*LMA!!* Puiuti de Randunici 2008!! (231)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mikydoozza spune:

fetele vesele puteti sa-mi rimiteti si mie pe pm nr nataliei?

am vaz vca merge in moghioros si o sa ajung si eu cu pitica si poate ne vedem. ms pup

http://community.webshots.com/user/mikydoozza48

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns raluca2107 spune:

Gataaaaaaaaaa, am supravietuit mutarii. M-am reintors in lumea civilizata, am net si raportez.
Multumim cu intarizere pentru urarile de 1 anisor. Am sarbatorit si noi 1 an cum am putut, printre cutii in fostul apartament iar sambata asta abia am reusit sa luam si motul copilului. Raman datoare cu poze.
Fug sa citesc din urma, sper sa termin in viata asta.

Raluca - mami de Briana Maria (06.06.2001) si Sabin Matei (13.03.2008)
poze
www.onetruemedia.com/shared?p=831d37be48d348ed78a9b4&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">montaj primul anisor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns numeioana spune:

Fetelor, eu nu va inteleg deloc, cu moda asta!!Pe langa triciclete si papusile sunt la moda, si masinutele, si mingiile si mereu au fost!! Si asta nu v-a impiedicat sa le cumparati jucarii, nu? Daca ziceti ca nu va plac ca sunt proaste, ca se rup, ca scartaie si ca au muzica asurzitoare, va inteleg. Nici mie nu-mi plac, de-asta am preferat sa dau un ban dar sa tina si sa nu aiba muzica deloc!!

Eu i-am luat pentru ca si eu am avut una super si am folosit-o o groaza si am mai si cazut cu ea... asta e, sunt copii si mai si cad. Acum daca Doamne fereste au fost si cazuri grave... asta se poate intampla oricand cu orice... Cate cazuri au fost de copii care au avut de suferit de pe urma premergatorului, au cazut, ba mai grav... am vazut la Tv cel putin doua cazuri mortale... Dar ceilalti n-au nimic. Asa si cu tricileta si cu bicicleta si cu rolele si cu masina si cu orice... Dumnezeu sa ne pazeasca!

Noi avem un legan de la Pilsan tare bun si dragut! Sper sa-l puna tataie cat mai repede undeva sa-l dau pe Dav cand ne ducem la el.

Eu ma retrag, sunt cazuta pe fundul butoiului si n-am absolut nimic de care sa ma prind sa ies... Cine m-o fi pus sa ma intorc la serviciu, cand puteam sa stau acasa, fara nicio grija si sa n-am nicio problema!!

Ioana si David, cel mai scump martisor

Mergi cu incredere in directia visurilor tale. Traieste viata pe care ti-ai imaginat-o.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihatp spune:

ioana sa treaca. nu uita ca e doar o optiune, poti s-o schimbi daca vrei, si ca a fost, probabil, cea mai buna solutie pentru voi (in sensul sa-ti amintesti ca sunt motive pentru care ati ales asta). si

Mamica de berbecut-Luca
9 aprilie 2008

Viata in 3 + La 2X9 luni
Luca creste
Miha scade

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns somnorica spune:

al meu fecior, dupa ce a dat un telefon de 2 ore si 4 minute, a imprastiat toate betele de urechi, acuma face "ordine" in dulapul lui cu haine. Am pus-o!
Miha, o zi de masa suna cam asa:
dimineata: para cu iaurt. Iesea aprox. 150-180 ml
pranz: 1/2 morcov+1 patrunjel+ 10 pastai fasole verde + 1/4 sfecluta rosie, totul impartit pentru 2 zile, in care puneam o zi galbenus una carne. Pentru a fi mai moale, puneam iaurt.
seara avea cereale cu iaurt. Cam 4 lingurite cu cereale la 1/2 iaurt si 30 ml apa.
Precizez ca iaurtul avea 3,5% grasime.
Biscuitii ce scapa de la robi nu mai sunt comestibili. Cand se plictiseste de lins si frecat la covor, ii faramiteaza cat poate el de mic si ii intinde prin toata camera.
Ma duc sa imi recuperez plodu`.

Robi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns somnorica spune:

Acum masa suna la noi asa: dimineata para cu pruna sau piersica, la pranz papa spanac cu ou sau simplu, iar pe la 6 are iaurt cu para, piersica sau pruna.
Ma duc sa scot si eu bebelu la aer.
va pup

Robi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns clauclau spune:

Ioana, de ce esti pe fundul butoiului, mami? Hai , da manuta si iesi de acolo, nu mai plange! Ce s-a intamplat? Sau eventual daca este asa de rau, vorba lui Miha, cred ca te poti intoarce din nou in CIC, mai este vorba de inca aproape 1 an de zile in care ai putea sa mai stai acasa cu Dav. Hai ca solutii exista, nu dispera.

