Mladite si mugurasi de mai-iunie 2008 (86)
Raspunsuri - Pagina 19
Alysh spune:
Fetelor, planurile noastre de vacanta sunt cam asa:
- mai: Barcelona en amoureux
-iulie Marea Neagra si Muntii Carpati cu bebe (nu m-as inhama sa ies cu Vlad din tara cu toate ca tare mia-s dori)
-septembrie fie Turcia ultra all inclusive tot en amoureux, fie Lisabona in gashca
Asta e planul de principiu. Sa fim sanatosi, sa fie si Stef ok cu job-ul si sper sa-l ducem la indeplinire.
Ylari, super pozele de la Barcelona, spune-mi te rog la ce hotel ati stat? Sunt f interesata de un hotel bun, tre sa fac rezervarea.
Am vazut poze frumoase cu pui de Gabitzam, mai ales cea cu tati si cei doi pui e bestiala.
Vlady
aelita spune:
MSSBB-gata,s-a trminat cu florile tale
Ce scumpa e la sapaturi arheologice
eu aveam balconul plin,vreo 50 de ghivece,acum mai am doar 3. Le-am dat pe toate cand a aparuv si Andres.deja abia le mai facusem fata cu Sofia ,era prea mult de udat mai ales vara...Am cumparat doua dulapuri pt ca acum sunt si mai multe haine,jucarii,etc..
MISS mi-a placut mult mesajul despre terapia lui Bogdan !La multe lunisoare ,Davidut!!!!

GABItA sper sa nu ia si Andrei scarlatina ! tin pumnii !
CAMIM-ma bucur ca sunteti bine si ca te descurci cu fetele !
CLEO ma bucur ca a mers usor cu mutatul in cealalta camera 
La multe lunisoare .Matei,Teodora Maria, David ,David Andrei, Teodora Larisa!!!

??????
vreau sa va intreb,la voi cat a durat cea mai lunga greva a foamei ???
Andres nu mananca de la inceputul lunii martie decat foarte rar la lingurita,vreo bucatica de banana cand si cand,siin rest doar lapte.Cauza o stiu,4 dinti in luna asta.Doar vreau sa stiu daca nu cumva e prea mult timp,mai e un pic si se face o luna,in care el mananca rar cate 50-maxim 100 de piure la cateva zile si doar cu biberoane.
am notat in fiecare zi cat mananca amandoi,ca sunt cu memoria la pamant si sa stiu cam cat dureaza fazele lor de greva foamei.
voi ce ziceti? e mult timp,se poate si mai mult,e normal,recupereaza apoi? Ma gandesc doar la vitamine,daca nu cumva pierde in atata timp .
Mary,o mamica de ian feb 2007,are nevoie de noi .
Sofía (2ian2007)
Andrés (22mai2008)
Reallaura spune:
Azi Mircea nu s-a impacat cu piureul, pot eu sa fac ce combinatii vreau lui tot clasic ii place..cu de toate.
Asa ca a papat baiatul...biberon!!la ora18,pe luminca, fara pacaleli.Sunt fericita.

Mati drag, David si maria Teodora! Sa va faceti mari cuminti, isteti!
Anuta Maria ti-am vizionat pozele cu plangaciosul motat. E un dulce.O sa-I prind si eu parul lui Mircea ca-I intra in oki deja..
Msbb
hai ma ca ma facusi sa rad cu crema si deodorantul tau!! Foarte tare! Super ca ai pacalit-o si tu pe Andra cu bibe…se dau ei pe brazda!
Socrateo noapte mai buna sper sa ai!! Eu ii cam spun ingeras lui Mircea si apoi ma sperii, ca fac si eu asocierea pe care o faci tu…
Danicris super ideea cu calendarul ortodox online! Mie mi-a adus mama, dar l-am dat si iar sunt fara.
Lorich mai e cineva pe forumul asta sa fi avut cate proleme ai avut tu cu calculatorul??
Aelita nu vreau sa te sperii, dar mie mi se pare lunga greva foamei pe care o face Andres…laptele nu mai e suficient pentru ei..sa-I dai si tu vitamine sa capete pofta de mancare???
Alysh
bune planuri de vacanata, suna tarebine…poate necumplamla munte! Ce ziceti fetelor,facem un multe un bran ceva in gasca M&M????????
Ylari imi pare rau ca inca nu e rezolvata problema cu mami tau, o fi si pentru ca a stat mult cu ea, fara pauza??
Simonix sanatate multa!!
Magdone e haioasa, mai, sa-I fie de bine!! Il tund si eu dupa ce taiem motul! Ei, as aun part time sa poti sta si cu copilul sa te si gatesti si pleci undeva mi-as dori si eu!
