*Cozonacei de noiembrie-decembrie 2008 (35)*
Raspunsuri - Pagina 23
BraveGirl spune:
Sambata mergem prima data la bazin. am sunat azi la activecenter sa vorbesc. Si imi zice doamna de la tel sa iau ceva de mancare ca e obositor inotul si provoaca foame. Eu, senina, intreb: pt mine?
Doamna draguta imi zice ca pt bebe, dar in gandul ei o fi zis: tacanita asta se gandeste doar la burta ei, si lasa copilul sa rabde de foame.
==========
Corina
Mamica de Arianna Maria 
Albumul meu
POZE CU PRINTESA
criss703 spune:
Ceau fetele 
Am facut o pauza din cauza de ..criza de fiere cu tot ce tine de ea
, exact dupa ce-mi trecuse raceala
iar acum ma doare un san de vre-o 2 zile
, parca Elilov se plangea de asa ceva , am zis ca pun la noapte frunze de varza sa vad daca trece . E o durere sacaitoare ,constanta si generala in tot sanul ...a mai patit cineva ? (si cand e plin cu lapte si cand nu e) .
Am citit in cartea scrisa de Asociatia moaselor germane ca diversificarea ar trebui facuta dupa 6 luni deoarece sistemul digestiv al bebelasului nu e inca pregatit si tot asa pot fi prevenite alergii la diverse alimente (prin introducerea lor dupa 6 luni) na si daca tot am citit ne-am gandit sa incepem si noi azi diversificarea
adica inainte de 6 luni .Am inceput cu suc de morcov vre-o 5-6 lingurite in 2 etape la ora 10 si la ora 16 .In general i-a placut , nu a dat mult pe afara .Azi am facut si prima achizitie pt. diversificare ...storcatorul
, am luat Clatronic , momentan dupa 2 folosiri suntem multumiti e tapan ,nu mai ramane pic de suc in resturi si macina fff rapid si marunt .
Am si eu o intrebare fructele/legumele pasate le fierbeti in apa sau la aburi ? si apoi le bagati in bender ? Si supita de legume fierbeti legumele si dati numai zeama rezultata? sau le mixati si pe ele in supa ? 
Vazut poze cu bebei frumosi de Miki si Mirtha 
Malinas ![]()
Criss
de
Paula Sofia DN 18.11.2008
PozePaulaSofia
Botez
PovesteaNasterii
miki01 spune:
Multumim!
| Citat: | ||
citat din mesajul lui Ramo2007
Ce scumpic e Andrei...cum isi tine micul de el biberonul, e baiat mare. ![]() Ramo mami fericita de Sara Maria 02.12.2008 http://community.webshots.com/user/Ramona198080 |
Miki, mamica fericita de Andrei 11.11.2008
Poze noi
Povestea puiului nostru
miki01 spune:
Multumim tare mult!
| Citat: | ||
| citat din mesajul lui Amalia Miki am vazut pozicile cu puiutul tau si e dulce foc! Tare mult mi-a placut si-n filmulete! Iar tu, mamico, ai o voce blanda si linistitoare..![]() ![]()
pozici noi Ami, mamica lui David Alexandru (26 iulie 2001) bobocel de clasa 1si Luca Gabriel (31 octombrie 2008) |
Poze noi
Povestea puiului nostru
miki01 spune:
Criss,
mami bolnavioara sa se faca bine! Cu sanul nu stiu ce sa zic, nu am avut pana acum.
| Citat: |
| citat din mesajul lui criss703 Ceau fetele ![]() Am facut o pauza din cauza de ..criza de fiere cu tot ce tine de ea , exact dupa ce-mi trecuse raceala iar acum ma doare un san de vre-o 2 zile , parca Elilov se plangea de asa ceva , am zis ca pun la noapte frunze de varza sa vad daca trece . E o durere sacaitoare ,constanta si generala in tot sanul ...a mai patit cineva ? (si cand e plin cu lapte si cand nu e) .Am citit in cartea scrisa de Asociatia moaselor germane ca diversificarea ar trebui facuta dupa 6 luni deoarece sistemul digestiv al bebelasului nu e inca pregatit si tot asa pot fi prevenite alergii la diverse alimente (prin introducerea lor dupa 6 luni) na si daca tot am citit ne-am gandit sa incepem si noi azi diversificarea Am si eu o intrebare fructele/legumele pasate le fierbeti in apa sau la aburi ? si apoi le bagati in bender ? Si supita de legume fierbeti legumele si dati numai zeama rezultata? sau le mixati si pe ele in supa ? ![]() Vazut poze cu bebei frumosi de Miki si Mirtha ![]() Malinas Criss de Paula Sofia DN 18.11.2008 PozePaulaSofia Botez PovesteaNasterii |
Poze noi
Povestea puiului nostru
carmendu spune:
| citat din mesajul lui stewie [ In alta ordine de idei am primit azi in mail cu nocivitatea vaccinurilor...asta e un subiect care pe mine ma termina fiindca aud numai povesti horror dar nu ma pricep deloc si nu stiu la care sa zic nu...ca aici baga in ei in disperare. Voi mamici mult mai avizate, la care credetzi ca pot sa zic nu? |
nu stiu ce fel de vaccinuri faceti voi acolo, dar la noi sunt cele despre care au discutat toate fetele. si daca te apuci sa citesti prospectul pentru infarix sau rotarix te apuca durerea de cap. ei sunt obligati sa scrie toate posibilele reactii ca sa se acopere de eventualele procese.
carmen
lui Victor 15 noiembrie 2008pozele noastre
Povestea nasterii lui Victor
elilov3 spune:
criss referitor la prob ta
1 inainte de muls comprese calde pe sanul afectat...dupa apa rece sau gheata...e o senzatie nasoala insa in timp te obisnuiesti..odihna multa de evitat a dormi pe sanul afectat.....sa pui fetita sa suga din sanul afectat pana dispare durerea..in cateva zile trece..masaj usor sub dus cat mai cald atat cat suporti tu..lichide si evident mult calmmmm
sanatate maxima la mine au functionat bine eu ma mulg la tine e alptat 