Somnorica, mie mi se pare ca mananca bine si sanatos Robi, nu prea vad ce ai putea sa scoti, totul este foarte bine. Si sunt de acord, cand o sa inceapa sa alerge si o sa-si consume energia la greu, o sa slabeasca rapid.

Rebe doarme de la 13.30, am plecat de langa ea din dormitor, sunt curioasa cat mai sta! Am reusit sa facem rost si de tema la matematica a lui Razvanel si am si facut-o de altfel!
Acum merg sa vad pozele de la Luny!

Aaaaaa, sa va fie de bine mutarea Raluca, felicitari!!!!! Abia astept poze.

mami de 2 minuni, Razvan si Rebecca.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns clauclau spune:

Super barbatelul Muffa! Mah, e mortal cum isi face el intrarea! Si mami sexi si tortul super cu locomotiva Thomas si maia super haioasa si cadouri frumoase. Si sti ce-am mai remarcat? Serviciul de masa ca al meu!!!

Bubule, n-ai gatat curatenia?

Zozeeeee????? Ai intrat, ai urat, ai plecat! Ne-ai lasat cu ochii-n soare! esti bine?

Si LA MULTI ANI SARBATORITILOR DE AZI!.

Hmmmm, Rebe inca doarme!

mami de 2 minuni, Razvan si Rebecca.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns natynic spune:

Cuscra, cred ca am o idee destul de clara despre supararea ta si stiu ca nu e deloc usor sa iei o decizie, mai stiu insa ca e musai sa iei una. Te si te astept pe mess...
Am vazut party nr 3 cu Luny super-sepsi si o masa mare intinsa, la care mami de Luny s-a intrecut pe sine; Mufa bestial ca totdeauna...Iuli parea un pic trista...da' zilofonul era fain

Miky, vai ce rau imi pare ca te-am ratat...si banuiesc ca nu ti-a trimis nimeni nr meu de tel ca nu m-ai sunat. Ei, nu e timpul pierdut!
Asadar am fost in Moghioros, am hotarat impreuna cu prietena sa spargem gheata si sa iesim. Ea are o fetita ce luna viitoare face 3 ani si alta de 4 luni, nascuta prematur-o papusica cum era si Iulia. Ei, si pt ca tot e tema zilei, fetita mare avea tricicleta Si pt ca Iulia i-a "cerut-o", i-a imprumutat-o, ba a si plimbat-o. Nu ma intrebati firma ca n-am retinut, in fine, nu parea nici mai fragila nici mai solida decat majoritatea tricicletelor care colorau parcul...Iulia a fost super incantata, nu atat sa mearga cu ea ci de...butoanele cu muzica (pe care a inceput prompt sa se batzaie). De stat, statea f bine in ea. Mie in schimb mi s-a parut cumplit de instabila. Pai era eu insami sa o rastorn gramada din cauza ca se manevreaza dificil dupa parerea mea,cu manerul ala. In fine...prietena a zis ca daca ne mai vedem sa o mai testez pe a lor si sa-mi iau daca mi se pare ca merita si ca Iuliei chiar ii place.

Naty
mamica Iuliei Elena-esenta tare in sticluta mica (30.01.2008)
DA-I DOAMNE MINUNII MELE SANATATE, MINTE SI NOROC!
www.onetruemedia.com/shared?p=7f4020c8ca8fe8c9c90c20&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Primul an al Iuliei...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cleme spune:

Salutare! Va multumesc pt urarile adresate micii teroriste
Vad ca se discuta de tricicleta, eu una nu stiu daca-i luam Dianei, ea a primit-o sambata de la nasa si pt moment e o solutie destul de buna, mai ales daca ai un copil ca ea. Deci nu mai sta deloc in carucior, merge pe jos cand si daca are chef, in rest numai in brate. Mai nou, de sambata, de la petrecere, nu mai vrea sa mearga deloc singura , doar tinuta de mana sau oin brate. Deja ma doare carca de nu mai pot.
Ioana nu mai fii suparata, pana la urma se va ivi o solutie
Naty si Diana e fascinata de aspirator, cand dam cu el se plimba dupa el prin casa si apasa pe butoane.
Somnorica ce frumusel e Robi al tau[olala. Cat despre mancare, e bine.
Azi e prima de zi la munca dupa 4 de stat acasa si deja ma doare capul. O fi vreun semn?]

Mergi la inceput