Mladite si mugurasi de mai-iunie 2008 (86)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns inais spune:

Seara buna!

Fost-am la Kidex...dezamagire maxima. Am pierdut vremea aiurea pe acolo. Am luat 2 dresuri(mari, desi-s 6-12 luni...vina mea ca nu le-am desfacut), 2 salopete si cate ceva de la Humana&Avent. Slabutz targ, aglomeratie MAXIMA...asa ca fetelor care nu au ajuns le spun sa nu le para rau. Noi vrem sa cump scaun de masina pt Iasmi...dar nu ne-am putut decide...deci mai tatonam terenul.

Micaela imi pare rau de Dariutza. Hai fruntea sus...cand vine tati acs? Dariutza!

MissP felicitari pt concurs. La fel si pt Gabi. Parerea mea ca voturile publicului(ca sa zic asa) conteaza.

Doloress ma apuc si eu de cetit...m-ai convins cu citatele. Pertinenta gandire.

MsBB petrecere frumoasa! O sa fie ok si apoi o sa prinzi gustul...ia sa vezi ca la urmatoarea o sa fi mai relaxata si tot asa!

Cleo pana la urma v-a spus ca Mara papa putin per ansamblu sau putin lapte? Cat Fier v-a dat? E tare 'naltutza Mara!

Andrada ai grija de sanatatea ta. Eu una dupa ce am terminat cu alaptatul am tot avut pb (raceli, temperatura aiurea fara motive aparente, etc). Eram extrem de deprimata pe tema asta, pentru ca ma gandeam cat de imp. e sa fiu in putere pentru Iasmina. Asta ma termina cel mai tare. Gandul la ea. Deja pot spune ca viata mea e cu si despre Iasmina.

Picolla bine ai venit printre noi! Mai scrie-ne despre tine si Sarah!

Gata merg sa fac ultimul bibe sa adoarma si Iasmina mea. Ca tot vorbeati despre lapte, Iasmina papa un bibe de 200ml dimi si unu' de 200ml seara+cereale cu lapte (aprox. 180 ml lapte)+iaurt, aprox. 100g/zi. In rest 2 mese (fructe si legume cu carnitza/ficatel/ou).

Va si sa aveti o noapte linistita!

mamica Iasminutei...adica lui mami si a lui tati

Cat de maaaare sunt!!

Votati-o pe Iasmina! Un vot pe saptamana, pana in 12.04

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simonix spune:

VICTORIE !! Bobo a reusit sa il transfere pe pitic in patutzul lui Poate dorm si eu ca lumea o juma de noapte Si sa vedeti, azi fericita nevoie mare incerc sa imi seduc barbatu': "Repede, facem sex???" La care el - "Femeie, ce ai, esti nebuna ??? Poate vrei sa zici facem NANI ??? Hai, treci la culcare si lasa prostiile" Rasu-plansu :p

Deci, sunt consemnata in camera la piticanie, dar sunt singura in pat yuupiii :) Pana la 1 cand e ora de antibiotic...

Oricum, inainte sa ma culc, voiam sa va arat poze:
http://picasaweb.google.com/s.vilau/Diverse02

Le gasiti aciulea si pe cele de la intalnirea piticniilor blgiene Nu am apucat sa le comentez pe toate :)

Noapte buna va urez

Simona cu Robertzel baietzel frumos

Cum a venit Robertzel in viata noastra

Poze cu noi toti si Poze cu bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cleo78 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Simonix

VICTORIE !! Bobo a reusit sa il transfere pe pitic in patutzul lui Poate dorm si eu ca lumea o juma de noapte Si sa vedeti, azi fericita nevoie mare incerc sa imi seduc barbatu': "Repede, facem sex???" La care el - "Femeie, ce ai, esti nebuna ??? Poate vrei sa zici facem NANI ??? Hai, treci la culcare si lasa prostiile" Rasu-plansu :p

Deci, sunt consemnata in camera la piticanie, dar sunt singura in pat yuupiii :) Pana la 1 cand e ora de antibiotic...

Oricum, inainte sa ma culc, voiam sa va arat poze:
http://picasaweb.google.com/s.vilau/Diverse02

Le gasiti aciulea si pe cele de la intalnirea piticniilor blgiene Nu am apucat sa le comentez pe toate :)

Noapte buna va urez

Simona cu Robertzel baietzel frumos

Cum a venit Robertzel in viata noastra

Poze cu noi toti si Poze cu bebe

niatsa, le la toata lumea....
deci ma duc si io la kidex. Poa gasesc macar pe aia de la Hipp. Cu borcanase.
Si la varuna, dupa clemmy-jucarii, si neshte chestii sa mai clatesc ochii - actibilduri de lipit pe pereti.