Eliza mami de
ingeras Ionut Pavel
si de

Dimitrie Gabriel 12.11.2008
botez
"Ai curaj! Sterge-ti ochii!Adesea caderea e un mijloc de a te ridica mai sus"
William Shakespeare
carmendu spune:
| citat din mesajul lui Ramo2007 Si noi am patat ieri hainutele de morcov dupa ce i-am scos bavetica a dat un picut afara.Am lasat hainutele de aseara in vanish si dero si acum le-am bagat in masina, sa vedem daca ies petele. |
ca sa nu te mai chinui cu petele, cumpara-i babetica cu maneci. www.mothercare.com/Swimming-Hippo-coverall-bibs-2pk/dp/B001UJR9KE/sr=1-4/qid=1237933928/ref=sr_1_4/279-4628120-2938610?%5Fencoding=UTF8&m=A2LBKNDJ2KZUGQ&n=42764041&mcb=core" target="_blank">babetica mothercare
se gaseste si la carefour.
mirtha- multumesc pentru sfaturi. o sa incerc sa fiu mai ferma cu el. da' ma doare sufletul sa-l trezesc din somnul lui dulce ca sa-i fac baita!
da' bag de seama, ca victor nu plange niciodat de foame. in schimb e rau de somn!

azi am a vut o zi buna si a mancat foarte bine.

alra- asa ma gandeam si eu ca functioneaza tetina variabila, dar am incercat-o pe mana si-mi cam dadea cu virgula!
bebecris- si mie mi-a spus dr ca atunci cand incep sa-i dau mar sa-i bag si biscuiti care se faramiteaza. nu am gasit, desi i-am cautat si in supermarket si in farmacii. cei de la nestle sunt pentru 10 luni. de ex, stiu ca in italia se gasesc unii foarte buni (recomandati de mamici) PLASMON (www.plasmon.it), daca ai cum sa faci rost de ei, ar fi foarte bine.
edit:malinas-- pe 2 aprilie se deschide C&A. stiu din surse sigure ca preturile vor fi omenesti. mai ai putina rabdare si cumpara-i blugi de acolo.

carmen
lui Victor 15 noiembrie 2008pozele noastre
Povestea nasterii lui Victor
diamisha spune:
Ladies,
Sunt in urma cu cititul si cu scrisul pentru ca am una dintre cele mai proaste perioade posibile...mama mea si tatal lui Claudiu vor fi operati saptamana asta...maine, tatal lui Claudiu care are niste "formatiuni" pe corzile vocale, vedem de ce natura sunt dupa ce ajung la laborator...nu va spun cat m-am agitat ca sa reusim sa intram la Sarafoleanu, cel mai laudat ORL-ist acum, si nu pe 4 mai....mama va urma joi, cu un fel de chist la ochiul stang, sub pleoapa superioara...e un fost ulcior, caruia nu i-a dat atentie si acum o doare, s-a marit si trebuie scos...
In plus, Claudiu este la pat de duminica, cu febra intre 38,5 si 40, frisoane, tuse ingrozitoare pana vomita si stranut non-stop...pana acum, nici eu, nici Sonia, nu avem nimic, insa mi-e greu sa cred ca vom reusi sa scapam, chiar daca l-am cam izolat...problema cea mai mare este noaptea, cand Claudiu tuseste si stranuta de 10 ori la rand si o trezeste pe Sonia din ora in ora...aia e capiata ca nu intelege ce se intampla, se sperie, plange, eu sunt capiata ca ma trezesc din ora in ora si din cauza zgomotului pe care il face Claudiu, dar si ca sa o linistesc pe Sonia...Claudiu adoarme la loc in 5 minute, eu in jum de ora...si cand e somnul mai dulce, o luam de la capat...

...nu mai pot de nervi si de frustrare...Mirtha, impusca-ma si pe mine, te rog!!!
Am 75 de kg, 79 cm in talie, 107 solduri, 58,5 pulpe...si am mancat supa de varza saptamana trecuta 
...oribil...i-am cerut doctoritzei ceva mai drastic pentru ca vom fi nasi peste o luna si vreau sa ma apropii macar de greutatea pe care o aveam cand am ramas insarcinata...asa ca mi-a dat-o pe asta, care mi-a pus capac...
Am citit ceva despre Vrabiuta, a deschis subiect la discutii generale, are probleme destul de serioase de sanatate...
Daca supravietuiesc acestei saptamani, revin printre voi cu mesaje mai frumoase!
Diana,
de Sonia (02.11.2008)
criss703 spune:
Multumesc frumos de sfat Eli 
, l-am urmat , am mai pus acum peste noapte si niste varza sa vad cum va fi
Miki merci trece si asta 
Criss
de
Paula Sofia DN 18.11.2008
PozePaulaSofia
Botez
PovesteaNasterii