Gravidute si mamici de Constanta (48)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns simonasima spune:

Fete interesate de bilute- am fost ieri la magazinul cu pricina, dar nu mai aveau. Domnul de acolo a zis ca se duce la marfa si mai aduce, i-am lasat numarul de telefon, ma suna cand le are in magazin. Sunt la set de 100 de bile - 50 lei.
Bubu mult curaj, stie Domnul cum e mai bine. Cred ca nu ma insel, dar parca tu aveai niste planuri inainte de sarcina. Poate e cazul sa continui. Poate Doamne Doamne vrea ca tu sa fii o mamica speciala, mamica unui copilas crescut in inima...

simona si printesa Sara - (02.09.2007)http://community.webshots.com/slideshow/570217118BdgPXT

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns menuet spune:

Citat:
citat din mesajul lui simonasima

Fete interesate de bilute- am fost ieri la magazinul cu pricina, dar nu mai aveau. Domnul de acolo a zis ca se duce la marfa si mai aduce, i-am lasat numarul de telefon, ma suna cand le are in magazin. Sunt la set de 100 de bile - 50 lei.

simona si printesa Sara - (02.09.2007)http://community.webshots.com/slideshow/570217118BdgPXT

Oferta Carrefour in per 25.03.09-6.04.09

Geanta Intex x100 bile (bilute de 8 cm asortate in 6 culori)34.90 lei
Cort de joaca cu 100 de bile dimensiuni 122x112x94cm 99,90 lei

Casuta de joaca pentru copii ''Fun Cottage'' Intex-dimensiuni 95x107x75cm-39,90 lei(casuta cum are Sofi de Creem)
Sper sa va fie de folos informatiile.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madaluta spune:

Citat:
citat din mesajul lui mav

Neatza!
Madaluta, am uitat sa-ti spun ca ai uitat capacul roz de la biberonul Brianei, la noi. Am vrut sa ti-l aduc, dar n-am reusit si acum nu mai am cum sa plec de acasa....
Desi stie bine ca pana sambata nu mai pupa calculator (am decretat!), Sebi tot incearca sa negocieze cu mine.... "Pai hai, ma, mami, ca vreau sa ma relaxez si eu un pic!!!" ...De unde ti-o fi venit ideea asta? "Am auzit eu saptamana trecuta, ca pe fete le relaxeaza numai sa lucreze putin la calculator!" (Mada, pe cine o fi 'auzit'?)

www.youtube.com/watch?v=RYMC822iT4I" target="_blank">CITY OF ANGELS
Iubirea ne face sa plonjam in necunoscut si apoi ne da curajul de a rezista!

habar n-am pe cine o fi auzit......oare pe cine ????????

Madalina+Darius Cristian (14.12.2006)+
Briana Amelia (08.05.2008)

Blogul nostru-Viatza intre roz si bleu
Bazar pentru Mihaita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andicu spune:

Salut.

Sunt pe-aici, va citesc, dar nu prea imi vine sa scriu.
Am asa o stare de-aia de am impresia ca lumea nu ma vede ..
Mai bine stau cuminte pana imi trece.

Suntem bine, mai putin faptul ca Filip nu doarme noaptea, in continuare...si de aici oboseala la maxim si o mie de ganduri..

Mami de Filip Gabriel (27/06/2007)

www.babysfirstsite.org/newtickers/ticker/135721.birthday.png" target="_blank">Asa cresc

Bazar pentru Mihaita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns creem spune:

Menuet multumim de oferta cu preturi....sunt mai mici, noi am luat casuta cu aprox. 50 ron. Or fi aparut deja bilele, ca sambata cand am fost nu erau in carrfour.

Andicu mai bine mai scrii cate ceva, poate dispar gandurile rele care te macina....sau poate gasesti o rezolvare.
Il pupam pe Filip, imi pare rau ca nu doarme bine, nici Sofia, dar macar eu nu merg la servici dimineata.

Simona, multumim ca te-ai interesat de bile...se pare ca oferta de la Carfour e mai buna ca pret, sa vedem daca si gasim N-am reusit sa ajung in zona, sper cat mai curand.

Ecaterina o mamica fericita de MARIA SOFIA (7.11.2007) cu (26.05.2008)

Poze Maria Sofia

VOTATI-O PE SOFIA la concursul "Ia te uita ce pot face!" AICI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ellen79i spune:

Simona si Menuet.
Multumim fetelor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mokika spune:

Buna seara! Si noi prin preajma, cred ca primavara asta e de vina .... o fi astenia? nici eu nu reusesc sa imi revin, fac eforturi in continuare. Deocamdata, ne chinuim sa construim ceva de pasti, cautam oferte .... cam atat!

Va pupic

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui andicu

Salut.

Sunt pe-aici, va citesc, dar nu prea imi vine sa scriu.
Am asa o stare de-aia de am impresia ca lumea nu ma vede ..
Mai bine stau cuminte pana imi trece.

Suntem bine, mai putin faptul ca Filip nu doarme noaptea, in continuare...si de aici oboseala la maxim si o mie de ganduri..

Mami de Filip Gabriel (27/06/2007)

www.babysfirstsite.org/newtickers/ticker/135721.birthday.png" target="_blank">Asa cresc

Bazar pentru Mihaita

hai ma..cred k e doar impresia ta...
sa stii k eu una iti simt lipsa aici..Sper k nu din cauza noastra te simti"invizibila"..sau poate..cine stie...?!

Bazar pentru Mihaita

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Mokika

Buna seara! Si noi prin preajma, cred ca primavara asta e de vina .... o fi astenia? nici eu nu reusesc sa imi revin, fac eforturi in continuare. Deocamdata, ne chinuim sa construim ceva de pasti, cautam oferte .... cam atat!

Va pupic

Mokika - mami de Crina (12.08.1996) si Theodor (28.08.2007)
poze

..lasa astenia..azi ce frumos a fost afara, nu te-ai simtit mai vesela, mai fericita?
ce ati mai hotarat in legatura cu concediul?unde plecati?

Bazar pentru Mihaita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AngeliquedeS spune:

Fetelor, eu pe 22 martie am facut 2 ani de la UM care a si ramas ultima. E normal sa fie asa? Mi se pare mult prea mult....

Angelique, mami de Pupi (28.12.2007)
Inimioara mea
zicolorata

Sa-l ajutam pe Mihaita
Bazar pentru Mihaita

Mergi la inceput