*Cozonacei de noiembrie-decembrie 2008 (35)*
Raspunsuri - Pagina 22
alra spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui lauramiron Iar cu greutatea sigur ca trebuie sa avem grija cu bebelusii mai gasuni, dar chiar sa nu le dai nici cartof, nici cereale, nici banana, nici biscuiti....doar legume si fructe chioare |
eu nu sunt de acord cu chestia asta.
eu slabesc mancand de toate. conteaza si cantitatile.
ba, nu dati cu pietre in mine ca am idei proprii cu diversificarea, da' zau ca am facut-o pe laura sa manance orice si am fost criticata des, da' acuma ma bat si eu cu pumnii in piept de frustrare
ALRA mami de Laura(06/02/2006) si Nicole(08/12/2008)
Vacanta cu Laura in Romania
Amalia spune:
Eu in privinta diversificarii eram mai relaxata la David
...n-as stii sa spun de ce..poate unde aveam 23 de ani si priveam viata cu alti ochi ![]()
Dintisori i-au iesit de la 5 luni si jumatate...iar pasat cu furculita am inceput sa-i dau cam la 6 luni...adica i-am dat prin sita (ca bani de blender nema
) doar vreo 2 saptamani...practic cat a gustat din fiecare leguma si fruct in parte.
Ca sa-i calmez durerile de gingii ii dadeam sa roada cate ceva...de pe la 7 luni deja rodea cate o coaja de paine, o bucata de mar, un morcov intreg curatat. Erau mult mai interesante pentru el decat inelele de ros si nu mi s-a inecat niciodata..dar nici n-am stat cu ochii la drobul de sare sa vad cand pica.
Apropo de meseria de mamica...stai sa vezi mai incolo...ca problemele se diversifica cu varsta..
![]()
| Citat: | ||
| citat din mesajul lui Mirtha Multumesc Laura ! Dupa primele opinii observ ca fara dintisori sau cu dintisori , maruntitul devine acceptabil pe undeva inainte de 8 luni. Sa vedem cum decurge la noi cu supele , legumele piureuri - edit si probabil vom parcurge cu ceva stres si etapa asta. Oricum observ ca trece timpul ingrozitor de repede. Imi spunea cineva ca "meseria de mamica" se cam invata din mers .Moamamaaa da\' cu ce viteza nu m-a avertizat. ![]() Ma simt mai rau ca la examen in sesiune. Am mai tot timpul stoacul chircit de o emotie sau un stres! ![]() Macar la bb2 cam stiu cum stau lucrurile. ![]()
Alina mama de Eva Ioana http://good-times.webshots.com/photo/2905784570104281140GFAKxn(17.10.2008)http://community.webshots.com/album/565533323SncafB?start=0 |
pozici noi
Ami, mamica lui
David Alexandru (26 iulie 2001) bobocel de clasa 1si
Luca Gabriel (31 octombrie 2008)
alra spune:
uite ca si amalia a dat "os de ros" lu bebe. e super misto cand iesi cu el in carut sa ii dai ceva sa roada ca sa taca ![]()
editez sa zic ca coaja de paine mi se pare geniala pt bb mic: nu are zahar ca biscuitii, are cereale, nu se rupe repede.
mai, eu nu vad nici o legatura intre bucati mari in mancare si dintii din fata. ca nu cu ei mesteca, nu? 
