Mamici,gravide,aspirante dupa pierderi de ingeri13
Raspunsuri - Pagina 8
monysorescu spune:
Ninia Razvan e bine acum. Dupa ce a scapat de febra a facut nist ebubite pe tot corpul. Doctora a zis ca din cauza febrei a facut o alergie. Acum i-a trecut si asta. 
Danangie cred ca a fost super sa iti vezi samburelul. Cum mai e Alessio?
Laurraa ma bucur ca bebelina e ok. Hai ca mai ai putin. 
Ayla21 daca vrei poti sa vorbesti cu noi e ingerasul tau. Noi suntem alaturi de tine si poate te ajuta sa vorbesti cu noi. 
Michelle tu ce mai faci? 
Io ma omor de 2 zile cu curatenia. E greu si cu Razvan. Noroc ca mai sta sotzul cu el si mai fac si io una alta. Mai am doar baia. Abia astept maine sa scap de ea.
O seara buna! 
poze cu ghemotocul
Ayla21 spune:
Monysorescu
multumesc! Ti-am vazut ghemotocul, este adorabil.
Spor la curatenie.
Laura, ti-am trimis PM.
Incerc sa intru si eu in ritm, pana va cunosc si eu mai bine.![]()
Vreau si eu in listuta.
Aici a facut sotul meu www.my-angel-alma.piczo.com" target="_blank">Memorial pt Alma. Pagina cu poze este parolata, memorialul nu.
Maine aniversez 2 ani de casatorie. Si ce ani frumosi, parca ar fi o viata de om. Am trait atatea in acesti doi anisori, si bune si rele, si triste, dar mai ales frumoase.
God took the strength of a mountain,the majesty of a tree,the warmth of a summer sun,the calm of a quiet sea,the generous soul of nature,the comforting arm of night,the wisdom of the ages,the power of the eagle's flight,the joy of a morning in spring,the faith of a mustard seed,the patience of eternity,the depth of a family need.Then God combined these qualities,when there was nothing more to add,he knew His masterpiece was complete.And so,He gave you to me.
Ninia81 spune:
Ayla21, iti doresc multi ani impreuna fericiti! Sa aveti parte doar de bucurii si sa va iubiti mereu asa cum va iubiti acum.
Mony, ma bucur ca e bine Razvanel. Eu am terminat cu curatenia. Ce bine e acum cand totul e curat.
Visul nostru
Ninia81 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Ayla21 Monysorescu multumesc! Ti-am vazut ghemotocul, este adorabil. Spor la curatenie.Laura, ti-am trimis PM. Incerc sa intru si eu in ritm, pana va cunosc si eu mai bine. Vreau si eu in listuta. Aici a facut sotul meu www.my-angel-alma.piczo.com" target="_blank">Memorial pt Alma. Pagina cu poze este parolata, memorialul nu. Maine aniversez 2 ani de casatorie. Si ce ani frumosi, parca ar fi o viata de om. Am trait atatea in acesti doi anisori, si bune si rele, si triste, dar mai ales frumoase. ![]() God took the strength of a mountain,the majesty of a tree,the warmth of a summer sun,the calm of a quiet sea,the generous soul of nature,the comforting arm of night,the wisdom of the ages,the power of the eagle's flight,the joy of a morning in spring,the faith of a mustard seed,the patience of eternity,the depth of a family need.Then God combined these qualities,when there was nothing more to add,he knew His masterpiece was complete.And so,He gave you to me. |
Este impresionant memorialul. Mi-a smuls multe lacrimi.

Visul nostru
cristina26 spune:
buna fetelor,
Multumesc mult Michelle pentru urarile de ziua mea.
Multumesc din suflet si tie cristina ca te-ai gandit la mine pe 11.
Nu stiu ce am, sunt atat de devastata de tot ce s-a intamplat in ultimul timp. Intru pe forum si trebuie sa trag aier adanc in piepet si sa respir incet din cand in cand, pt ca simt ca o sa am un atac de panica (nu pot respira bine si ma panichez si mai tare). Nici nu am putut sa ma uit pana la sfarsit la pagina lui Alma ca am ramas fara respiratie. Voi aveti aceasta problema?
Ingrid;
www.youtube.com/watch?v=dU7FTyFUzjw" target="_blank">VACANTA DE VIS
www.youtube.com/watch?v=99ItPu2KUKs" target="_blank"> copiii nostri; ingerasul meu Paul
Ayla21 spune:
| citat din mesajul lui cristina26 Nici nu am putut sa ma uit pana la sfarsit la pagina lui Alma ca am ramas fara respiratie. Voi aveti aceasta problema? |
Iarta-ma, nu am vrut sa iti provoc aceasta stare.

