*LMA!!* Puiuti de Randunici 2008!! (231)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns clauclau spune:

Cami, asa fac si eu cu Razvan...hotaraste din casa cu ce iese in parc, bicicleta, role, placa...si n-am nici-o problema. Hi, hi , si eu mai incalt rolele lui Razvan, dar sunt antitalent rau!

Ariel, si eu caut sa fiu mai calma cu Razvan, dar nu-mi iese mereu, de multe ori o zgandare pe Rebe si asa ea sfarseste legata de mine, vrea in brate foarte, foarte mult in ultima vreme. Si el mai are cate-o faza de gelozie, dar sunt rare. In schimb, imi pare tare, tare rau ca nu pot sa-mi petrec mai mult timp cu el. Cum a fost ieri de exemplu...

Maiii, nici eu nu resusesc cu bucatele la Rebecca, nu vrea si pace!

M-am razgandit, nu mai ies afara, mai bine il tin totusi in casa azi pe Razvan...vremea asta e inselatoare. Am vazut si eu ca de maine va fi iar urat toata saptamana pana vineri, fir-ar sa fie!

mami de 2 minuni, Razvan si Rebecca.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns clauclau spune:

Mamaaa Cami, 700 ron o trici??? Chiar ca e mult, nici eu n-as da atata! M-am orientat la una Pilsan caci sunt solide, zdravene, dar nu-i inca batut in cuie, inca ma mai uit...Asta e in jur de 250 ron, nici ieftina, dar nici prea scumpa! Una super faina a luat Roxana Claudia din afara cam la 400-450 ron, dar tot mi s-a parut mult. Ca s-ar putea Rebe sa nu o agreeze nici pe-asta ca ea de obicei e cam impotriva la tot!

mami de 2 minuni, Razvan si Rebecca.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cami33 spune:

Scuze, nu e 700, e doar 600
Uite, Clau, asta e: http://www.miniblu.ro/Categorii/Jucarii/Jucarii_de_exterior/Italtrike/Tricicleta_OKO_-_Italtrike

Cami, mami de Maria Alexandra(02.05.2002) si de Luca Razvan(28.03.2008)

pozici
www.slide.com/r/-IlWA72N6D_jANj_EVgaybXoakTQN1xj?previous_view=lt_embedded_url" target="_blank">PRIMUL AN
www.slide.com/r/B9OUQvWq6T-cqtkVvpiD2ibe0EBLnlhW?previous_view=lt_embedded_url" target="_blank">PRINTESA MEA

Doua lucruri trebuie sa le dam copiilor: radacini si aripi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zozela spune:

La multi ani Anais Iasmina si Robert Matei!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zozela spune:

Antonia si Marius

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luny spune:

somnorica, nu prea stiu ce sa zic ptr cas noi suntem in extrema cealalta...mufa e slabut, ma rog, e in grafic, dar ar fi loc de putina carnita in plus..dar eu sunt convinsa ca bebele tau nu e impanat din cauza alaptatului, ca sa-l intrerupi...eventual, poate sa schimbi ceva in asocierea alimentelor, dar daca vrei sa alaptezi cat mai mult, nu cred ca asta e un motiv, din contra!..e tare scump puiul tau, oricum!:)
Referitor la tricicleta, masinute, etc, sunt cam de aceeasi parere cu alice, nu le blamez, daca primeste cadou una, ok...daca nu, paguba-n ciuperci...nu ca mi-ar fi teama de tricicleta in sine, cat de Mufa, ca are scarmanici in buca si nu l-r interesa prea mult, sau atata ar topai in ea, incat, cine stie cum se buseste..daca cu topaiala asta ma lupt zilnic deja in scaunul de masa, una in plus nu vreau...la pas prin parc e mai sanatos, consuma mai multa energie si dezvolta frumos muschiuletii lui de sportiv!
naty eu as fi vruuut, dar sincer mi-e imposibil!..in pana mea, niciodata nu am Ca in casa.. identic e si Muffy cu mopul, matura, de aspirator, ce sa zic..sta in hol si se joaca cu rotile lui zilnic, minute bune e lesinat dupa aspirator!!
clau
LA MULTI ANI CU SANATATE SARBATORITILOR ZILEI! mamicile, o ralina, o maslina, nu dati si voi?

