*LMA!!* Puiuti de Randunici 2008!! (231)
Raspunsuri - Pagina 11
mikydoozza spune:
ne-am intors din parc. da naty si mie imi pare rau ca nu ne-am intalnit. poate maine sau cand mai veniti in moghioros. ne-am dat din nou in gargarita, in leagan, am facut 2 ture de parc si am plecat. a fost soare pana pe la 2.30 dupa care incepuse sa bata vantul si sa se ascunda soarele si am luat-o spre casa. apoi m-am intors la birou
poze din parc de azihttp://family.webshots.com/photo/2134561360104834612PxgXHS
http://community.webshots.com/user/mikydoozza48
clauclau spune:
Cleme, cred ca e un semn ca trebuie sa pleci acasa! Si Rebe a avut o perioada din asta cand nu a mai vrut sa mearga si voia numai in brate, vad ca acum si-a dat iar drumul si-si mai face putin de lucru...Si la Diana este doar ceva temporar, o sa-si revina.
Mi-e dor de mesajele de la Stela, Olgutza, Kya...In curand o sa-mi fie dor de mesajele lui Naty ca nu o sa mai aiba nici ea timp...din ce in ce mai multe randunici au inceput serviciul si o sa ne cam imprastiem, nu-i asa??? Eu mai stau macar 6 luni acasa cu Rebe daca tot am aceasta posibilitate...
mami de 2 minuni, Razvan si Rebecca.
numeioana spune:
Mersi, fetele, pt incurajari! Nu, nu e vorba sa ma intorc acasa... doar ca sunt ceva probleme cu parintii pe la gradi... ceea ce ma seaca tare... Sper sa se rezolve.
Cleme, Clau, exact asa am patit si eu, tot de la motz, nu mai vrea pe jos, decat in brate... si m-a cocosat. Mai nou merge putin si apoi ma fugareste prin parc sa-l iau in brate. Sper sa treaca si faza asta
Ioana si David, cel mai scump martisor
Mergi cu incredere in directia visurilor tale. Traieste viata pe care ti-ai imaginat-o.
bitza037 spune:
hello
hai ca de vreo 2 ore vreau s atirmit si eu un measaj si nu am apucat!!!!
am vazut poze cu Diana.....dar de ce ati tuns-oooooooo????mie imi placea la nebunie cum era in prima poza cu coditele alea sus.....
l-am vazut si pe Muffy super serios...mi l-am inchipuit cum a trantit usa de perete si a ar fi zis:pazea ca am venit EU!!!!
ptiuuuu nu mi-am luat notite si nu mai stiu acum ce poze am vazut...
aaaaaaa am vazut filmuletul cu Stef super tare!!!cum vorbea el in araba....si eu cred ca-i facea lu' tati cu limba pe barba lui ca i se parea noua textura aia si incerca de fiecare data sa se lamureasca el ce si cum.......cat in ceea ce priveste masajul....eu cred ca le este bine cu un masaj mic ,dar nu mai vor sa stea cum le faceam cand erau mici.Si eu cand o prind pe ANtonia ca se aseaza pe burtica ii fac putin masaj si se vaita ca o babutza...imh,imh ca si cum ce bine eeee!!!!
IRINA
Mami fericita si implinita de Antonia
sufletel
www.flickr.com/photos/21646834@N06/" target="_blank">poze
bubu05 spune:
Gata, Clau, i'm back
Am terminat curatenia la 12 jumate , pai la ce galerie am avut de la tine si de la Miha , dar apoi am plecat repede sa-l iau pe Vlad de la gradi, apoi ne-am oprit in parculet, ovcors, putin pe la piata si apoi i l-am pasat lui Lica si am plecat la cosmetica si m-am epilat si eu ca oama peste toooot...auciii ce ma usturaaaa si acum
Am papat si eu ciorbita si stateam sa citesc ce-ati mai ciripit!
Naty, ai primit mail cu parola, e ok acum?
Maaaai, ce Mateias scump si elegant am vazut!!! super party, Luny si protagonistii
Oana, mami fericita de Eric-Stefan (18 aprilie 2008)
si Vlad-Ionut (2 ianuarie 2005)
Bubu mic
Bubu mare
www.onetruemedia.com/shared?p=774cd5d8b8e87294224ee2&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Filmulete
Poze
www.bucataras.ro/" target="_blank">Bucataras
bubu05 spune:
Bitzo, ce tare esti! araba zici? hi, hi...si eu ma chinuiam sa inteleg ce zice...
