Mladite si mugurasi de mai-iunie 2008 (86)
Raspunsuri - Pagina 4
Reallaura spune:
Suntem fara bb, e la socrii, noi am fost prin Unirea, apoi la un restaurant libanez unde ne-am indopat - vad ca o tinem tot asa!- si acum fac repede curatel sa preluam copilul.Dar nu puteam sa nu va pup nitel si sa vad ce mai faceti
Danicris suntem in aceeasi situatie cu lapticul! Acum, in ultimele 3 seri l-am pacalit, i-am dat cand dormea...Aseara s-a trezit, m-a prins si nu a mai baut!
Cleo super filmul, am ras si eu si sotul...aia care rade aiurea-n tramvai eu eram sa stii!!
Iulia, Andrada of, mai ce nasola faza cu jobul sotilor. Ieri m-am intalnit cu o fosta colega de sv care are 2 bb - unul de varsta cu mladitele noastre- si sotul a ramas fara job, nu stiu ce sa mai faca si cum sa mai caute. Sa dea Dumnezeu sa fie totul bine!
Sis, ALysh
Laurita, mami de Mircea Ioan, 15 mai 2008
POZE BOTEZ MIRCEA
ALBUMELE MELE
Reallaura spune:
Cleo din aceeasi serie: filmuletul www.220.ro/TZa7b2AsXL/Tv-Neptun-Matinal" target="_blank">ASTA si-l pune Bogdan ori de cate ori vrea sa se binedispuna!
Laurita, mami de Mircea Ioan, 15 mai 2008
POZE BOTEZ MIRCEA
ALBUMELE MELE
gabitzam spune:
Am fost si noi dimineata la Kidex. Cel mai slabutz de pina acum, nu prea crezusem cand ati povestit voi. N-am luat decat 2 suzete, o canita, o caciulita si un joc tip lego pentru Andrei.
M-am intalnit cu o mamica de la odiseea lui Andrei, ea era cu stand acolo, al site-ului Nou Nascuti, unde lucreaza ea. Zicea ca nu sunt deloc firme mari, branduri, ci doar firme care iau de la alea mai mari si dau mai departe. Marea majoritate a expozantilor erau firme care vind online produse de copilasi. Cred ca de acum sar si Kidex-ul de pe lista, dupa ce nu m-am mai dus nici la BabyExpo.
Mai bine fac un shopping online si tot acolo ies.
Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla Suntem in concurs la www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20viata%202008&page=11" target="_blank">Clipe de viata 2008 gab1 si gab2
MsBB spune:
Ia ca mai bag si eu un oki pe aci sa vad ce mai vorbiti fara ca eu sa stiu ...
Vad ca Georgiana cauta ideei cadou iar Stefany si Desiree vin cu solutii, Doloress ne rasfata cu citate utile si servite direct pe tava ,Laura a dat iama prin bunataturile libanez, Gabitza va salva timp pretios cheltuind banii online , Cleo se ocupa cu buna-dispozitia in uichend ,Iulia isi face griji pt job-ul sotului , Danicris face calcule cum sa fie burtik fericita, Miss e cam pe fuga dar tot are un cuvant pt fiecare
Avem si un new entry - Piccola - bine ai venit!
Deci stiu tot
Si daca tot stiu tot pot sa plec linistita . Sau aproape linistita . Mergem la un amic de-al sotului, este ziua lui si tati a propus sa lasam mandra toataaaaaa noaptea la socrii .
Parca am zis da da' nush daca ma tine? Sunt dusa dar nu vreau sa o las .
Am inima micaaaa micaaaa , n-am lasat-o niciodata toata noaptea . Poate fug de la amic si pandesc pe la jeamuri si la usa . Stiu ca ei n-ar suna chiar daca ar face mandra figuri, sa nu ne deranjeze asa ca mai mult parca iomi e frica ca o sa planga pana se usuca .
Vreau o palma peste cap , da?
Maine daca apar cu cearcane pana la brau sa stiti de ce
Mda cum se apropie ora cum am mai multe emotii ...
Adriana mami de Andra , noastra!
Poze Andra (20.05.08)
Andra creste
Micaela06 spune:
Buna mamicilor,
fata mea a facut azi febra, 38.7 si nu are semne de raceala, adica nu ii curge nasul, nu tuseste... ufff... asta ce o mai fi? I-am bagat supozitoare sa ii mai scada febra si m-am tot chinuit sa ma duc sau nu la doctor. Imi e cam groaza sa plec singura cu ea la doctor, mi-e frica sa nu se puna pe urlat pe drum, sa nu fie aglomertie acolo cu copii virusati... ufff o sa am o noapte grea, daca nu ii trece pana maine imi iau inima in dinti si o duc la doctor... nici nu stiu ce sa ii spun ca are... doar febra
Sunt putin bulversata nici nu am cu cine sa vorbesc... Stefan e plecat.
stefany_p spune:
MsBB, distractie placuta...asigura-te ca socrii stiu bine ce au de facut iar in caz ca plage tare sau nu stiu ce sa faca sa te sune neaparat...imi amintesc de o faza petrecuta acum cativa ani cand era nepotul meu mic. mama a ramas acasa cu el, noi toti am plecat la o nunta. intre timp lu asta micu i s-a facut rau, a vomat iar mama, in loc sa ne cheme a plecat cu el la spital fara sa ne zica nimic. intre timp noi am venit de la nunta, nu aveam cheie, am sunat pana am spart usa, am adunat toti vecinii de pe scara duminica la 5 dimineata....asa ca mereu zic...sfaturi precise si clare cand lasati bebeii undeva iar de se intampla ceva voi trebuie sa fiti primele informate, pentru ca sunteti MAME...clar??? sa n-avem discutii
Micaela, offfffffff. voi ati facut rubeola? ce aiurea s-a nimerit..mai stai cu ea, sosetute cu otet, supozitor, poate-i scade..
