Mamici,gravide,aspirante dupa pierderi de ingeri13
Raspunsuri - Pagina 10
laurraa spune:
Ayla, eu sunt in concediu de la 10 saptamani avand iminenta de avort; de pe la 22 de saptamani am scapat de tratament si a fost multumesc lui Dzeu o sarcina aproape "normala"; merg de la inceput saptamanal la doctor, la inceput chiar de doua ori pe saptamana si acum, la doar 4-5 saptamani pana la nastere abia astept momentul si parca mi se pare o eternitate
pupici
34 + minune de
Maya Teodora 
AMR 5 saptamani
Maicuta Domnului ne vegheaza si ne protejeaza!
binecuvantarea si minunea noastra ***www.calendar-ortodox.ro/luna/noiembrie/noiembrie26.htm" target="_blank"> Sf. Stelian ne vegheaza si El
just "us" *** burticutza ***www.onetruemedia.com/shared?p=834e5a3921b68aa10112f5&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> albinutze mai iunie 09
monysorescu spune:
Hristos a inviat!
Salutare fetelor! Cum ati petrecut de Pasti? Noi am fost la verii mei la tara si a fost super frumos. A fost tot familionul (au venit si parintii mei de la Constanta), a fost vreme frumoasa. Razvan a fost super incantat sa stea mult timp afara. A fost asa fericit ca a fost multa lume care sa il tina de maini sa mearga el.
O zi buna!
poze cu ghemotocul
laurraa spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui monysorescu Am mai pus si io poze. poze cu ghemotocul |
suuuper dulcik
; sa va traiasca
34 + minune de
Maya Teodora 
AMR 5 saptamani
Maicuta Domnului ne vegheaza si ne protejeaza!binecuvantarea si minunea noastra ***www.calendar-ortodox.ro/luna/noiembrie/noiembrie26.htm" target="_blank"> Sf. Stelian ne vegheaza si El
just "us" *** burticutza ***www.onetruemedia.com/shared?p=834e5a3921b68aa10112f5&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> albinutze mai iunie 09
laurraa spune:
poze noi sa vedeti ce maaaaaare m-am facut, ca un cozonac cresc
, dar le dau eu inapoi:
cu burtica incepand de la aceasta poza http://picasaweb.google.com/lh/photo/EVKIm818i7_oPuDWhWn9uQ?feat=directlink
si din zilele acestea
http://picasaweb.google.com/laurraa14/Paste2009ZiuaRaduDiverse?feat=directlink
pupici dulci
34 + minune de
Maya Teodora 
AMR 5 saptamani
Maicuta Domnului ne vegheaza si ne protejeaza!
binecuvantarea si minunea noastra ***www.calendar-ortodox.ro/luna/noiembrie/noiembrie26.htm" target="_blank"> Sf. Stelian ne vegheaza si El
Ayla21 spune:
| citat din mesajul lui monysorescu Am mai pus si io poze. poze cu ghemotocul |
Monica
felicitari pt ghemotoc, ce marisor e! Si aveti si dintisori!
Wow, cand ajungem si noi asa?
Don't give up, look up!
Every day brings new blessings.
mcrissa spune:
au iesit puisorii
Poze
www.tickercentral.com/view/aat9/1.png" target="_blank"> Dorinta
Cristina, mamica de doi ingerasi in ceruri
Fericiti cei ce plâng, caci aceia se vor mângâia
Ayla21 spune:
| citat din mesajul lui mcrissa au iesit puisorii ![]() Poze www.tickercentral.com/view/aat9/1.png" target="_blank"> Dorinta![]() Cristina, mamica de doi ingerasi in ceruri Fericiti cei ce plâng, caci aceia se vor mângâia |
Induiosator!
Super!
Va pupic pe toate!

_
Monica, the best mommy for Claudiu, Luana, Alma
Every day brings new blessings.
Laura Ioana spune:
Salutare, fete dragi
Mony
ce ghemotoc dintos si frumos ai acolo
ca sa nu mai zic de vesel si de harnic
Pfoai, cum musca el din ditamai painica! Sa-ti traiasca si sa creasca mare!
Laura
esti o frumusica si ai o burtica minunata! Acusica vine Maya, acusica! Cine e fetita frumusica din poze?
Mielul ala arata intr-un maaare fel
Cris
ce frumos...ai puisori la geam? Eu cred ca asta-i un semn bun!
Se vede ca sunteti oameni buni!
Mama fericita de minune si frumusete de Thea Maria
Nasterea minunii Thea Maria (3.01.2008),
Filmulete
Craciun 2008
10 Ian 2009 - Mi-au luat motul
Thea la 1 anisor