deci simonix, imi pare bine de revenirea sanatatii si vitalitatii puiului, da, si noi suntem teleghidati. De fapt io, tati a mai iesit cu baietii, mai se uita la tv/filme, io insa.... asta e, cupil am vrut, am cupil

mai voiam sa zic ceva. Am uitat. A...in seara asta mutam cupil cu patut in camera ei. de cateva zile i-am mutat o parte din jucarele acolo, s-a jucat , s-a uitat la ce am lipit noi pe pereti etc.
De azi va dormi acolo,.

edit: ma uita in poze simonix, laura+Nicole sunt\ printesele lui alra? tare scumpici sunt...

inais, mi-a zis ca per total ar putea sa pape si mai mult, faptul ca 40-50% din cantitatea mancata reprezinta lapte e f. bine... si ca fierul s-ar putea sa ii deschida pofta de mancare(10 picaturi mi-a dat, se calculeaza pe greutate...a facut ea socoteli, a zis ca la greutatea ei prinde bine 15 picaturi, dar imi da sa dau 10, usor profilactic). Tot pe ideea deschideri poftei de mancare, am decis singura sa ii dau citrice in fiecare dimineatsa, poate poate... si ii scurg o mandarina, ceva. Asteptam minuni.

edit la edit: nu se poate sa dormiti toate...e singura, fiica mea care chiuie in patut la capul lui tati si ii trage perna de sub cap??

o soarele din viatsa noastra mamica natanga de pe 9.05.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Adriana_78 spune:

Buna dimineata!

Cleo, noi matinale- hai la un ceai
Eu nu am vazut la Kidex borcanele Hipp - stand Hipp (doar Humana) - acum, nu stiu, poate mi-o fi scapat - ca eu ma uitam dupa haine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Reallaura spune:

Neata fetele!

Simonix, Lorelei, Alra super pozici, v-am admirat si pe voi si pe copilasii vostrii frumosi! Ma bucur ca Robertzel a depasit faza critica. SI Bogdan al meu e luat de virus, stau cu inima cat un purice...
MsBb stiu cum e, l-am lasat si noi de 2 ori peste noapte la socrii si am suferit... sper ca v-ati distrat totusi
Adriana merci de ceai! Bag si eu unul cu mar si scortisoara
Cleo spor la cumparaturi la kidex. Acum ca le stiu, niste clemmy as mai lua si eu...le mirosim amandoi iar Mircea le roade nevoie mare.

Laurita, mami de Mircea Ioan, 15 mai 2008
POZE BOTEZ MIRCEA
ALBUMELE MELE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cleo78 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Reallaura

Neata fetele!

Simonix, Lorelei, Alra super pozici, v-am admirat si pe voi si pe copilasii vostrii frumosi! Ma bucur ca Robertzel a depasit faza critica. SI Bogdan al meu e luat de virus, stau cu inima cat un purice...
MsBb stiu cum e, l-am lasat si noi de 2 ori peste noapte la socrii si am suferit... sper ca v-ati distrat totusi
Adriana merci de ceai! Bag si eu unul cu mar si scortisoara
Cleo spor la cumparaturi la kidex. Acum ca le stiu, niste clemmy as mai lua si eu...le mirosim amandoi iar Mircea le roade nevoie mare.

Laurita, mami de Mircea Ioan, 15 mai 2008
POZE BOTEZ MIRCEA
ALBUMELE MELE

laura, uite-le : http://www.varuna.ro/index.php?m=produse&catid=123

daca vrei, iti iau io, si ne vedem sapt asta.
Io o sa iau ca is mici si SPER interesante.

fetelor, uitati pe ce mi s-a pus pata sa fac: http://poraquiporalla.com/ . Adica sa fac si bb2, sa ne dam demisia 3-4luni, sa luam o rulota cateva luni sa facem turu europei. Nu m-aash duce in alte continente....dar europa toata ash vedea-o.

dar mi s=a pus rau de tot!
macar romanica sa o vedem....pt cupii e o etapa deosebita in dezvoltare..... sa vada, nu sa creasca intre betoane si la tv/calc cu jucarii cacalau in jur.

pana atunci, ma duc la kidex sa mai cheltui neshte bani.

edit: si ash poposi prin orashele la toate forumistele !

o soarele din viatsa noastra mamica natanga de pe 9.05.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alysh spune:

'Neata,

Si noi suntem fara bebe. Am fost aseara la teatru, o piesa nemaipomenita "molto gran impressione", la National, merita s-o vedeti. In ultimul timp nu nimerisem piese prea bune, dar aseara ma dureau mainile de cat am aplaudat.

Am fost si la Kidex, m-am uitat dupa fete, nu m-am intalnit cu nimeni, unde erai Gabitzam? Noi am fost de pe la 10,30 la 12 si culmea, am avut invitatii online dar ne-a trimis la prima casa sa le schimbam in bilete. Adica am mai stat la un codoi.
Mie mi s-a parut destul de bogat Kidexul.