Maiii, eu am ratat-o pe Diana de Cleme tundata! vreau si eu s-o vad!
La multi ani Robert si Anais!
La multe lunisoare Antonia si Mariusica!
Ioana, imi pare rau ca esti suparata...
Aaa, sa va zic ce-au discutat azi la gradi, la inteligenta emotionala cu doamna sifolog. Metoda broscutei testoasei , se refera la modul in care iti controlezi emotiile, de fapt furia, in momentul in care esti suparat/nervos: primul pas, pui mainile incrucisate in fata si spui "sunt in carapace" , pasul doi, spui "stop" si pasul trei respiri adanc de 3 ori si gata, s-a dus supararea . Pe o foaie aveau desenata broscuta testoasa care le arata ipostazele si cum sa se comporte si apoi au colorat-o frumos
Dragut nu?????
Oana, mami fericita de Eric-Stefan (18 aprilie 2008)
si Vlad-Ionut (2 ianuarie 2005)
Bubu mic
Bubu mare
www.onetruemedia.com/shared?p=774cd5d8b8e87294224ee2&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Filmulete
Poze
www.bucataras.ro/" target="_blank">Bucataras
bitza037 spune:
....noi am fost ieri in parcul CArol, dar nu am avut timp sa deschid calc. si sa va scriu poate ati fi venit una din voi....sper sa pot sa anunt din timp ca sa ne intalnim cand mai venim....oricum erau asa de multi copii....noi avem mucisori....si pe mine ma ustura gatul...nu-mi dau seama de ce? ca era soare ieri in parc.....off sa se termine o data perioada asta de viroze, ca innebunesc cat se chinuie bebelusii astia
aaaa am fost si noi la dr. la control de rutina(asta a fost joi inainte sa ne curga nasul)si la cantareala a iesit ca are 10 kg si 72 de cm., numai ca ea nu a stat cumintica ca era super obosita si nu stiu cat de relevante sunt, iar acum o luna avea 10,400kg.....sa fi scazut 400gr??sau ce sa inteleg?
IRINA
Mami fericita si implinita de Antonia
sufletel
www.flickr.com/photos/21646834@N06/" target="_blank">poze
luny spune:
Mumtumim ptr aprecieri celor care au vazut pozele
la mine in casa este un haos absolut, si nu am niciun chef sa misc un deget: vase murdare, rufe muuulte de spalat, absolut toate jucariile imprastiate pe jos, hainele cu care am fost afara aruncate pe unde am apucat...e memorabil, aproape ca-mi vine sa fac poze
LUNY, mami de bebe MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)
Life is to precious to worry about stupid Shit!
mimonix spune:
Luny GRE-VA GRE-VA
Bubu de cand tot vreau sa zic , d-aia m-am si oprit acum din "oalele mele" o secunda, ca iar pierd ideea...asta cu inteligenta emotionala la gradi m-a facut paf Eu nu zic sa nu faca pentru ca n-ai cum sa le schimbi tu alora programa, dar bre...un copil trebuie sa se manifeste, da-o-n petre marinescu...daca si copilul trebuie sa-si controleze emotiile, eu ma duc sa ma impusc Deci calmo si nu-l incuraja prea tare, mai bine sa dea din craci cand e mic...parerea mea
Simona,mamica de Teo (15 ani) siVlad Alexandru (UN AN)
www.onetruemedia.com/shared?p=56509686d3840dd2953529&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Vladut si Teo
poze
Acum un an fericirea a batut a doua oara la usa mea
numeioana spune:
Luny, ce tare eeeeeesti!! Mi-a placut asta! Memorabil e si in bucataria mea... mai ales ca n-am mancare, n-am paine, n-am nimic. Bubu, tu sa nu citesti, da??:)) Stai, poti sa citesti, ma duc sa fac o ciulama:))
Ioana si David, cel mai scump martisor
Mergi cu incredere in directia visurilor tale. Traieste viata pe care ti-ai imaginat-o.