Miss au avut acelasi menu azi Mircea si David! Sa stii ca si Mircea mi-a vomat alaltaieri, nu=I place cartoful in combinatie cu juma juma cu ceva, varsa. E a doua oara cand o patesc. Nici azi nu a papat prea bine
ca-eric 4 zile si pleci la maaaare?????????Vin si iooooo abia astept pozicile!spor la bagaje!
Laurita, mami
de Mircea Ioan, 15 mai 2008
POZE BOTEZ MIRCEA
ALBUMELE MELE
elenuca spune:
La multi ani Mladitelor si Mugurasilor de 24 ! Sa fiti sanatosi si sa le aduceti nenumarate bucurii parintilor !

. Un pupic special lui Mateias, printul cu ochi albastrii ca marea!
si unul pentru mami Simonel
Noi intram mai rar din motive de net prost aici la tara la bunici.
Stam cate 4-5 ore pe afara, dormim pe rupte, ne plimbam peste tot, ne facem prieteni, zambim la toata lumea, boscorodim pe limba noastra si ne bronzam pe obrajiori si nas pe zi ce trece.
. In continuare il detestam pe musiu cocos si ne trezim din somnic cand il apuca cantatul- de regula la ore fixe 12:00, 15:00 17:00.
.
Va pupam si ne e dor de sueta cu voi, de aroma cafelei, de ce nazdravanii au facut bebelusii
.
incerc sa trimit mesajul... am mai incercat de doua ori si le-am pierdut... uf... 2G-ul asta pacatos...
.
Uram multa sanatate bebicilor bolnaviori!
va pupam si incercam sa mai intram dar ... nu promitem.
Elenuca mami de
Lizuca 29 Mai 2008
Povestea nasterii
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=764a9751ec8c1ae5d54413&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=email" target="_blank">Lizuca's History (slideshow)
www.elizadiamandescu.ro" target="_blank"> Eliza's WebPage
uite ce mare sunt !
simonacip spune:
Buna dragelor. Multumim pentru urari si le fac eu la rindul meu pentru Teodora de DanaH si Daviduc de MissVa servesc cu o feliuta de tort virtual desigur, ca altfel nici nu am. Dar special pt MsBB tb sa va servesc cu ceva
Vad ca a facut-o Miss cu brio, multumim Miss pt tratatii.Voiam sa-ti spun dupa ce am citit...nici nu stiu... ca mi-e drag de tine dintr-o data asa(adica mai drag decit pina acum), nu stiu de ce am avut o revelatie asa ce persoana sensibila, afectuoasa, dependenta de dragoste esti.SI esti foarte deschisa si-mi place asta, nu respingi nimic categoric( si asta am vazut-o si din faptul ca ai citit capitolul acela despre desenele animate si nu ai refuzat ce scrie acolo). Cauti cauti, cauti...asta e viata ta. Si de fapt asta e viata tuturor. Nici nu indraznesc sa-ti spun acum ce-mi trece prin cap pentru ca nu vreau nicicum sa ma bag aiurea in viata ta sau sa vin eu hop cu sfaturi. Dar citisem la un moment dat ca terapeutii inlocuiesc in lumea moderna ca sa zic asa relatia omului cu preotul si spovedania. Deosebirea este ca primul fiind om ca si noi nu ne poate trata, iar a doua, preotul fiind induhovnicit si reprezetantul lui DUmnezeu poate vindeca ranile noastre cind ne confesam cu sinceritate si cainta.Si eu Miss, n-am crezut multa vreme asta, ba luam mereu in deridere si persiflam. Pina a venit momentul meu, rindul meu. SI sunt impacata si am incredere in DUmnezeu in orice ar fi.Am spus asa...nici nu stiu de ce ti-am spus asta..pt ca mi-e drag de tine. Sa nu te superi
si sa nu ma iei in seama, dar am spus-o pentru ca am sesizat din mesajele tale ca ai senzatia ca nu ajungi la capatul tunelului in urma acestor sedinte.
Imi pare rau de tarasenia cu masa lui David azi...Oof, vad ca si Sis a patit-o iar. pup baietii mofturosi.
Elenuca, multumim scumpa noastra de urari!. Sa reveniti frumoase si sanatoase si pline de voie buna,abia astept sa ne revedem.
Andrada, ce mult laptik papa Tiberiu! Bravo!
Ca_eric concediu placut, stii ca toate te invidiem, da??