Robertel de Simonix ce-o mai face oare?
simonacip spune:
SIs, Cleo, ce m-ati binedispus....CLeo, fii sigura ca baietii nu doar ca va plac si asa, dar va plac si mai si asa...Mi se pare ca are cam dimensiunile lui Mirci..nu sis?
Gabitzam, miine as merge si eu la kidex, eu ma uit dupa triciclete. AI intrat cu invitatia online?Am sa merg ca vreau si eu niste pijamalute de la Kara pentru david, sa fie mai subtirele ca acu da caldura...sper. Mai vreautrening tot pt david.Plus ca macar iesim din casa ca dc miine tot vint si frig, macar schimb atmosfera.
Micaela...n-o fi totusi de la dinti? E destul de micafebra, nu mi se pare patologica. Mai urmareste-o dar nu te speria.Sa ne tii la curent!
Simona, mami de baieti
David (10 nov 2004)si
Matei (24 aprilie 2008)
www.onetruemedia.com/shared?p=73230cba168c08670e90d4&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">MONTAJ
"Cele ce sunt cu neputinta la oameni sunt cu putinta la Dumnezeu."
"Tine mintea ta in iad si nu deznadajdui"
simonacip spune:
Mihaela, scuze, citisem 37,8...nu stiu ce a fost in capul meu...Mda, ar putea aparea si o molipsitoare...
Simona, mami de baieti
David (10 nov 2004)si
Matei (24 aprilie 2008)
www.onetruemedia.com/shared?p=73230cba168c08670e90d4&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">MONTAJ
"Cele ce sunt cu neputinta la oameni sunt cu putinta la Dumnezeu."
"Tine mintea ta in iad si nu deznadajdui"
gabitzam spune:
Simona, da, cu invitatia online am intrat. Era un nene la intrare care lua invitatiile si te lasa sa intri.
Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla Suntem in concurs la www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20viata%202008&page=11" target="_blank">Clipe de viata 2008 gab1 si gab2
Simonix spune:
Seara buna :)
Am intrat sa ii spun lui Stefany ca Robertel face tare bine acum E pe trecute boala, virusul, ce o fi fost. Din pacate eu si Bogdanul din dotare suntel loviti ... de acelasi virus magar ... suntem vai de noi, pana si Bobo, care de ani de zile nu a mai racit. In fine, e destul de greut, mai ales ca Robert si-a revenit in forta si ne ia drept prospaturi Ehe ... si cum baietul mamei o fost bolnav, chestia asta nu a ramas fara urmari. Mentionam doar: stat lipit de mami ca o maimutza, CU DEGETUL IN GURA , dormit DOAR CU MAMI in pat , mancat putin si CU MOFTURI , plans isteric si crize de personalitate, gen: DAT CU PALMELE peste propria fatza din dotare of ... ce sa mai, un rasfatz intreg. Cam astea sunt urmarile febrei ... din fericire constat ca nu a uitat sa mearga, sa puna cercurile pe batz, sa isi hraneasca parintii (hihi baga un deget in cana/sticla/orice recipient din care papa tati sau mami si apoi intinde degetul pan cand noi e facem ca il mancam )... Lipeste animalutze pe pereti, e explorator, darama de toate de prin dulapuri danseaza, aplauda ... ma rog, tot ce face un bebe normal de varsta lui. S-a plictsit o saptamana in casa si de-abia astept sa il dau la cresa iar eu sa merg la munca.
Fetelor, am citit cam tot ce ati scris, va multumesc inca o data pentru grija voastra Uitadu-ma in urma imi dau seama ca nu a fost grav, dar m-a cam traumatizat, marturisesc ca m-am speriat nitel in a 4-a zi de febra ........ of... si nici macar nu a fost o treaba serioasa ... De fapt am realizat ca un bebe in viata mea nu insamna doar chestii vesele ci din cand in cand inseamna boala si situatii extreme, care ma solicita foarte mult ... Eu nu stiu cum o sa fac fatza mai incolo, zau, si ma gandesc de exemplu la DORDIA cu 2 pui bolnavi ... ma gandesc la mine mai incolo, daca am bebe ... My God, vorba aia... in toat treaba asta ma intrb: NOI adultii unde suntem??? Bogdan si cu mine am devenit robotzei, toata ziua nu facem decat sa ne ocupam de cupil, sa spalam, sa calcam, sa facem de mancar, sa stam dupa animalutz ... seara cad lata... si acum mai trebuie sa dorm si vai de mine, langa un Robert care sforaie mai ceva ca taica-su (imi pun dopuri in urechi, altfel nu poci), un bebe care se intinde "cu nerusinare" prin pat, iar eu stau pe o margine ... mai mai sa cad din pat Mi-e dor de sotzul meu Si chiar, cum puteti voi fetelor sa stati acasa cu un copil toata ziua si cand aveti timp sa faceti si curat si mancare etc ??? Ca eu nu am putt face nik nik - Robert ma solicita fff mult... hmmm...
Dar sa nu ne lamentam prea mult - am ce mi-am doit: un Robertel sanatos, chiar daca mofturos
Cine intreba de dinti ??? NOI NU AVEM NICI UNUL
Simona cu Robertzel baietzel frumos
Cum a venit Robertzel in viata noastra
Poze cu noi toti si Poze cu bebe