma bucur ca sunteti bine.

Betty, eu am dat jos 6 cu Miruna si aproape 7 cu Vlad. Au avut aceeasi greutate la nastere, la Vlad a fost mult lichid.

Ana, mami de Miruna (16.05.2003) si Vlad (01.09.2007)
Pozele noastre le gasiti pe Flickr/contacts

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns greyeras spune:

Salutare fetelor!
De la noi toate bune, Adelina creste, ieri a facut si ea un an si 6 luni si tare mai suntem mandri de ea. Imi pare rau ca nu mai intru asa de des pe forum, dar mi-am propus sa ma ocup mai mult de ea mai ales ca ma gandesc cu groaza ca mai e putin pana voi incepe serviciul.
Pe zi ce trece Adelina ne dovedeste ca are o personalitate foarte puternica, in plus e si foarte ambitioasa, daca isi pune ceva in cap si face. E cuminte atat cat poate fi un copil la varsta ei, numai ca ar vrea sa stea tot timpul afara, dar cu vremea asta schimbatoare mi-e cam teama sa o tin mult. In plus asa cum s-a scris si mai sus e foarte multa mizerie, locul de joaca in care mergem a fost amenajat anul trecut, iar acum arata jalnic, nisipul este infect, iar Adelina ar vrea sa se joace numai in el.
Cu mancarea nu stam bine deloc in schimb, a devenit foarte pretentioasa si refuza cam tot ce ii fac, nici macar nu vrea sa guste asa ca se lasa cu plans mai mereu. Din aceasta cauza e si constipata si abia ce am scapat de supozitoarele cu glicerina, numai cand ma vedea cu ele incepea sa urle. Acum in fructe ii bag si para si se pare ca ii face bine, simpla nu vrea sa manance.
In schimb cere la olita, nu a mai facut kk in pempers de foarte mult timp.
Acum va las mergem la plimbare, deja cere "pa", "uta-uta".

Mamica de Ana-Adelina (24.09.2007)

www.flickr.com/photos/21859608@N04/3026513257/" target="_blank">Poze
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202008&page=6" target="_blank">Clipe de viata 2008 gre1 si gre2

Mergi la inceput