Mamici,gravide,aspirante dupa pierderi de ingeri13

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ninia81 spune:

Ayla21, povestea ta m-a impresionat enorm. Iti doresc numai fericire si iubire din partea printesei pe care o ai.

Laurra, ma bucur ca bebelina este bine. Doamne ajuta in continuare.

Dana,bebe miscaret! Ce frumos ca l-ai vazut!
Mcrissa, ce frumos e gugustiucul. Si la mine la geam vin sa le dau mancare. Sunt asa de frumosi si de blanzi!
Mony, cum mai sunteti? A trecut raceala?

Visul nostru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laurraa spune:

Ayla21, eu iti stiu povestea caci suntem la odisee "vecine" si mereu trag cu ochiul la voi; ma bucur ca ai venit aici, suntem fete care povestim orice, ne bucuram, ne intristam, le facem pe toate fara a ne fi teama de a infrana sentimentele

mcrissa, am fost la dr si l-am intrebat si mi-a zis ca daca era tbuuia sa le fac mai la inceput, e vb de genetic si acum nu mai este cazul; Doamne ajuta sa aiba dreptate si sa fie totul bine si sa te binecuvanteze si pe tine Dzeu cu un bebe sanatos

multumesc la toate fetele pentru gandurile bune

pupici

33 + minune de Maya Teodora
AMR 7 saptamani Maicuta Domnului ne vegheaza si ne protejeaza!

binecuvantarea si minunea noastra ***www.calendar-ortodox.ro/luna/noiembrie/noiembrie26.htm" target="_blank"> Sf. Stelian ne vegheaza si El
just "us" *** burticutza ***www.onetruemedia.com/shared?p=834e5a3921b68aa10112f5&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> albinutze mai iunie 09

Mergi la inceput

mcrissa pai daca esti in Z34 nu e posibil sa fie bebe? Este intarziere de la duphaston, asa e la tine sau am omis eu ceva; pupici si da DD sa fie bebe

Ninia, mai ai din tratament?

Dana, ma bucur ca ai vazut minunea mica si plimbareata

binecuvantarea si minunea noastra ***www.calendar-ortodox.ro/luna/noiembrie/noiembrie26.htm" target="_blank"> Sf. Stelian ne vegheaza si El
just "us" *** burticutza ***www.onetruemedia.com/shared?p=834e5a3921b68aa10112f5&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> albinutze mai iunie 09

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ochi_verzi spune:

Buna, fetelor!
Laurraa, am citit ca ai fost la dr si bebelina e marisoara si-i bine! Mai un pic si va veti bucura din plin.
Ayla21, multa putere si sa te bucuri de printesa ta. Cand am pierdut-o pe Raluca, numai de ea vorbeam, povesteam si iar povesteam si cred ca asta m-a ajutat mult, era ca un fel de terapie...
Mcrissa, ce frumos! Maine clar îi arat si Dianei fotografia.
Diana mea e racita, de vineri cand s-a trezit dupa somnul de pranz si pana aseara a tinut-o cu episoade febrile.E pe tratament si azi a fost mai bine. Nici nu-i de mirare cu vremea asta...dimineata aerul e foarte rece, la pranz e prea cald...
In rest, curatenie, am mai croitorit un pic si-am profitat de vremea buna, care azi n-a fost la fel de buna...

Va si va doresc numai bine!

Mihaela si Diana 22.11.2004lucru de mana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Michelle81 spune:

Ayla21-am plans citindu-ti povestea,imi pare atat de rau!Este un subiect http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=134382&whichpage=1 unde suntem multe fete,mamici de ingerasi care am trecut prin asa ceva,poate te ajuta daca intrii sa citesti.Ai grija de tine si nu uita ca forta de a merge mai departe o gasesti in primul rand in TINE;IN DRAGOSTEA CE O AI PT FAMILIA TA!

Danangie-ma bucur ca l-ai vazut pe samburica,e deja marisor,foarte repede trece timpul.multa sanatate lui Alessio.

Mcrissa-o multime de semne bune ai primit,iti tin pumnii sa fii gravi,sa primesti un cadou minunat de iepuras!

Lauraa-18 mai?ce putin mai este insa sunt sigura ca pt tine va fii o eternitate pana la aceasta data.Doamne ajuta!Ce nume frumos ai ales pentru micuta ta

Liana-si tu mai ai foarte putin,parca in aceeasi zi cu Laurra trebuie sa nasti

Pepsi-lipsa mesajelor tale sufletiste si lungi se simte ffff tare!