LUNY, mami de bebe MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)

Life is to precious to worry about stupid Shit!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns somnorica spune:

Robi nu va avea tricicleta. In schimb ii voi cumpara asa ceva http://www.babyone.de/baby-shop/4/12/1040/puky-laufrad-medium-lr-m-rot.html . Nu are rost sa ii iau tricicleta, sa il imping pana la locul de joaca, si acolo sa o uite.
Ariel, nu stiu ce analize i-au facut in spital. Aici, iti face analizele, si numai daca a iesit ceva rau iti da raportul, sau te suna. Biscuiti ii mai dam cam de 2 ori pe saptamana, cand mancam si noi impreuna, ca sa aiba ce linge si freca pe covor. Asa face: scoate limba, da bine cu biscuitele pe limba, si dupa aceea freaca la fel de bine pe covor.
Luny, meniul lui era compus dimineata din fruct+iaurt, la pranz avea legume (2-3 din: patrunjel, morcov, dovlecel, fasole verde, sfecla)+carnita/ou si iaurt, iar seara cereale de la humana cu iaurt.
Naty, chiar ca ai ajutor de nadejde acolo.
Va pup, si va multumesc la toate.

Robi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luny spune:

PARTY NR.3!

LUNY, mami de bebe MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)

Life is to precious to worry about stupid Shit!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mikydoozza spune:

naty ai plecat in moghioros? bona mea iese in juma de ora si fug si eu de la munca numai sa o vad cum se da in gargaritze.

multumim fetele pentru vb frumoase. va pup am fugit!!!

http://community.webshots.com/user/mikydoozza48

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihatp spune:

Giani, somnorica, buna revedere!

Ariel, mama de treaba ce esti tu! Zic eu acum, ramaneam la prima varianta, decretand ziua de bicicleta
ai grija ca diferentele astea de comportament fac cel mai rau.

Am vazut pui de Miky, Giani, pe Cami pe role

Somnorica, mama ingrijorata. Luca are 11 kg si zic ca nu e grasut. El are osatura lu’ tat-so care trage tare la cantar. Noroc ca e baiat.
Nu stiu zau, ma gandesc sa fii linistita, ca au perioade si perioade, si ca o sa stagneze cand va incepe sa umble si sa depuna mai mult efort.
Zi-ne ceva despre mese, din ce le faceai de obicei.
Zic si eu ca naty, nu opri alaptarea.
De bucatele, ca mi-am amintit, nici Luca nu le mananca inca. Nu-mi fac griji ca ma gandesc ca nu si-a pune nevasta sa-i faca totul cu mixerul! Am incercat cu bicuitii, cu jumatate de inima ca eu sunt dusa cu capu’ si nu vreau sa-i dau inca nimic din ce seamana cu desertul de adult, am facut-o numai pentru a “invata” ca mestece, dar nu i-au placut si nu am mai insistata. I-am mancat eu.

Alice, sper sa se ia si la mine de la zoze, ca am lipsuri mari…date din educatia de familie.

Luny, naspa rau. Sper sa nu tina mult.

Naty, cand termina la tine, nu vine un pic si pe la mine? harnicuta!

Bubu sa ai spor, sa revii repede!

Clau, dicstractie la plimbare. Aici e vreme naspa, azi nu iesim.vad ca ai renuntat sa mai iesiti

Cami, zilele trecute ma gandeam ca abia astept sa fie Luca pe role sa-mi iau si eu.

Luca se joaca prin camera iar Maya s-a urcat in brate si ma linge. daca va puteti inchipui asta! vreo 40 si de kile

Mamica de berbecut-Luca
9 aprilie 2008

Viata in 3 + La 2X9 luni
Luca creste
Miha scade

Mergi la inceput