Gravidute si mamici de Constanta (48)
Raspunsuri - Pagina 6
madaluta spune:
..deci intalnire, joi la mine..
vad k dandusa vrea sa ma vada...angi e dispusa si ea pt intalniri..creem la fel... doc a zis k joi ar putea si ea, maine(la cafelutza) o conving si pe Ina sa mai vina o data si poimanie....
...altcineva? cine se mai inscrie?
de fapt nu e cu inscriere..cine poate, vrea si are chef e binevenit. Dintre fetele care vor sa vina si nu stiu unde, sa-mi spuna si trimit adresa pe PM...
va pup..noapte buna!
aaaa, mamacita, cum era sa uit sa va urez multa sanatate dar mai ales sa nu iasa ceva grav la investigatii....eu innebunesc de cate ori fac vreo analiza si trebuie sa astept rezultatul cateva zile.. ma gandesc la tot ce e mai rau in univers...
angidin cate tin eu minte de la aspirante CM-ul tau nici inainte nu se imbulzea sa vina prea des...parca venea doar cu pastile nu? sau am retinut eu gresit...? daca era asa zic sa nu te ingrijorezi prea tare, mai ales k si alaptezi inca.dar bine k te-ai programat la dr si vei vedea ce si cum... si eu trebuie sa te urmez, dar nu stiu cand...
mirela: si eu vreau sa-l dau pe darius din toamna la gradinita desi va avea 2 ani si 9 luni. Singurul lucru de care ma tem este cel spus de mamacita si anume k briana e prea mica pt bolile pe care el le-ar putea aduce... dar cand stau si ma gandesc k din toamna pana acum au avut de 4-5 ori rosu in gat, nu mai vad diferenta intre a-i tine acasa sau a-l duce pe darius in colectivitate
mocutza: bun venit in clubul mamicilor de umblareti ...iti doresc multa rabdare,putere si sanatate ( sa te tina coloana si mijlocul)! totusi din cate stiu nu este bine sa-i ducem foarte mult de manute cand ei nu pot merge singuri. inseamna k organismul( de fapt coloana si piciorusele) inca nu e pregatit pt mersul biped si noi nu trebuie sa-l fortam. daca te poti intelege cu ea mai evita o perioada mersul ...
Dandusa: azi am fost la un pas sa-i arat un semn obscen lui claudiu cand m-a claxonat..nu l-am recunoscut, dar totusi pt k imi parea cunoscut nu am facut niciun gest..in urmatoarea fractiune de secunda mi-am dat seama cine e si am intors capul dupa voi si am vazut si masina...
acum chiar va pup si fug la culcare
Madalina+Darius Cristian (14.12.2006)+
Briana Amelia (08.05.2008)
Blogul nostru-Viatza intre roz si bleu
Bazar pentru Mihaita
isidora spune:
Mav,si eu vreau poze cu juniorul...
Selen,ce-ai facut? Ai aflat ca-i baiat , te-ai imbatat de fericire si ai uitat de noi?
Mihaela,ma bucur ca ati reusit sa ajungeti si ca v-a facut bine plimbarea!
Adabalan,mai scrie-ne!
Ina??? Noroc cu Gabi ca-mi zambeste irezistibil dintr-un colt...si tu cu corabiile innecate?
Dar Yannia,oare ce-o mai face ? S-a suparat pe noi?
Dandus,eu te iubesc pan' la cer si inapoi!
Stii ca si M. Montessori a inceput tot asa,referitor la ideea ta cu gradinita?
Pup,noapte buna!
Eu incerc sa ajung maine in cartier ,de data asta,la Sf.. Spiridon ,sa-l impartasesc pe Ioan...Mai vine cineva din zona?Pe la 10,pana in 10.30...punem si de o plimbare mica...Anyone?
isidora spune:
Madaluta,of,joi? Joi ne tundem eu si Dandusa? Dar poate dupa...adica dupa pranz? Vedem ..eu tare mi-as dori sa va vad!