Ninia81- abia astept sa ne dai vestea cea mare!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Michelle81 spune:

cristina26-cu putina intarziere(3 zile) iti doresc un calduros La multi ani si tot ceea ce iti doresti sa se implineasca,multa sanatate tie si intregii tale familii!

Andreea 16-nu stiu cand mai intru asa ca iti urez acum pentru poimaine LA MULTI ANI,sa ai parte de o viata fericita in continuare impreuna cu familia ta.

Mama a trei sufletele in ceruri

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristy74 spune:

Ayla21 bine ai venit printre noi, adica nu ..., nici nu stiu cum sa spun, te primim cu bratele deschise, dar e intotdeauna trist cand cineva se alatura grupului nostru.
Iertati-ma, dar inca sunt ravasita de cele intamplate, de Emma, de ceilalti ingerasi, de ce oare are Dumnezeu nevoie de ei? Sper doar ca acolo sus, toti ingerasii nostri sa se intalneasca si sa zburde impreuna printre flori si Dumnezeu sa-i ocroteasca.

Of... am cazut in butoi rau de tot, sper sa nu va intristez si pe voi, oricum butoiul e la mine si nu-i dau drumul.

Mcrissa foarte frumos peisajul de la geamul tau, o fi de bine, cine stie.

Michelle de tine nu ne spui nimic?

Cristina, mamica fericita de Eva Maria
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ninia81 spune:

Cristy si pe mine m-a intristat ce s-a intamplat cu Emma. Este prea dureros si parca nedrept, dar cine suntem noi sa judecam?Am plans aseara cand am ajuns acasa si am citit. Sa lea Dumnezeu putere parintilor si tuturor celor care au iubit-o pe Emma.

Michelle,mai este mult pana o sa pot sa dau vestea aceea. Momentan imi este teama si sa ma gandesc la un copil. Sunt plina de temeri. O sa vad mai tarziu ce va fi. Tu ce faci? Cum esti? Cand incercati din nou?

Laura, tratament mai am de facut o luna. Ceva semne bune sunt...dar eco o sa imi spuna mai multe. Ceea ce e sigur e ca voi ajunge la operatie.

Visul nostru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ayla21 spune:

Multumesc mult! Cristina, am inteles ce vrei sa spui, multumesc!
Ninia, asa simt si eu, ca nu imi mai doresc alti copii. inainte spuneam ca vreau multi copii, cel putin vreo... cinci . Acum cred ca daca ar fi cu timpul sa raman insarcinata fara intentie, as avea nevoie de consiliere psihologica sa depasesc trauma. Am avut o sarcina ingrozitor de grea.
Mihaela, eu de ingerasul meu nu mai pot sa povestesc, nu vreau sa-i impovarez pe cei din jur cu durerea mea. Dar in acelasi timp simt ca daca nimeni nu vorbeste de ea, e ca si cum am uita-o.
Lauraa, mai ai un pic, sarcina usoara in continuare, si succes, pana la termen. Daca ai intrebari, si pot sa iti raspund, poti sa ma intrebi.
Daca vreti va pot da parola la paginita micutei mele printese. Acum este maricica, joia trecuta am ajuns la 3 kg.
Pupici

God took the strength of a mountain,the majesty of a tree,the warmth of a summer sun,the calm of a quiet sea,the generous soul of nature,the comforting arm of night,the wisdom of the ages,the power of the eagle's flight,the joy of a morning in spring,the faith of a mustard seed,the patience of eternity,the depth of a family need.Then God combined these qualities,when there was nothing more to add,he knew His masterpiece was complete.And so,He gave you to me.

Mergi la inceput

ochi_verzi, multumesc mult de urari

michaelle, asa este mi se pare o eternitate pana atunci, ma stresez zilnic, din ora in ora o verific si desi nu misca ca asa e ea, vreau sa fiu optimista sa o vad in brate cat mai curand.pupici

ayla, cum sa nu vrem sa o cunoastem pe printesa? Eu vreau parola

pupici, ma intorc la curatenie ca a venit soacra mea sa ma ajute pt Paste si cu ocazia asta pregatesc locul si pt bebelina

Mergi la inceput