Mamici,gravide,aspirante dupa pierderi de ingeri13

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns simonia spune:

Sarbatorile pascale luminate!
Cu totii vom aprinde lumanari in aceste zile, eu voi aprinde cate una in plus, bebelusul meu ar fi implinit un an! Nu ii pot face tort, am sa-i aprind cate o lumanare in plus in fiecare an in noaptea de Paste . Saptamana trecuta tata l-a visat pe bunicul meu care a murit. in vis era putin trist si tinea in brate o fetita mica. Tata nu a putut vorbi cu el, si nici nu-si aminteste cum era fetita. Cred ca era bebelusul meu. Acum cel putin ma pot gandi la ceva mai concret, la o fetita
Au venit noi fete, imi pare tare rau pentru ca a trebuit sa veniti in grupul nostru, dar nu a fost alegerea voastra!
Sa ne rugam pentru sufletele noastre si ale bebelusilor ridicati la ceruri!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ayla21 spune:

Citat:
citat din mesajul lui simonia
bebelusul meu ar fi implinit un an!

Simona

God took the strength of a mountain,the majesty of a tree,the warmth of a summer sun,the calm of a quiet sea,the generous soul of nature,the comforting arm of night,the wisdom of the ages,the power of the eagle's flight,the joy of a morning in spring,the faith of a mustard seed,the patience of eternity,the depth of a family need.Then God combined these qualities,when there was nothing more to add,he knew His masterpiece was complete.And so,He gave him to me.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns L5845 spune:

SARBATORI FERICITE ! Multa sanatate, lumina si tot ce e mai bun, alaturi de cei dragi voua !

....................
..................
.........
......

Sunt aici, mereu alaturi de voi, dar mai din umbra pentru o perioada.
Nu am nici o noutate, sunt bine, va si va pe TOATEEE !!!

www.onetruemedia.com/shared?p=88028d9eaeae0f93a00846&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Povestea stelutei EMMA !

Va doresc si voua ce-mi doresc mie: sanatate si mult doritul BEBE! Cu DD inainte!
si
" Nu ai pierdut daca ai cazut. Vei fii invins cu adevarat, daca nu te ridici!...G. Funakoshi"

Spre tzel!
www.onetruemedia.com/shared?p=435ebfa7d282ab934c08b2&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Poveste

Doi zapaciti!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristina26 spune:

Ayla21 Timpul v-a trece si durerea v-a deveni mai suportabila. Nu stiu cum este pentru celelate fete, dar pt mine, de fiecare data cand sunt suparata sau necajita parca faptul ca l-am pierdut pe Paul este cu mult mai dureros ca in zilele in care totul este ok. Dar asta este viata noastra, imi pare tare rau ca faci si tu parte din gurpul nostru.
Poezia mea favorit de Pasti:

La pasti

Prin pomi e ciripit si cānt,
Vazduhu-i plin de-un rosu soare,
Si salciile-n alba floare
E pace-n cer si pe pamānt.
Rasuflul cald al primaverii
Adus-a zilele-nvierii.

si cāt e de frumos īn sat!
Crestinii vin tacuti din vale
Si doi de se-ntālnesc īn cale
Īsi zic: Hristos a īnviat!
Si rāde-atāta sarbatoare
Din chipul lor cel ars de soare.

Si-un vānt de-abia clatinitor
Sopteste din vzzduh cuvinte:
E glasul celor din morminte,
E zgomotul zburarii lor!
si pomii frunzile-si scoboara
Ca Duhul Sfānt prin aer zboara.

E liniste, si din altar
Cāntarea-n stihuri repetate
Departe pāna-n vai strabate
si clopotele cānta rar:
Ah, Doamne! Sa le-auzi din vale
Cum rād a drag si plāng a jale!

Biserica, pe deal mai sus,
E plina astazi de lumina,
Ca-ntreaga lume este plina;
De-acelasi gānd, din cer adus:
Īn fapta noastra ni e soartea
si viata este tot, nu moartea.

Pe deal se suie-ncetisor
Neveste tinere si fete,
Batrāni cu iarna vietii-n plete;
si-ncet, īn urma tuturor,
Vezi sovaind cāte-o batrāna
Cu micul ei nepot de māna.

Ah, iar īn minte mi-ai venit
Tu, mama micilor copile!
Eu stiu ca si-n aceste zile
Tu plāngi pe-al tau copil dorit!
La zāmbet cerul azi ne cheama
Sunt Pastile! Nu plānge, mama!

Paste fericit tuturor tuturor din partea noastra!

Ingrid;

www.youtube.com/watch?v=dU7FTyFUzjw" target="_blank">VACANTA DE VIS

www.youtube.com/watch?v=99ItPu2KUKs" target="_blank"> copiii nostri; ingerasul meu Paul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ochi_verzi spune:

Fie ca Sfintele Pasti sa va lumineze sufletul si casa, sa va aduca numai bucurie si sanatate, iar Dumnezeu sa va aiba in paza!

Mihaela si Diana 22.11.2004lucru de mana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ninia81 spune:

Fie ca ziua de maine sa va gaseasca mai fericite si mai pline de sperante!Paste fericit alaturi de cei dragi!

Visul nostru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monysorescu spune:

Sa aveti parte de sarbatori fericite, de multa sanatate si fericire. Sper sa vina iepurasul cu ceva liniute rosii.
Paste fericit!

poze cu ghemotocul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns happymum spune:

Fie ca acest Paste sa fie un moment de bucurie, liniste sufleteasca si armonie universala. Farmecul lui sa ne aduca aminte ca intotdeauna mai exista o sansa de mantuire. Sa ne bucuram de frumoasele noastre traditii: oul pictat, iepurasul, masa cu mancaruri traditionale cozonac, pasca, miel, slujba de sambata seara cu luarea luminii. Hristos a inviat!

Cate putin pentru Casa Domnului: sa ajutam biserica Sf. Atanasie Patelarie
Alex, hai la mama! Cand sa vie... ? Repede sa vie...
Infertilitatea. O boala tratata ca atare in Uniunea Europeana. Nu si in Romania!
Au nevoie de ajutor ACUM

www.feminitate.org/" target="_blank">A fi femeie---------Amintirea cea mai draga mie---------Poze noi cu maruta mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns L5845 spune:

Dumnezeu sa va dea un curcubeu la fiecare furtuna, un zambet la fiecare lacrima, o promisiune la fiecare grija, o binecuvantare la fiecare pas.

HRISTOS A INVIAT !

www.onetruemedia.com/shared?p=88028d9eaeae0f93a00846&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Povestea stelutei EMMA !

Va doresc si voua ce-mi doresc mie: sanatate si mult doritul BEBE! Cu DD inainte!
si
" Nu ai pierdut daca ai cazut. Vei fii invins cu adevarat, daca nu te ridici!...G. Funakoshi"

Spre tzel!
www.onetruemedia.com/shared?p=435ebfa7d282ab934c08b2&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Poveste

Doi zapaciti!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laurraa spune:

HRISTOS A INVIAT!

34 + minune de Maya Teodora
AMR 5 saptamani Maicuta Domnului ne vegheaza si ne protejeaza!

binecuvantarea si minunea noastra ***www.calendar-ortodox.ro/luna/noiembrie/noiembrie26.htm" target="_blank"> Sf. Stelian ne vegheaza si El
just "us" *** burticutza ***www.onetruemedia.com/shared?p=834e5a3921b68aa10112f5&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> albinutze mai iunie 09

Mergi la inceput