Gravidute si mamici de Constanta (48)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Mirela79 spune:

Angi, tu pe la ginecolog ai mai fost?
Am si eu o intrebare pentru mamicile cu copii mai mari. Ce parere aveti despre gradinita de la 3 ani? Mie pediatra mi-a zis ca e prea devreme sa o dau pe Maria de la 3 ani pentru ca nu e pregatita inca sa se desprinda de mine. Acum, ce sa zic, desprinsa oricum este pentru ca eu merg la serviciu, iar la gradi oricum nu vroiam sa o dau decat 4 ore. Si inca ceva. Cele care stati in Faleza Nord, ce parere aveti despre gradinita din spatele complexului de pe strada unirii? Este la parterul unui bloc si isi desfasoara activitatea in doua apartamente. Ar fi varianta pentru grupa mica pana reusim sa intram la gradinita cea mare de langa scoala 3.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AngeliquedeS spune:

Mirela, daca la 3 ani e prea mica, ce sa mai spun eu ca il dau din toamna la cresa, la nici 2 ani???

La ginecolog abia peste o luna merg, e ff aglomerat la dna Lutescu. Am fost anul trecut la controlul de 6 saptamani si atat.

Angelique, mami de Pupi (28.12.2007)
Inimioara mea
zicolorata

Sa-l ajutam pe Mihaita
Bazar pentru Mihaita

Mergi la inceput

Menuet, multumim pentru detaliile despre oferte. Sunt foarte bune, mai ales ca trebuie sa vina si iepurasul acum
Andicu, incearca sa vezi partea plina a paharului.
Isidora, mi-e dor de postarile tale.
Doc, lasa ca e bine si sa mamesti.
Mav, cum merge cu diversificarea? Mi-a povestit azi mama ta cate ceva, dar altfel e cand ne spui chiar tu.

Mergi la inceput

Angi, asa mi-a zis ea. Eu nu ma asteptam la asa un raspuns.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaela77O spune:

Citat:
citat din mesajul lui Mirela79

Angi, tu pe la ginecolog ai mai fost?
Am si eu o intrebare pentru mamicile cu copii mai mari. Ce parere aveti despre gradinita de la 3 ani? Mie pediatra mi-a zis ca e prea devreme sa o dau pe Maria de la 3 ani pentru ca nu e pregatita inca sa se desprinda de mine. Acum, ce sa zic, desprinsa oricum este pentru ca eu merg la serviciu, iar la gradi oricum nu vroiam sa o dau decat 4 ore. Si inca ceva. Cele care stati in Faleza Nord, ce parere aveti despre gradinita din spatele complexului de pe strada unirii? Este la parterul unui bloc si isi desfasoara activitatea in doua apartamente. Ar fi varianta pentru grupa mica pana reusim sa intram la gradinita cea mare de langa scoala 3.

www.in-familie.ro/" target="_blank">In Familie blog-ul meu

mirela79,eu am dat-o pe andreea la gradinita la 2 ani si jumatate,si i-a prins tare bine...acum depinde tare mult si de fiecare copil in parte....daca stii ce numar are gradinita de care spui aflu eu mai multe de la soacra mea,care este educatoare si le stie....
ne-am adunat si noi de pe drumuri,a fost frumos,valcea este o zona frumoasa,iar satul muereasca unde este manastirea este placut si linistit....paul a fost cu mihaitza sus,la manastirea de calugari,iar eu cu andreea am ramas jos,la manstirea de maicute....am avut noroc si de vreme frumoasa...promit sa pun si poze,cat de curand!

MIHAELA MAMI DE ANDREEA(03.04.1997)SI MIHAITA(25.09.2003)
Blogul lui Mihaita
Despre noi,aici!
A&M

BAZARUL LUI MIHAITA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaela77O spune:

bubu73,imi pare sincer rau pt pierderea suferita...insa,daca imi permiti,dumnezeu iti da atat cat poti duce....
multa bafta in continuare,ma refer la ceea ce spunea simonasima...si nu uita ca suntem aici!

MIHAELA MAMI DE ANDREEA(03.04.1997)SI MIHAITA(25.09.2003)
Blogul lui Mihaita
Despre noi,aici!
A&M

BAZARUL LUI MIHAITA

Mergi la inceput

Mihaela, chiar o sa ma interesez ce numar este si o sa te intreb.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dandusa spune:

Eris,scumpa si draga iti doresc din suflet sa fii sanatoasa si sa vina soata acasa mai repede.

