Mamici,gravide,aspirante dupa pierderi de ingeri13
Raspunsuri - Pagina 12
Ayla21 spune:
Laura Ioana
Din pacate nici nu stiu sa ma exteriorizez.![]()
_
Monica, the best mommy for Claudiu, Luana, Alma
Every day brings new blessings.
Ninia81 spune:
Ayla21,
Si eu ma gandesc mult la bebe al meu, dar ce sa facem? Nu mai putem aduce nimic inapoi.
Visul nostru
Liana30 spune:
Ayla asa cum ti-au spus fetele golul ramane..si la mine a ramas dar eu ma gandesc si vorbesc tot timpul despre ingerasii mei ..am 4 ingerasi sus..numai asa am reusit sa merg inainte..si inca reusesc..nu-i usor ..e taree greu..dar trebuie sa mergi inainte..te pup
remalis multumesc mult..te pup
Lauricaaaa normal ca telepatia
sa te uiti la semnatura sa vezi ca-i leita grasu![]()
Ninia te puppp
va pup pe toateeeee imi era tareeee dor de voi
luptatoarea mea
"Stelele care cad, nu pier
Stelele care cad se duc pe un alt cer"!!!
Ajutati-l pe Dan sa mearga din nou !!! Avem TELEDON !!!
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">"Port in suflet povestea licuriciului Emma"
ochi_verzi spune:
Ayla, cam acelasi lucru iti spun si eu...vorbeste, spune ce simti sau cel putin incearca
Pe mine asta m-a ajutat.Sunt aproape 6 ani de cand Raluca nu mai este, inca ma doare, dar vorbesc despre ea si ma gandesc ca acolo sus nu mai sufera, nu mai simte durere, nu mai geme,...
De Pasti s-au implinit 6 ani de cand venisem cu ea acasa...eram asa plini de sperante...
Acum, in saptamana mare am visat-o, am visat cum eram la spital, cu era plina de fire si perfuzii, cum..., cum,...dar, la final am visat-o cum era ea cu rochita alba de catifea in care o si botezaseram si-mi zambea, era fericita...si m-am trezit.Toata ziua tot chipul ei il aveam in fata ochilor.Am rasfoit albumul, m-am gandit la cum ar fi fost si ne-am dus cu flori la cimitir...asta fac eu cand ma apasa greu.
Ma uit la Diana si ma gandesc ca asa ar fi aratat si Ralu...
Laura, am vazut pozele si esti o frumoasa, dar ai o burticaaaaaa

