Mladite si mugurasi de mai-iunie 2008 (86)
Raspunsuri - Pagina 20
aelita spune:
REALLAURA ,SOCRAtE-voi ziceti ca e caz de vitamine dupa o lunga perioada de timp de mofturi la mancare? nici nu stiu cat sa mai stau asa..stiu ca trece perioada,si ca vor mai fi perioade asa,doar ma intreb cum ies ei din pauzele astea,si cat ii afecteaza..
aici la medic imi spun doar " auperioade" dar niciodata nu specifica cat inseamna perioadele astea...cat putem sa ii lasam?
MISS-pe la voi cum e ?
Mary,o mamica de ian feb 2007,are nevoie de noi .
Sofía (2ian2007)
Andrés (22mai2008)
Reallaura spune:
Aelita am citit insemnarile tale, nu mi se pare chiar asa grav...adica mai papa cate 100, 200... Asa si Mircea mai are zile cand nu papa mai nimic...
Ziceam de fier si vitamine ca stimuleaza pofta de mancare. eventual sa intrebi pediatrul daca iti poate recomanda asa ceva.
Succes mult cu papica!
Laurita, mami
de Mircea Ioan, 15 mai 2008
POZE BOTEZ MIRCEA
ALBUMELE MELE
Victoria_mami spune:
Buna, fetelor! Noi nu prea mai stam pe acasa, de cand a plecat daddy, ca ne plictisim raaaaaaaaaaaaau de tot. Duminica am fo' la biserica, apoi la cumoarat papica si gata. Apoi, ieri si azi am cheltuit la bani...
i-am luat Victoriei o gecuta faina de primavara, din-aia tricotata, cu captuseala. Normal ca aia care-mi placea mai mult, nu au avut marimea 12-18... si 9-12 ar fi fost prea mica (era buna pana-n primavara doar si apoi...???) i-am mai luat o gecuta de ploaie faina tare, un costumas rosu (da' rosuuuu) cu bulinute albe, pantaloni si tricou (de fapt, un fel de camasutza fara maneci), am mai luat un plovaras smecheras de domnisorele alb, tot tricotat si caciulita de primavara. Aaa, si o jucarie si 2 seturi de jucarii de apa si 2 carticele. Si gata! Si cumparaturile si banii (aproape)
Mai avem bani sa supravietuim pana vine daddy acasa. Ah, si am gasit scutece Huggies la reducere, dar ce reducere!!! 150 bucati la $29... super pretul ca asa le luam la $23 / 52 bucati... 
Va pupam pe toate. Aseara ne-am uitat la poze, da' nu mai stiu ale cui, oricum, ceva copii fff frumosi! Iertare, dar nu-mi aminetsc cine a postat poze.
LMA M&M! de 23, 24, 25.
_
Victoria Isabella 
http://picasaweb.google.ca/nadia.boga/VictoriaIsabella02
Nicole1980 spune:
Am fost si noi azi la doctor si avem asa 10800 grame si 75 cm, cam grasut mi se pare mie, insa doctorul a zis ca este ok. A fost un dragalas, a ras, a gangurit cu dr si asistenta , a fost foarte incantat de cabinet.
Dr ne-a vorbit putin despre vaccinul de 1 an, a spus ca se fac 2 priorix si infanrix penta sau quatrovalent. Voi ce stiti despre astea, ce faceti copiilor ?
Eu m-am cantarit dimineata si am cu 6,5 kg mai putin decat cand am inceput serviciul 
. Abia astept sa spun fetelor de la forumul de slabit….sunt fericita ca am dat jos atatea, insa mai am pana devin “manechin”
. Tare greu mai este sa slabesti.

Astazi mi-am certat putin bona, ca desi ii spusesem sa nu bage vase de plastic la microunde, am prins-o cand ii incalzea bibe lui David direct la cuptor. Eu ii pun apa sau ceaiul in canuta de sticla si apoi bag la microunde….Sper ca a inteles de ce vreau chestia asta si sa respecte intocmai. A ripostat ca ea a incalzit si la alti copii asa 
si i-am zis ca pentru David eu fac regulile si nu parintii altora. Pentru copilul meu eu hotarasc.
Este greu fetelor cu bona, imi este asa mila de David cand plec de acasa….abia astept sa mearga la gradi..poate e mai bine acolo.
La multi ani Teodora, Matei si David !!!

Cleo – si noi facem la fel cu baia, fac eu cu bebe sau tati cu bebe si se simte minunat.
Ms BB – ce haioasa esti…cum vine asta “fata de bivolita ” hahaha 

Socrate – ai nostri s-au vorbit si noi am avut concert azinoapte intre 3 si 5, l-am potolit cu un bibe de lapte si inca unul de ceai…nici chip sa adoarma in patul nostrum, parca avea viermisori 
Iulia – al meu la labute poarta 22-23…
Laura – ma bucur ca Mircica papa de la bibe 
Danicris – si eu stiu ca e sarbatoare si se mananca peste, am luat déjà sa pregatim.