Si tu ,o albastra de Rusia, faci semne obscene??? TzztzZ,nu se face ...
Si daca dadeai peste un prost ,cu un singur neuron? Eu era sa o patesc...Angi si ea...Ai grija!
docdecap spune:
a, si mie nu-mi mai vine prietena de ma tundea, ziceam ca-mi fac si eu un cadou de ziua mea. ma mai gandesc cu ocazia asta.
pot sa vad si eu cum se tund adina si dandusa???
madaluta, cand?? dimineata? dupa-masa? in schimburi?
isidora spune:
AS vrea eu Doc,dar pana ii dau fructele pan ne urcam in masina ,pana coboram se termina slujba ...Aici e mai aproape...Dar pot sa vin duminica...sau lucrezi si duminica asta?
isidora spune:
Esti invitata mea!Nervii Dandusei sigur or sa iasa in scari,tunsoarea mea ,in masura in care sunt dispusa sa ma las pe mainile artistului, o sa fie super!
Daca nu s-ar simti mama rau,as muta intalnirea la mine si m-as tunde cu public...
Daca vrei sa te tunzi si tu ,spune-i; sa stie ce program sa-i faca lui Claudiu...Pe mine ma si vopseste si dureaza ceva...desi la cate fire am intr-o ora juma' e gata tot...
Ah, si Claudiu e peste Marius ! De fapt cine e Marius?
E Claudiu! Model de sot si tata cum n-am mai vazut ...fii'miu care -i timidul in persoana si nu prea socializeaza cu persoane straine l-a adorat din prima,radea la el ca la teatru,i-am filmat ,sa vezi ce criza de gelozie o sa faca tat'su
N-am mai intalnit de mult o familie atat de calda,de pura,de fericita ...Sa-i tina Dumnezeu sanatosi ca sunt a-do-ra-bi-li!
docdecap spune:
Citat: |
citat din mesajul lui isidora Esti invitata mea!Nervii Dandusei sigur or sa iasa in scari,tunsoarea mea ,in masura in care sunt dispusa sa ma las pe mainile artistului, o sa fie super! Daca nu s-ar simti mama rau,as muta intalnirea la mine si m-as tunde cu public... Adina Mami deIsidora(11 octombrie 2003) si Ioan (23 februarie 2008) |
si transmite-i numai urari de bine mamei! si pupici de la Serban nazdravan!
deci, duminica cica sunt pe aici, nu stiu cat de disponibila, depinde cum ma organizez cu traducerea, ca o efectuez in duplex cu parisul, deci imi trebuie skype, ca altfel daca e vreme frumoasa m-as cara cu laptopul in parc, eu muncesc si tati se mandreste cu odorul!
dar mai vb., nimic nu e imposibil pentru vointele noastre! (alta licenta verbala. azi ma simt creativa si imbobocitoare. asa, cam ca o celula de drojdie in filmele educative de biologie)
edit: ma bate un gand ca 'vointele' e corect gramatical. dar nu ma ajuta discernamantul.
creem spune:
Hei...va puneti pe infrumusetari de primavara...ce fain!
Tare as vrea sa va intalnesc, Isidora si Doc... sa spuneti la ce ora mergeti la Madaluta ca sa ma sincronizez cu voi
Unde e biserica Sf. Spiridon?
Ecaterina o mamica fericita de MARIA SOFIA (7.11.2007) cu (26.05.2008)
Poze Maria Sofia
VOTATI-O PE SOFIA la concursul "Ia te uita ce pot face!" AICI
isidora spune:
Creem,e langa Madaluta Deci da un semn daca vii maine...Intalnirea de la Mada e joi...Doc n-a confirmat ca vrea tunsa...
Dar nu ma lasa pe mine sa dorm ca ma face sa rad...
Plec,de data asta chiar plec...