Am admirat si-un ghemotoc(Monysorescu) cu doi dinti si ochelari de soare

Si-am vazut si poze cu familia gugustiuc din jardiniera Cristinei.
Noi ne laudam c-o infectie urinara, acum e bine, dar sambata spre duminica saracuta a facut ture din ora-n ora la baie si eu dupa ea. E pe tratament 10 zile si trecem si peste asta. Are ea o sensibilitate ca altfel nu-si explica nici dr. Si anul trecut cam pe vremea asta facuse iar, am fost la Timisoara, i-a facut si eco, totul e ok, atunci avea E-coli, dupa doua ture de tratament a fost bine...insa acuma iar a facut pacatasa asta de infectie, poate si de la de la frig.
Am vorbit cu cineva si mi-a spus ca a scapat de astfel de problema cu Uro-Vaxom.
Stiti careva ceva despre astfel de tratament?
In rest, scoala, gradinita, ma chinuie talentul sa-i fac un poncho si asteptam caldura.
Va
si va doresc numai bine.
Mihaela si Diana 22.11.2004
lucru de mana
Ayla21 spune:
Astazi sunt 3 luni de cand Alma a plecat!
Ochi verzi, am cautat intr-o zi povestea ta, si am plans, Doamne cat ai suferit, si cat a suferit si ingerasul.
Multa sanatate Dianei.
Multumesc Ninia, Liana!
Dar oricum azi e o zi grea.
_
Monica, the best mommy for Claudiu, Luana, Alma
Every day brings new blessings.
monysorescu spune:
Salutare fetelor!
Ayla azi e o zi grea ptr tine. Daca simti nevoia poti sa vorbesti cu noi. Trebuie sa fi tare.
Liana mai ai putin. Nastere usoara si bebe super sanatos!
Ochi_verzi atunci avea 6 dinti. Si ieri i-a mai spart unul gingia si azi inca unul. Deci acum are/va avea 8
Sanatate multa Dianei.
Fetelor vreau sa va zic ca ieri Razvan, pe langa aparitia dintilor a facut si primii pasi.
Asa mergea tinut de o singura mana de vreo 2-3 saptamani si mai facea si singurel vreo 2-3 pasi dar mai mult intamplator ptr ca atunci cand isi dadea seama ce a facut se prindea de ceva si nici ca mai mergea. Insa de vreo cateva zile tot exersez cu el. Iar aseara se tinea de marginea canapelei si la un moment dat s-a desprins si a ajuns singurel pana la fotoliu, iar dupa nu se mai oprea - facea ture de la mami la tati si invers. Insa la un moment dat a cazut si s-a cam lovit. Nu foarte tare insa nu a mai prea vrut sa mai mearga singurel si nici noi nu am insistat. Eram asa fericita aseara cand l-am vazut...
Hai ca m-am lungit destul. Sa aveti o zi buna!

poze cu ghemotocul
Liana30 spune:
Ayla21 e grea ..ff grea ..dar noi suntem aici alaturi de tine..te pup
mony felicitari pt primi pasi si pt al 6 lea dintzisor..va pup
Pepsiiiiiiii sa nu ma injuri ..nu am mai aflat nimik.te puppp
Michelle te pup
lauuuu,cristinaaaa,teoooo,danaaa va puppp
va pup pe toateeee
luptatoarea mea
"Stelele care cad, nu pier
Stelele care cad se duc pe un alt cer"!!!
Ajutati-l pe Dan sa mearga din nou !!! Avem TELEDON !!!
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">"Port in suflet povestea licuriciului Emma"
Ninia81 spune:
Ayla, noi suntem aici! Vorbeste cu noi despre durerea ta ca o intelegem foarte bine.Si eu sunt deprimata in aceasta luna si ma gandesc ca acum, bebelusul meu ar fi implinit 1 anisor de viata, dar nu il pot sarbatori. Am in suflet doar amintirea punctuletului meu drag si scump. Chiar daca a trecut vremea...nu am cum sa uit de ingerasul meu. Zilele trecute am visat un baietel superb, pe care il dusesem la gradinita si il asteptam sa il i-au acasa. educatoarea mi-a facut semn sa mai astept un pic, ca baietelul are ceva de facut. Cand a venit...avea o foaie pe care desenase un soare frumos...ma ia de gat...si imi zice...uite, pentru tine, mami. Nici nu va imaginati cum m-am trezit....parea atat de real totul...
Visul nostru
Laura Ioana spune:
Liana
telepatia zici, haaa? Mi-a soptit mie o pasarica, cum ca tu citesti cam tot
De semanat seamana, ce sa zic?
Sunt f fericita pt tine, n-ai idee! Cand ai DPN-ul, sa stiu sa fiu pe faza???
Ninia
mi-au dat lacrimile citind visul tau! Asa va fi, ai sa vezi!
Mony
felicitari pt dintisori si, mai ales, pt primii pasi! Gata cu linistea ta, s-a cam dus
A facut repede primii pasi
Thea i-a facut la 10 luni si 11 zile.
Mama fericita de minune si frumusete de Thea Maria
Nasterea minunii Thea Maria (3.01.2008),
Filmulete
Craciun 2008
10 Ian 2009 - Mi-au luat motul
Thea la 1 anisor