Miss, felicitari pt traducerea cartii....sunt asa nerabdatoare sa ma apuc de ea. Din pacate Stef pleaca in delegatie si n-are cine sa mi-o printeze si pe calculator nu pot citit carti, dar pana se intoarce el cred ca parcurg cateva pagini pt ca sunt f curioasa si mersi!
Mi-ar placea sa ne cunoastem si sa discutam pe tema asta.

Laurita, maine si joi e frumos, in rest vad ca ploua. Eu sunt disponibila in ambele zile dimineata, deci tu alegi!

Simonix, super poze, ma bucur ca Robertelu' e mai bine! Ce sa faci curat sau mancare? Eu personal nu pot face ABSOLUT nimic cu VLad. Decat sa spal niste vase cu el intre picioare, in sesnul ca vine in 4 labe pana la mine, se catzara pe picioarele pele si isi baga capul intre ele, deci, iti dai seama....

Vlady

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Micaela06 spune:

Neata mamicilor,
vad ca Dariei i-a trecut febra, adica de dimineata avea 37.4, deci nu e febra, sper ca am scapat de ea. Ce o fi fost nu pot sa-mi inchipui. E posibil sa ne lase si apoi sa revina?
Simona nu e de la dinti, doar daca nu cumva ies maslutele, ca dintocii ii avem pe toti 8 de multa vreme.
stefany_p nu a facut rubeola, ma gandesc, bubitele alea tb sa apara pe burtica? Eu o tot contrlez.
Inais azi vine tati... ma apucase groaza de dus singura cu ea ca ar tb sa merg taman pe calea grivitei si daca o apuca urlat imi pun girofar. Cu sacunu de masina sa vezi ce dileme am eu, pana la urma astept raspuns de la ford sa vad dc imi pot pune isofix...ca eu cand mi-am luat masina ma interesa sa fie micuta, usor de parcat, nu ma gandeam la copii si scune sigure.
Cleo nu e hipp la targ, eu cel putin nu i-am gasit. Cuburile alea sunt tare interesante, dar nu te gandi ca se apuca Mara de construit, sunt bune de mancat din ce am vazut la fii-mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iulia83 spune:

neatza.

am nevoie de ajutor trebuie sa termin o lucrare de dizertatie pana marti, credeam ca am termen pana-n aprilie, dar s-a scurtat, si nu stiu sa pun note de subsol in word...am Microsoft Office Professional Plus 2007..

The cheese to my macaroni - Mufitza Ariana Elena
Cand eram mica, mica cat o furnica...
Dau petrecere
Ma vezi live aici
Acuma sunt mare

Uite asa am venit pe lume

http://jullyenne.labrute.com

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lorich spune:

Citat:
salut fetelor....ma primiti si pe mine aici la voi????
am o fetita sarah...nascuta pe 21 iunie 2008...e papacioasa foc...acum mergem tinuta de manuta,avem 8 dintisori si vorbim ca o moara stricata toata ziua...mama,tata,gata,baba,tzitzi...si cate alltele...

Picolla din Italia, bine ai venit, tu si puiul tau! Ai doar un mesaj, mesajele tale nu se vad in timpreal, eu le-am vazut ca citeam mult in urma, la pag 17-18 a cap. trecut. Mai scrie repede 9-10 mesaje acolo. Te pup

Raluk_pisik tu ai renuntat?

Tinem pumnii lui Miss Ar fi chiar jenibil, sa nu castige, a fost non-stop pe primul loc, la distanta mare. In fine...

Iulia eu la nepotel;e spalam cu domestos si super super bine clatit, ca totusi mai poate pune maia si e riscant daca nu e dezinfectat!

Miss nici nu mai comentez despre olita, ca mi-e sila de polemici! Mie imi pasa (cel mai mult si mai mult de copilul meu) si vorba lui Simonacip n=o sa facem o problema din asta (din olita, of cors).

Micaela ma nbucur ca a trecut febra!

Simonix sanatate multa, tie si lui Bobo si rabdare mare cu Robertel, ca e normal rasfatu dupa boala..eu zic ca merita asa ceva, candsunt bolnavei..eu numai in brate l-am tinut cand a avut el virusul.

Nici urma de Hipp la kidex. Am fost si noi ieri, de fapt ne-am facut multi, multi nervi la inceput am prins cel mai mare trafic, am facut O ORA!!! de la Casa Presei la parcarea romexpo, apoi Robert s-a enervat, l-am scos din scoica si s-a apucat sa dea cu buza de scoica si si-a spart-o, am zic ca moooor.
Cu buza umflata am reusit sa cumparat scaun masina Inglesina Mille MigliaIFix, am umblat cu Inais pe acolo - de fapt asta a fost partea cea mai buna a Kidexului
Am mai cumparat caciulita de primavara, adidasi si borcanele si cereale Humana si suza Avent. Mai nimic, scaunul a fost important, l-am luat cu 850 lei.

LMA sarbatoritilor de azi, ieri, fug ca n-am papat nimic-nimicutz!

Lori, mami de Robert din 9.06.2008

Mergi la inceput