Gabitzam – cred ca ti-a fost tare greu cu amandoi, dar in final te-ai descurcat nu ? Stai sa citesc mai departe sa vad daca mai postezi ceva… Aha, vad ca v-ati descurcat si ati fost si la plimbare ![]()
Micaela – declaratii, cash-flow…te-ai intors la serviciu ? la multi ani pt ieri. Eu am urat la inceput de saptamana pt toti bebeii
Inais – ia uite unde era marea gimnasta a noastra….![]()
Ylari – ce frumos ca v-ati relaxat. Si noi vom pleca fara bebe, sper sa pot rezista fara el.
Miss – mama mia, m-ai dat gata cu tortul si eu sunt la dieta…of….

Alysh – 4 locatii de vacant..pai la voi nu e criza ? Va felicit ca va distraiti 
Simoncip- ma bucur ca v-ati gasit locatie. Si eu as fi vrut la casa noastra, insa chiar daca o sa fie gata, nu o sa am mobila, asa ca ori facem la restaurant ori mai asteptam pana terminam… Ce frumos ca veti si multi copilasi in jur 
Poze
Evolutie David
Bebe David Adrian 16.06.2008
Micaela06 spune:
Acum am terminat si eu cu situatiile mele si nu ma puteam duce la culcare pana nu mai scriam un mesaj, na sunt dependenta ce sa mai...
Lorich habar nu am de ce vrea el asa, cred ca a vazut un film ceva, habar nu am.
Socrate o sa caut unde mi-ai spus, am un Real aproape 
anuta-maria mie nu mi-au trimis nimic uratii astia.
iulia83 tu nu ai voie sa vorbesti de burta, da??? parca asa se stabilise ca voi slabanoagele nu aveti voie sa ne spuneti nimic de greutatea voastra
Alysh oau ce vacanta ai tu acolo, adica planuri de... pai eu sunt siameza cu fii-mea nu se poate una fara alta.
Reallaura
Mirci mofturos sau poate nu mofturos daca prefera clasic.
simonacip, la multe lunite lu Mateiutu, de luna urmatoare gata cu lunitele ca e baiat mare
Nu imi vine sa cred ca din aprilie incep sarbatorile de anisori 
Doloress drum bun, abia astept sa ne povestesti cum a fost.
aelita eu zic ca mananca totusi bine, vad acolo 100g, 150 g, chiar si 200, pai grasa mea nu mananca nici in zilele bune atat.
Nicole1980 ce mare e David, si greutate si lungime, sa ne mai pui poze cu el ca imi e dor sa-l mai vad. Nu am inceput serviciu, mai mult o colaborare asa, lucrez de acasa, dar e tare greu sa stii ca Daria nu intelege "de ce sta mami acolo si nu se joaca cu mine?"
Noapte buna!
aelita spune:
vad ca ziceti ca nu e asa rau cum mananca,mie mi se pare ca face pauze prea lungi,mai ales ca el manca 500-600 pe zi de piure in afara de biberoane. depinde si de copil,el manca mult ,si ma gandesc ca asa putin deodata sa nu ii produca o scadere brusca de vitamine.sa nu intelegeti gresit,ca nu vreau sa manance mult,eu stau inca linistita,doar vreau sa fiu sigura ca nu ma culc pe o ureche si cred ca e bine si sa nu fie...Ca de la ditai castroanele sa ajunga la cateva linguri cu strambaturi de 2 luni ,am zis ca poate e cazul sa intreb.
daca ziceti ca e ok,atunci il astept sa ii iasa si dintele nr 4 si sa isi revina cu mesele.
acum stau linistita,nu mai intreb pediatrul,oricum avem controlul la 1 an cred .pana atunci,doar daca e nevoie,si doar nu ma duc ca nu mananca el din cauza dintilor. nu va am pe voi?![]()
aici oricum nu se da nimic pana la 3 ani,deci sa tot astept. nu-mi dau nici pt Sofia ,peste 2 ani.dar nici analize nu te pun sa faci,deci daca ar fi nevoie,nu as putea sti decat consultandu-ma cat de cat cu voi ..
sper sa faca si el pauza dupa astia 4 dinti![]()
Sofiei i-au iesit primii 2 la 7 luni si urmatorii 2 la 10 luni. lui primii 2 la 9 luni si urmatorii 2 la 10 luni.deci la 10 luni,amandoi cu 4 dinti,dar la el toti intr-o luna.
se mai vad si altii umflati,dar sper sa mai stea acolo o vreme .
e 2,ma culc si eu ca parca il vad ca se trezeste in curand ...
