Mamici,gravide,aspirante dupa pierderi de ingeri13
Raspunsuri - Pagina 11
Ayla21 spune:
Azi ma simt pierduta, si am plas. Mi-e dor de ingerasul meu. 
Nu ma simt in stare sa vorbesc, sa ma aud. Dar si sa scriu imi e asa de greu. Maine ar fi aniversat si Alma 3 luni de viata.
Va rog, o treceti si pe ea in listuta?
Ma iertati, nu va stiu la fiecare povestea. Comemorati anumite zile, faceti ceva deosebit in memoria ingerasului? Intelegeti ce vreau sa intreb? As vrea sa fac ceva sa ma simt mai bine. Dar oare exista ceva care sa ma ajute sa ma simt mai bine?
_
Monica, the best mommy for Claudiu, Luana, Alma
Every day brings new blessings.
monysorescu spune:
Salutare fete dragi! Suntem si noi pe aici si vreau sa va multumesc ptr aprecieri.
Ayla imi pare rau ca te simti asa. E normal sa fie foarte greu. Io una nu am avut embrion, am avut doar placenta si am pierdut sarcina la 10 saptamani si tot ma gandesc cum ar fi fost daca...Mai ales in ziua cand ar fi trebuit sa nasc sau in ziua cand a trebuit sa fac chiuretajul. Insa sunt fericita ca il am pe Razvan alaturi. E o binecuvantare ptr mine. 
Mcrissa ce draguti sunt puiutzii...Poate vine si la tine unul in curand.
Laura asa e... e un copil foarte vesel. Toata ziua rade, zambeste. E de ajuns sa ii zica cineva ceva sau sa ii intinda mana ca el zambeste. Si are acum momente cand ii zic cate ceva mai serios si el rade la mine de parca ar zice ce gluma buna mami.
Chiar si cand avea febra el zambea la mine.

O zi buna fetelor!

poze cu ghemotocul
Michelle81 spune:
Ayla21-imi pare atat de rau ca suferi atat de mult...Stii nu exista o "reteta" la fel pentru toate fetele care sufera ca sa ne ajute.Fiecare trebuie sa caute si sa vada ce o ajuta si cum o ajuta in aceasta perioada grea.Dupa pierderea fetitei,m-am exteriorizat,am vorbit despre ce simteam,am scris,am avut psiholog dar dupa pierederea baietelului anului trecut nu am putut sa ma exteriorizez,nu prea am spus sau aratat ce simt,cat sufar.nu pot sa iti spun care dintre cele doua metode m-a ajutat mai mult sau nu pentru ca doare la fel de tare.nu mi.este deloc rusine sa iti spun ca eu si acum plang,aproape zilnic,dar apoi imi sterg lacrimile si incerc sa merg cumva mai departe.Doare da,inca prea tare...Inca o data vreau sa iti spun ca imi pare foarte rau ca treci prin aceasta durere
Mama a trei sufletele in ceruri
Michelle81 spune:
Monysorescu-ce a mai trecut timpul,ai un baietel atat de marisor si dulce!si cred ca zambetul lui te face sa uiti de orice suparare.
Cristina26-nu mi.a venit sa cred cand am auzit.o pe Ingrid in video recunoscand cifrele si cuvintele.Cat de mare a crescut!
Mama a trei sufletele in ceruri
monysorescu spune:
Michelle asa e - zambetul lui ma face sa uit de orice problema sau suparare. Nici nu stiu cand a trecut timpul. Tu ce mai faci? 
poze cu ghemotocul
Liana30 spune:
nu v-am uitat..va pup pe toateeeee
luptatoarea mea
"Stelele care cad, nu pier
Stelele care cad se duc pe un alt cer"!!!
Ajutati-l pe Dan sa mearga din nou !!! Avem TELEDON !!!
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">"Port in suflet povestea licuriciului Emma"
remaliss spune:
Lianaaaaaaaaaa, ma bucur ca ai dat un semn!!!Mai ai atat de putin pana la marea intalnire! Nastere usoara si o fetita sanatoasa si frumoasa! Pup o mamica fericita si mereu optimista!!
Ai fost intotdeauna o optimista si o curajoasa!
Alina, o mamica fericita!!
Ayla21 spune:
Mony, Michelle, multumesc!
Michelle, nu ma port exterioriza, poate aici gresesc. Mi-e greu si sa scriu, dar sa vorbesc. Mi-e si teama sa vorbesc, nu vreau sa incarc pe cineva cu povara cuvintelor mele. Iar cei din jur se simt obligati sa spuna ceva, si pt ca nu stiu ce, evita orice discutie.
Mony, am fost impreuna cu ingerasul meu doar 2 zile, si atunci era in incubator, legata la fire. Am vazut-o putin, am atins-o putin. Am tinut in brate doar dupa ce murise. Dar am cunoscut-o, a crescut in burta mea, am simtit-o, am trait pt ea lunile de sarcina. Am nascut-o si am sperat ca va ramane cu noi. Mi-e greu ca s-a terminat si ca nu are continuare povestea noastra de iubire. Simt un gol in suflet si nu o gasesc pe Alma nicaieri. Am mers la cimitir la ea abia dupa 2 luni. Acum am fost si luni si azi. Dar nu simt nimic. Nu e acolo. Stiu ca nu exista solutii minune, sa treaca, sau sa nu doara. Dar cum sa umplu locul asta gol? Aveti vreo idee? Sau asa simtit si voi?
_
Monica, the best mommy for Claudiu, Luana, Alma
Every day brings new blessings.
Laura Ioana spune:
Ayla
inca o data, condoleante! Ma doare sufletul pentru tine
Din nefericire golul asta ramane, cel putin la mine a ramas - evit doar sa ma gandesc si asa reusesc sa merg mai departe! Dar sa stii ca-ti va face bine sa vorbesti...adica nu te gandi la ceilalti ca ar fi obligati sa faca sau sa spuna...gandeste-te doar la tine sa iti eliberezi sufletul de durerea asta mare! Am spus-o mereu: plangi cat poti, cat vrei, vorbeste si spune-ti durerea cand vrei si cat vrei, nu ceilalti conteaza ci tu si sanatatea ta psihica pentru a avea grija de puii tai! Te pup si-ti doresc PUTERE!
Din pacate nu stiu parola ca sa te pot pune pe lsituta, dar sigur va aparea una din fetele care stiu
Mama fericita de minune si frumusete de Thea Maria
Nasterea minunii Thea Maria (3.01.2008),
Filmulete
Craciun 2008
10 Ian 2009 - Mi-au luat motul
Thea la 1 anisor
Laura Ioana spune:
Beeey, Liana
io cred ca suntem telepate, ca azi am intrebat de mare zor ce se mai stie de tine! Te puuup tare, tare, tare! Mi-au dat lacrimile vazand semnatura ta, cu burtica asa de mare! Ce putin mai ai, iubita! Doamne ajuta
Mama fericita de minune si frumusete de Thea Maria
Nasterea minunii Thea Maria (3.01.2008),
Filmulete
Craciun 2008
10 Ian 2009 - Mi-au luat motul
Thea la 1 anisor