Emma este iubire! continua lupta cu cancerul *17*
Raspunsuri - Pagina 7
CRISCOSTY spune:
Eu cred cu toata fiinta mea in miracole, in puterea lui D-zeu. Am fost martora unei astfel de minuni, cand un om cu suflet mare nu mai spera, D-zeu a facut o minune pentru el si el i-a multumit lui D-zeu ridicand o biserica. Asa ca, sa credem in minuni si in D-zeu, in puterea lui!
Cu sufletul alaturi de voi
Crys si Dany
mychydutza spune:
sunteti in gandurile mele! DD sa aiba grija si mila de voi!
"mai avem nevoie si de iarba......"
katty spune:
Chiar daca nu scriu zilnic, Emma, Aida, sunteti prezente mereu in sufletul si gandurile mele! Sunt alaturi de voi!
Catalina & Robert-Andrei (27.07.2002)
varsta lui Andrei
Sunt PUTERE si IUBIRE pentru pretioasa Emma, in fiecare zi, la ora 13
Emma INVINGE cancerul!
"O lumanare nu pierde nimic daca aprinde alta lumanare..."
"Se zice ca timpul trece.Timpul nu trece niciodata. Noi trecem prin timp..."
"Invata sa pretuiesti ceea ce ai, ca altfel vei pretui ceea ce ai avut..."
Anina_n spune:
O zi senina, fara umbra de durere !
Doamne ajuta, sa-i fie bine Emmei !
Sunt PUTERE si IUBIRE pentru pretioasa Emma, in fiecare zi, la ora 13.
Emma INVINGE cancerul!
Nina, mami de www.babiesonline.com/babies/n/ninacristina" target="_blank"> Nina-Cristina (10.01.2002), www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202008&page=3" target="_blank">pisicutza si www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202008&page=4" target="_blank">dulcineea mea, la "Clipe de viata 2008".
Diabet zaharat la copii, Copilasi din 2002, Copii capricorn
lizzy spune:
Emma, cred in tine cu toata puterea
Emma INVINGE cancerul!
O minune de bazar - Sonia si Andrei /
Sunt PUTERE si IUBIRE pentru pretioasa Emma, in fiecare zi, ora 13
Gabi_K spune:
Emma, Aida, o sa invingeti boala asta crunta!!!!!!
Gabi+Robert(20.05.1997)+Lili(17.05.2002)
www.dropshots.com/kincses3#" target="_blank">poze noi www.dropshots.com/kincses4#" target="_blank">poze si mai noi
www.dropshots.com/kincses5#" target="_blank">poze cele mai noi
Povestea nasterii: Lili si Robert
anangel_lexi spune:
Si eu cred in minuni si ma la Dumnezeu si la Sfanta Fecioara ca maine, de Bunavestire, sa primim si noi o veste buna! Toate florile si imbratisarile din lume pentru Emma si mamica ei Aida!
de www.totsites.com/tot/mariacornelia" target="_blank">Maria Cornelia (20.09.2006)
Din ce in ce mai mare
Si primele perlute
EMMA INVINGE cancerul!
Mihi spune:
Au existat minuni si exista...unele cu care ne-am obisnuit si nici nu mai realizam ca sunt minuni...unele de care ne dam seama mai tarziu...cele cu efect intarziat...iar unele de genul... ca se schimba apa in vin...sau ca invie Lazar...toate se infaptuiesc prin puterea si voia Domnului ...si pt a se infaptui...tre sa ai o credinta ireprosabila...iar credinta ireprosabila nu poate sa fie decat in inimi smerite si curate...iar noi pt asta sa ne rugam...ca infaptuindu-se minunea din noi...din inimile noastre se va infaptui si minunea mult asteptata care e echivalenta cu mutarea muntelui din loc...
cred din tot sufletul...nu e echivalent cu vreau din tot sufletul...dar prima o implica si pe a doua...
asa ca hai sa ne rugam...sa ne depasim pe noi insine...sa ne lepadam de limita acestei lumi...sa ne unim in rugaciune ..sa facem punte pana la D-zeu..si prin noi sa-si reverse dragostea sa...aducandu-ne si pe noi la viatza...cea adevarata...{la mine inca e superficiala]...iar in final...pe scumpa Emma care de fapt e mai in "viatza" decat noi ffind un copilas nevinovat sa o lase sa se bucure inca de lumea aceasta...cu tristeti si bucurii...de care noi oamenii ne legam atat de mult si careia prin pacatele noastre i-am schimbat cursul firesc...amgindu-ne cu placerile trecatoare...uitand ca nu tot ce e placut e si de folos...asemenea caramelelor pt dinti...luptand pt confortul fizic dar nu pt cel sufletesc...care e vesnic...si care nu-si poate gasi odihna sau pacea decat in D-zeu...pt ca de acolo vine..
Doamne ajuta-ne sa ne lepadam de toata mizeria adunata...din mos stramos...genetic...in trup...de mizeria adunata in viatza aceasta de noi insine...astfel incat sufletul nostru sa respire cu adevarat...ca sa-ti fie tzie lacas pentru totdeauna...iarta-ne pacatele facute cu voie si fara voie...cu gandul cu cuvantul cu fapta si omisiunea...AMIN
Doamne ajuta...Laudat sa fie Isus...Pace...
hcclara spune:
Draga Aida, desi nu ti-am spus niciodata, va port in gandurile si rugaciunile mele...si cred din tot sufletul ca D-zeu o va face bine pe Emma noastra!
ai grija D-ne de ea in continuare si vegheaza asupra ei!
va pup cu mare drag,
Qamar spune:
Emma, Aida, sunt cu gandul la voi
Emma INVINGE cancerul!
www.bebelissimo.com/" target="_blank">Bebelissimo