Somn usor !
Mary,o mamica de ian feb 2007,are nevoie de noi .
Sofía (2ian2007)
Andrés (22mai2008)
Adriana_78 spune:
Cleo, multumesc de cafea!
La multe lunite sarbatoritilor de ieri: Matei, Teodora si David! si sarbatoritului zilei Sebastian!
Doloress, drum bun si s aveti o sedere placuta si linistita!
Simonacip si unde este casa nasilor vostri? e bine ca puteti face in curte ziua lui Mati.
Aelita - ce exact notezi tu totul - eu la bebe 2 m-am lenevit, nu mai contorizeze asa orcie miscare/inghititura de mancare - oricum, 500 g piuree pe zi pt. bebe cred ca e suficient - eu una as fi fericita cu o asa cantitate
Nicole, ce grasunel ai tu acolo.
N-am inteles de ce bona incalzeste in cuptor biberonul - ca merge mai greu la cuptor
Adriana
cleo78 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Adriana_78 Cleo, multumesc de cafea! La multe lunite sarbatoritilor de ieri: Matei, Teodora si David! si sarbatoritului zilei Sebastian! Doloress, drum bun si s aveti o sedere placuta si linistita! Simonacip si unde este casa nasilor vostri? e bine ca puteti face in curte ziua lui Mati. Aelita - ce exact notezi tu totul - eu la bebe 2 m-am lenevit, nu mai contorizeze asa orcie miscare/inghititura de mancare - oricum, 500 g piuree pe zi pt. bebe cred ca e suficient - eu una as fi fericita cu o asa cantitate Nicole, ce grasunel ai tu acolo. N-am inteles de ce bona incalzeste in cuptor biberonul - ca merge mai greu la cuptor Adriana |
deci si io incalzesc la microunde biberonu....
-si io visez la 500ml la linguritsa. Le-am vazut candva. Acu, is cam 300ml. Ma multumesc si cu atata - ca mai baga inca 400-450ml de lapte
-doloress, drum bun!! sa ne scrii cum ati zburat, logistica, cum o fo cu bb, etc. Io is cu emotii pt zboru catre Turcia....
a plans fata asta noapte. pana sa ma ridic, pana sa ma dumiresc, a tacut. Sau am visat ca plange???? deci asta e partea buna la mutatu in cealalta camera, ca deseori doar plange putin in somn,ma gandesc cxa daca mergeam si aprindeam lumina.... o trezeam mai rau, etc.
am facut pachet la tati, si ma imbrac si io sa mergem ca fetele la biserica, sa o impartashesc.
o
soarele din viatsa noastra mamica natanga de pe 9.05.2008
simonacip spune:
Doloress, drum bun, sa ne aduceti vesti cit mai multe, sa faceti pozici, Patrik sa fie cumintel si sa n-aveti probleme de la schimbarile care vor veni.
Aelita, uite si lui Mati i-au iesit 5 dintisori odata. Primul la 9 luni jumate si acum alti 5...Si eu am pus nemincarea pe seama asta.Dar totusi are zile cind papa destul de bine. Eu zic ca ce papa Andres e chiar ok. CUm sta cu greutatea? Eu zic sa-ti faci griji doar daca scade in greutate, altfel nu are sens.Se pare ca sambata vine si la noi primavara...Asa o fi? sa mai sper?Hmm
Nicole felicitari pentru slabit!!!! La multe kilograme pierdute!Mai, dar ce mult poarta la picior Daviducul tau! Al meu poarta 19
. In ce priveste bona, la virsta asta e cea mai buna solutie, ma refer mai ales la racelile pe care le-ar face in comunitate si totusi e cam micut pentru nebunia aceea de raceli. Dar peste 1,6 ani eu zic ca poti sa te orientezi spre o cresa daca nu te mai aranjeaza bona.
Adriana, nasii mei si-au construit undeva pe Oltenitei, nu ma pricep prea bine. Langa Mallul din Oltenitei. E o casa cu 2 nivele si cu terasa la etajul 2, daca va fi frumos afara mi-ar placea sa stam sus la terasa. Nu stiu cit de mare e curtea, cred ca nu foarte mare oricum, ea are baiat de 21 de ani parca...nu mai tinea asa mult la curte.
Cleo, ce bine c-o impartasesti, as merge si eu , dar puturosul meu doarme acum, cred c aies mai tirziu
Simona, mami de baieti 
David (10 nov 2004)si
Matei (24 aprilie 2008)
www.onetruemedia.com/shared?p=73230cba168c08670e90d4&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">MONTAJ
"Cele ce sunt cu neputinta la oameni sunt cu putinta la Dumnezeu."
"Tine mintea ta in iad si nu deznadajdui"