Magdone, ce scumpa e tunsulici...Dar mie imi placea si varianta cu plete
Micaela, sper sa ai o saptamina relaxanta, diferita si sa nu-ti mai faci procese, Dariuca e pe miini bune.
Gabitzam, ce frumosi sunteti mai!Sa va fie de bine cumparaturile azi!
Lorichpupam Robertzelul...
Dana...sa nu uit...Catarari?? Adica alpinism? Adica virfuri inalte?Brr...DUpa cit am citit si vazut in domeniu in ultima vreme, mi-am spus ca eu le interzic copiilor
Sa-ti fie de bine concediu si sa creasca mare nepotica draga! Mare si frumoasa!
Simonix, ne bucuram de vesti bune!
Alysh, mama ce de concedii faceti voi!. Foarte bine, lasa..dc sunteti pe aceeasi lungime de unda de ce nu. Eu nu reusesc sa-l scot prea des pe al meu din casa...asa ca n sper la atit de mult.
Socrate, sa ne spui si noua cum e cu fierul,se vad imbunatatiri la pofta de mincare?Pentru ca, cum spune si
Aelita, nici al meu nu prea mai papa...are d eunde da jos, dar e frustrant totusi. Ma gindeam ca la voi e si cald, Aelita, poate si de aceea...papa mai putin?Cit de cald e??? hai, mai povesteste-ne!![]()
Inais, grea poveste a Emmei, citesc si eu de mult, am trecut prin niste stari groaznice. Filmuletul cu ea la mare in Octombrie ma face sa pling...
Ylari, asteptam pozicile
Dragele mele, eu am vorbit cu nasa mea azi,ei si-au finalizat casa, mai au mici detalii, mobila la bucatarie, balustrada scarii, etc/ Am decis insa sa facem acolo petrecerea de un an a lui Matei pentru ca nu vom fi f multi (maxim 15 persoane) si 5 copilasi mici, dar e mai confortabil acolo pt copilasi, plus ca iesim mai bine ca pret cu siguranta. Deci am rezolvat si asta. Sper sa fie vreme buna sa stam afara, in curte.
Ah, am vb ieri cu Cadinutza, va pupaceste pe toate, n-a reusit sa intre, cosminel a fost racit... Draga de ea cit munceste si vede si de copil singura. Eu o admir. Ii e dor de voi si va iubeste pe toate.
Andrada, multumim de vestile despre Getutza, ne e dor de ea
Gata, va las ma duc la nani, sper sa dormiti bine, sa visati frumos
Simona, mami de baieti 
David (10 nov 2004)si
Matei (24 aprilie 2008)
www.onetruemedia.com/shared?p=73230cba168c08670e90d4&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">MONTAJ
"Cele ce sunt cu neputinta la oameni sunt cu putinta la Dumnezeu."
"Tine mintea ta in iad si nu deznadajdui"
Doloress spune:
Fetelor dragelor, gata, maine ne luam zborul! Am intrat numai sa va zic Bye-bye! sper sa intru din cand in cand sa va mai dam vesti despre noi si despre aventurile lui Patrick prin Europa. Mergem mai intai in Germania, in Flensburg, doua saptamani, la parintii lui Gabi, apoi o luna in Romania (acolo ii serbam zi ziua,ne intalnim si cu sorela) apoi iar doua saptamani in Germania. Ne intoarcem pe 14 mai cu soacra-mea.
Am un gol asa in stomac, ma gandesc daca va fi OK in avion, e totusi un drum de vreo 10 ore in total, pana in Hamburg. Pana in Iasi ar fi fost si mai mult. Bine, el a facut si 17 ore in masina asta toamna, insa ne-a innebunit numai pe noi doi, dar acum sunt atatia oameni in avion.
Gabi zicea ca sigur ne dau astia jos la prima cand se apuca Patrick de urlat.
Eu sper totusi sa doarma, avionul il avem la 9 seara, ora lui de somn, deci l-as mufa imediat cum intram in avion (ca si asa nu vrea suzeta la decolare sau la aterizare, deci trebuie sa il mufez sau la biberon) si l-as culca.
Apoi mi-e frica de schimbarea aerului, apei, mancarii... Eu acum doi ani cand am venit in Romania am fost tare bolnava de la schimbarile astea(si sotul si sora-mea, asa pe rand). Deci stau cu inima stransa.
Dar sper sa fie OK, e un baietel tare puternic si voinicut de-acum!
V-am pupat!