ALRA mami de Laura(06/02/2006) si Nicole(08/12/2008)
Vacanta cu Laura in Romania
Amalia spune:
Alra ca bine zici
...aveam "munitia" dupa mine cand ieseam afara
...si-n caz de "ostilitati" aveam cu ce potoli mutzunelul.
| citat din mesajul lui alra uite ca si amalia a dat "os de ros" lu bebe. e super misto cand iesi cu el in carut sa ii dai ceva sa roada ca sa taca editez sa zic ca coaja de paine mi se pare geniala pt bb mic: nu are zahar ca biscuitii, are cereale, nu se rupe repede. mai, eu nu vad nici o legatura intre bucati mari in mancare si dintii din fata. ca nu cu ei mesteca, nu? ![]() ALRA mami de Laura(06/02/2006) si Nicole(08/12/2008) Vacanta cu Laura in Romania |
pozici noi
Ami, mamica lui
Amalia spune:
Mirtha nu te gandi de acum ca vei avea probleme la intarcare. Avand in vedere ca papa bine ce-i dai, ai sanse mari sa renunte usor la san cand va fi vremea. Pe David l-am alaptat pana la 1 an si era mare fan tzatza (cum e si Luca acum). La 1 an, am facut mastita (prima si ultima data) si am decis cu doctora sa intrerup brusc alaptarea si sa ma tratez. Eu am plans vreo 2 zile de durere si necaz
...el n-a avut nici o treaba
...a luat biberonul cu lapte si aia a fost
. Pentru o clipa, m-am simtit tradata..
...eram dusa, nu?![]()
| Citat: | ||
| citat din mesajul lui Mirtha Hii , hiii...l-am vazut pe Luca pe burtica uitindu-se la jucarele. E un vioi si un viguros. Cel putin din pozuci asa pare. ![]() Si noi avem un set de jucarii din material textil cu ceva zornatoare inauntru si care au diverse forme : cub , sfera si con - similar celui din poza cu Luca pe burtica. La fel i le pun ca sa o stimulez sa isi mentina capul ridicat cind sta pe burta si sa isi fortifice muschii gatului. Ma bucura vestea pe care mi-o dai cu privire la debutul alimentatiei . Oricum daca merge tot asa se dovedeste a fi o mare papacioasa ! Si la noi tsss e baza. Mama cind o vede cu cita sete se infige in tzss si cum o prinde din zbor ride in barba si imi spune ca tare voi mai avea probleme cind va veni momentul intarcarii. E pasiune mare dom"le la tsss ! Parca sunt iubirea vietii ei zau asa. Si de ce sa mint ca cel mai draga imi e nu cind haleste cu laboantele prin farfurie ci tot cind o vad la tzzss...... Sunt dusa rau ce sa mai...![]() Uneori nici nu mai e nevoie sa ma apropii prea tare de gurita ei ca o prinde din zbor. Hai ma faci de pun o poza recenta , zau asa ! Stai sa descarc.
Alina mama de Eva Ioana http://good-times.webshots.com/photo/2905784570104281140GFAKxn(17.10.2008)http://community.webshots.com/album/565533323SncafB?start=0 |
pozici noi
Ami, mamica lui
Amalia spune:
Miki am vazut pozicile cu puiutul tau si e dulce foc!
Tare mult mi-a placut si-n filmulete! Iar tu, mamico, ai o voce blanda si linistitoare..

| citat din mesajul lui miki01 Ce "pofta" avem si noi de diversificare! Mai avem putin si abia astept! Astazi am fost putin plecata sa-i caut lui Andrei pantalonasi. Poate cer eu ceva nemaipomenit, pantalonasi cu botosel cu tot, dar abia am gasit unii ok la Mothercare cu ...39 lei. Nu stiu de ce, dar eu nu gasesc deloc in 'minunata' zona comerciala Baneasa. Aveti si voi problema asta sau sunt eu in neregula? Am pus si noi poze in sfarsit cu printul mamii. Va pup, ma duc sa gatesc ceva. Miki, mamica fericita de Andrei 11.11.2008 Poze noi Povestea puiului nostru |
pozici noi
Ami, mamica lui
Mirtha spune:
Amalia honey please mai incolo despre aceste probleme ! Abia reusesc sa ma tin pe linia de plutire acum .Daca mai iau in calcul si diversificarea problemelor ce or sa vina simt o nevoie acuta sa ma impusc pe mine ma insami in toti creierii !!
