*LMA!!* Puiuti de Randunici 2008!! (231)
Raspunsuri - Pagina 12
numeioana spune:
Mimo tare esti si tu cu petre marinescu!!!!
Ioana si David, cel mai scump martisor
Mergi cu incredere in directia visurilor tale. Traieste viata pe care ti-ai imaginat-o.
luny spune:
stati asa, sa va explic: imi permit sa zac in asa ceva azi, o zi intreaga, ptr ca-s singura!! altfel, era vai si-amar, jar mancam ca ma mobiliza iub,se oftica tare, el e si f ordonat
ok, am facut si poza, nu stiu ce e in capul meu, efectiv nu am chef sa misc un deget....dar pana diseara, tot trebuie sa strang, ca nu am loc sa intind canapeaua.Apoi, pana dimineata, sa strang si restul, ca daca las asa, divorteaza omu'
LUNY, mami de bebe MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)
Life is to precious to worry about stupid Shit!
bitza037 spune:
Cuscra ce faci???pe unde umblii da si tu un semn...ti-a trecut raceala???
IRINA
Mami fericita si implinita de Antonia
sufletel
www.flickr.com/photos/21646834@N06/" target="_blank">poze
clauclau spune:
Cum mah, copiii de gradinita sa-si controleze emotiile?? Hai ca asta este cum e acum la clasa I la Razvan : fac deja la matematica operatii cu necunoscute si probleme!!
Bubule, pune-mi si mie pleaseeee link-ul cu Stefu' vorbitor ca nu l-am vazut!
mami de 2 minuni, Razvan si Rebecca.
bitza037 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui luny stati asa, sa va explic: imi permit sa zac in asa ceva azi, o zi intreaga, ptr ca-s singura!! altfel, era vai si-amar, jar mancam ca ma mobiliza iub,se oftica tare, el e si f ordonat ok, am facut si poza, nu stiu ce e in capul meu, efectiv nu am chef sa misc un deget....dar pana diseara, tot trebuie sa strang, ca nu am loc sa intind canapeaua.Apoi, pana dimineata, sa strang si restul, ca daca las asa, divorteaza omu' LUNY, mami de bebe MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008) Life is to precious to worry about stupid Shit! |
Luny eu zic sa incepi usurel ca-ti vine cheful pe parcurs.Mie mi se intampla cateodata sa fiu sleita de puteri, sa-mi fie somn si imi vine sa stau in pat si sa dorm, dar daca ma apuc sa spal vase -de exemplu, pe urma ma apuca cheful sa si strang prin bucatarie, sa strag si frimiturile, si de aici incolo incep sa vad toate care nu sutn la locul lor si ma apuca un chef......si sa stii ca asta se inmpla deseori seara foarte tarziu cam dupa c eo culcpe Antonia.
A si daca nici asa nu ti-am stranit cheful, inchipuieti-o pe BUBU
IRINA
Mami fericita si implinita de Antonia
sufletel
www.flickr.com/photos/21646834@N06/" target="_blank">poze
clauclau spune:
De acord cu Bitza, si eu de obicei cand ma apuc de ceva, mai vad o gramada prin jur care nu-mi plac si incep sa tot asez, sa mai sterg un praf, sa mai dau un mop, sa mai spal una, alta...bine, asta cand ma lasa Rebe ca altfel nu fac nimik.
mami de 2 minuni, Razvan si Rebecca.
natynic spune:
Eu daca e sa mi-o inchipui pe Bubu, intru direct in pamant
Naty
mamica Iuliei Elena-esenta tare in sticluta mica (30.01.2008)
DA-I DOAMNE MINUNII MELE SANATATE, MINTE SI NOROC!
www.onetruemedia.com/shared?p=7f4020c8ca8fe8c9c90c20&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Primul an al Iuliei...
mihatp spune:
tuchi
Mamica de berbecut-Luca
9 aprilie 2008
Viata in 3 + La 2X9 luni
Luca creste
Miha scade
mihatp spune:
somnorica, daca mai esti pe lungime... Robi mananca bine, nu e mult, zic si eu ca si Clau ca nu stiu ce ai putea scoate. urmeaza sfatul lui Naty.
Mamica de berbecut-Luca
9 aprilie 2008
Viata in 3 + La 2X9 luni
Luca creste
Miha scade