Andicu,
cam asa si eu...,noroc cu ai mei iubti ca ma tin pe linia de plutire.daca n-am invatat nici pana acu' sa inot?!asa-mi trebe'
te imbratisez tareee
Mada,
pup tare.vreau si eu sa vin la o intalneala la tine da' vin doar cu un pitik...sau singurasaptamana trecuta am fugit o ora juma cu Isidora si asa bineee a fosttt

..................................................
Raducu(31oct2008) si Crinuta(1nov2006)
poarta-ma mami

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamacita spune:

Am revenit si noi ieri,cu mai bune si mai rele...Am citit in saritura calului...

La multi ani spun tardiv dar din suflet sarbatoritilor,cu mentiune ptr.Fisun
Bubu,c-am trecut si noi prin experiente asemanatoare nu te poate consola decat in masura in care uite ce copii reusiti au iesit apoi,totul este sa-ti acorzi o perioada de gratie,cat consideri tu,pentru reculegere,apoi "La atac,inainte!"
Camelia,dr.Tuta,pe care si eu voiam sa ti-o recomand,are cabinet la Casa de Cultura,in spatele Rapsodiei,cum intri in parcarea de la Casa de C.
Andicu,lasa fitzele si fii activa!Eu n-am zis nimic si in general nu strig catalogul,pentru ca eu stiu,poate mai bine ca toti,cum este cu criza de timp si cu impartitul unui singur trup intre servicii(3 la numar),copii(2,dupa cum bine stiti),sot(unul deocamdata,ca atat pot duce),casa si alte acareturi,asa ca am asumat din start ca esti ocupata,nu nebagata in seama!
Nu mai stiu ce voiam sa raspund,ca am avut ceva de recuperat,nu gluma...

Despre noi,congres super bine organizat,interactiv si interesant,cu schimb de experienta nu cursuri,ca la stadiul la care ma aflu ma scot din sarite cei care vin la congresele medicale si predau ca la acelea studentesti...Apoi intalnirea de 15 ani plina de emotii,bucurie,antren,dans.Din pacate,totul a fost umbrit de febra si inapetenta Anabelei,care,dupa 3 zile de afebrilitate in urma curei de Sumamed(dupa ce facuse 6 zile febra),a facut iar febra 6 zile,incepand chiar din ziua plecarii,cand nu mai puteam schimba planurile prea usor.Am tinut legatura cu pediatra zilnic,dar la distanta si fara investigatii sa afli sursa precisa a infectiei este mai greu...Ideea este ca,vazand ca nu este suficient Cedaxul recomandat in a doua tura de febra,m-a pus sa-i fac Genta injectabil la 12 ore,noi fiind in deplasare!Are fundul ciur,saraca,deja cand o pun pe burtica plangeExact ceea ce urasc mai mult,antibiotice multe,puternice,injectabile,toate pe un pui de 1 an si 8 luni!!!Asteptam sa vedem urmarile nefaste,ca febra,dupa acele inca 6 zile,a disparut de doua zile.Maine mergem sa facem investigatii,desi un pic cam tardivO otita am descoperit,dar ma indoiesc ca e motiv de 2 sapt de febra,mai ales sub antibiotic puternic...
Cel putin acum este iar cu stare generala buna,mananca,rade,a recuperat pierderea de greutate din zilele in care nu a papat,Dumnezeu e mare si ne va ajuta!Sa ne tineti pumnii sa fie ceva usor!

A,Mirela,pe Alex l-am dat la 3 ani si 5 luni si n-am avut probleme de integrare,dar primul an de colectivitate e cumplit dpdv al bolilor si regret un singur lucru:ca Anabela e prea mica ptr.tot ce aduce el de la gradi.Dar fiecare copil este unic si nu exista reteta universala,asa incat,daca ti se pare ca nu e ok,poti oricand sa-l retragi,nu te impusca nimeni si vad ca este o tactica des folosita.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mocutza spune:

Andicupeste 2 luni ne "infratim" pentru ca ma intorc si eu la munca ......Asa ca mai impartaseste aici cum iti este sa stiu si eu cam cum se intampla unele lucruri.......Piticul meu desi mananca un singur biberon de lapte pe noapte tot se trezeste cam la 2 ore si pentru ca stiu prea multa teorie privind educatia bebelusului noaptea nu reusesc sa practic nimic din cauza somnului meu.....
Eris mai poooti???Cred ca da.........rabdare multa iti doresc.......Mai nou am observat ca firmele prefera sa prelungeasca contractele penmtru a reduce costurile de transport si cazare....
Ellenfelicitari lui BODO.....e omulet in toata regula...

Am ajuns si noi la etapa de care se tot plangeau fetele aici......fiimea vrea in picioare ....e deja plictisor sa mearga in patru labe....a prin hustul
Bune ofertele la Carrefour la jucarii.......LA 8 LUNI CE JUCARII PREFERAU COPIII VOSTRI????? Eu nu mai am inspiratie la astfel de cumparaturi....poate ma ajutati....

Mergi la inceput