Numai cind ma gandesc la primul croncobaur pe care il va lua Eva si deja ma trec apele !
| Citat: | ||||
| citat din mesajul lui Amalia Apropo de meseria de mamica...stai sa vezi mai incolo...ca problemele se diversifica cu varsta.. ![]()
pozici noi Ami, mamica lui David Alexandru (26 iulie 2001) bobocel de clasa 1si Luca Gabriel (31 octombrie 2008) |
Alina
mama de
Eva Ioana http://good-times.webshots.com/photo/2905784570104281140GFAKxn(17.10.2008)http://community.webshots.com/album/565533323SncafB?start=0
Mirtha spune:
Te inteleg ca te-ai simit tradata. Nu am experienta ta dr oarecum experimentez ceva similar.
Cumva diversificarea asta presupunere o semirenuntare la san sau macar anticipeaza renuntarea la san. Si crede-ma oricat de mult stiu si sunt constienta ca e normal sa se renunte la san cindva tot simt asa o jaleee...
| Citat: | ||||
| citat din mesajul lui Amalia Mirtha nu te gandi de acum ca vei avea probleme la intarcare. Avand in vedere ca papa bine ce-i dai, ai sanse mari sa renunte usor la san cand va fi vremea. Pe David l-am alaptat pana la 1 an si era mare fan tzatza (cum e si Luca acum). La 1 an, am facut mastita (prima si ultima data) si am decis cu doctora sa intrerup brusc alaptarea si sa ma tratez. Eu am plans vreo 2 zile de durere si necaz ...el n-a avut nici o treaba ...a luat biberonul cu lapte si aia a fost ![]() ...eram dusa, nu?
pozici noi Ami, mamica lui David Alexandru (26 iulie 2001) bobocel de clasa 1si Luca Gabriel (31 octombrie 2008) |
Alina
mama de
Eva Ioana http://good-times.webshots.com/photo/2905784570104281140GFAKxn(17.10.2008)http://community.webshots.com/album/565533323SncafB?start=0
BraveGirl spune:
Mai fetelor, eu cred ca sunt cea mai nesimtita mama. Zau asa....eu nu ma stresez nene prea tare. Adica nu stau sa ma gandesc la una alta si sa ma stresez. Daor cd ma confrunt cu o problema ma agit si eu (cum ar fi faptul ca nu ia in greutate
). In rest sunt calma, linistita
. Mi s-a spus de mai multe ori ca ce mamica relaxata sunt, dar nu prea aveam cu ce sa compar, dar cd citesc pe aici, vad ca eu sunt cam aeriana.
Alra, dc nu e recomandat blenderul, atunci cu ce pasezi? Si legat de scaunul de masina. M-as stresa si mai mult cu ea in dreapta. eu conduc cam stilul 'smuls', accelerat, bagat printre masini. De cand cu ea in masina ma mai abtin, merg regulamentar, dar din cand in cand o mai calc si cred ca m-ar stresa rau sa o am in dreapta.
==========
Corina
Mamica de Arianna Maria 
Albumul meu
POZE CU PRINTESA
elilov3 spune:
mirtha si amalia buei voi ziceti asa ca ii aveti la san..eu numai cand ma gandesc ca nu o sa ii mai dau lapte de la tzitzi si ma apuca plansul...m-am obisnuit cu mulsul deja a ajuns o obisnuita..vb aia obisnuita e a 2-a natura a omului..eu dupa ce o sa intarc o sa fiu in depresie post-alaptare..o exista asa ceva? 

corina multu...pe noi ne-a atentionat exact invers sa nu facem chiar asa de teama sa nu se redeschida orificiul...offf 

nah sa mor de ciuda venira rusii
..mama lor daca ar fi fost dupa mine sa fi venit la anu 
Eliza mami de
ingeras Ionut Pavel
si de

Dimitrie Gabriel 12.11.2008
botez
"Ai curaj! Sterge-ti ochii!Adesea caderea e un mijloc de a te ridica mai sus"
William Shakespeare