MissParker spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Reallaura Miss au avut acelasi menu azi Mircea si David! Sa stii ca si Mircea mi-a vomat alaltaieri, nu=I place cartoful in combinatie cu juma juma cu ceva, varsa. E a doua oara cand o patesc. Nici azi nu a papat prea bine |
Laurita, in retetele mele proportiile la cartof sunt asa: o treime cartof, o treime o leguma, o treime alte leguma. Eu nu-i dau niciodata juma-juma cartof cu ceva, tocmai fiindca e prea pastos/cremos... E clar ca azi a fost din cauza plansului si nervilor facuti de tanti aia care ne-a intrerupt tocmai cand trebuia sa-i dau de mancare.
socrate, ma gandeam la tine, tu povesteai ce oroare aveai/ai de conflicte... Dupa ce a plecat tanti aia am realizat ca la primul planset al lui David trebuia sa-i spun politicos dar ferm "Doamna, dupa cum vedeti este un moment nefavorabil, am sa va rog sa plecati, ma uit si eu singura sa vad ce e in cutia cu probe". Dar eu, politicoasa si dornica de armonie si cu prea mult bun simt, am stat si am lasat-o sa-si termine prezentarea

inais spune:
Doloress drum bun, vacanta placuta si fara evenimente neplacute. Soare si caldura (ca stiu ca esti dornica
) si un Patrick cumintel pe drum (dus-intors si intre "statiuni"
).
Sa ne mai dai de stire despre voi ca e muuuuult pana-n mai cand veti reveni! 
mamica Iasminutei...adica
lui mami si a lui tati
Votati-o pe Iasmina! Un vot pe saptamana, pana in 12.04

aelita spune:
daca aveti rabdare,am trecut pe zile,cam cat a mancat in ultimele doua luni.piureurile difera dar nu am mai specificat .in februarie manca deja mai putin ,dar manca.in martie a inceput sa faca pauze mari.
biberoanele nu le-am mai trecut ,laptele e suficient,din el se tine.
FEBRUARIE
6.Fructe 80g ,piure 150g ,piure300g
7.Ciorba 100,fructe 160g ,jumate banana ,suc de portocale
8.2biscuiti ,fructe100g ,piure300g,ciorba,suc de portocale.S-a intarcat !
9.Fructe 100g,piure 300g, piure 200g
10.Fructe 50,piure 150,banana,cateva linguri piure
11.Fructe 120g,piure300g,piure 100g
12.Piure 100g ,cateva linguri banana cu mar cu biscuiti,piure 100g
13.Cateva lg piure ,cateva linguri piure, un PIC de banana
14.Cateva lg piure,biscuit
15.Fructe biscuit 50g ,piure 150g
16.Cateva lg
17.Piure 200g
18.Piure 200g,fructe biscuiti180g
19.-
20.fructe biscuit 50g
21.piure 200g,o banana ,2 biscuit
22.piure200g
23.cateva lg piure, piure 100g ,fructe 50g
24.-
25.-
26.AU IESIt DINtII -aguacate ,piure 250
27.piure 150g
28.piure 100g ,suc de portocale ,ciroba cu jumate pulpa pui si rosie 200g
Martie:
1.100g
2.Piure 125g,suc portocale,bucatele de para banana aguacate ,3 linguri piure
3.Cateva linguri piure,cateva bucatele fructe ,jumate de biscuit
4.Cateva linguri
5.Cateva linguri,suc de portocale ,10 linguri piure,cateva bucatele de pui
6.-
7.-
8.Piure 200g
9.-
10.-
11.Piure 200g
12.Piure 100g, fructe 80g
13.Piure 100g
14.Jumate banana,un PIC de carne pui ,piure 50 g
15.O bubática pepene galben ,biscuite
16.300g, si cateva bucatele cartof la cuptor
17.100g
18.-
19.-
20.Fructe 80g
21.Un PIC banana
22.-
23.Banana ,piure 100g
24.Piure 80g
cauzele sunt dintii si cateva zile de febra. nu e nimic grav,stiu ca ei au toane la nemancare .vreau doar sa stiu daca nu cumva eu ma culc pe o ureche si stau asa gandind ca e normal.
deci nu ma ingrijorez,doar ma gandeam,e bine?
Simonacip,nu mai e asa cald,sunt in jur de 16º ,deci avem si noi iar maneca lunga![]()
cauza nemancarii sunt dintii ,al 4-lea e cu varful alb iesit si pana nu iese ca lumea nu il lasa...patru dinti intr-o luna a fost prea mult pt el .
noroc ca e gras si are de unde![]()
doar vreau sa ma trageti de maneca daca voua medicii va zic ceva in legatura cu nemancarea de lunga durata.
Mary,o mamica de ian feb 2007,are nevoie de noi .
Sofía (2ian2007)
Andrés (22mai2008)