Gravidute si mamici de Constanta (48)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns AngeliquedeS spune:

Offf, Mamacita, multa sanatate Anabelei!! Saracuta mica!

Andicu, sa stii ca nici eu nu intreb de fetele lipsa din aceleasi motive ca si mamacita, am banuit pur si simplu ca esti ocupata. Hai, capul sus, si sa stii ca noi suntem aici pt orice.

Declar ca suntem si noi apti pt intalniri si chiar mi.e pofta (nu mai tusesc decat eu, dar la mine e la ordinea zilei)

Angelique, mami de Pupi (28.12.2007)
Inimioara mea
zicolorata

Sa-l ajutam pe Mihaita
Bazar pentru Mihaita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AngeliquedeS spune:

Citat:
citat din mesajul lui mocutza
......LA 8 LUNI CE JUCARII PREFERAU COPIII VOSTRI?????
mocutza
Andreea Alesia 27.07.2008

Pe MINE Ca si acum.....

Angelique, mami de Pupi (28.12.2007)
Inimioara mea
zicolorata

Sa-l ajutam pe Mihaita
Bazar pentru Mihaita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns creem spune:

Mihaela si Mamacita bine ati revenit in Constanta, pe la casele voastre. Cred ca ti-a fost greu cu fetita bolnavioara dupa tine, MAmacita, bine ca e bine acum.

Pana la urma unde e intalnirea...la Simona, la Madaluta???? si cand?am citit tot, n-am sarit nimic...da mi-a scapat informatia

Ecaterina o mamica fericita de MARIA SOFIA (7.11.2007) cu (26.05.2008)

Poze Maria Sofia

VOTATI-O PE SOFIA la concursul "Ia te uita ce pot face!" AICI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxx spune:

Helau!
Si noi pe aici sa nu ne dati chiar disparuti!

Angi,Mada pe voi va mai citesc pe blog cateodata
Mamacita, multa sanatate Anabelei!
Bubu, imi pare rau!

Fi'miu a adormit pe la 22.00, are o jucarie noua (d'aia de o impingi, un clovn de lemn) si vroia sa se mai joace putin si in pat. I-am zis ca face si el nani cu noi, si gata, l-am convins.
E cam marait noaptea, ii ies maselutele si se trezeste de 2 ori cel putin. Se linisteste cu putina tzitzi, apa sau gel.
In rest e un nazdravan si jumatate. Cateodata imi vine sa ma urc pe pereti dar numar incet pana la 10 si o luam de la capat
Andicu, voi ati facut ROR-ul? Noi inca nu si tot nu stiu ce sa facem.

Asteptam actele de la tati sa plecam. Pana de Paste sper sa fim acolo.

Va pup! Seara buna!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns docdecap spune:

salut!!

fetelor, pe mine sa nu va suparati, da' asa sunt de ciufuta din motiva inca ne-descoperite, de am intrat iarasi intr-o faza mai a-socialal plus ca trage lumea de mine in alte privinte, organizatorice, si mi-e greu sa ma impart si sa fac fata la toate si m-am saturat si eu.
da; de citit citesc, daca e vreo treaba urgenta sau la care ma simt mestera, ma bag in seama.

simona, tu ziceai ca o stii pe yasmin si mamica ei de la leagane de la delfinariu, maine avem intalnire la bebelit pe acolo la 10, daca vrei sa vii si tu /voi! ca noi plimbari lungi mai putin, am fost azi in micro-rezervatie, mai mult m-am bucurat eu decat el, mai nou vrea sa impinga la carucior si altceva nici gand, deci am impins la carucior pe langa mufloni si struti cu mare aplomb.

eris, scuze, scuze, La multi ani cu intarziere!!!

mav, deci incepeti cu hrana solida pentru Anto?? poze, poze cu bb manjit la botic vrem!!

andicu, zi-le aici! invizibilitatea e doar o impresie!

poate joi ne vedem? mocutza, cand vii in cta ia mai adu si tu razacioasa aia mica!

maine cred ca-mi bag net si la birou, il repar intr-un final! daca reusesc, va dau veste de acolo! pan aluni o sa am de tradus/corectat un text de vreo 6000 cuvinte, si ma bucuram ca am si eu in final dupa o luna si ceva un weekend liber!! se duse!

va pupez,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonasima spune:

Of, fete nu cred ca pot saptamana asta sa organizez ceva(intalnirea). Tati al nostru are 2 predari saptamana asta si mi-a cerut ajutorul. Asa ca voi fi ocupata, iar vineri avem de facut un drum la Bucuresti. Imi pare rau.
Doc, ratez si plimbarea de maine. program de birou din motivele amintite mai sus. Apropo nu stiu unde este bebelit. Impinsul la carucior o sa tina, pentru noi inca este pasiune.
Andicu esti in gandurile noastre, capul sus, viata e frumoasa.
Lipsesc de ceva timp si alte fete = Crissy, DanaDumitru, Dady 68, Tina ...
Selen ce ai facut la control?

simona si printesa Sara - (02.09.2007)http://community.webshots.com/slideshow/570217118BdgPXT

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamacita spune:

Citat:
citat din mesajul lui AngeliquedeS

Citat:
citat din mesajul lui mocutza
......LA 8 LUNI CE JUCARII PREFERAU COPIII VOSTRI?????
mocutza
Andreea Alesia 27.07.2008

Pe MINE Ca si acum.....