Da, eu ma simt asa de cand a murit Emma noastra a DC-ului. M-am rugat pt Emma in fiecare seara, scriam zilnic la subiectul ei, si chiar era zilnic in rugaciunile mele. Nu o cunosc pe Aida, dar nici nu pot afirma ca stiu ce simte. A fost atatia ani alaturi de fetita ei si a luptat pana la capat. Ma sufoc de fiecare data cand intru pe forum si vad fotografia ei. Cred ca moartea Emmei a declansat si in mine zilele astea staruile de plans, pt ca eu am plans dupa Alma doar cateva zile in spital si la inmormantare, apoi am incercat sa-mi fac curaj sa fiu alaturi de Luana. Daca ma vedeau plansa in spital nu-mi dadeau voie la terapie intensiva cu Luana si am incercat din rasputeri sa fiu tare pt ca stiam cat e de importanta prezenta mea alaturi de ea. Multa lumea va crede mama denaturata caci eu nu am jelit-o pe fetita mea plecata, dar nu stiu ei ce este in sufletul meu. Si cat a fost nevoie de autocontrol ca sa continui sa fiu mama buna pt copilasul meu ramas care are nevoie de mine. Am fost prinsa intre doi copilasi, exact ca pasarea din povestea "puiul" daca va amintiti. Pt Alma am stiu ca nu mai aveam ce face, dar Luana avea atata nevoie de mine.
Luana este un bebelus cuminte, care papa, si doarme mult. Ma lasa sa dorm noaptea pana ma satur si ma trezesc eu speriata ca moare copilul de foame. Uite ca de cand sunt si eu tot plansa, e si ea mai agitata si maraita, ori simte starea mea, ori se schimba si gustul laptelui, dar nu-i bine.
Ninia, nici pe tine nu am vrut sa te intristeaz, si stiu cate lacrimi smulge, caci eu nu am curaj sa intru prea des acolo, fara sa plang apoi pana mi se umfla ochii si nasul. Imi imaginez ce a simtit sotul meu cand l-a creat, pt ca eu eram inca in spital cu Luana. Asa a simtit el, sa faca acea pagina gandindu-se la Alma, i-a facut si la cimitir un locusor frumos, asa a simtit el. Continuarea acelor zile prefer sa nu mi-o amintesc. Asa e viata, o nenorocire nu vine niciodata singura. Ma bucur doar ca Dumnezeu ne-a dat putere sa ajungem si la liman, sa rasara soarele si pe strada noastra. De aceea prefer acum sa nu cad eu in starile de plans, nu vreau sa ne intoarcem iar la tristete. Nu vreau sa o uitam niciodata, dar nu mai vreau nici suferinta. Mergem la cimitir in fiacare sfarsit de saptamana, dar nu pot spune ca jelesc si fac circ, nu e forma de manifestare. Imi plange sufletul si atat.
Va doresc si voua astazi o zi frumoasa pline de iubire!

God took the strength of a mountain,the majesty of a tree,the warmth of a summer sun,the calm of a quiet sea,the generous soul of nature,the comforting arm of night,the wisdom of the ages,the power of the eagle's flight,the joy of a morning in spring,the faith of a mustard seed,the patience of eternity,the depth of a family need.Then God combined these qualities,when there was nothing more to add,he knew His masterpiece was complete.And so,He gave him to me.
laurraa spune:
Ayla, am vazut pozele; ai un print si o printesa extraordinari
.Sa fie sanatosi si sa va bucurati de ei toata viata. Pagina Almei este extraordinara si nu ai cum sa nu plangi, sa n-o regreti.Este ingerasul familiei voastre din ceruri care o sa va vegheze toata viata
33 + minune de
Maya Teodora 
AMR 7 saptamani
Maicuta Domnului ne vegheaza si ne protejeaza!
binecuvantarea si minunea noastra ***www.calendar-ortodox.ro/luna/noiembrie/noiembrie26.htm" target="_blank"> Sf. Stelian ne vegheaza si El
just "us" *** burticutza ***www.onetruemedia.com/shared?p=834e5a3921b68aa10112f5&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> albinutze mai iunie 09
laurraa spune:
Fetelor, va urez de pe acum un PASTE FERICIT alaturi de cei dragi, Lumina Sfanta a Invierii sa va aduca numai bucurii si zambete pe buze!
Va pup cu drag

33 + minune de
Maya Teodora 
AMR 6 saptamani
Maicuta Domnului ne vegheaza si ne protejeaza!
binecuvantarea si minunea noastra ***www.calendar-ortodox.ro/luna/noiembrie/noiembrie26.htm" target="_blank"> Sf. Stelian ne vegheaza si El
just "us" *** burticutza ***www.onetruemedia.com/shared?p=834e5a3921b68aa10112f5&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> albinutze mai iunie 09
Ayla21 spune:
| citat din mesajul lui laurraa Fetelor, va urez de pe acum un PASTE FERICIT alaturi de cei dragi, Lumina Sfanta a Invierii sa va aduca numai bucurii si zambete pe buze! Va pup cu drag |
Laura, intri deja in concediu?
Sarbatori fericite!
God took the strength of a mountain,the majesty of a tree,the warmth of a summer sun,the calm of a quiet sea,the generous soul of nature,the comforting arm of night,the wisdom of the ages,the power of the eagle's flight,the joy of a morning in spring,the faith of a mustard seed,the patience of eternity,the depth of a family need.Then God combined these qualities,when there was nothing more to add,he knew His masterpiece was complete.And so,He gave him to me.
cristy74 spune:
Va urez sa aveti un PASTE FERICIT alaturi de cei dragi. Iepurasul sa va aduca multe bucurii, mamicilor le doresc sa aibe copilasi sanatosi, gravidutelor sarcini usoare si bebei sanatosi si aspirantelor sa vedeti cat mai repede II rosii.
Va pup cu mult drag,
Cristina, mamica fericita de Eva Maria
Poze