Mi-ai citit gandurile: exact acelasi raspuns mi-a rasunat in minte cand am citit mesajul Mocutzei!
Multumesc pentru urari!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamacita spune:

Citat:
citat din mesajul lui creem

Mihaela si Mamacita bine ati revenit in Constanta, pe la casele voastre. Cred ca ti-a fost greu cu fetita bolnavioara dupa tine, MAmacita, bine ca e bine acum.

Asa este,dar muuult mai greu mi-ar fi fost cu ea departe si eu doar sa primesc informatii telefonice...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns docdecap spune:

Citat:
citat din mesajul lui simonasima

Of, fete nu cred ca pot saptamana asta sa organizez ceva(intalnirea). Tati al nostru are 2 predari saptamana asta si mi-a cerut ajutorul. Asa ca voi fi ocupata, iar vineri avem de facut un drum la Bucuresti. Imi pare rau.
Doc, ratez si plimbarea de maine. program de birou din motivele amintite mai sus. Apropo nu stiu unde este bebelit. Impinsul la carucior o sa tina, pentru noi inca este pasiune.
Andicu esti in gandurile noastre, capul sus, viata e frumoasa.
Lipsesc de ceva timp si alte fete = Crissy, DanaDumitru, Dady 68, Tina ...
Selen ce ai facut la control?

simona si printesa Sara - (02.09.2007)http://community.webshots.com/slideshow/570217118BdgPXT

simona, "a bebeli" este un barbarism chiritism caragelianesc de-al meu, adica a iesi cu bebeii si a face ce fac bebeii. scuze daca te-am confuzat cu scurtaturile mele lingvistice
si imi pare rau ca nu ajungeti si voi maine.
da' n-au intrat zilele in sac, nu?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns isidora spune:

Buna seara!

Pe aici,pe aici,dar la fel de astenica sau am descoperit ce-i cu mine?
Andicule,in fiecare zi m-am gandit la tine,am vrut sa te sun dar ceva m-a oprit ...m-am gandit ca e ceva mai personal si poate nu vrei sa vb. prea mult despre asta.Probabil am dreptate, dar daca te simti vreodata pregatita sa impartasesti, noi suntem aici.Daca nu ,noi tot aici! si iti doresc sa poti vedea curand soarele!
Of,si Filip si Luca si Ioan si Raducu si toti copiii ,ce au frate de nu dorm,in afara de dureri de gingiute???Pana cand ,pana cand?
Pana la liceu cand ii vom prinde citind carti pe furis la 2 dimineata...Sau asta ar fi cel mai frumos vis?Sa nu se furiseze in casa pe la 2 dimineata,sau sa-i prindem pe net,pe site-uri deocheate...

Madaluta,pup si felicit dulceata mica si precoca!

Bubu,imi pare rau dar te astept curand inapoi!

Mamacita,ii foarte probabil sa n-aiba nik Anabela.Si Isidora a facut 6 zile febra mare ,fara vreo infectie ceva-leucocite-7.ooo ,parca,si daca nu i-as fi dat Klacid cred ca isi mai facea de cap...Poate a fost doar un virus de ala mutant
Doamne ajuta sa fie bine!

Mirela,multumesc .E, eu salivez la retetele de pe blogul tau...
Si eu am dat-o pe Isidora,tot la 3 ani si 5 luni ca si Mamacita pe Alexandru-,si direct la grupa mare ca voia sa fie cu prietena ei.A fost f. bine ,s-a integrat perfect,fiind si un copil sociabil.
Partea cu racelile e singurul dezavantaj major,in rest are doar de castigat...Ah,si ideal ar fi sa inceapa macar de 8.30 daca nu de la 9 dim. gradi.Mi se pare inuman sa trezesti un copil sub 5 ani mai devreme de 7.30 ,8.00 dar cum are bafta...si daca e musai...

Roxx,nu m-ai intrebat pe mine dar raspund :eu cand nu stiu ce sa fac ,nu fac!

Mocutza,si sotul tau naviga? Ca n-am retinut de ce stai tu in Tulcea cu ai tai...
Dar am retinut ca iti trecea prin cap sa pleci in 4 si am dedus

Eris,la multi ani tardiv dar din suflet ! Si sa vina tati curand acasa!
Si la noi e cu semnul intrebarii sosirea lui tati ,tine de vreme...
daca nu e buna nu poate sa-i ridice elicopterul de pe nava ...si cica tocmai s-a intetit vantul...

Taniaaaa,unde mai esti?

Sanzi, ce mai faceti?

Mergi la inceput